تازه کنکور دادی میخوای بگی ادبیاتم خوبه ؟
گزافیکش بالا نی .فقط گرافیک انیمیشن هاش بالا هست کلا بازیش از 10 نمره 6 گرفته ! بازیش خطری هست بازی نکن !
تازه کنکور دادی میخوای بگی ادبیاتم خوبه ؟
گزافیکش بالا نی .فقط گرافیک انیمیشن هاش بالا هست کلا بازیش از 10 نمره 6 گرفته ! بازیش خطری هست بازی نکن !
Last edited by A.N.A.P; 07-07-2012 at 17:38.
عزیزم کجا گرافیکش خوب نی ؟
بازی قشنگیه مخصوصا اگه کتاباشو خونده باشی
درسته خیلی طبق کتابش نی ولی خب بازم ربط داره.
ما بازی کردیم خوب بود ( نه فکر بد نکن) کلی میگم
من سفارش دادم گفت فردا واست میارم... نترسونین مارو... ما قلبمون ضعیفه.. طوریم شد خونم گردنت...راستی به یکی گفتم god of war میخوام ... گفت xbox اصلا god of war نداره... حالا یکی دیگه گفت واست god of war3 میارم ببینم چی میشه....راستی این driver san francisco تاپیکش کجاست... بعضی مرحله هاشو اصلا نمیفمم چی میخواد...
نه عزیزم منظورم اینه که متاسفانه صحنه های +18 زیاد داره ! باید تنها بازی کنی !
گرافیکم نمیگم نداره ولی نسبت به بازی های دیگه کمتر هست !
X360 فقط Gears of War داره . GoW نداره !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوستان من slim 4 gig دارم... تازه فهمیدم واسه wireless باید Wireless Adapter بگیرم... من فکر کردم خود دستگاه مجهز به wire less هست... حالا باید حتما واسش Wireless Adapter بگیرم؟؟؟ قیمتش چه حدوداا هست؟؟؟
بازم جواب منو ندادين ...
خيلي عجيبه همينطور از كنار پستم رد ميشين و جواب نميدين ...
خب دستگات Built-in Wi-Fi داره دیگه لازم نداری اون قطعه رو ! در ضمن Wireless Adapter شنیدم خیلی مزخرف هست و اصلا ارزش خرید نداره !
فکـ کنم جوابتو دادم چند صفحه پیش ! گفتم باید به لایو وصل شی اگه آپدیت موجود بود خود به خود آپدیت میشه وگرنه که هیچ اتفاقی نمیوفته !
سلام دوستان از وقتی که ایکس باکسم رو اپدیت جدید کردم بازیهgta iv رو بالا نمیاره-بعضی ها میگن باید بری نسخه it3 رو بخری-میخواستم بدونم نسخه it3 برای جی تی ای هست یا نه؟یا اگه راه دیگه ای برایه بالا اومدن این بازی هست لطفاراهنمایی کنید
Last edited by badboy1373324; 08-07-2012 at 14:23.
ببخشید چه جوری روشن میشه وای فای دستگاه... آخه اصلا شناسایی نمیکه وای فای اتقمو... گوشیم راحت وصل میشه... روو دستگاه کلید خاصی داره؟؟؟ زیر دکمه پاور یه کلید هست... اونو میزنم دوره پاور سبز میشه ولی بازم وا فای نمیگره.. راهنمایی دقیقتر کنی ممنون میشم...
وقتی میرم روو وایر لس همچین اروری میده
to use a wireless internet connection. connect an xbox 360 wireless networking adapter to your console.
Last edited by arashsard; 08-07-2012 at 15:52.
شرمنده من Elite دارم جزییات Slim رو نمیدونم .یه سر به Xbox.com بزن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)