آقا مرسی یک دنیا ممنون که وقت گذاشتیو با حوصله به تمام مسائل جواب دادی دمت گرم. این دوتا برنامه رو هم یه سرچی میزنیم. آقایی
آقا مرسی یک دنیا ممنون که وقت گذاشتیو با حوصله به تمام مسائل جواب دادی دمت گرم. این دوتا برنامه رو هم یه سرچی میزنیم. آقایی
این 9 درصد فرسودگی داره باطریش :( تازه یه نقطه ی ریز هم سیاهه رو مانیتورش. چشه این لپ تاپ آخه؟
داداش مگه موقعی که لپ تاپ رو خریدی ، روشن نکردی ؟ متوجه نشدی که روش نقطه ی سیاه داره ؟
این ها رو بیخیال .
از فروشنده مهلت تست گرفتی ؟ ( به خاطر اینکه پشت ویترین بوده )
هنوز 380 تومن قرار شده فردا بهش بدم. بعد رو دیوایس منیجرش هیچ اثری از nvidia نیست درایورشم که میخوان نصب کنم از رئ دی وی دی میگه همچین سخت افزاری نداره. اسم گرافیکم standard vga grafics adaptre الان
این پیکسل سوخته بد رو اعصابه تازه باطریشم هست. الان فردا برم پیشش امکان داره پس بگیره؟
کاش لفظی هم که شده بود باهاش طی میکردی که آقا چون پشت ویترینی بوده ، تا 24 ساعت اگر ایراد داشت برات میارم ( ولی باز همین که پولشو کامل ندادی یه امیدی هست )
فکر کنم فقط گرافیک اینتل رو شناخته ، برای نصب گرافیک 540 باید درایورشو از سایت سازنده بگیری ، آخرین بار که خریدم ، فروشنده بهم گفت درایور آپدیت شدشو وایسا بهت بدم ، قدیمیه نصب نمیشه یا اذیت میکنه . ( حالا احتمال داره خود فروشنده داشته باشه )
باتری رو هم با کالیبره کردن میشه درست کرد . ( اگه یه عکس هم بگیری بد نیست بذاری برام ) البته شاید فرسودگیش 0% نشه .
پیکسل سوخته ی تو مخ منم هست .
نگران نباش ، به احتمال قوی پس میگیره . ( ولی باید پیله بشی بهش)
آقا تمام مشکلات حل شد اون لکه هم رفت. پیکسل نبود لکه بودباطریشم پیش خودش تست کردیم 1 ساعت و نیم با 60 درصد رسیده بود تازه. لپ تاپ بسیار عالییست با بدنه فلزیش خیلی حال می کنم
جالب بود !!!
D:
در جریانی دیگه نصف شب بود مشتبه شدم سوتی جاودانه ای دادم. مرسی از راهنماییات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)