تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 649 از 1049 اولاول ... 149549599639645646647648649650651652653659699749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,481 به 6,490 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر از جوابتون
    1- چطور و کجا می تونم اینها رو تست کنم؟؟ مخصوصا اینکه فروشنده با حوصله بتونه برای آدم تست کنه . همچنین چطور میشه تست کرد؟؟ تست خاصی هست؟؟؟ کلا در این زمینه توضیح کامل بدین
    2- آیا 1312 و یا سایر مدل های پیشنهادی شما امکان پخش موسیقی از فلش رو دارن؟؟
    3- نظر شما در مورد egreat چی هست؟؟؟که بجایاینکه بدنبال پلیر بلو ری برم EGREAT بخرم و اون رو به 1312 و یا سایرین وصل کنم؟؟
    4 - در مورد 424 و 727 هم مطلبی نقرمودین
    خواهش می کنم
    1-برای مدل های پایونیر به نمایندگی پایونیر واقع در تقاطع جمهوری و حافظ برید.برای 1312 دنون هم به فروشگاه آکوستیک برید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2-بله داره.
    3-این بستگی به شما داره که نحوه استفادتون چگونست.اگر می خوای فیلم روی هارد تهیه کنید و ببیند پس مطمئنا این سبک دستگاه ها بسیار مناسب هستند.
    4-این مدل ها هنوز تو سایت پایونیر خاورمیانه نیومده و اطلاعی ازشون ندارم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان عزیز من چه مدلی رو بخرم که hd باشه و امکاناتش عالی باشه...قیمتش هم مهم نیست چون امکاناتش مهمه واسم...مثلا اینکه هارد اکسترنال 500 گیگابایت بدون آداپتور بهش بخوره و بشه ضبط کرد...در ضمن همه فرمتهای تصویری رو هم پشتیبانی کنه....در کل بهترین گیرنده دیجیتال برای تلویزیون hd میخوام...
    x- vision 343 خوبه ولی تمام x-vision ها لازم است هاردتون آداپتور دار باشه...هارد منم 500 بدون آداپتوره
    ممنون میشم کمکم کنید....
    نه. من 333 دارم و هارد 1 ترابایت پاسپورتی بهش وصل میکنم و از روش فیلم میبینم. مشکلی از این بابت نداره.
    برای ضبط کردن را امتحان نکردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می کنم
    1-برای مدل های پایونیر به نمایندگی پایونیر واقع در تقاطع جمهوری و حافظ برید.برای 1312 دنون هم به فروشگاه آکوستیک برید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2-بله داره.
    3-این بستگی به شما داره که نحوه استفادتون چگونست.اگر می خوای فیلم روی هارد تهیه کنید و ببیند پس مطمئنا این سبک دستگاه ها بسیار مناسب هستند.
    4-این مدل ها هنوز تو سایت پایونیر خاورمیانه نیومده و اطلاعی ازشون ندارم.
    با تشکر فراوان از آقای رایان

در مورد تست صدا من اطلاعات خاصی ندارم میخواستم بیشتر توضیح بدین
    1- با آهنگ خاصی برم و اون ها رو گوش بدم؟؟
    2- خودشون یک آهنگ پخش می کنن؟؟
    3- به چی دقت خاصی بکنم؟؟
    در این مورد اطلاعات جامعی بدین فکر کنم علاوه بر من خیلی ها دیگر هم استفاده خواهند کرد

باز هم تشکر فراوان

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر فراوان از آقای رایان

در مورد تست صدا من اطلاعات خاصی ندارم میخواستم بیشتر توضیح بدین
    1- با آهنگ خاصی برم و اون ها رو گوش بدم؟؟
    2- خودشون یک آهنگ پخش می کنن؟؟
    3- به چی دقت خاصی بکنم؟؟
    در این مورد اطلاعات جامعی بدین فکر کنم علاوه بر من خیلی ها دیگر هم استفاده خواهند کرد

باز هم تشکر فراوان
    خواهش می کنم
    1و2-خود فروشگاه برای شما با استفاده از موزیک هایی که داره تست صدارو انجام می ده ولی بهتره شما یه موزیک انتخابی توسط خودتان که گوشتان به صدای سازهاش آشناست با خودتون ببرید و بدید تا براتون پخش بکنن.
    3-به تفکیک و نرمی صدا توجه کنید.و ببینید کدوم صدارو بیشتر می پسندید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض دنون 1312

از دنون 1312 امكان پخش مستقيم از روي كول ديسك وجود ندارد.

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

لومکسی 1008 با 1009 فرقی داره؟؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیزم....
    من ال سی دی sony سری V دارم که دو تا ورودی hdmi داره ولی full hd نیست..میخواستم بدونم میتونم گیرنده دیجیتال X-vision 232 بخرم...چون این گیرنده دیجیتال full hd هست...میخواستم بدونم جواب میده؟؟ اگه جواب نمیده از X-vision چه مدلی رو بخرم که hd باشه و امکاناتش عالی باشه...قیمتش هم مهم نیست چون امکاناتش مهمه واسم...مثلا اینکه هارد اکسترنال 500 گیگابایت بدون آداپتور بهش بخوره و بشه ضبط کرد...
    در ضمن همه فرمتهای تصویری رو هم پشتیبانی کنه....
    در کل بهترین گیرنده دیجیتال برای تلویزیون hd میخوام...
    ممنون میشم کمکم کنید....
    ببین اگه گیرنده دیجیتال full hd بخری و تلویزیونت full hd نباشه ، نمیتونی از کیفیت تصویر full hd گیرنده دیجیتالت استفاده کنی ولی مشکلی برات پیش نمیاد و تصاویر رو با ماکزیمم کیفیت تصویری که توسط تلویزیونت ساپورت میشه میبینی مثلا" HD یا ...
    به نظرم حالا که تلویزیونت full hd نیست مدل 343 XVision بخر . این مدل یکی از مدلهای خوب dvbt xvision هست و قیمتش 89 تومان هست و چیزایی که میخوای رو داره .

ویژگیها:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام.
    دوستان لطف کنند یک گیرنده دیجیتال که خروجی RF برای تلویزیونهای آنالوگ قدیمی داشته باشه معرفی کنند.
    تلویزیون قدیم ورودی a/v نداره و فقط یک ورودی آنتن معمولی داره.
    معمولا خروجی آنتنهای معمولی رو گیرنده های بازار، تبدیل نداره و فقط میشه باهاش همون شبکه های آنالوگ را دریافت کرد. من یک مدل میخواهم که خروجی RF واقعی داشته باشه. ممنون میشم اگر کسی مطمئن باشه و خودش تست کرده باشه.
    دوست عزیز اولا" که گیرنده های دیجیتال ایکس ویژن خروجی RF دارن ولی با خروجی RF که نمیتونی تصویر دیجیتال بگیری .
    در مورد ورودی های تلویزیونت هم باید بگم احتمالا" داری اشتباه میکنی چون حتی قدیمی ترین تلویزیونها هم یه ورودی برای اتصال ویدئو و ... دارن .
    حتی اگه فقط یه ورودی a/v داری و میخوای از اون برای dvd player و ... استفاده کنی ، میتونی از تبدیلهای 1 به 3 استفاده کنی و این مبدل رو به اون ورودی وصل کنی و در نتیجه سه تا ورودی داشته باشی که یکیش رو به دستگاه گیرنده دیجیتالت وصل کنی .

کـاربـر بـاسـابـقـه گلابي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    کامبادن

پيش فرض

آمپلی فایر سینما خانگی سونی وارد شده؟!!؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من یه گیرنده میخوام برای تلویزیون لامپی. تا آنجا که میدونم تلویزیونهای جدید LCDیا LED خودشون میتونند دیجیتال دریافت کنند ونیازی به گیرنده ندارند؛ پس اگه گیرنده بگیرم، فقط برای همین تی وی میخوام.
    نیازی به ضبط هم ندارم؛ چون راستش تی وی خودمون که چیز قابل ضبطی نداره و فیلمهای خوبش را خودش هزار بار تکرار میکنه.
    با فرض درست بودن موارد گفته شده، چه گیرنده ای خوبه بگیرم که دردسر و خرابی نداشته باشه؟ اگر هم درست نیست، لطف کنید توضیح بدهید. با سپاس!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •