تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 175 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1745

نام تاپيک: بازی کاملا اکشن A.V.A

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از کجا فهمیدی به این علت بن شدی؟
    متنش رو بنویس
    بخاطر اینکه یکی دیگر رو گذارش کردم ولی من جاش بن شدم ( جوک تاریخی است )....به جای اینکه تصویر گذارش رو ببینه خط شدن بازی کن ها تو تصویر رو دیده که همه خط سلامتی بالاشون بوده و گفته -- است .( 5 ثانیه از راند جدید گذشته بود و همه تو تصویر بودن)
    اینم تصویری که دیده :

این smile ها که Zed2 میزاری از کجا گرفتی یه جور toolbar باید بگیریم ؟ یا سایت خواصی هست ؟!
    دیر امدم
    فقط بگم قبلا ها که می زاشتم ( ولی الان دیگر دیده نمی شه ) از namakdoon بود که متاسفانه سایتش بخاطر عدم پشتبانی بسته شد
    الان این رو استفاده می کنم ( یک بار تو خارجی ها بکار بردم ظاهرا یکی خوشش نیامد سریع امد هکش کرد یک هفته سایت بالا نمی امد)

2. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بالاخره ظاهرا فهمیدن اشتباه رو و پوزش رو فرستادن ولی اکانت رو یادشون رفت باز کنن.
    ظاهرا اخبرای از نزدیک شدن زمان ادغام به گوش میرسه ( شایعات ) حالا ببینیم راست است یا دروغ........

راستی علی کی پست اول رو تصمیم داری اپدیت کنی؟( اگر اپدیت نمی کنی من کم کم بدم اپدیت شه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اقا اگه نسخه جديد a.v.a بياد (همون ادغام كه ميگين) بايد از اول دانلودش كنيم؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اقا اگه نسخه جديد a.v.a بياد (همون ادغام كه ميگين) بايد از اول دانلودش كنيم؟؟
    هنوز خود aeria مشخص نکرده که نسخه فعلی رو میشه تنها با یک اپدیت تبدیل به جدید کرد یا نه و همه چی بر اساس حدسیات است.

پ ن:
    dooni شما قبلا تو بازی نبودین؟؟؟؟
    الان اکانت جدیدتون چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

dooni قبلا تو بازی بوده چون من اسمش رو تو کلن دیده بودم

7. این کاربر از ali722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

میگم این بعضی پلیر های خارجکی چقدر نفهم تشریف دارن ؟! یا کلا من قوانین رو نمیدونم ؟!
    تو مپ اسنایپر یکی رو از نزدیک با pistol زدم بعد میگه : kick the pistoler !!!
    یا مثلا با اون برت وسط زمین 3 -4 نفر رو زدم میگن :fking barret noob !!! اخر سر هم کیک شدم حالا نمیدونم واقعا قضیه چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

dooni قبلا تو بازی بوده چون من اسمش رو تو کلن دیده بودم
    بله من پارسال بازي ميكردم. ولي بعد از تابستون ديگه نتونستم الان بار ديگه برگشتم(فردا دانلود كامل ميشه.) ولي پسوردم يادم رفته وقتي ثبت نام كردم اسممو ميگم.

10. این کاربر از dooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بله من پارسال بازي ميكردم. ولي بعد از تابستون ديگه نتونستم الان بار ديگه برگشتم(فردا دانلود كامل ميشه.) ولي پسوردم يادم رفته وقتي ثبت نام كردم اسممو ميگم.
    خوب اگر می دونی کدوم ایمیل رو قبلا باسه اکانت دادی و هنوز ایمیل رو داری تنها برو بازیابی پسورد کن و خودت رو از شر اکانت سازی راحت کنی بهتر نیست ؟
    به هر حال هر جور راحتی. ساختی بگو

میگم این بعضی پلیر های خارجکی چقدر نفهم تشریف دارن ؟! یا کلا من قوانین رو نمیدونم ؟!
    تو مپ اسنایپر یکی رو از نزدیک با pistol زدم بعد میگه : kick the pistoler !!!
    یا مثلا با اون برت وسط زمین 3 -4 نفر رو زدم میگن :fking barret noob !!! اخر سر هم کیک شدم حالا نمیدونم واقعا قضیه چیه
    نه تقصیر تو است نه تقصیر انها.
    این موضوع را قبلا من تو فروم ijji هم دیدم که بحث کردن که چرا تو مپ اسنایپ امکان فعال یا غیر فعال کردن هفت تیر وجود نداره و چرا امکان غیر فعال کردن semi رو نمی زارن که بشه فعال کرد که دیگر کاربرا نیان که جوابی که تا الان منطقی بوده اینه که تو میدون جنگ از دشمن می تونی بخوای نیمه اتوماتیک یا هفت حمل نکنه یا نه.....گرچه خیلی ها مپ های اسنایپ با تنظیمات بیتشر می خوان ولی ijji نزاشته (شاید aeria بعدا امکانات بیشتر برای سفارشی کردن روم بزاره)
    در کل با هفت تیر سعی کن پیش روی نکنی و فقط مواقعی که نزدیک بیس خودت بود و خیلی نزدیک بودن استفاده کن ( گیر دادن هم می تونی بگی تو نام روم نزاشتین no pistol - بزارین که استفاده نکنم ) و همچنین برو روم هایی که اسم های دیفالت روم باسه مپ های اسنایپ دارن که کمتر این موضوع رخ می ده ) - در کل سر این موضوع اعصابت رو خورد نکن .
    پ ن:
    حالا تو خوبه با هفت تیر می ری....وضعیت با اسنایپ های semi هم بدتر است( همان اول روی اسم روم فهش می نویسن باسه semi )

12. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوب اگر می دونی کدوم ایمیل رو قبلا باسه اکانت دادی و هنوز ایمیل رو داری تنها برو بازیابی پسورد کن و خودت رو از شر اکانت سازی راحت کنی بهتر نیست ؟
    به هر حال هر جور راحتی. ساختی بگو

نه تقصیر تو است نه تقصیر انها.
    این موضوع را قبلا من تو فروم ijji هم دیدم که بحث کردن که چرا تو مپ اسنایپ امکان فعال یا غیر فعال کردن هفت تیر وجود نداره و چرا امکان غیر فعال کردن semi رو نمی زارن که بشه فعال کرد که دیگر کاربرا نیان که جوابی که تا الان منطقی بوده اینه که تو میدون جنگ از دشمن می تونی بخوای نیمه اتوماتیک یا هفت حمل نکنه یا نه.....گرچه خیلی ها مپ های اسنایپ با تنظیمات بیتشر می خوان ولی ijji نزاشته (شاید aeria بعدا امکانات بیشتر برای سفارشی کردن روم بزاره)
    در کل با هفت تیر سعی کن پیش روی نکنی و فقط مواقعی که نزدیک بیس خودت بود و خیلی نزدیک بودن استفاده کن ( گیر دادن هم می تونی بگی تو نام روم نزاشتین no pistol - بزارین که استفاده نکنم ) و همچنین برو روم هایی که اسم های دیفالت روم باسه مپ های اسنایپ دارن که کمتر این موضوع رخ می ده ) - در کل سر این موضوع اعصابت رو خورد نکن .
    پ ن:
    حالا تو خوبه با هفت تیر می ری....وضعیت با اسنایپ های semi هم بدتر است( همان اول روی اسم روم فهش می نویسن باسه semi )
    اتفاقا با اسنایپ semi من کار میکنم والتر قنداق چوبی با 101 دمیج !!
    ولی کلا نمیدونم چرا باید از هفت تیر نشه استفاده کرد ؟ در حالی که همیشه اسنایپر باید یکی رو داشته باشه و تو هم بازی ها هم روال همینه !
    یا مثلا برت وسط زمین رو دیگه خود بازی گزاشته ! تقصیر بازیکن این وسط چیه ؟
    البته با هفت تیر این مپ خیلی حال میده ! 2 تا اسموک تو راهرو میندازم و میدوم جلو یهو ظاهر میشم و بنگ بنگ میکشم !

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز یه سری قانون های نانوشته تو بازی هست
    مثلا مپ ایندیا وقتی نوشته sniper only که معمولا f3 no semiها که تو مپ دمولیشن بازی می کنن 90 درصد ایندیا هست
    که خودم همیشه تو این مپ هستم
    هیچ وقت از پیستول استفاده نکن صد درصد کیک میشی
    قانونش اینه

اما برای مپ های anihi اگه گفتن semi نباشه پس نه semi و نه baret اجازه نداری
    اینم قانونشه
    چون غیرعادلانس و یه جورایی بازی مبتدیانه میشه
    چون baret شوخی نداره و میزنه طرف رو کله پا می کنه و یه اسلحه کاملا easy هست
    و این بازی رو لوث می کنه
    به هر حال سعی کن تو مپ ها به قانون مپ احترام بذاری

اسمت تو بازی چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •