دوستان عزیز این توضیحاتی که در مورد ریست کردن مودم دادید بالا واسه چی هست دقیق؟؟؟ واسه افزایش سرعته؟؟ کاشکی یکی از بچه ها کامل و چامع توضیح میداد!
دوستان عزیز این توضیحاتی که در مورد ریست کردن مودم دادید بالا واسه چی هست دقیق؟؟؟ واسه افزایش سرعته؟؟ کاشکی یکی از بچه ها کامل و چامع توضیح میداد!
این قسمت تنظیمات رو اگه میشه کامل بگو چون نمی خوام کارم فعلا به پشتیبانی بخوره
نصف سرعت روز.یک مگ میشه 64 کیلو بایت و 512 میشه 32.تازه در بهترین حالت ممکن.adsl پارس آنلاین طرف تو شبانه با 512 2.5 گیگ دانلود داره با یک مگ 4 گیگ.
نه عزیز افزایش سرعت نیست.سرویس بعضی بچه ها مثل خودم نصف شده.یک مگ دارم ولی روی 512 محدود شده زنگ هم بزنیم بهونه اشتراکی رو میارن و میگن قانونیه!همین.
یعنی واقعا دیگه خونم به جوش اومده حتمت سرویسمو عوض میکنم دیگه سرعت 1024 دارم ماهی 84 تومن میدم که شبا سرعتم حد عقل 50 باشه نیست
سرعتم 6 هست دایال آپ هم از این بهتره
[SPOILER][/SPOILER]
حالا اینش به کنار هی ای پی عوض میکنه مجبور میشم دوباره از اول بذارم توی دانلود
آخه این چه وضعشه !
اقا می خواستم مودم رو به نام یه نفر دیگه بزنم باید چی کار کنم ؟
سلام ممنون از راهنمایی شما امروز صبح تونستم رمز وایرلس رو عوض کنم دیشب راحت با کابل به اینترنت وصل شدم اما از صبح تا حالا مداوم لمپها خاموش و روشن میشن و به اینترنت وصل نمی شه اشکال از شبکه هست یا مودم؟من شیراز هستم چه جوری میتونم حسابم رو چک کنم؟ رمز رو جعبه چه کاربردی داره؟اگه مودم ریست بشه رمز ها به حالت اول و پایه برمیگرده؟در صورت ریست ایا تنظیم خواصی بعد آن لازم هست؟ موفق و پیروز باشید
Last edited by ekf2000; 12-07-2012 at 11:13. دليل: اشتباه
ای بابا، آنتن ضعیف تر شده و قطعی ها زیاد، سرعت هم افت کرده!
فکر کنم طرف هم اونجا یه کاری کرد چون یه ایمیل از طرف مبین نت اومد اون زمان برام .
دسترسی داشتم به مودم عکس میگیرم برات .
سلام . میشه آموزش آپدیت فریمور و آخرین نسخه فریمور مودم بیرونی EchoLife BM8301 WIMMAX CPE رو برام قرار بدین .ممنون .
دو ساله که آپدیتش نکردم .
آقا خودم فریمورشو پیدا کردم . حالا چطوری باید آپگرید کنم ؟![]()
بدبخت شدم آپگرید کردم حالا دیگه کار نمی کنه . باید از اول تنظیمش کنم ؟
آخه قبلا خودم تنظیم کردم چند تا گزینه با آپدیت فریمور بهش اضافه شده.حالا چی کار کنم؟
هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)