تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 786 از 2365 اولاول ... 28668673677678278378478578678778878979079683688612861786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,851 به 7,860 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه کیفیت صدا برات خیلی مهم نیست و رنگی بودن و تصویری بودن مهمه خوبه بگیر تنها گزینه است تا 350 تومن که پنلش در بیاد
    اگه pioneer mvh7350 بگیری حدود 370 تا 380 تومنه فک کنم بهتره اکولایزر کامل تری داره و 100 درصو کیفیت بهتری و فقط فلش خوره فقط پنلش نصفه در میاد
    اگه پنل مهم نیست اصلا که در بیاد kenwood kiv700 با 370 تومن برنده جایزه EISA هم بوده عالیه
    jvc avx20 هم پنلش کامل در میاد ولی قیمتش خیلی بالاست 730 تومنه
    هیچ کدوم منو قانع نکرد و آخر 7016 گرفتم
    موفق باشی
    7350 تو بازار نیست و kiv 700 هم ندیدم تو بازار
    من چنتا رفتم گفتند 735 خرابی داشته حالا درسته این حرف؟ یعنی کیفیتش بده؟ ارزش خرید داره؟
    با این که شنیدم و میگن ماله شرکت پایونیر نیست اما تو کاتالوگ پایونیر قبل از 7350 قرار داره.حالا کدوم حرف راسته.بعضی فروشنده ها یا کاتالوگ پایونیر؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

بابا بیخیال ..... من اسپیکر قبلیم 6975v2 بود .... الان 609 دارم اصلا قابل قیاس نیستن ..... هر کی تو ماشینم نشت گفت اینو ..... اول بیسش خیلی بهتر از پایونیر هست اون صدا قابلمه می داد! .... کیفیت و تفکیک هم خیلی بهتره.... با اون صدا رو زیاد می کردی همه چی بهم می ریخت
    برای شما احتمالا چون اسپیکرت نو هست نتظیمات ضبط تو دیفالت گذاشته که اسپیکر آسیب نبینه.
    نه بابا با تنظیمات هدیونیت خودم واردم کلی باهاش ور رفتم.به نظرم من که 6975V2 اصلی صداش از این بهتره.حداقلش با آمپ 3500 که صداش بهتر هست چه از لحاظ تفکیک چه از لحاظ قدرت.

3. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    مبارک باشه.حسابی حالی به جیب مبارک دادی ا.
    من فکر میکنم یک کم شتابزده عمل کردی و دوباره فقط به استناد اینکه دیگران گفتند فلان باند خوبه رفتی و خریدی.
    کاش اول خودت صداش را جایی میشنیدی بعد اقدام به خرید میکردی.
    والا تو اینجا هم هر کسی یه چیزی میگه.من که دیگه حسابی گیج شدم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

یه سوال میخوام آمپم رو بریج کنم بشه 120 وات بعد فقط به یدونه از باندها وصل کنم ببینم صداش چجوری میشه اگر بهتر شد واسش آمپ بخرم.فقط بلد نیستم اینو چجوری بریج کنم .کسی میدونه؟

6. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

حالا آمپ دوکانال چی پیشنهاد میدید که روی 4 اهم برای هر کانال حداقل 140 وات RMS خروجی بده ؟

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

سلام.خسته نباشید.ممنون به خاطر شفاف سازیهایی که در مورد سیستمهای ماشین دارین.من ال نود دارم.یک سیستم میخوام زیر 600 تومن که همه ویژگیهای خوب رو از جمله حجم صدا و کیفیت و تفکیک و غیره رو به صورت متوسط و قابل قبولی داشته باشه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.حتی الامکان ساب از نمونه های طاقچه ای باشه ولی اگه توصیه شدید دارین که توی باکس باشه هم اشکال نداره.پخش هم دو نمونه رو معرفی کنین که یکی با بلوتوث و اون یکی بدون بلوتوث.دی وی دی و تصویری هم نباشه.حقیقتش رو بخواهید خیلی سختمه که برم بازار واسه تحقیق آخه بازار سیستم یه حورایی یک بازار مردونه س.برادر هم ندارم که ازش بخوام واسه م انجام بده.بابام هم میگه من حوصله ندارم.تو رو خدا فرض کنین من خواهرتونم.یه سیستم خوب معرفی کنین بهم.ممنون برادرا.خداحافظ.راستی راستی تا یادم نرفته زیاد هم به باطری لطمه نزنه.باز هم ممنون
    با سلام
    600 بودجه کمیه با این کیفیت و قدرتی که مدنظرتونه
    من جای شما باشم یه باند کواکسیال (یا کامپوننت) میگیرم + کامپوننت و یه پخش خوب و آمپ
    خودم ال 90 دارم و چیزی که خیلی لازمه برای ال 90 کامپوننته
    چون صندوق بزرگ ال 90 صدا رو میگیره و نیاز به کامپوننت تو درب های جلوی خودرو حس میشه
    باز من با کامپوننت بیشتر موافقم صدای جلو رو خوب و با کیفیت در میاره
    بلوتوث پخش هم اسباب بازیه
    خیلی کاربردی نیست دنبالش نباشین
    اوایل من هم داشتم عشق اینکه تماس هامو جواب بدم آهنگ از موبایلم پلی کنم پخش ماشین پخشش کنه...
    که کلی دردسر و دنگ و فنگ و کم کردن ناگهانی شارژ موبایلتونو بهمراه داره
    پخش حدود 280 تومن (7016 کنوود) و مدل بلوتوث دارش (8016 کنوود) 340 تومن که نمیارزه (به نظر من) (من خودم 10 روز پیش 7016 گرفتم ، اتفاقا مات بودن 7016 نسبت به 78016 مزیته چون کثیف نمیشه اثر انگشت نمی گیره و با داشبورد ال 90 ست تره)
    آمپ 6500 حدود 200 تومن
    باند کواکسیال 80 وات (مثل 718) حدود 200 تومن
    اجرت و سیم و ... 70 تومن
    من جاتون باشم با این بودجه اصلا به ساب فکر نمیکنم
    اونم رو طاقچه که اشتباه محضه
    اگه اصولی باشه ساب باکس بخواین ببندین هزینتوت تا 300 تومن میره بالا... فعلا به صرفه نیست مگر اینکه در آینده بخواین سیستمتونو آپگرید کنید
    Last edited by fazmanbob; 09-07-2012 at 08:41.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

بابا بیخیال ..... من اسپیکر قبلیم 6975v2 بود .... الان 609 دارم اصلا قابل قیاس نیستن ..... هر کی تو ماشینم نشت گفت اینو ..... اول بیسش خیلی بهتر از پایونیر هست اون صدا قابلمه می داد! .... کیفیت و تفکیک هم خیلی بهتره.... با اون صدا رو زیاد می کردی همه چی بهم می ریخت
    برای شما احتمالا چون اسپیکرت نو هست نتظیمات ضبط تو دیفالت گذاشته که اسپیکر آسیب نبینه.
    درسته تنظیمات پخش منم فلته
    ماشین شما چیه دوست عزیز؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

سلام کاشکی قبل از این بلا یه مشورتی میکردید که مثل من نشید .منم6975 300 وات داشتم با یه امپ 3400 بسته بودم صدای خوب بود ولی تفکیک وکیفیت نه.با اجازتون باندو امپو دادم رفت .یه جفت 1720 کنوود بستم واقعا فهمیدم کیفیت یعنی چی خیلی خوب شده. شما هم باید امپو عوض کنیدکه خروجیه بیشتری بگیرید.موفق باشید
    اگه از "بلا" منظورتون آمپ ضعیفه بله .. بلای سیستمه و گرنه فک نمی کنم co609 بلای منفی باشه بلای مثبته

11. این کاربر از fazmanbob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

نه بابا با تنظیمات هدیونیت خودم واردم کلی باهاش ور رفتم.به نظرم من که 6975V2 اصلی صداش از این بهتره.حداقلش با آمپ 3500 که صداش بهتر هست چه از لحاظ تفکیک چه از لحاظ قدرت.
    مطمئن باش با آمپ خوب و وات بالا جواب بهتری میگیری
    من غرب تهرانم
    جمعه اگه خواستی خبر بده ببینیم همو سیستم رو مقایسه کنیم

13. این کاربر از fazmanbob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

یه سوال میخوام آمپم رو بریج کنم بشه 120 وات بعد فقط به یدونه از باندها وصل کنم ببینم صداش چجوری میشه اگر بهتر شد واسش آمپ بخرم.فقط بلد نیستم اینو چجوری بریج کنم .کسی میدونه؟
    کاملا موافقم
    حتما بده یه نصاب حرفه ای این کارو کنه که به باندت آسیبی نرسونه
    نتیجشو به ما هم بگو

15. این کاربر از fazmanbob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •