تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 798 از 2365 اولاول ... 29869874878879479579679779879980080180280884889812981798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,971 به 7,980 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من میخوام یک سیستم اقتصادی ببندم.ارزونترین و با کیفیت ترین آمپی که بتونه بصورت نصبی ex718رو درایو کنه کدومه؟4 کاناله باشه و بدون بریج از پس این کار بر بیاد.چون دو کانال دیگه ش رو میخوام بزنم به کامپ.چه اصطلاحاتی یاد گرفتم.حرفه ای شدم رفت.راستی با توجه به بحران اقتصادی که گریبانگیرمون شده انتخاب ex718بهترین انتخابه؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دورود

دوستان بين دو باند 6994 و 6975 كدوم يكي بهتره؟ مطمئنا شما نظرتون روي 6975 هست ولي چرا؟ فقط بخاطر اينكه ورودي آمپ جدا ميخوره؟ تو سايت پايونيير كه اين دوتا رو مقايسه كردم، همه چيزشون باهم برابر بود. بجز توان خروجي. تونا خروجي 6994 به ميزان 600وات بود و 6975 ورژن 2 به ميزان 500وات. چطور ممكنه 6975 بهتر باشه؟ به نظرم فقط بخاطر اينكه قبلا از همه بهتره بوده الآن هم گرون شده. درسته؟
    راهنمايي مي كنيد؟

سپاس
    سلام دوست عزيز. چرا تاپيك جدا باز نموديد؟بهتر بود تو همون تاپيك اصلي كه در رديف اول قرار داره سوال خودوتون رو مطرح مينموديد.
    به نظر من هزينه كردن براي هيچكدومشون توجيه نداره.6975 فقط مدلهاي قديمي خوب بودن.تازه اونم بايد با آمپ نسبتا قوي درايو ميشد تا خوب صدا ميگرفتيد.
    اسپيكرهاي پايونير صداشون مصنوعي شده،ديگه اون BASS نرم و نميشنويم.ضمنا اون تواني كه شما فرمودي،توان ماكزيمم هست. ما توان نومينال رو مد نظر ميگيرم.

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

من میخوام یک سیستم اقتصادی ببندم.ارزونترین و با کیفیت ترین آمپی که بتونه بصورت نصبی ex718رو درایو کنه کدومه؟4 کاناله باشه و بدون بریج از پس این کار بر بیاد.چون دو کانال دیگه ش رو میخوام بزنم به کامپ.چه اصطلاحاتی یاد گرفتم.حرفه ای شدم رفت.راستی با توجه به بحران اقتصادی که گریبانگیرمون شده انتخاب ex718بهترین انتخابه؟
    مطمئنا mxc609 سر تر 718ex هستش ولی اگه براتون هزینه کردن بیشتر امکان نداره باشه خوبه بد نیست من صداشو نشنیدم ولی ex رو میگن تیوترش خیلی تیزه و گوش رو بعد از یه مدت اذیت میکنه ، اگه صداشو شنیدین بگیرین که پشیمون نشی باز فک میکنم 718 معمولی تیوتر نرمالتری داره کامپوننت خوب هم از کنوود S703 (حدود 100 تومن) یا 1730 که سری جدید 1720 هستش (حدود 200 تومن) میتونی برداری که باز mx165plus تو رنج قیمت 200 تومن باید سر تر باشه
    پخش هم که 7016
    درمورد آمپ احتیاط کن
    ممکنه ببینی آمپ های ضعیفی واسه سیستم ها و پلن های زیر معرفی شده ولی ممکنه جنبه اقتصادی داشته باشه... آمپ با اینکه کمتر تو سیستم بش توجه میشه اما نقش مهمی بازی میکنه...
    این سیستم انتخابی من بود قبل آشنایی با آقا حمید که فقط پخشش ثابت موند
    اینجا آمپ X4D رو که یکی از بهتیرن آمپهای دیجیتال هست رو برای درایو با 718 معرفی کرده که قیمت این آمپ حدودا 450 تا 500 تومنه... (اما 718 رو با آمپ های ضعیف ترم بستن)
    شما میتونی از پلنهای پیشنهادی کنوود هم استفاده کنی:

باز هم کمکی بود در خدمتم
    Last edited by fazmanbob; 16-07-2012 at 09:25.

4. این کاربر از fazmanbob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس که اینطور، آخه تعجب کردم که چطور اکثریت آشنایی زیادی ندارن با این مدل... حالا در هر صورت حمیدجان میخواستم بدونم با این حرفایی که من زدم و انتظارات نه چندان زیادی که از سیستم دارم... به نظرت تو رنج 200 حالا یه مقدار یالا پائین و نهایت دیگه در حد همین Co609 ، نظرت رو چی هست... آیا همین خوبه؟؟ بهتر ازین هم تو این رنج قیمتی هست یا نیست!!؟؟ خلاصه یه پیشنهاد برادرانه بهم بده که دیگه من همون کارو بکنم...
    کلی واقعا ازت ممنونم و واقعا از طرف همه بجه ها ازت تشکر می کنم به خاطر این همه حوصله و حس کمک و معرفتی که داری، و اطلاعات بسیار مفیدتو در اختیار افراد نوپایی مثل من قرار میدی...
    سلام دوست عزيز. شما محبت داري بنده انجام وظيفه مينمايم.
    انتخاب تو كواكسيال 9*6 زياده.سري پاور راكفورد هست ولي قيمتش به صداش نمي ارزه.
    Type R آلپاين هم همينطور.صداش به دلم نچسبيد با اينكه كلا طراحيش جديد شده و ساختارش عوض شده.
    هرتز سري هاي انرژي هم بد نيست.ولي فكر كنم باز قيمتش بالاتر باشه.
    من تصور ميكنم همين co609 بهترين پاسخ رو در برابر قيمت معقول براتون داشته باشه.فقط تا ميتوني بايد بهش وات بدي.اگه نميخواهي بعدا اسژيكر براي جلو اضافه كني بهترين كار يا يه دوكانل خوب مثل 7205 كن وود هست يا يه آمپ 4 كانال كه بريج 140-150 واتي بهت بده مثل DLS ca51

آقا دمت گرم پس صداش خوبه...مشکلی در رابطه با درایو کردن ندارم یک متخصص داریم خوراکشه میدرنج + تیوتر جدا بستن هم پیشنهاد اون بود اینکارو کرده قبلا میگفت تفکیک صدای عالی به آدم میده...! آدم حال میکنه..!
    این 1440W SPL چرا فکر میکنی زیاد خوب نیست؟ درجه 2 ه ؟
    اسمم آرمانه...
    ممنون...
    آرمان جان،منظورتون رو از "مشکلی در رابطه با درایو کردن ندارم یک متخصص داریم خوراکشه" متوجه نشدم.مگه ايشون آمپليفاير هستند؟!!
    در مورد آمپ SPL شما ميدوني يه مارك متفرقه هستش!!چرا بايد پول براي چيزي بديد كه نه تنها اندازه پولتون بلكه نصف اون هم ازش بهره نميبريد؟!صداي مصنوعي،متريال نامرغوب،THD بالا،توان خروجي كم و....بازم بگم؟
    چرا 718EX حد اقل تشريف ببريد آلپاين Type S مدل sps-619 رو بگيريد. قيمتش كمي بالا هست(200 تومن) ولي خيلي بهتر از 718 هستش.718 فقط بيس ميزنه و بيس ميزنه و بيس.يا MXC609 گليدن آديو(218)ديگه حداقل مدل انرزي هرتز ECX609 .
    بازم جمله هميشگيم رو تكرار ميكنم:
    سعي كنيد براي گوشهاتون ارزش قائل بشيد
    نه اينكه ارزوني رو فداي كيفيت كنيد كه بعدا پشيمون خواهيد شد.
    در مورد آمپ هم جنس خوب و با قدرت نسبي خيلي كم شده.مگر اينكه ديگه بريد مارشال و....بگيريد كه من هيچگاه پيشنهاد نكرده ام و نميكنم.
    ديگه خود دانيد.

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

آرمان جان،منظورتون رو از "مشکلی در رابطه با درایو کردن ندارم یک متخصص داریم خوراکشه" متوجه نشدم.مگه ايشون آمپليفاير هستند؟!!
    در مورد آمپ SPL شما ميدوني يه مارك متفرقه هستش!!چرا بايد پول براي چيزي بديد كه نه تنها اندازه پولتون بلكه نصف اون هم ازش بهره نميبريد؟!صداي مصنوعي،متريال نامرغوب،THD بالا،توان خروجي كم و....بازم بگم؟
    نه آقا منظورم این بود که خودش گفت برات درایور میکنم روی همین آمپ هات..! (منظورم گذاشتن میدرنج و تیوتر جدا ) بود....
    آمپ هارو هم نخریدم روی ماشین قبلیم بود باز کردم ماشینو فروختمش اینا مونده رو دستم...! این SPL رو یک سری رو نت چک میکردم گفته بود 700 خورده ای وات میتونه خروجی بده و همچین چیزایی..!

ممنون حمید جان...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Master89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض استفاده GPS MARSHAL به جای ضبت ماشین

با سلام
    صبت ماشینمون مدتیه که خبراب شده.
    از طرفی برای سفر هایی که میرم ، باید gps نصب کنم.
    این GPS Marshal که میگن فیلم و موزیک هم پخش میکنه رو میشه به 2 تا باند خربزه ای سنگین وصل کرد ؟
    لینک مارشال: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

به به چه میکنه آدیو سیستم
    به نظرم دیگه وقتشه کم کم یه همایش برپاکنیم.
    مدیران عزیز هم همکاری های لازم رو کنند برای برپایی اولین همایش این انجمن.
    یا حق

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوست عزيز. چرا تاپيك جدا باز نموديد؟بهتر بود تو همون تاپيك اصلي كه در رديف اول قرار داره سوال خودوتون رو مطرح مينموديد.
    به نظر من هزينه كردن براي هيچكدومشون توجيه نداره.6975 فقط مدلهاي قديمي خوب بودن.تازه اونم بايد با آمپ نسبتا قوي درايو ميشد تا خوب صدا ميگرفتيد.
    اسپيكرهاي پايونير صداشون مصنوعي شده،ديگه اون BASS نرم و نميشنويم.ضمنا اون تواني كه شما فرمودي،توان ماكزيمم هست. ما توان نومينال رو مد نظر ميگيرم.
    خوب بازم من تفاوتي توشون نمي بينم. به نظرم 6994 خيلي بهتر باشه.
    عذرخواهي مي كنم بابت ايجاد پست جديد. حواسم نبود. در صورت نياز پاك كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام
    شما با یه نگاه به جنس ووفر و باقی اجزای اسپیکر میفهمید که زیاد اسپیکرهای پایونر از سری های معمولی تا hi power که همین 6975v2 باشه چنگی به دل نمیزنند.
    البته این امر تو کل محصولاتش دیده میشه که خوشبختانه مصرف کننده ها به سمتو سوی برند های ارزون قیمت و با کیفیت تر مثل کنوود میرن.
    من خودم از سال 85 یه جفتشو دارم الان گذاشتم برا فروش که برم یه جفت کامپ بخرم و جاشو پرکنم وگرنه عمرا بتونه این سری های جدیدش که روانه ی بازار شده جاشو پر کنه.

12. این کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milad1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Always Iran

پيش فرض

دوستان برای سمند کامپ عالی می خوام.کیفیت واسم خیلی مهمه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •