تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 339 اولاول ... 238288328334335336337338339 آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

مایلی کهن : چرا حضورم در تمرین استقلال عجیب است؟/خانه‌ام اینجاست!

محمد مایلی کهن که امروز به طور ناگهانی در تمرین تیم استقلال حاضر شد، در واکنش به تعجب خبرنگاران و اینکه چطور یک پرسپولیسی در تمرین استقلال حاضر شده ، گفت: چرا حضورم عجیب است! ما همه ایرانی هستیم ضمن اینکه خانه‌ام اینجاست.

وی ادامه داد: من حتی زمانی که تخم چمن این کمپ را نریخته بودند، به این جا سر می‌زدم. صبح زود هم یکی دو بار آمده‌ام. من تنها کسی بودم که مسابقات آسیایی استقلال را بدون سر و صدا نگاه کردم. ایرانی بودن ما مهم است.

مایلی کهن در مورد اینکه آیا در تمرینات پرسپولیس هم شرکت می‌کند یا نه، گفت: خانه‌ام اینجاست.

منبع : آبیته

2. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بچه ها یه سوال اگه فرهاد ثبت کنه 5شنبه احتمال اینکه جمعه تو بازی حتی برای یک دقیقه به بازی گرفته شه تا ورزشگاه منفجر بشه به نظر شماها هست؟

4. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

به نظرم جذب نکونام برای تیم با این رقم نجومی به صلاح نبوده میدونید نکونام دیگه اون بازیکن سالهای پیش نیست امیدوارم بتونه تو استقلال به روزهای اوجش برسه

6. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

به نظرم جذب نکونام برای تیم با این رقم نجومی به صلاح نبوده میدونید نکونام دیگه اون بازیکن سالهای پیش نیست امیدوارم بتونه تو استقلال به روزهای اوجش برسه
    من مبلعی رو به نکونام ترجیح میدم . . . هر چند که پست هاشون کمی باهم تفاوت داره . . . بین شجاعی و نکونام که تو اوساسونا بودن بازم شجاعی رو ترجیح میدم

8. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس

مظلومی:نقاط ضعف تیم ترمیم شده/استقلال فقط مجیدی را کم دارد
    خبرگزاری فارس: سرمربی فصل گذشته استقلال تاکید کرد که این تیم در حال حاضر تنها فرهاد مجیدی را کم دارد.

پرویز مظلومی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، صحبت‌های زیر را انجام داد.

فارس: چه خبر آقای مظلومی؟ زانویتان را جراحی نکردید؟

خبر خاصی نیست، فعلا استراحت می‌کنیم و در کنار خانواده هستیم.

فارس: ظاهرا از شنیدن خبر بازگشت فرهاد مجیدی به استقلال ناراحت شده‌اید؟

من نمی‌دانم این خبر از کجا آمده. اکنون شمال هستم و می‌خواهم به تهران برگردم. در این چند روز با هیچ روزنامه و سایتی مصاحبه نکردم و معتقدم استقلال فقط فرهاد مجیدی را کم دارد. نمی‌دانم چرا باید چنین مطلبی را از قول من بنویسند.

* فارس: یعنی از دست مجیدی ناراحت نیستید؟

وقتی حرفی نزده‌ام چرا باید ناراحت باشم. فرهاد مجیدی خودش بزرگ است و می‌تواند برای خودش تصمیم بگیرد. امیدوارم او به ایران برگردد و بتواند به فوتبالش در اینجا ادامه دهد. اعتقاد من این است که استقلال امسال خیلی خوب بسته شده ولی نمی‌دانم چرا با این کارهای چیپ و نوشتن مصاحبه‌های خیالی رسالت خبرنگاری را زیر سؤال می‌برند. متاسفم که نمی‌گذارند از استراحت‌مان لذت ببریم.

فارس: استقلال شما کهکشانی‌تر بود یا استقلال امسال؟

این گونه پاسخ شما را می‌دهم که این استقلال تنها تیموریان را از دست داده ولی شما می‌دانید که در دوره ما مصدومیت بازیکنان خیلی زیاد بود و بازیکن جایگزین کم داشتیم.

استقلال امسال نقاط ضعف خود را ترمیم کرده و در هر خط دو بازیکن خیلی خوب دارد. بقیه نفراتی که از این تیم رفتند به جز تیموریان فصل گذشته یار اصلی نبودند. به فتح الله زاده خسته نباشید می‌گویم که با دست خالی و بدون پول چنین تیمی را آماده کرده است. تمام نفرات مد نظر امیر قلعه نویی را فتح الله زاده به خدمت گرفت. من فقط یک آرزو دارم.

فارس: چه آرزویی؟

امیدوارم حالا که تیم به این شکل بسته شد وزارت ورزش مسائل مالی بازیکنان را حل کند تا قبل از بازی هفته اول بازیکنان روحیه بگیرند. استقلال امسال از مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ و حتی در آسیا است. نکته مهمتر این است که بازیکنانی که جذب شده‌اند اکثرا سابقه بازی در استقلال را دارند و این می‌تواند خیلی به این تیم کمک کند.

فارس: صحبت دیگری ندارید؟

با نوشته شدن آن مطلب خیالی هواداران ناراحت شده بودند و به من زنگ می‌زدند که چرا در خصوص مجیدی صحبت کردم. من هم به آنها گفتم هیچ صحبتی نکرده‌ام و دلیلی ندارد حالا که از استقلال رفتم بخواهم در مورد این تیم صحبت و انتقاد کنم. اگر قرار بود حرفی بزنم همان موقع می‌گفتم چون اعتقادم این است که نباید وقتی نباشی در خصوص یک تیم صحبت کنی. اگر هر حرف منفی از قول من در خصوص استقلال منتشر می‌شود هیچ کس آن را باور نکند.

10. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

12. 5 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

وای این فصل بتروکیم
    اول نقل و انتقالات گفتم پرسپولیس ترکونده و منتخب ایران درست کرده...
    ولی استقلال هم خیلی بد کار نکرد...
    فرهاد هم بیاد که دیگه اصن یه وضعی
    Last edited by CRIS Joon CR7; 17-07-2012 at 10:22.

14. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر منم استقلال واقعا بازیکنای خوبی گرفته

اما باید دید تو جنگ سرمربی ها کدوم سرمربی بهتر عمل میکنه - یه سر مربی واقعا حرفه ای میتونه با بازیکنای معمولی هم به قهرمانی برسه -

به هرحال فکر میکنم امسال لیگ خوب و رقابتهای جذابی رو در پیش داشته باشیم -

16. 5 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

این یک هفته واقعا سخت سپری میشه ...
    هر جایی یه چیزی گفته میشه ... واقعا برای من یه نفر اعصاب نمونده...
    یه روز امیری میاد میگه از بین مجیدی و نکونام یکی ... یه دروازه بان استرالیایی
    یه روز فتح الله زاده میاد میگه مجیدی و نکونام هر دو میان ..
    یه روز قلعه نویی میگه مجیدی و نکونام میان و یه دروازه بان استقلالی !!! ( در حالی که فک کنم فقط جای دو نفر توی لیست استقلال خالیه .. )
    در کل این وسط یه نفر داره دروغ میگه ...
    یا رسانه ها ( که احتمالش خیلی بیشتره ... )
    یا این که هم فتل و هم قلعه نوعی و هم امیری میدونن که مجیدی نمیاد و دارن بازی در میارن ( که امیدوارم این طوری نباشه .. )
    من نمیدونم کی پنج شنبه میرسه که ببینیم این همه جار و جنجال آخرش چی میشه ...
    +
    من واقعا خیلی متعجبم ...
    نمیدونم چرا توی عملکرد فنی نکونام شک هست ..
    به نظر من اگه نکونام از آندو بیشتر نباشه ، مسلما کمتر هم نیست ..
    واقعا باور کنید خیلی سخته بازی تو اروپا .. از 2006 به اونور یکی از دو سه تا بازیکنی که ترانسفر شدن به خارج همین نکونام بوده که ثبات هم داشته ... آندو با این که سه چهار سال پیش لژیونر بود و توی دو سه تا تیم مختلف بازی کرد که هیچ کدومشون هم مقام های بالایی نگرفتن باز که به ایران اومد یه سر و گردن از همه بازیکن ها بالاتر بود
    حالا نکونام 6 سال توی اوساسونا بازی کرده که حتی فصل پیش هم تونست بارسا رو شکست بده ، بارسایی که مدعی قهرمانی بود و میخواست اختلاف رو کم کنه ..و فک کنم 6 یا 7 شد ... توی لیگی که ویارئال افتاد دسته پایین تر !!!
    واقعا باور کنید کار خیلی سختیه توی این سطح بازی کردن و حتی برونو سزار و فونیکه سی که بازیکن های درجه 4 و 5 خارجی هم نیستند میان تو ایران بهترین بازیکن میشن ، در حالی که حتی دو لیگ دسته دو و سه کشور خودشون نیمکت نشین هم نبودن !!
    مطمئن باشین نکونام اگه بیاد ایران توی این لیگی که ما داریم بهترین بازیکن میشه .. شک نکنید ...

امیدورام استقلال رو با این ترکیب توی بازی ها ببینم ..
    ............................... رحمتی ......................................
    ساموئل ........ صادقی یا حنیف .......منتظری ......... حیدری
    ..............................نکونام........ .................................
    توزی یا زندی ............جباری ............. جانواریو ..............
    .................فرهاد ...............میلاد یا منوچهری ...............

18. 8 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

وای این فصل بتروکیم
    اول نقل و انتقالات گفتم پرسپولیس ترکونده و منتخب ایران درست کرده...
    ولی استقلال هم خیلی بد کار نکرد...
    فرهاد هم بیاد که دیگه اصن یه وضعی
    محسن جان اول یه نکته به شما بگم امسال بازم استقلال بهتر از پرسپولیس بازیکن گرفت و جذب کرد و منتخب ما هستیم ! همین عکس مقدسی که گذاشتی خودش گواه این مطلبه

20. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •