تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 10 از 325 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یه چیز بهت میگم همیشه یادت باشه هیچوقت واسه خودت تعیین نکن حتما باید اینقدر بزنی الکی امید به خودت نده چون یه زمانی تو تست یه دفعه کم میزنی کلا ناامید میشی دیگه درس نمیخونی فقط تلاش کن تکرار هر درس
    برای درس زیست اگه کتابو 10 بار بخونی کمه چند 10 روز مونده به کنکور درس زیست حتما مرور کن
    تا قبل عید تمام درس زیستو حداقل 6 7 بار بخون تست های خط به خط و مفهومی خیلی سبز رو بزن
    تو عید بشین توضیحات کامل پشت تست خیلی سبزو بخون تموم کردی اینارو ترکیبی شروع کن
    تمام درس هارو تا یک ماه قبل کنکور باید تموم و دوره کنی شروع کن به تست های سال گذشته کنکور

اگه میتونی تو زیست پیش دبیرهایی مثله سنایی و زین العابدینی کلاس برو
    دبیر فیزیک آقایی
    شیمی آقای پورقاسم و میرزاآقایان
    ریاضی آقای مرادی

منم مثه تو معدلم 13 شد بعد تعطیلات عید شروع کردم این رتبه رو اوردم
    اگه کمک خواستی این آی دی منه saeed_1106270
    من شیمی پیش خاتمی میرم
    ریاضی پیش مرادی
    فیزیک پیش اقایی
    وزیست یپش رسول پور

من دینی وادبیات وعربی سال 91 سراسری رو دیدم تونستم این درصد ها روبزنم

عربی 97 درصد یکی رو بلد نبودم ونزدم
    دینی از 18 سال دوم وسوم فقط یک غلط داشتم یعنی حدود 95 درصد وپیش رو نخونده بودم
    ادبیات دوم وسوم وزبان فارسی سوم توسنتم 84 حدود درصد بزنم

اینا عمومی بودن بعد از دوره کتا بزدم فقط یه دور خوندم توسنتم بزنم این درصدها رو خودم حساب کردم زمانشون هم خیلی مناسب بود حدودا هر سوال 20 تا 25 ثانیه

ببین من معدلم کم شد ولی میخوام رتبه تک رقمی بیارم یا دو رقمی خیلی دوست دارم ودارم تمام سعیمو هم میکنم بترکونم
    روزو شب دارم درس میخونم تا حالا از سال اول تا سوم نخوندم پشیمونم اخه اینده خودمه میخوام خوب وبا اسایش زندگی کنم بهش نیاز دارم به قبول شدن پزشکی یا دندون پزشکی وچیزای دیگه

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

یچه ها فردا آزمون قلمچی داریم ؟ کسی به من زنگ نزد ! تو سایتش هم هنوز منو سال سومی به حساب میاره ، چیکار باید بکنم ؟ تلفن خونه هم قطعه نمیتونم بزنگم کانون ، موبایلم هم شارژ نداره ! عجب بساطیه : دی

کسی تخمین رتبه سراغ داره که در دسترس عموم باشه ؟
    Last edited by One Minute; 12-07-2012 at 09:34.

داره خودمونی میشه mmehrzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من شیمی پیش خاتمی میرم
    ریاضی پیش مرادی
    فیزیک پیش اقایی
    وزیست یپش رسول پور

اینا عمومی بودن بعد از دوره کتا بزدم فقط یه دور خوندم توسنتم بزنم این درصدها رو خودم حساب کردم زمانشون هم خیلی مناسب بود حدودا هر سوال 20 تا 25 ثانیه

ببین من معدلم کم شد ولی میخوام رتبه تک رقمی بیارم یا دو رقمی خیلی دوست دارم ودارم تمام سعیمو هم میکنم بترکونم
    روزو شب دارم درس میخونم تا حالا از سال اول تا سوم نخوندم پشیمونم اخه اینده خودمه میخوام خوب وبا اسایش زندگی کنم بهش نیاز دارم به قبول شدن پزشکی یا دندون پزشکی وچیزای دیگه
    شما مطمئني اين درصد ها رو زدي ؟ ظاهرا هم سال سومي هستي

اگه سال سومي كه داري يه دروغ بزرگ به خورد مردم ميدي ، پيش هم كه نيستي چون " داري درس ميخوني ، سال 91 رو ديدي " پس حرف مفت نزن ...
    ضمنا رتبه ي تك رقمي ساعت 3 نصف شب پا كامپيتر نميشينه

پارسال يادم يكي هم دقيقا همين كارو ميكرد

هنور يك ماه از تابستون نگذشته بود ميگفت تالا 4 تا كتاب حسابان تموم كردم ، 2 تا فيزيك درصد هاشم همينا ميگفت ، كسايي كه كنكور دادن ميدونن همچين چيزي براي يه سومي غير ممكن ...

حرفي داشتي پ خ بده

4. این کاربر از mmehrzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت MrHi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من شیمی پیش خاتمی میرم
    ریاضی پیش مرادی
    فیزیک پیش اقایی
    وزیست یپش رسول پور

از الان تست سراسری زدن کاری اشتباس!!!
    از الان داری خودتو میکشی برای درس خوندن تا مهر سرد میشی 10 ساعتت میشه 1 ساعت من خودم تو ماه رمضون از سحر شروع میکردم تا ساعت 5 عصر داغون شدم دیگه اصلا تا 6ماه لای کتابو باز نکردم کم کم شروع کن
    دبیر شیمی و زیستی که گفتی نمیشناسم ولی فیزیک و ریاضی که میرین عالین فقط جزوه شونو بخونی 60 میزنی
    بهتره تو درس زیست تجدید نظر کنی به نظر من استاد سنایی بهترین دبیر استان هیچ کی مثه ایشون واقعا کار بلد نیست از همه لحاظ عالی مخصوصا اخلاق
    اگه پشش کلاس رفتی بگو یکی از بچه های 08 تجربی شاهد سلام رسوند
    من فقط شیمی کلاس کنکور رفتم پیشه آقای پورقاسم جزوه و تست هاشو فقط یک بار دو هفته به کنکور خوندم 52 زدم البته من تو حل مسائل خیلی قوی بودم تو سووالات توضیحی ضعیف بودم اون سال هم از شانس ما سوال کنکور همه جای خالی و توضیحی بود و مسائل کم و خیلی راحت بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان!خوبین ؟
    من جزو اونایی هستم که تو کنکور 91 شکست خوردم!یعنی هیچ امیدی ندارم
    میخوام واسه سال دیگه بخونم!اما نمیدونم چجوری،از کجا،و خیلی چیزای دیگه
    کسی میتونه بهم کمک کنه؟ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

شما مطمئني اين درصد ها رو زدي ؟ ظاهرا هم سال سومي هستي

اگه سال سومي كه داري يه دروغ بزرگ به خورد مردم ميدي ، پيش هم كه نيستي چون " داري درس ميخوني ، سال 91 رو ديدي " پس حرف مفت نزن ...
    ضمنا رتبه ي تك رقمي ساعت 3 نصف شب پا كامپيتر نميشينه

پارسال يادم يكي هم دقيقا همين كارو ميكرد

هنور يك ماه از تابستون نگذشته بود ميگفت تالا 4 تا كتاب حسابان تموم كردم ، 2 تا فيزيك درصد هاشم همينا ميگفت ، كسايي كه كنكور دادن ميدونن همچين چيزي براي يه سومي غير ممكن ...

حرفي داشتي پ خ بده
    ببین من سال سوم هستم تو ازمون شرکت نکردم فقط سوالاتو گرفتم دان کردم وپیش پدرم یکی یکی حل کردم تسونتم همشرو بزنم بجز پیش رو که هنوز شروع نکردم

من خیلی وقته شروع کردم وهر درسی مثلا دینی فصل یک رو خوندم میرم از گاج تستهای اون بخشو میزنم دقیق بهت بگم
    عربی رو رشتبه تجربی تمام سالها فول فولم میتونم بالای 85 بزنم
    سال 91 هم سوالاتش اب خوردن بود بخصوص عمومیشهاش وبخصوص شیمی
    داداش ساعت 3 هست ولی نیمشه همیشه درس خوند که من الان صبح ساعت 8 تا 1 داشتم میخوندم تازه اومد سر کامپروتر الانم ناهار بخونم ودوباره شروع کنم

اینجوری که معلومه فک کنم روزی 10 ساعت بشه خوندنم من تا حالا نمیخودم وخوش م نمیومد ولی دیگه متحول شدم نمیدونم چرا وباید هم دندون پزشکی قبول بشم وقول ه ممیدم بشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

از الان داری خودتو میکشی برای درس خوندن تا مهر سرد میشی 10 ساعتت میشه 1 ساعت من خودم تو ماه رمضون از سحر شروع میکردم تا ساعت 5 عصر داغون شدم دیگه اصلا تا 6ماه لای کتابو باز نکردم کم کم شروع کن
    دبیر شیمی و زیستی که گفتی نمیشناسم ولی فیزیک و ریاضی که میرین عالین فقط جزوه شونو بخونی 60 میزنی
    بهتره تو درس زیست تجدید نظر کنی به نظر من استاد سنایی بهترین دبیر استان هیچ کی مثه ایشون واقعا کار بلد نیست از همه لحاظ عالی مخصوصا اخلاق
    من فقط شیمی کلاس کنکور رفتم پیشه آقای پورقاسم جزوه و تست هاشو فقط یک بار دو هفته به کنکور خوندم 52 زدم البته من تو حل مسائل خیلی قوی بودم تو سووالات توضیحی ضعیف بودم اون سال هم از شانس ما سوال کنکور همه جای خالی و توضیحی بود و مسائل کم و خیلی راحت بود
    نه فقط میخواستم ببینم تست ها تو چه سطحی بود ودیدم واقعا سوالات چرت وپرت وراحتی هستش سوالات قلم چی واقعا سخت تره

شیمی من به بالای 80 درصد دارم فکر میکنم اخه دانش اموزان خاتمی که کلاس میرم همشون تا حالا بالای 70 زدن تو تهران هم درس میداد
    فقط مونده زیست که اصلا امید ندارم بالای 30 بزنم خوب هنوز شروع نکردم شایدم بتونم ولی تا اونجایی که میگن همه خیلی سخته ببینم شاید پیش این زینالعابدینی رفتم از قیمت ها خبرن داری چقدر میگیری شماره چیزی ازشون داری بدی زنگ بزنم بهش

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

چقدر سال سوم زیاد شده
    شانس ماس دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بابا ممنون که اینقدر تحویل گرفتین !یکی کمک کنه
    رشتم تجربیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

معدلت چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •