تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 9 از 325 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض نصيحت

سلااااااااااااااامممممممم ممممممممممممممممممممممممم به همه ي كنكورياي 92

اومدم يه سري چيز بگم اميــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــدوارم به دردتون بخوره.................................

اولا: يادمه پارسال 12 تير مدرسم شروع شد..يادم نيست كي با اينجا آشنا شدم...ولي فكر كنم هر روز ميومدم ببينم فلاني براي فلان درسشت چه كتابي رو پيشنهاد ميكنه اون كتاب بهتره يا اين كتاب هي كتاب هي كتاب هي كتاب هي كتاب كتاب كتاب كتاب كتاب.....................
    البته شايد يه ذرش هم به خاطر وسواس بود ولي آقا چه وقتي تلف شد سره بررسي اين كتاب اون كتاب.....به نظرم به جاي اينكه هر روز بيايين اينجا ببينين كدوم كتاب خوبه اين چي ميگه يا اون چي ميگه به يك انسان با تجربه اعتماد كنيد يه كتاب خوب كه نتيجشو پس داده مورد تاييد اكثريت هست بگيريد اگه واقعا فكر كردين به دردتون نميخوره برين سراغ يه كتاب ديگه.......براي اين هم كه بهترين كتاب رو انتخاب كنيد نظر شخصي من يه بچه ي درست خوان كه كنكور ساله قبل رو داده بهترين گزينه يا يك مشاور با تجربه هست

دوما)اصلا باورتون نميشه كه امسال چقـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــدر زود ميگذره واقعا عين يه خواب ميمونه(براي بعضي ها هم مثل يه كابوس )ولي واقعا زود ميگذره

اين حرف رو تا خودتون تجربه نكنيد عمرا بفهميد.....
    به نظرم بهترين لحظه وقتيه كه كنكور تموم ميشه واقعا آدم باورش نميشه

اينو گفتم كه فكر نكنيد خيلي وقت دارين.....بگيد اوووووووووووووووووووووووو ووووووو حالا كو تا كنكور....
    تابستونتونو ميذاريد واسه پيدا كردن كتاب و............

سوما)اگه در درسي معلم خوب نيست اين دست اون دست نكنيد بگيد حالا يه كم بگذره ببينم چي ميشه....اگه درستون خيلي خوبه كه هيچي احتمالا خودتون از پسش بر مياين.ولي اگه نه پيشنهادم اينه كه يه كتاب كمك اموزشي عالي براي آموزش تهيه كنيد(مثل فيزيك فار)اگه نتيجه نگرفتين سريعا افدام براي گرفتن معلم كنيد.....

چهارما)آزمون آزمايشي به نظرم گزينه 2 از هر نظر بهتر از قلم چي هست....
    اين از اون مواردي هست كه بايد خودتون تجربه كنيد .....
    من خودم در طول سال قلم چي ميدادم و فقط 2تا آزمون جامع گزينه 2 رو بودم و اون موقع تازه به تفاوت ها پي بردم....

ضمنا به نظرم سوالات هييييييييييييييچ موسسه اي اصلا و ابدا شبيه سوالات كنكور نيست...سر جلسه ي كنكور خودتون ميفهميد(صرفا نظره شخصي)

پنجما) به نظرم حتما پيش يه مشاور با تجربه باشيد و براي خودتون نسخه تجوريز نكنيد
    من خودم پيش پوردستمالچي ميفرتم
    اگه اطلاعات بيشتر خواستين پ.خ بدين

ديگه خستتون نكنم

اميدوارم همگي موفق بشيد

پ.ن :صرفا جهت اينكه قضيه كوزه گر پيش نياد ميگم :من دانش آموزي نسبتا قوي بودم.(كتبي 19.4
    ) البته تا نتيجه ها نياد كه معلوم نميشه كي چي كار كرده
    )

2. این کاربر از lil0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من معدلم شد 13
    حساب کن مثلا همه درسها شدم 12 حساب کن

خوب من برا رتبه زیر 3000 باید چه درصدهایی بزنم تو کنکور یعنی هر درس از 25 سوال هم چه تعدادو بزنم زیرر 4000 میشم لطفا راهنماییم کن
    درس زبانو زیاد بلد نیستم درصدشو کمتر بزن
    راستی من شهرستان بابل هستم منطقه2 حساب میشه

رشتم تجربی هستش
    یکی یه کمکی بهم بکنه دارم مثل سگ میخونم ایا با این معدل میتونم قبول بشم وزیر 2000 بیارم

وبگید برا زیز 4000 و زیر 2000 چه درصد هایی باید بزنم زیانم یه کم ضعیفه درصدشو کمتر کنید

در آغاز فعالیت MrHi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام همشهری
    من دوستم 3300 اورد البته ورودی 89 بود میانگین میانگین نزدیک 50 زده بود البته میانگین مثلا زیست 45 ریاضی 65 فیزیک 40 شیمی 50
    زبان زیاد مهم نیست چون بیشترا میزنن

یادم رفت فقط یادت باشه باید رو تمام درس ها وقت بزار مثله من اشتباه نکن پشیمون میشی فایده نداره یه درسو 70 بزنی یه درسو 0
    درصد خودم

ادبیات:58 دین و زندگی: 65 عربی: 0 زبان: 87
    زمین: 0 زیست: 35 ریاضی: 15 فیزیک: 0 شیمی: 52

رتبه: 17000
    Last edited by MrHi2; 11-07-2012 at 00:39.

5. 2 کاربر از MrHi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام همشهری
    من دوستم 3300 اورد البته ورودی 89 بود میانگین میانگین نزدیک 50 زده بود البته میانگین مثلا زیست 45 ریاضی 65 فیزیک 40 شیمی 50
    زبان زیاد مهم نیست چون بیشترا میزنن

خوب معدلش چند بود من برا معدلم نگرانم
    بعد کجا قبول شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من اگه بابل بزنم یعنی رتبم کمتر میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تا اونجایی که من خبر دارم معدل تاثیر مثبت داره یعنی اگه معدلت خیلی خرابه کنکور خوب کنی فقط نمره کنکور اعمال میشه
    فیزیوتراپی تهران

8. این کاربر از MrHi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تا اونجایی که من خبر دارم معدل تاثیر مثبت داره یعنی اگه معدلت خیلی خرابه کنکور خوب کنی فقط نمره کنکور اعمال میشه
    فیزیوتراپی تهران
    یعنی کنکور خوب کنم یعنی مثلا بالای 60 درصد بزنم دیگه به معدلم کاری ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی تاثییرش از بین میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خوب اینجوری یعنی همه رو من 60 درصد بزنم میانگین 60 درصد به نظرتون چه رتبه ای میارم

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی کنکور خوب کنم یعنی مثلا بالای 60 درصد بزنم دیگه به معدلم کاری ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خوب اینجوری یعنی همه رو من 60 درصد بزنم میانگین 60 درصد به نظرتون چه رتبه ای میارم
    یعنی بعد کنکور دو تا نمره کل براتون حساب میکنن یکی با تاثیر معدل یکی بدون تاثیر معدل اونی رو ملاک قرار میدن و اعلام می کنن که بیشتر باشه
    همه رو 60 بزنی زیر هزار که میشی حالا 800 یا 300 یا 500 نمی دونم
    تو تاپیک مشاوره کنکور تبلیغ برای مشاوره کنکور؟

12. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب معدلش چند بود من برا معدلم نگرانم
    بعد کجا قبول شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من اگه بابل بزنم یعنی رتبم کمتر میشه
    دوست عزيز مگه به معدله؟؟؟؟
    مگه هركي رتبش خوب ميشه لزوما معدلش بالاي 18 19 هست؟؟؟
    سال 90 تويه مدرسه ي خودمون كسي كه معدله كتبيش 14 بود فكر ميكني چند شد؟؟؟ 912!!!

ضمنا اگه الان بخواي به اين چيزا فكر كني كه كلات پسه معركست.....

ثالثا به نظطرم به جاي اينكه به فكر رتبه باشي ببين رشته ي مورد علاقت چه رتبه اي ميخواد و براي اون تلاش كن...

از ما گفتن بود...

ولي اگه خيلي كنجكاوي سايت گزينه 2 مطابق با كنكور 90 برنامه ي تخمين رتبه داره.....

14. این کاربر از lil0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یه چیز بهت میگم همیشه یادت باشه هیچوقت واسه خودت تعیین نکن حتما باید اینقدر بزنی الکی امید به خودت نده چون یه زمانی تو تست یه دفعه کم میزنی کلا ناامید میشی دیگه درس نمیخونی فقط تلاش کن تکرار هر درس
    برای درس زیست اگه کتابو 10 بار بخونی کمه چند 10 روز مونده به کنکور درس زیست حتما مرور کن
    تا قبل عید تمام درس زیستو حداقل 6 7 بار بخون تست های خط به خط و مفهومی خیلی سبز رو بزن
    تو عید بشین توضیحات کامل پشت تست خیلی سبزو بخون تموم کردی اینارو ترکیبی شروع کن
    تمام درس هارو تا یک ماه قبل کنکور باید تموم و دوره کنی شروع کن به تست های سال گذشته کنکور

اگه میتونی تو زیست پیش دبیرهایی مثله سنایی و زین العابدینی کلاس برو
    دبیر فیزیک آقایی
    شیمی آقای پورقاسم و میرزاآقایان
    ریاضی آقای مرادی

منم مثه تو معدلم 13 شد بعد تعطیلات عید شروع کردم این رتبه رو اوردم
    اگه کمک خواستی این آی دی منه saeed_1106270

16. این کاربر از MrHi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •