تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 797 از 2365 اولاول ... 29769774778779379479579679779879980080180784789712971797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,961 به 7,970 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقا حمید راست میگن
    من خودم ال 90 دارم حجم اتاقش زیاده... حتما استیج جلو لازم میشه به فکرش باشین از حالا
    آقا حمید از خبره های سیستم صوتی هستن با تجربه هستن، از گوش کردن به حرفهاشون پشیمون نمیشی...
    منم سیستممو با راهنمایی و کمک و لطف ایشون بستم
    mx165plus واسه درب جلو
    mxc609 واسه عقب
    پخش 7016
    آمپ هم همون پایونییر 6500 صدای 75% سیستمتو در میاره خوبه... خروجیش 60 واته
    توان اسپیکرهاتون و کامپ 80 واته
    با کمی ارفاق بد نباید باشه ...
    منم الان آمپ 120 واتی رو با کواک 140 واتی بستم دیگه...
    اگه آقا حمید تایید میکنن که حله...
    دو تا کامپوننت یا 2 تا کواکسیال!!!
    این کار اشتباهه!
    یه کامپوننت + یه کواکسیال...
    توضیح دادم که خدمتتون!
    کواکسیال صداش کیفیتیه و مربوط به استیج خودشه ... یعنی عقب باشه واسه عقبه جلو باشه واسه جلو...
    پرتاب صداش پایینه نسبت به کواکسیال!
    پس یه کامپوننت واسه جلو
    واسه اینکه پرتاب صدا و جنس صداتون کامل شه یه کواکسیال هم واسه عقب بگیرین
    ممنون از شما دو دوست گرامی.من گیج شدم.این چند روزه که اینجام فکر میکردم که خیلی چیزا بلد شدم ولی ظاهرا اینطور نیست.هر چند اینجا اگه سوتی بدم بهتره تا برم توی بازار ضایع شم.مگه حالت نرمال کوکسیال مال عقب نیست و کامپوننت مال جلو؟خوب دیگه قائدتا باید دو تا کواکسیال عقب باشه و دو تا کامپوننت جلو که صدا رو بتونن بصورت استریو پخش کنن.یعنی چی این حرف که یه کواکسیال عقب یه کامپوننت جلو؟نکنه من اساسا از مرحله پرتم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام و شب بخیر.

بهترین کار رو شما انجام میدید.
    اول مشخص کن که کیفی و دیتیل موزیک براتون مهمه یا BASS?.
    ممنون دوست عزیز واللا خوب کیفیت میخوام قابل قبول باشه و صدا شفافیتشو از دست نده، ولی ازونجایی که آهنگ های بیس دار رو بیشتر سوق دارم بهشون بیشتر دنبال bass هستم، البته اینم توجه کنید که آمپلی رو همونطور که گفتم تو مرحله دوم گذاشتم که اگه خدا قسمت کنه حداقل واسه یکماهه آینده میشه، که میدونم اسپیکر بدون امپلی خیلی ضعیف تر از حد ظاهر میشه اما خوب میخوام که بدون آمپلی هم تقریبا یه نموره خوب جواب بده... راستی اطلاعاتی که از شما بهم رسیده تا اینجا بیشتر ازCO609 خوشم اومده(البته 70-80 تومن از 200 میزنه بالا) اما به هر مغازه داری میگم دارید یا قیمتشو بدین اصلا انگار تا حالا همچین اسمیو نشنیدن یا مارک آدیو سیستم ندیدن تا حالا و البته با این تعاریفی که اینجا میشه از این اسپیکر بهم ثابت شده که ایشون اطلاعات خوبی در مورد سیستم ندارن که اصلا به گوشش هم آشنا نمیاد این مدل ها...
    Last edited by mohboy2007; 14-07-2012 at 22:12.

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

ممنون از شما دو دوست گرامی.من گیج شدم.این چند روزه که اینجام فکر میکردم که خیلی چیزا بلد شدم ولی ظاهرا اینطور نیست.هر چند اینجا اگه سوتی بدم بهتره تا برم توی بازار ضایع شم.مگه حالت نرمال کوکسیال مال عقب نیست و کامپوننت مال جلو؟خوب دیگه قائدتا باید دو تا کواکسیال عقب باشه و دو تا کامپوننت جلو که صدا رو بتونن بصورت استریو پخش کنن.یعنی چی این حرف که یه کواکسیال عقب یه کامپوننت جلو؟نکنه من اساسا از مرحله پرتم؟
    آهههههههههههااااااااااااا اااااااا
    چرا کاملا درست متوجه شدین...
    منظورتون از دو تا یه ست (یه جفت) هستش!!!
    من منظورتون رو اینطور متوجه شدم که 2 دست کواکسیال (یعنی 4 تا باند) بندازی!!!
    بله کاملا درست گرفتین
    یه کواکسیال که شامل 2 تا باند چپ و راست میشه عقب و یه کامپوننت هم که شامل تجهیزات چپ و راست هستش برای درب های جلو
    سوالی بود در خدمتیم

4. این کاربر از fazmanbob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    همونطور كه فائز جان فرمودن شما درست متوجه شديد. وقتي از استيج عقب يا جلو صحبت به ميان مياد منظور يك جفت اسپيكر براي اونها هست نه تك.

ممنون دوست عزیز واللا خوب کیفیت میخوام قابل قبول باشه و صدا شفافیتشو از دست نده، ولی ازونجایی که آهنگ های بیس دار رو بیشتر سوق دارم بهشون بیشتر دنبال bass هستم، البته اینم توجه کنید که آمپلی رو همونطور که گفتم تو مرحله دوم گذاشتم که اگه خدا قسمت کنه حداقل واسه یکماهه آینده میشه، که میدونم اسپیکر بدون امپلی خیلی ضعیف تر از حد ظاهر میشه اما خوب میخوام که بدون آمپلی هم تقریبا یه نموره خوب جواب بده... راستی اطلاعاتی که از شما بهم رسیده تا اینجا بیشتر ازCO609 خوشم اومده(البته 70-80 تومن از 200 میزنه بالا) اما به هر مغازه داری میگم دارید یا قیمتشو بدین اصلا انگار تا حالا همچین اسمیو نشنیدن یا مارک آدیو سیستم ندیدن تا حالا و البته با این تعاریفی که اینجا میشه از این اسپیکر بهم ثابت شده که ایشون اطلاعات خوبی در مورد سیستم ندارن که اصلا به گوشش هم آشنا نمیاد این مدل ها...
    برند گليدن آديو سيستم از فروردين ماه امسال به ايران و بازار ارائه شده.تو تهران فقط دو جا ميتونيد تهيه نمائيد.
    يكي تو خ سورنا فروشگاه تاپ سيستم و ديگري فروشگاه مركزي تو خ نياوران بعد از چهارراه م‍‍ژده فروشگاه پيام.
    سري co line جزو كواكسيالهاي خوب اين برند هست.از سري MXC قويتره.داراي تيوتر قابل تنظيم و محافظت شده توسط كراس اوور پسيو 12dB/Octave هست كه تو كواكسهاي موجود از اين نظر تقريبا بي رقيب هست.BASS خيلي نرم و خوبي رو اجرا ميكنه.كمي تو ميدرنج به نظرم ضعيفه البته اونقدر محسوس نيست و كمتر كسي ميتونه درك كنه،اميدورام تو مدل جديد كه تو سري بعد قراره وارد بشه در جهت رفع اون اقدام شده باشه.
    اگر اين سري رو انتخاب فرمورديد بايد آمپليفايري رو بعدا تهيه نمائيد كه 120 وات حداقل بهش برسونه.
    دوستاني كه اين اسپيكر رو دارن مثل شاهين خان،فائز عزيز ميتونن بيشر در مورد صدا توضيح بدن.

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedDJboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    من دستگاه AVH4350DVD رو ماشینم دارم
    خیلی برام کاربرد نداره میخاستم با مدل جدید و با کاربرد بالا مثل mixaudio و پخش فرمت MP4 در USB دستگاه رو داشته باشه و کیفیت صفحه دستگاه از مدل فعلی مه دارم بهتر باشه
    خودم مدل PIONEER AVH P 8450 BT رو پیدا کرده بودم تو اینترنت
    میخام بدونم مدل بهتر و یا کامل تری هست که به من پیشنهاد کنید .
    اگر قیمت بدید ممنون میشم

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام و شب بخیر.
    دو روز نبودم ببین چه خبره؟!ماشالله به دوست داران سیستم و موزیک
    من جای شما بودم قید اون 718 رو میزدم میرفتم یه جفت اسپیکر نو میگیرفتم. حالا آمپتون رو نمیگم عوض کنید. که اگه هر دو رو رد میکردی خیلی بهتر بود.
    اگه 9*6 ارزون میخواهی MXC 609
    اگر هم کامپ خوب میخواهید MX165Plus
    برادر به قیافش میخوره زیاد مالی نباشه قیمتش حدودش چنده؟
    یک اسپیکر میتونی معرفی کنی که میدرنج ها و تیوتر هاش قوی باشه؟ (نظرت راجبه 6975 های قدیمی چیه؟) یا JBL T595 Limited ؟
    حالا من اگر هر اسپیکری که میگیریم این 718 رو به عنوان ووفر کنارش بندازم اتفاق خاصی میفته؟ ( آخه اگر بخوام تنها از یک جفت باند 6x9 استفاده کنم یکی از آمپ هام از دور خارج میشه)

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادر به قیافش میخوره زیاد مالی نباشه قیمتش حدودش چنده؟
    یک اسپیکر میتونی معرفی کنی که میدرنج ها و تیوتر هاش قوی باشه؟ (نظرت راجبه 6975 های قدیمی چیه؟) یا JBL T595 Limited ؟
    حالا من اگر هر اسپیکری که میگیریم این 718 رو به عنوان ووفر کنارش بندازم اتفاق خاصی میفته؟ ( آخه اگر بخوام تنها از یک جفت باند 6x9 استفاده کنم یکی از آمپ هام از دور خارج میشه)
    سلام
    فلفل نبين چه ريزه،صداش رو گوش كن ببين چه چيزه.218 تومن
    تو كواكسيال دنبال ميدرنج خوب نباش.فقط كامپوننت ها هستند كه ميتونن ميدرنج خوب بهتون ارائه نمايند.
    من 6975 ماله سال 80 داشتم.ولي ميدرنج عالي نداشت. تازه با 944 كه جزو آمپليفايرهاي عالي از نظر طراحي در زمان خودش بود استفاده ميكردم.
    ليمتد فقط قديميها كه ديگه نيست.تازه درايو كردنش هم مشكله. بارها عرض كردم درايو كرن واقعي ليميتد دو تا امپ قوي براي ووفرها و معمولي براي ميدرنج و تيوتر ميخواد.اصل از نظر هزينه به صرفه نيست.
    اگه ميتوني حدود 400 هزينه كني يه كامپوننت مشتي برات بگيرم تا صداي وكال واقعي رو حس كني.البته آمپليفايرت باز صد راه ميشه.
    خلاصه اگه صداي Natural ميخواهي بايد هزينه كني.
    راستي اسم شريفتون چيه؟
    Last edited by hamidR15; 15-07-2012 at 15:36.

10. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

برند گليدن آديو سيستم از فروردين ماه امسال به ايران و بازار ارائه شده.تو تهران فقط دو جا ميتونيد تهيه نمائيد.
    يكي تو خ سورنا فروشگاه تاپ سيستم و ديگري فروشگاه مركزي تو خ نياوران بعد از چهارراه م‍‍ژده فروشگاه پيام.
    سري co line جزو كواكسيالهاي خوب اين برند هست.از سري MXC قويتره.داراي تيوتر قابل تنظيم و محافظت شده توسط كراس اوور پسيو 12dB/Octave هست كه تو كواكسهاي موجود از اين نظر تقريبا بي رقيب هست.BASS خيلي نرم و خوبي رو اجرا ميكنه.كمي تو ميدرنج به نظرم ضعيفه البته اونقدر محسوس نيست و كمتر كسي ميتونه درك كنه،اميدورام تو مدل جديد كه تو سري بعد قراره وارد بشه در جهت رفع اون اقدام شده باشه.
    اگر اين سري رو انتخاب فرمورديد بايد آمپليفايري رو بعدا تهيه نمائيد كه 120 وات حداقل بهش برسونه.
    دوستاني كه اين اسپيكر رو دارن مثل شاهين خان،فائز عزيز ميتونن بيشر در مورد صدا توضيح بدن.
    پس که اینطور، آخه تعجب کردم که چطور اکثریت آشنایی زیادی ندارن با این مدل... حالا در هر صورت حمیدجان میخواستم بدونم با این حرفایی که من زدم و انتظارات نه چندان زیادی که از سیستم دارم... به نظرت تو رنج 200 حالا یه مقدار یالا پائین و نهایت دیگه در حد همین Co609 ، نظرت رو چی هست... آیا همین خوبه؟؟ بهتر ازین هم تو این رنج قیمتی هست یا نیست!!؟؟ خلاصه یه پیشنهاد برادرانه بهم بده که دیگه من همون کارو بکنم...
    کلی واقعا ازت ممنونم و واقعا از طرف همه بجه ها ازت تشکر می کنم به خاطر این همه حوصله و حس کمک و معرفتی که داری، و اطلاعات بسیار مفیدتو در اختیار افراد نوپایی مثل من قرار میدی...

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام
    فلفل نبين چه ريزه،صداش رو گوش كن ببين چه چيزه.218 تومن
    تو كواكسيال دنبال ميدرنج خوب نباش.فقط كامپوننت ها هستند كه ميتونن ميدرنج خوب بهتون ارائه نمايند.
    من 6975 ماله سال 80 داشتم.ولي ميدرنج عالي نداشت. تازه با 944 كه جزو آمپليفايرهاي عالي از نظر طراحي در زمان خودش بود استفاده ميكردم.
    ليمتد فقط قديميها كه ديگه نيست.تازه درايو كردنش هم مشكله. بارها عرض كردم درايو كرن واقعي ليميتد دو تا امپ قوي براي ووفرها و معمولي براي ميدرنج و تيوتر ميخواد.اصل از نظر هزينه به صرفه نيست.
    اگه ميتوني حدود 400 هزينه كني يه كامپوننت مشتي برات بگيرم تا صداي وكال واقعي رو حس كني.البته آمپليفايرت باز صد راه ميشه.
    خلاصه اگه صداي Natural ميخواهي بايد هزينه كني.
    راستي اسم شريفتون چيه؟
    آقا دمت گرم پس صداش خوبه...مشکلی در رابطه با درایو کردن ندارم یک متخصص داریم خوراکشه میدرنج + تیوتر جدا بستن هم پیشنهاد اون بود اینکارو کرده قبلا میگفت تفکیک صدای عالی به آدم میده...! آدم حال میکنه..!
    این 1440W SPL چرا فکر میکنی زیاد خوب نیست؟ درجه 2 ه ؟
    اسمم آرمانه...
    ممنون...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض 6975 بهتره يا 6994؟

دورود

دوستان بين دو باند 6994 و 6975 كدوم يكي بهتره؟ مطمئنا شما نظرتون روي 6975 هست ولي چرا؟ فقط بخاطر اينكه ورودي آمپ جدا ميخوره؟ تو سايت پايونيير كه اين دوتا رو مقايسه كردم، همه چيزشون باهم برابر بود. بجز توان خروجي. تونا خروجي 6994 به ميزان 600وات بود و 6975 ورژن 2 به ميزان 500وات. چطور ممكنه 6975 بهتر باشه؟ به نظرم فقط بخاطر اينكه قبلا از همه بهتره بوده الآن هم گرون شده. درسته؟
    راهنمايي مي كنيد؟

سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •