ماشینم 206 ..... من از آمپه خوبی هم استفاده نمی کنم پایونیر 6500 رو بریج کردم ولی واقعا صداش خیلی از پایونیر بهتره....پایونیر منم اصلی بود 2-3 سال پیش که تازه v2 اومده بود گرفتم
ماشینم 206 ..... من از آمپه خوبی هم استفاده نمی کنم پایونیر 6500 رو بریج کردم ولی واقعا صداش خیلی از پایونیر بهتره....پایونیر منم اصلی بود 2-3 سال پیش که تازه v2 اومده بود گرفتم
کاملا درسته چون شما بریج کردی داری توان بهتری و راندمان بالاتری از باندت میگیری
تو قطعات الکترونیکی همینه ... اگه توان و بازدهی و راندمان خوب مد نظر باشه باید ولتاژ ورودی مناسب با آمپ داد که وات بالاتری به باند برسونه برای همین شما میتونی از 609 صدای بهتری بگیری
خوش بحالت 206 اونم بدون صندوقش باشه که خودش باکسه! ال 90 صندوق نیست که کمد دیواریه!![]()
سلام
من يه بار گفتم.1073 اسپيكري نيست كه با 100-110 درايو بشه.ديگه خود دانيد.
آمپ بدي نيست.فقط چون كلاس D هست نسبت به AB كيفيت كمتري داره در مقابل بازدهيش بيشتره.
برند گليدن آديو سيستم. تو تهران خ سورنا فروشگاه تاپ سيستم و خ نياوران فروشگاه پيام دارن.اگر فروشگاه پيام تشريف بديد بفرمائيد از p30 و از دوستان بنده هستيد.
آمپ 3500T
محمد صبر كن بزار تا اواخر شهريور پارت جديد گليدن مياد. بيا يه ماسكوني بگير خيال خودت رو راحت كن.
براتون pm گذاشتم.
پخشتون خيلي كمه. صداي انچناني هم نداره.دوتا خروجي pre داره
مسلمه شما در حقش جنايت كردي.60 وات كه تازه 60 وات هم بهش نميرسه رو داديد به يه اسپيكره 140 واتي.من بارها و بارها در مورد درايو شدن اسپيكر گفتم و گفتم.باز دوستان ميرن با داشته هاشون خريد ميكنن.
هميشه گفتم بايد تا جائي كه ميتونيد قدرت امپتون رو بالاتر از توان اسپيكرتون انتخاب كنيد حالا اگه نشد ديگه 20وات-30 وات كمتر از اون نه ديگه 80 وات.
بحث افت ولتاژ رو بارها عرض كردم.گفتم خدمتتون كه وقتي افت داشته باشد ديگه اون توان نامي مثلا 100 وات آمپليفايرتون نيست كه ميره براي اسپيكر بلكه خروجي كمنتر ميشه.بحث كليپينگ پيش مياد.
من تو 206 خودم اين اسپيكر رو با هليكس 150 واتي شنيدم.عالي بود بعد شما ميفرمائي همون V2بود.الان دوستم ذفته آمپ ماسكوني گذاشته جاي اون آمپ.1100000 هم پول داده. حالا بيا ببرمتون صداش رو گوش كنيد ببينم باز هم ميفرمائيد پايونير.
كم نيست ولي نميتوني خيلي ازش توقع داشته باشي.
هليكس A2.كن وود 7202 هم ميتوني بگيري ولي هليكس يه چيزه ديگه هستش.
Last edited by hamidR15; 09-07-2012 at 11:55.
بريجش براي ساب هست. اين كار رو نكن.![]()
سلام
این کلاس D و کلاس AB یعنی چی؟
ممنون
فرقشون تو راندمان و بازدهی بیشتره:
کلاس راندمان
کلاس آ 25% تا 50%
کلاس آ-ب 25% تا 78.5%
کلاس ب 78.5%
کلاس د بیش از 90%
در کلاسD می تونید با کمترین جریان مصرفی از برق ماشین بیشترین توان ممکن رو بخاطر بالاترین راندمان نسبت به کلاسهای دیگه بگیرین.در ضمن بخاطر مدولاسیون عرض پالس و تقویت دیجیتالی صدا ، بالاترین کیفیت و کمترین میزان نویز را در امپهای کلاس D بدست خواهید آورد
پس این جمله حمید خان یعنی چی؟
آمپ بدي نيست.فقط چون كلاس D هست نسبت به AB كيفيت كمتري داره در مقابل بازدهيش بيشتره.
آره فکر کنم چون تو دفترچه اش هم بریج رو برای ساب توضیح داده و روی ساب 4 تا 8 اهم جواب میده.
این هليكس A2.كن وود 7202 چند واسم درمیاد؟
منم حرف آقا حمید رو زدم بازدهیش بیشتره در مورد کیفیت هرچی حمید جان بگه چون من تجربه مقایسه شو ندارم
تو بحث الکترونیک این کلاس بندی ها واسه power amplifire موجوده که یه کلاس دیگه هم به اسم کلاس c هم حتی موحوده و ایم مطلب ها تئوریکه و تجربه چیز دیگست
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)