تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: امید شما به زندگی در ایران چند سال هست و چرا؟

راي دهنده
63. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیر 40 سال

20 31.75%
  • بین 40 تا 60 سال

17 26.98%
  • بین 60 تا 80 سال

21 33.33%
  • بالای 80 سال

5 7.94%
صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: امید شما به زندگی در ایران چند سال هست و چرا؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

من که خدا رو شکر وضع اقتصادیم خوبه و شاید خیلی ها که سنشون از من بالاتر هستش شرایط من رو نداشته باشند البته نمیگم بچه مایه هستم چون در برابر کسایی که تو تهران سوار ماشین های 100 ملیونی میشن که پشه هم نیستیم
    اما در کل از مردن هیچ ترسی ندارم نمیدونم چرا اینجوری شدم یعنی هر وقت بگن میخواد زلزله بیاد یا جنگ شه یا از این حرفا میگم چه خوب پس داریم میریم اونور کلا واسم فرقی نداره که 120 سال زندگی کنم یا 1 ماه دیگه اما دوست ندارم هیچ وقت زمان مرگم رو بدونم به نظرم این جوری آدم هم راحت تر هم ترسی نداره از مردن
    یه دوستم داشتم که میگفتش دوست دارم وقتی مردم کلا نابود شم نمیخوام هیچی ازم باقی بمونه نمیخوام قبری داشته باشم که بیان سر خاکم میگفت دوست دارم منفجر شم یا متلاشی شم که چیزی ازم باقی نمونه

البته این بیشتر برا کشور ماست من به یه نتیجم رسیدم که هر کی از زندگی نا امید میشه به خاطر اینکه به راه بدی کشیده نشه یا اینکه الاف میخواد سرگرم بشه بهش میگن برو ازدواج کن اینم برا خودش نتیجه گیری جالبی هستش

2. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من امیدم به زندگی 18 سال بود که الان تا 21 سالگی ادامه پیدا کرده
    دلم میخاد هر چی زودتر تموم شه

4. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

چند روز پیش مطلبی رو تو یکی از سایتها میخوندم که نوشته بود چرا پرخاشگری و درگیری خیابانی تو ایران زیاد شده؟

مقاله خوبی بود و رسید به جایی که خیلی برام جالب بود.نوشته بود ما ایرانی ها به خونگرم بودن و مهمان نوازی تو جهان مشهوریم اما این خصلتها شاید یه عادت باشه و نه بیشتر.منظورش این بود که اگه ما مهمان نوازیم دلیلش خوب بودن ما نیست و این فقط یه سنت شده

تو قسمت نظراتشم چیزهایی جالبی بود که داشتم شاخ درمیاوردم

اکثرا یعنی حدود 90. درصد دوستانی که نظراتشون رو درباره مقاله داده بودن با این موضوع موافق بودن و حتی ایرانی ها رو دروغگو.حسود.زیرآب زن.و....معرفی کرده بودن و تا دلتون بخواد لایک هم خورده بودن

نتیجه حرفام اینکه ما باید خوب بودن رو از خودمون شروع کنیم....من فکر میکنم مردم خیلی بد شدن و دلیل نا امیدیشون هم همین میتونه باشه

6. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه New Solid Snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    R.a.i.N C.i.t.Y

پيش فرض

تعریف از زندگی به جهان بینی هرکسی بستگی داره، مسلما تعریف من یا دیگری از زندگی، با معیارهای شما جور در نمیاد.

اما به هر حال شما هم یکسری معیارهایی برای رفاه بیشتر و زندگی راحت تر حتی در حد خوردن و خوابیدن و...دارید، اون معیارهاتون چیه؟
    دوست عزیز وقتی نمیدونم از کجا آمدم، تو کجا هستم و به کجا خواهم رفت به نظرت میتونم معیار درستی برای زندگی کردن پیدا کنم؟!
    ولی برای اینکه پاسختون رو داده باشم:
    موفق شدن و کمک به هم نوع و کشف گوشه ای از چگونگی این جهان که واقعا چی هست!

نتیجه حرفام اینکه ما باید خوب بودن رو از خودمون شروع کنیم....من فکر میکنم مردم خیلی بد شدن و دلیل نا امیدیشون هم همین میتونه باشه
    به نظر من نا امیدی افراد دلیلی بر بد بودن افراد نیست!

8. این کاربر از New Solid Snake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

این دست من نیست که چی را درنظر بگیرم یا نگیرم. این شاخصی است که آماردانها برای سنجش شرایط زندگی در یک جامعه یا کشور ابداع کرده اند.
    مثلاً فرض کنید شاخصی برای امنیت جاده ها درست بشه. بعد شما بپرسید نقش راننده در تصادفات را نادیده میگیرید؟ شاخص فقط معیارهایی که در مورد جاده باشه درنظر میگیره؛ نه مهارت راننده را.
    بله مثالی که شما زدین فقط جاده هارو در نظر میگیره بدون توجه به راننده.

ولی وقتی آمار تصادف وسط میاد، هم جاده مهمه هم راننده.

اما شاخص امید به زندگی، فقط بهداشت رو در نظر نمیگیره ، بلکه روحیه خود آدم های اون کشورها هم اهمیت داره.

مثلا شاخص امید به زندگی در کره جنوبی پایین اومده، چون خودکشی اونجا زیاد شده، ربطی به بهداشت و... نداره.

به نظرم برداشتتون از این شاخص کمی ناقص و یک بعدی هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

دوست عزیز وقتی نمیدونم از کجا آمدم، تو کجا هستم و به کجا خواهم رفت به نظرت میتونم معیار درستی برای زندگی کردن پیدا کنم؟!
    !
    این مواردی که اشاره کردین، یعنی گذشته و حال و آینده، به نظرتون اینقدر نقش پر رنگی در زندگی ما دارند؟

من شخصا زیاد با حرفای علی شریعتی موافق نیستم، اما به نظرم این رو جالب گفته:
    .
    .
    .
    خوشبختيِ ما در سه جمله است: تجربه از ديروز، استفاده از امروز، اميد به فردا.

ولي ما با سه جمله ديگر زندگيِ مان را تباه ميکنيم: حسرت ديروز، اتلاف امروز، ترس از فردا.

11. این کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

توی ایران که با این وضع حکومت و اقتصاد شاید میل زیادی برای زندگی نباشه ولی اگه به امید خدا چند سال دیگه از کشور خارج بشم بالای 80 سال رو دوست دارم.

13. 2 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

توی ایران که با این وضع حکومت و اقتصاد شاید میل زیادی برای زندگی نباشه ولی اگه به امید خدا چند سال دیگه از کشور خارج بشم بالای 80 سال رو دوست دارم.
    اقتصاد و حکومت رو خود مردم تعیین میکنند

به نظرم من اگه اوضاع مملکت داغون شده به خاطر خودمونه

جالبه نون گرون شد کرایه تاکسی 200 تومن تو مسیری که هر روز من میرم افزایش پیدا کرد

آقای راننده در روز 2 تا نون میخره که کلا 400 تومن بیشتر میده اما در روز از 50 مسافر 200 تومن بیشتر میگیره این یعنی نامردی از خود مردمه

15. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

نظر من هم همینه اگر بریم اونور اون وقت دوست داریم بیشتر عمر کنیم البته اگرم نکردیم حداقلش اینه که حسرت به دل از دنیا نمیریم و شاید تونسته باشیم خیلی چیزا رو تجربه کنیم بعد با خیال راحت دار فانی رو الوداع بگیم

17. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله مثالی که شما زدین فقط جاده هارو در نظر میگیره بدون توجه به راننده.

ولی وقتی آمار تصادف وسط میاد، هم جاده مهمه هم راننده.

اما شاخص امید به زندگی، فقط بهداشت رو در نظر نمیگیره ، بلکه روحیه خود آدم های اون کشورها هم اهمیت داره.

مثلا شاخص امید به زندگی در کره جنوبی پایین اومده، چون خودکشی اونجا زیاد شده، ربطی به بهداشت و... نداره.

به نظرم برداشتتون از این شاخص کمی ناقص و یک بعدی هست.
    امید به زندگی یه شاخص آماری است، نه برداشت شخصی. یعنی آماردانها با روشهای آماری آن را حساب میکنند. حالا ممکنه شما بگید عبادت هم در افزایش آن نقش داره.
    ولی آماردان فقط محاسبه میکنه و بقیه از این آمار استفاده میکنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویکیپدیا است که البته چند خط بیشتر نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح مفصلتری داده.
    مثلاً در میان دوره های تاریخی قدیم، دوران خلافت اسلامی بیشترین شاخص را داشته (35+)
    مرگ و میر نوزادان در اندازه این شاخص تأثیر داره؛ ولی مرگ پیش از تولد نه. شیوع ایدز در آفریقا سبب شده که مثلاً در کشور بوتسوانا، شاخص امید به زندگی بجای 70.7، به 31.6 برسه.
    مصرف بیشتر الکل، مواد مخدرو توتون در میان مردان در همه کشورها، یکی از علتهای کمتر بودن امید به زندگی در مردان نسبت به زنان دانسته شده.
    نکته دیگه اینکه امید به زندگی در هنگام تولد کمتره تا مثلاً در میان افراد بالای 15 سال و این نشون میده که امید به زندگی با طول عمر تفاوت داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •