عزیزم خیلی ها مخصوصا افراد کانن و سامسونگ و لکسمارک تبلیغ خیلی زیادی جهت بی اعتبار نمودن اچ پی کردند. که اچ پی از اونا کپی برداری نموده و تولید میکند.ولی یه سوال دارم.15 سال پیش 20 سال پیش اصلا چاپگری به اسم کانن و سامسونگ در ایران وجود خارجی نداشت.ولی اچ پی و برادر در آموزش و پروش در استانداری ها استفاده میشدند مثل اچ پی III , II , IID . و برادر مثل 1050 و ... .اچ پی و برادر مخترع و تولیدکننده هستند.فراموش نکنیم کانن سامسونگ و لکسمارک کپی بردار و دزد محض و 100% هستند.اپه کانن تو بازار کم نمیاره به خاطره قطعات اچ پی هستش که توبازار پره.چون قطعات کانن و مکانیزمش از اچ پی کپی کرده و تو بازار فراوونه. حالا کی داره میگه که کانن و سامسونگ پیشرفته تره.باور کنید اکثرا افراد بی تجربه و سودجو باعث میشن برندی مثل سامسونگ تو پرینتر جاباز کنه.من مخالف سرسخت سامسونگ و کانم.(البته تو پرینتر)نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جواب بصورت نقل قول

.من یک پرینتر برای کاربری خانگی(دانشجویی) می خواستم.قیمتش تا سقف 250000تومان باشه.اگر میشه نظرتون رو راجع به اینکه لیزری باشه یا جوهر افشان هم بگید.در ضمن سرعت و کیفیت پرینت برام مهمه و همچنین یک سینی مناسب برای نگهداری کاغذ ها داشته باشه.