تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 791 از 2365 اولاول ... 29169174178178778878979079179279379479580184189112911791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,901 به 7,910 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام از بین1073و690هرتزوco609کدومش بهتره؟از لحاظ تفکیک صدا کیفیت و سوختن تیوتراش کمتره؟به قولی عمریه؟
    باسشون برام مهم نیس چون ساب میبندم
    با تشکر

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام
    بحث صداي زياد و كم نيست. شما هزينه ميكني، براي زماني كه تو خودرو نشسته ايد و ميخواهيد يه موزيك خوب گوش كنيد.ولي بعد مدتي سر درد ميگيريد.چرا چون كيفيت و تفكيك صدا خوب نيست.وگرنه چرا سيستم ببنيدم همون پخش و باندهاي فابريك هم كافيه براي كساني كه اهل اين كارها نيستن.
    من اينجا سعيم بر اين هست كه برندهائي كه خودم صداشون رو ميشنوم و از نظر متريال،كيفيت ساخت و كيفيت صداشون به دوستان پيشنهاد بدم.چرا چون طرف داره هزينه ميكنه.پس بهتره يه چيزي بگيره كه يه مدت هم خيالش راحت باشه و هم صداي خوب گوش كنه.
    خوب قطعا چهار تا بان خوب + 2 تا آمپ کیفیت و تفکیک صداش خیلی بهتر از باند های فابریک هستش
    نگفتی الان من چیکار کنم که زیاد هزینه بر نداره؟

ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب قطعا چهار تا بان خوب + 2 تا آمپ کیفیت و تفکیک صداش خیلی بهتر از باند های فابریک هستش
    نگفتی الان من چیکار کنم که زیاد هزینه بر نداره؟

ممنون
    max چقدر ميخواهي هزينه كني؟
    مدل دقيق آمپهاتون رو بفرمائيد
    718 رو عقب ميبندي و فقط از ووفرهاش استفاده ميكني درسته؟
    اين يه جفت رو اگه براي جلو ميخواهيد،كواكسيال باشه يا كامپوننت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    حمید خان برای بستن آمپ دقیقا به چه چیزهایی نیاز داریم؟هم از لحاظ نوع کابلها و قطعات و هم اندازه و متراژ.
    پخش 7150
    اسپیکر 1073
    آمپ 7541
    در آینده نزدیک هم یک جفت کامپ برای جلو
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام حمید خان
    برای بستن آمپ به چه چیزهایی احتیاج هست؟هم از لحاظ نوع و مشخصات و هم اندازه و متراژ.
    پخش 7150
    آمپ 7541
    اسپیکر 1073
    و یک جفت کامپ بزودی
    ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    حمید خان برای بستن آمپ دقیقا به چه چیزهایی نیاز داریم؟هم از لحاظ نوع کابلها و قطعات و هم اندازه و متراژ.
    پخش 7150
    اسپیکر 1073
    آمپ 7541
    در آینده نزدیک هم یک جفت کامپ برای جلو
    ممنون
    سلام علي جان
    منظورتون Accessory هست؟
    ماشينتون چيه؟
    اگه بخواهيد پك برق كامل بگيري من توصيه ميكنم 4 گيج بگيري.حدود 6 متر هست و كافيه
    اگه ميخواهي كابل برق رو ايراني بگيري ميتوني جوشكاب يزد بگيري.
    6 متر كابل برق مستقيم از باطري تا آمپ
    1 متر همون كابل براي اتصال منفي- بدنه كه تو همون صندوق عقب بايد ببندي. حتما بايد رنگ بدنه رو كامل بتراشي
    دو جفت كابل RCA لازم داري يه جفت براي 1073 و يه جفت هم براي كامپوننتهاي آينده.انشاءالله
    توصيه:سعي كن اگه تونستي كف آمپ از روي تخته آمپ اندازه نيم يا يك سانتيمتر بالاتر باشه و به كف نچسبه.براي بهتر سيركوله شدن هوا.
    موفق باشي.

7. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

max چقدر ميخواهي هزينه كني؟
    مدل دقيق آمپهاتون رو بفرمائيد
    718 رو عقب ميبندي و فقط از ووفرهاش استفاده ميكني درسته؟
    اين يه جفت رو اگه براي جلو ميخواهيد،كواكسيال باشه يا كامپوننت؟
    ببین هزینه سبتگی داره به کارای که بهم میده من حداکثر میخوام دوتا باند بگیرم + یک پخش بزارم کنار این 718 ها ( که به قول شما به عنوان ووفر استفاده کنم)
    مدل آمپ ها هم :
    این 1440W SPL هست :
    اینم کنوود 350W :
    این دوتا آمپ قبلا با غث DEH 680MP / W307 / 2x6975 Fake ست شده بودند که اونارو دادم رفت/ یک DEH 6350 خریدم با یک جفت 718 اورجینال آمپ هارو هم نگه داشتم...الان 718 ها با 350W کار میکنند 1440W هم رو سیستم هست ولی در حالت خاموش....!

ببین بستن میدرنج + تیوتر بهتر از خرید یک جفت باند جدید نیست؟
    ممنونم بابت وقتی که میذارید.
    Last edited by D3vil_A; 11-07-2012 at 18:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همه عزیزانی که دارن تو این فروم زحمت میکشن...
    دوستان من تک و توک فرومو نگاه کردم یه چیزایی هم دستگیرم شد یعنی به قول معروف یه نموره از صفری درومدم
    حالا یه سوال داشتم من راستیش یه ضبظ سونی دارم خوبه بدک نیست، حالا میخوام خرد خرد تکمیل کنم بقیه سیستممو چون نمیتونم یدفه هزینه کنم...
    حالا فرض براینکه با همین ضبط بخوام فعلا کار کنم ،مرحله دوم فک می کنم اسپیکر باشه... حدود 200 حالا یه مقدار بالا پائین(اگه بالاتر نره که خیلی عالی میشه) برا اسپیکر میخوام هزینه کنم چی بگیرم بهتره؟؟؟
    در مورد مرحله سوم هم فک کنم آمپلی باشه اگه اشتباه نکنم... که البته مرحله سومو گذاشتمش برای ماه دیگه ایشالله... و همینطور بقیه مراحل جمع کردن یه سیستم معمولی خوب که اگه مراحلشم به ترتیب برام بگید واقعا ممنون میشم از لطفتتون...
    خلاصه پیشنهادی فکری گفته ای چیزی دارید که دیگه منو شرمنده کردین...
    قبلا از کمکتون واقعا کمال تشکرو دارم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    بحث صداي زياد و كم نيست. شما هزينه ميكني، براي زماني كه تو خودرو نشسته ايد و ميخواهيد يه موزيك خوب گوش كنيد.ولي بعد مدتي سر درد ميگيريد.چرا چون كيفيت و تفكيك صدا خوب نيست.وگرنه چرا سيستم ببنيدم همون پخش و باندهاي فابريك هم كافيه براي كساني كه اهل اين كارها نيستن.
    من اينجا سعيم بر اين هست كه برندهائي كه خودم صداشون رو ميشنوم و از نظر متريال،كيفيت ساخت و كيفيت صداشون به دوستان پيشنهاد بدم.چرا چون طرف داره هزينه ميكنه.پس بهتره يه چيزي بگيره كه يه مدت هم خيالش راحت باشه و هم صداي خوب گوش كنه.

اغلب آمپليفايرهاي دو و چهار كانال كلاس AB هستند در غير اينصورت روي جعبه و مدل برند كلمه D مخفف ديجيتال هستش.

خواهش ميكنم. شما لطف داري من نه متخصصم نه كاره اي،فقط كمي تاكيد ميكنم كمي تجربه تو اين كار دارم كه خوشحال ميشم در اختيار دوستان گلم قرار بدم.
    كن وود شاخترين اسژيكرش همين 718 هست. كامپوننتش هم بد نيست.مدل 1730p ميتونه انتخاب خوبي باشه.ولي من سري MX165Plus آديو سيستم رو شديدا پيشنهاد ميكنم.195 هست.
    ببين كامپوننت به خاطر اينكه ووفر و تيوتر از هم جدا هستند و كواكسيال نيستن و همينطور به خاطر Xover Passive صداي باكيفيت تري در مقابل با 9*6 ها ارائه ميده.حتما بايد كامپوننت ببندي و 718 رو ردش كني بره چون ساب داري و از نظر فركانس پائين مشكلي نداري.

اينفينيتي رو موافق نيستم. فيك شده كلا.

خير اين آمپ توانائي دراو كردن 1073 رو نداره.
    پيشنهاد من:
    كلا 6975 و آمپ رو ردش كن
    يه آمپ كن وود 7205 يا حداقل آمپ پايونير 5500T
    اسپيكر 9*6 آديو سيستم مدل CO609
    اگر حتما ميخواهي 1073 بگيري بايد حتما 7205 بگيري وگرنه با آمپ ضعيفتر از پتانسيل كامل اين هيولاي BASS بهرمند نخواهيد شد.

خوبه ولي تموم شده. بايد منتظر بمونيد تا اواخر شهريور تا بار جديد برسه.100 وات هست ولي بيشتر ميده.طراحي خيلي خوبي داره مخصوصا برند ماسكوني.ديروز داشتم مدل AS100.4S رو با CO609 رو ماشين يكي از دوستان تست ميكردم. واقعا نميشد گين بدي. قد 150 وات خروجي ميده اين آمپ.بيخودي نيست كه جايره بهترين آمپ سال رو برده و اينهمه ريويو ازش مينويسن تو سايتها.
    ممنون از جوابتون
    یه سوال دیگه هم دارم.ماشین ال 90 هست.الان باندا روی تاقچه فابریک ماشین هست(امکان گذاشتن تاقچه ام دی اف رو ندارم)به نظرتون اگه این خرجی که گفتین رو بکنم رو تاقچه فابریک صداش بد نمیشه؟در واقع اصل سوالم اینه که به نظرتون اگه ساب و باکس بگیرم با آمپلی نتیجه بهتر نیست؟(با توجه به اینکه هدفم اینه که بیس خوبی بگیرم)اگه جوابتون مثبته یه ساب و آمپ خوب معرفی کنین تا حدود 200 تومن یکم بالا و پایین

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

خوبه ولي تموم شده. بايد منتظر بمونيد تا اواخر شهريور تا بار جديد برسه.100 وات هست ولي بيشتر ميده.طراحي خيلي خوبي داره مخصوصا برند ماسكوني.ديروز داشتم مدل AS100.4S رو با CO609 رو ماشين يكي از دوستان تست ميكردم. واقعا نميشد گين بدي. قد 150 وات خروجي ميده اين آمپ.بيخودي نيست كه جايره بهترين آمپ سال رو برده و اينهمه ريويو ازش مينويسن تو سايتها.
    تقلبی که نداره درسته؟ لامصب مدل 4 کانالش 580 تومنه. به نظرت چکار کنم ، مدلهای متفرقه بگیرم یا همینو؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •