تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 795 از 2365 اولاول ... 29569574578579179279379479579679779879980584589512951795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,941 به 7,950 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ببخشید فضولی میکنم چرا آمپ جی وی سی 8004 نمی گیرین؟
    نه متفرقه است نه خیلی گرون
    البته که به آمپ آدیو بعیده برسه!
    جهت اطلاع گفتم چون خودم انداختم...
    راستی شما صندوقتون رو دیدین؟
    8004 JVC فکر نکنم به گردپای سری رادیون آدیوسیستم برسه هرچند این مدل JVC هنوز هم یکی از گزینه های مدنظرم هست منتهی اینجا گیر نمیاد (تو کرج) فروشگاههای اینترنتی هم موجود ندارند شما اگر جایی رو میشناسید که داشته باشه بهم PM بدید لطفا.
    و منظورتون از "صندقتون رو دیدین" متوجه نشدم چیه؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی خیلی ممنونم از پاسخهاتون دوستان،
    گوشی من iPhone هست. با صحبتهای شما دودل شدم در مورد خرید پخش بلوتوث دار.
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی از پاسخ هاتون ممنونم. بعد از پاسخ شما یه مقدار در مورد این مدل کنوود تحقیق کردم، انگار امکانات خیلی خوبی داره اما چندان user friendly نیست. یعنی یه مقدار کار باهاش سخته.
    یه تاپیک دیدم، که کلی در مورد نحوه تنظیم کردن این دستگاه توضیح داده بودند تا صدا ازش در بیارن.
    من یه کاربر معمولی هستم، در حال حاظر هم روی ماشینم به جز ۲ تا اسپیکر عقب و درهای جلو تجهیزات خاصی ندارم.
    نظر شما چیه؟ آیا سمت JVC یا Pioneer برم بهتر نیست؟ یا اینکه همچنان نظرتون اینه که این دستگاه واقعا به امکاناتش میارزه بخصوص اینکه اگه یه روز تجهیزات خاصی هم خواستم روی ماشین بزارم دستم بازتره!؟

بازم ممنون از راهنماییهاتون دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من تصمیم دارم که سیستم بدون ساب ببندم.دنبال باندی هستم که تا حدودی جبران کمبود ساب رو بکنه.اولش که دوستان co609 و dls1073 رو معرفی کردن خوشحال شدم ولی وقتی قیمتهاش رو سرچ کردم سریع حالت دفاعی به خودم گرفتم.جالبی کار این که وقتی قیمت آمپلی مناسب با این باندها رو خوندم عین اعلامیه چسبیدم به دیوار.از دوستان عزیزی که وقت میذارن خواهش میکنم که باند دیگه ای رو بهم معرفی کنن که یک لول قیمتش از باندهای فوق الذکر پایینتر باشه.فکر جیب بنده رو هم موقع خرید آمپلی مناسبش باشین.دوستتون دارم دوستان

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین هزینه سبتگی داره به کارای که بهم میده من حداکثر میخوام دوتا باند بگیرم + یک پخش بزارم کنار این 718 ها ( که به قول شما به عنوان ووفر استفاده کنم)
    مدل آمپ ها هم :
    این 1440W SPL هست :

اینم کنوود 350W :

این دوتا آمپ قبلا با غث DEH 680MP / W307 / 2x6975 Fake ست شده بودند که اونارو دادم رفت/ یک DEH 6350 خریدم با یک جفت 718 اورجینال آمپ هارو هم نگه داشتم...الان 718 ها با 350W کار میکنند 1440W هم رو سیستم هست ولی در حالت خاموش....!

ببین بستن میدرنج + تیوتر بهتر از خرید یک جفت باند جدید نیست؟
    ممنونم بابت وقتی که میذارید.
    سلام و شب بخیر.
    دو روز نبودم ببین چه خبره؟!ماشالله به دوست داران سیستم و موزیک
    من جای شما بودم قید اون 718 رو میزدم میرفتم یه جفت اسپیکر نو میگیرفتم. حالا آمپتون رو نمیگم عوض کنید. که اگه هر دو رو رد میکردی خیلی بهتر بود.
    اگه 9*6 ارزون میخواهی MXC 609
    اگر هم کامپ خوب میخواهید MX165Plus

سلام به همه عزیزانی که دارن تو این فروم زحمت میکشن...
    دوستان من تک و توک فرومو نگاه کردم یه چیزایی هم دستگیرم شد یعنی به قول معروف یه نموره از صفری درومدم
    حالا یه سوال داشتم من راستیش یه ضبظ سونی دارم خوبه بدک نیست، حالا میخوام خرد خرد تکمیل کنم بقیه سیستممو چون نمیتونم یدفه هزینه کنم...
    حالا فرض براینکه با همین ضبط بخوام فعلا کار کنم ،مرحله دوم فک می کنم اسپیکر باشه... حدود 200 حالا یه مقدار بالا پائین(اگه بالاتر نره که خیلی عالی میشه) برا اسپیکر میخوام هزینه کنم چی بگیرم بهتره؟؟؟
    در مورد مرحله سوم هم فک کنم آمپلی باشه اگه اشتباه نکنم... که البته مرحله سومو گذاشتمش برای ماه دیگه ایشالله... و همینطور بقیه مراحل جمع کردن یه سیستم معمولی خوب که اگه مراحلشم به ترتیب برام بگید واقعا ممنون میشم از لطفتتون...
    خلاصه پیشنهادی فکری گفته ای چیزی دارید که دیگه منو شرمنده کردین...
    قبلا از کمکتون واقعا کمال تشکرو دارم...
    بهترین کار رو شما انجام میدید.
    اول مشخص کن که کیفی و دیتیل موزیک براتون مهمه یا BASS?
    ممنون از جوابتون
    یه سوال دیگه هم دارم.ماشین ال 90 هست.الان باندا روی تاقچه فابریک ماشین هست(امکان گذاشتن تاقچه ام دی اف رو ندارم)به نظرتون اگه این خرجی که گفتین رو بکنم رو تاقچه فابریک صداش بد نمیشه؟در واقع اصل سوالم اینه که به نظرتون اگه ساب و باکس بگیرم با آمپلی نتیجه بهتر نیست؟(با توجه به اینکه هدفم اینه که بیس خوبی بگیرم)اگه جوابتون مثبته یه ساب و آمپ خوب معرفی کنین تا حدود 200 تومن یکم بالا و پایین
    نه رو ال 90 چون اسپیکر کامل به بدنه پیچ میشه نیاز به تعویض تاقچه نیست. من نظرم اینه که اول یه کواکسیال خوب مثل همین co609 بگیرید. جلو هم کامپوننت mx165plus اگه باز هم نیاز به BASS کردید نسبت به اضافه کردن ساب و آمپش اقدام فرمائید.
    تقلبی که نداره درسته؟ لامصب مدل 4 کانالش 580 تومنه. به نظرت چکار کنم ، مدلهای متفرقه بگیرم یا همینو؟
    گلیدن آدیو سیستم مستقیم از آلمان خریداری میشه.خیر هیچگونه تقلب و فیکی نداره. ضمنا خدمت دوستان عرض کنم مدلهای پائین تو چین ساخته میشوند ولی همه طراحی تو آلمان هست.
    آمپهای رادیون رو شرکت تموم کرده شما کجا قیمت گرفتی؟اگه میتونی صبر کن تا شهریور مدلهای جدید میاد. گفتن که هیچ افزایش قیمتی حد اقل تا آبان ندارن.مگر موارد فورس
    خب توی همین رنج قیمت چی پیشنهاد میکنین؟
    برام بیس مهم نیست اصلا
    فقط میخوام کیفیت صدا بالا باشه
    و تفکیک صوتیش هم خوب باشه و صداهای ریز آهنگ رو بتونم بشنوم

حدود 130 تومن
    و برای این ضبط:
    Kenwood 546
    ممنون
    من ابتدا کامپوننت MX165Plus و بعد 9*6 MXC609 رو پیشنهاد میکنم.
    امپ ندارم.باند پایونییر چطوره؟؟قبلا داشتم.خیلی ازش راضی بودم.اگه پخش پایونییر بگیرم چی؟
    اصلا با پایونیرهای جدید حال نمیکنم. به نظرم طرفشون نرو.
    امروز رفتم 4 کاناله آورده بود با مشخصات زیر (590 تومن با نصب) چکار کنم ؟ اینو بخرم یا از این مارک الکیا مثل ساند استریم و اینا بندازم ؟

RADION 100.4

4-Channel High Power Class-AB amplifier with SMD technology
    MOSFET PWM Power Supply
    Stable into 2 ohm stereo per channel and 4 ohm bridged mode
    Input Sensitivity: variable 200 mV maximum to 8 V minimum
    Multi-Way-Protection-Circuitry
    Operating Voltage: DC 10 ~ 16 V power input
    Massiv heavy aluminium-heatsink with fan cooling
    بالا عرض کردم خدمتت. آمپ، آمپ خوبیه،ساخت کره هم باید باشه.
    سلام بچه ها ميخواستم يه پخش بگيرم مثل هميشه از دوستان ميخوام كمك بگيرم ..ممنون ميشم اگه چند دقيقه وقت بزاريد و يه ذره كمكم كنيد..مرسي

ماشين 206 هست..ميخوام كم كم يه سيستم معمولي جمع كنم..الان ميخوام يه پخش بگيرم ترجيحا(يعني %100 ميخوام پايونير باشه) صداي بيس قوي داشته باشه..تا انشاالله ماه بعد باند و ماه بعدش يه امپلي بگيرم..حالا ميخوام ببينم تو اين قيمت ميتونم يه پخش خوب بگيرم كه USB هم داشته باشه؟و بتونم بعدا ارتقاش بدم(از نظر باند و ..) اگه آره چي رو شما پيشنهاد ميديد و قيمتش چنده و موقع خريد به چي توجه كنم..مرسي
    100% عرض میکنم پایونر رو دورش خط بکش که دیگه مثل قدیم نیست.حداقل چیزی که میتونم پیشنهاد بدم 7016 کن وود هست.
    سلام آقا حمید ببخشید چند وقت نبودم . مشهد بودم
    میگم الان نگفتی اگه ببندم رو تاقچه بهتر میشه یا نه؟؟؟
    الان باکسم کوچیکه صداش خیلی حال نمیده فکر کنم اگه ببندم رو تاقچه بهتره.

برای یاد آوری این صفحه بود بحثمون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام محمد جان. زیارتت قبول یاد ما هم بودی؟
    محمد من فکر میکنم اگه بتونی باکس رو بزرگتر کنی بهتره تا رو تاقچه. دلایلش رو اون روز گفتم خدمتت.چون این ساب مخصوص باکس هست.سابهای FREE AIR رو میشه تو باکس هم گذاشت. ولی ساب Enclosure
    باید تو باکس با حجم مناسب باشه.
    سلام وخسته نباشید.من دنبال باندی هستم که تا حدودی کار ساب رو انجام بده.البته خودم میدونم که این امر محاله ولی بهر حال باندها قدرت کوبش متفاوتی دارند.لطفا باندی را معرفی کنین که تا حد کمی هم که شده کمبود ساب رو بتونه جبران کنه.ممنون از لطفتون
    سلام مریم خانم.چون دوستان گل این فروم رو به عنوان برادر خودتون خطاب فرموده بودید،بنده به عنوان برادر کوچکترتون خدممتون پیغام خصوصی داده بودم تا به سرعت مشکلتون رو حل نمایم ولی متاسفانه تماس نگرفتید.به هر حا من در خدمتتون هستم.
    شما اگه BASS خوب میخواهید و هزینه میخواهید کم باشه.بهترین انتخاب اسپیکر DLS 1073 هستش با یه آمپ دوکانل قوی مثل کن وود 7205میتونم به جرات خدمتتون عرض کنم،این پیشنهاد دست کمی از یه ساب 10 اینچ نداره که هیچ شایبد بهتر هم براتون فرکانسهای پائین رو اجرا کنه.(تجربه شخصی)

سلام.ما اگر مجبور باشیم بین باند و ساب و کامپونت دو تا رو انتخاب کنیم بهترین پیشنهاد شما ترکیب کدام با کدام است.اول کیفیت سپس کمیت.تشکر
    استیج جلو کامپوننت+استیج عقب یه کواکسیال خوب.
    کامپوننت:'گلیدن ادیو سیستم مدل MX165Plus
    کواکسیال 9*6:گلیدن آدیو سیستم سری CO609
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگرر مایل بودید بنده میتونم براتون تهیه نمایم.
    والا دیگه همین یک مورد رو کم داشتم ! فعلا که اون طرف که کارش آئودیو سیستم هست بهم گفتش که باید یک عدد آمپ 4 کانال 100 وات رادیون و یک کامپوننت MX 165 PLUS پلاس باید بندازم . که بازم حدود 780 تومن خرج روی دستم میذاره ولی میگفت صدای خیلی خوبی بهت میده.حقیقتش الان پول هم دارم ولی دودل هستم که چکار کنم از طرفی چون به علت افزایش مداوم نرخ ارز قیمتها داره بالا میره میترسم اگر باز 6 ماه تعلل کنم این 780 تومن بشه 1 میلیون که شک هم ندارم اینجوری میشه.به خاطر همین احتمال داره تا هفته آینده برم هم آمپ بندازم و هم کامپوننت رو .(به خاطر ترس از افزایش مجدد قیمتها و پیدا شدن اجناس تقلبی این برند)-راستی شما خودت چکار کردی نصب نکردی هنوز؟
    اون آمپ رو بهتره با کامپوننت خودش سری RADION 165 ببندی نه MX
    8004 JVC فکر نکنم به گردپای سری رادیون آدیوسیستم برسه هرچند این مدل JVC هنوز هم یکی از گزینه های مدنظرم هست منتهی اینجا گیر نمیاد (تو کرج) فروشگاههای اینترنتی هم موجود ندارند شما اگر جایی رو میشناسید که داشته باشه بهم PM بدید لطفا.
    JVC ar 8004 خیلی خوب از آب در اومده و امتحانش رو پس داده.قیمتش حدود 400 شده ولی کمتر هم میتونم براتون بگیرم.

5. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تصمیم دارم که سیستم بدون ساب ببندم.دنبال باندی هستم که تا حدودی جبران کمبود ساب رو بکنه.اولش که دوستان co609 و dls1073 رو معرفی کردن خوشحال شدم ولی وقتی قیمتهاش رو سرچ کردم سریع حالت دفاعی به خودم گرفتم.جالبی کار این که وقتی قیمت آمپلی مناسب با این باندها رو خوندم عین اعلامیه چسبیدم به دیوار.از دوستان عزیزی که وقت میذارن خواهش میکنم که باند دیگه ای رو بهم معرفی کنن که یک لول قیمتش از باندهای فوق الذکر پایینتر باشه.فکر جیب بنده رو هم موقع خرید آمپلی مناسبش باشین.دوستتون دارم دوستان
    چقدر میخواهید هزینه نمائید.در نظر داشته باشید که برای داشتن سیستم خوب باید کمی سر کیسه رو شل نمائید.
    اسپیکر MXC609 هم میتونه جایگزین خوبی باشه.218 تومن
    یه امپ پایونیر مدل 6500 هم براش تهیه میکنیم که در حالت بریج درایوش کنه.اونم حدود 170-80 قیمت دقیق ندارم.
    خوبه؟

7. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

چقدر میخواهید هزینه نمائید.در نظر داشته باشید که برای داشتن سیستم خوب باید کمی سر کیسه رو شل نمائید.
    اسپیکر MXC609 هم میتونه جایگزین خوبی باشه.218 تومن
    یه امپ پایونیر مدل 6500 هم براش تهیه میکنیم که در حالت بریج درایوش کنه.اونم حدود 170-80 قیمت دقیق ندارم.
    خوبه؟
    ممنون داداش.من در مورد پخش به قطعیت رسیدم(کنوود 7016)
    در مورد آمپلی هم همینطور(پایونیر6500)
    از 4 کانال آمپلی میخوام حد اکثر استفاده رو بکنم.ساب که گفتم منتفیه.میمونه دو تا کامپوننت و دو تا کواکسیال که تا حدی جبران نبودن ساب رو بکنه.
    بودجه : متوسط
    ماشین : ال نود

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

منم گفتم به پای رادیون نمیرسه...
    فروشگاه پیام تو نیاوران داره ، آقا حمید میتونن کمک کنن...
    ایشون این آمپ رو معرفی کردن و منم راضیم
    پیغام خصوصی دادم در مورد "هدفون تا رنج 50 تا 80 تومن" اگه اطلاعاتی دارین که چی بگیرم...

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

خیلی خیلی ممنونم از پاسخهاتون دوستان،
    گوشی من iPhone هست. با صحبتهای شما دودل شدم در مورد خرید پخش بلوتوث دار.
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی از پاسخ هاتون ممنونم. بعد از پاسخ شما یه مقدار در مورد این مدل کنوود تحقیق کردم، انگار امکانات خیلی خوبی داره اما چندان user friendly نیست. یعنی یه مقدار کار باهاش سخته.
    یه تاپیک دیدم، که کلی در مورد نحوه تنظیم کردن این دستگاه توضیح داده بودند تا صدا ازش در بیارن.
    من یه کاربر معمولی هستم، در حال حاظر هم روی ماشینم به جز ۲ تا اسپیکر عقب و درهای جلو تجهیزات خاصی ندارم.
    نظر شما چیه؟ آیا سمت JVC یا Pioneer برم بهتر نیست؟ یا اینکه همچنان نظرتون اینه که این دستگاه واقعا به امکاناتش میارزه بخصوص اینکه اگه یه روز تجهیزات خاصی هم خواستم روی ماشین بزارم دستم بازتره!؟

بازم ممنون از راهنماییهاتون دوستان
    بله user friendly نیست که دلیلش امکانات زیادش و زیاد بودن آپشن ها و منو هاست
    ولی...
    مشکلی نداره
    یه بار تنظیمات رو خودتون ببینی یاد میگیری
    الان من نه مشکلی ندارم
    اوایل که تنظیم کردم
    الن ترک عوض میکنم و ولوم کم و زیاد و فولدر عوض می کنم
    همین.
    اگه با منو های هر پخشی کار کرده باشی اینم دستت میاد
    کاری نداره
    پخش خوبیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از آقا حمید تشکر میکنم به خاطر وقتی که میزارن و با دقت سوالارو تک به تک جواب میدن.الان آمپ 7205 کنوود گیر میاد؟اگه آره نوش چنده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی هات دوست عزیز.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •