بله دوست گلم بالای 128 نیازمند مدرک هست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان برای اینترنت 128 ساعات رایگان چند تا چنده ؟
1 شب تا ۷ صبح
زیاد به دانلود شب دلتو خوش نکن سرعت افتضاح میشه اصلا نمیشه دانلود کرد
من که سرعتم ۳۰۰ هست شب ها میاد رو ۳۰ حالا ۱۲۸ که ماکسیمم سرعتش به ۳۰ نمیرسه دیگه فکر کن چی بشه
دوستان میدونید شرکت پول پرست شاتل چه امکان مسخره و ضد مشتری دیگه ای رو به سرویسش اضافه کرده؟
سرویس قطع موقت ایینرنت مشترک، 2 روز قبل از اتمام دوره! یعنی شما اگر 48 ساعت به پایان دوره ای که مبلغش رو پرداخت کردید اگر دوره بعد رو پرداخت نکرده باشید اینترنتتون موقتا قطع میشه تا به صفحه ی به اصطلاح خودشون " یادآوری پرداخت" برید!!!
الان یه ربع داشتم با کارشناس شاتل بحث میکردم. یادم نمیاد تا به حال به این تندی با کارشناساشون صحبت کرده باشم. بهش گفتم شاتل به چه حقی داره این حرکت رو روی مشترکاش پیاده میکنه؟ مگر من مبلغ این دو روز رو پرداخت نکردم؟ طرف میگه ما قطعش نکردیم فقط یادآوری کردیم. من گفتم خب اگر من خونه نبودم چی؟ اگر یه روز نبودم کسی توی خونه نمیتونست یه روز به اینترنت وصل بشه! اونم گفت خب شما باید قبلا اونرو پرداخت میکردید. از 4 روز قبل اتمام دوره. منم با عصبانیت تمام بهش توپیدم: "مگر من بدهکارم به شاتل که باید پرداخت کنم دوره بعدم رو؟!!!" گفتم اصلا دلم نمیخواد پرداخت کنم اونوقت چی؟ گفت: اشتراکتون قطع میشه. گفتم: قطع میشه و بشه اما از اولین ثانیه بعد اتمام دوره نه از 2 روز قبلش. من مبلغ این 2 روز رو پرداخت کردم. گیگم هم تموم نشده. شما حق ندارید به هر بهونه ای توی اشتراک من اختلال بوجود بیارید. هی اون حرف خودش رو میزد هی من حرف خودم رو.
ولی واقعا برای شاتل متاسفم که به بهانه پرداخت زودتر پول اونهم برای دوره بعد، اینترنت مشترکاش رو در دوره جاری قطع میکنه حتی اگر موقت باشه که اصلا توجیه خوبی نیست. معتقدم اینکار شاتل غیر قانونیه و میشه ازش شکایت کرد.
Last edited by PC; 13-07-2012 at 11:20.
به کدوم خری باید شکایت کرد اخه ؟
از بالا تا پایین همین گ.. اند!
شیر فلکه رو مثل اینکه باز کردن
128 اکو
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام به همگی
دوست گرامی تو خودت رو میبینی و این حرف رو میزنی میدونی که شاتل به شرکت ها هم سرویس میده حالا فک کن شرکتی کارش به نت وابسته هست و این پیام براش نیاد و به دلیل پرداخت نکردن پول دورش قطع بشه اون موقع اون شخص هم مثل شما اعصبانی میشه که چرا کسی به ما دو روز قبل ترش نگفته و.......
سلام
دو روز قبلترش باید اینترنت رو قطع کنه تا یادآوری بشه؟ تنها راه یادآوری قطع کردن اینترنته؟ اصلا یادآوری میکنه که دو روز دیگه قطع نشه خب این که خودش داره دو روز زودتر قطع میکنه!!! هزار جور راه هست که بتونه جلوی فراموشی پرداخت رو بگیره. یادآوری از طریق اس ام اس و ایمیل نه یه بار و دو بار ده بار. روزی بیستا اس ام اس بفرسته و صدتا ایمیل. چه کسی میتونه انتقاد کنه؟ اصلا نشد یه سیستم پرداخت اتوماتیک بذاره خود به خود از کارت بانکی برداشت بشه.
همون شرکتی که به نت وابستست و شما مثال میزنی حاضره یه روز جمعه که کسی توی شرکت نیست اینترنت به دلیل عدم پرداخت، زودتر از موقع قطع موقت بشه؟
من باز روز شروع دوره ام رو میدونم و یادم هست که باید قبلش پرداخت کنم اما دیگه حواسم رو به این نمیتونم بگذارم که اگر پرداخت نکنم یه موقع، اینترنتم چند روز قبلش ممکنه برای یادآوری! قطع موقت! بشه.
هم اکنون 359 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 359 مهمان)