تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: خرید تبلت زیر 300 دلار

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض خرید تبلت زیر 300 دلار

سلام

دوستان ، امکان خرید تبلت دارم ، به صورت دلاری ، اما جیب ما محدوده و کوچیک

نیاز ها :
    1 _ فیلم ، عین اسب بتونه فیلم ران کنه ، فیلم های دانلودی : زیر 3 گیگ معمولا ، خلاف سنگین 4.5 گیگ ، فرمت : mkv ، Avi زیر نویس فارسی رو تا جایی که می دونم نمی تونن ران کنن ، درسته ؟
    2 _ پی دی اف ، عین اسب بتونه انواع و اقسام پی دی اف رو بخونه ، هر پی دی افی رو ( روی اسمارت فون ها که جواب نمی داد بعضی پی دی اف های فارسی رو ، در واقع اسکن شده بودند )
    3 _ جیب خالی ، پز عالی ، هزینه ، زیر 300 دلار باشه لطفا

اولین گزینه ، گوگل نکسوس هست ، دومین کیندل ، که البته داره سری دوم کیندل ها می آد .

پیشنهادات رو بفرمایید
    مچکرم

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

قطعا همون Nexus 7 که میشه 199/249 دلار، آیپد 2 هم 399/349 دلار گیر میاد. به جز این دو هر چیز دیگه بطور محسوس ضعیف تره.

3. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

قطعا همون Nexus 7 که میشه 199/249 دلار، آیپد 2 هم 399/349 دلار گیر میاد. به جز این دو هر چیز دیگه بطور محسوس ضعیف تره.
    مرسی از لطفت
    به نظرت ارزش داره ببینم کیندل چی کار می کنه یا نه ؟

*** سمت اپل که نمی رم ، آبم باهاش تو یه جوب نمی ره : دی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مرسی از لطفت
    به نظرت ارزش داره ببینم کیندل چی کار می کنه یا نه ؟
    نه ارزش نداره.. کیندل ها Consumption device هستن و هدفشون فقط فروش سرویس های آمازونه، بدون روت کردن حتی اپ های مارکت رو هم نمیشه روش نصب کرد. قطعا همون Nexus 7 بهتره از هر نظری که بشه فکرشو کرد.

6. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

نه ارزش نداره.. کیندل ها Consumption device هستن و هدفشون فقط فروش سرویس های آمازونه، بدون روت کردن حتی اپ های مارکت رو هم نمیشه روش نصب کرد. قطعا همون Nexus 7 بهتره از هر نظری که بشه فکرشو کرد.
    باز هم تشکر .

اصلا آندرویید و بالاخص نکسوس می تونه انتظارات من رو بر آورده کنه ؟ فیلم ؟ پی دی اف ها ؟
    پ ن : نخنده کسی ها ، امکان اتصال موس و کی بورد هست به تبلت ؟ ( سواله دیگه پیش می اد ، نخندین ، درست نیست خب )

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

باز هم تشکر .

اصلا آندرویید و بالاخص نکسوس می تونه انتظارات من رو بر آورده کنه ؟ فیلم ؟ پی دی اف ها ؟
    پ ن : نخنده کسی ها ، امکان اتصال موس و کی بورد هست به تبلت ؟ ( سواله دیگه پیش می اد ، نخندین ، درست نیست خب )
    خواسته هاتون با جیب مطابقت نمیکنه. یا جیبو افزایش بدید یا خواسته ها رو کم کنید.
    موس که اصلاً واسه تبلت ساخته نشده. ولی کیبرد واسش هست.
    اینطور که معلومه یه اولترابوک بگیرید بعداً کمتر امکان داره پشیمون بشید.
    Last edited by *Ali*; 07-07-2012 at 23:16.

9. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

باز هم تشکر .

وقتی این سوال رو پرسیدید من پیشنهاد می کنم یه نگاه دوباره به آیپد داشته باشید چون به نظر نمی رسه اون "آب توی جوب نرفتن" رو آگاهانه گفته باشید.

به هر حال، نکسوس مشکلی بابت PDF و فیلم نخواهد داشت ولی در کل برای کارهای مختلف مثل بازی، سرگرمی، Productivity و ... اندروید واقعا ضعیفه.

11. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر منم Nexus 7
    مخصوصا که چیپ تگرا هست و بازی های مخصوص تگرا فوق العادس
    تبلت گوگله و این خودش اند مزینه (نسبت به بقیه اندرویدی ها )

با این که در گوشی طرفدار پر و پاقرص آندروید هستم
    در تبلت فقط I-os
    Last edited by h!tman; 08-07-2012 at 00:31.

13. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مرسی از پاسخ و راهنمایی دوستان

چیزی که توی ذهن من هست ، داشتن یه تبلت هست که هر کاری دلم خواست باهاش انجام بدم ، و به هیچی نه نگه ، مگه از نظر سخت افزاری ( چیزی که تو ویندوز توش عادت کردم ، کاری نیست که نشه کرد ، مگه سخت افزار کم بیاره ) هم این که استفاده ازش راحت باشه ، وزنش ، حمل و نقلش ، دست گرفتن اش ، و ... ، مسلما سورفیس گزینه خوبی خواهد بود .اما در دسترس نیست ( اگه بود ، حتما هزینه می کردم براش ) پس یا باید اولترا بوک و لپتاپ گرفت که حمل و استفاده اش صافم خواهم کرد ( نمی شه در هر جایی و هر حالی استفاده کرد ) یا به تبلت های موجود بسنده کنم . تبلت های اپلی رو اگه فاکتور بگیریم * می رسیم یا به ویندوزی ها که چیزی در باره شون نمی دونم ( حدس می زنم گرون باشند، دوم این که تو قابلیت های تاچ خیلی بهینه نیستند ، درسته ؟ ) یا آندروییدی ها . آندروییدی های رو که اول و آخر هر کاری هم بکنی ، یه کاری هست که نتونند انجام بدن ( تا جایی که می دونم ، دیوایس آندروییدی تا به حال دستم نبوده )

برای همین به نظرم رسید کمترین هزینه رو بکنم برای یه تبلت آندروییدی ( تا در اولین فرصت سورفیس ابتیاع کنم ) که از نظر سخت افزاری هم ضعیف نباشه ، که خدا رو شکر نکسوس این جوری هست . هر موقع نیاز داشتم که سریع تایپ کنم ( تولید محتوا ) راحت باشه ( فکر نمی کنم تایپ با تبلت آسون باشه کلا ) هر موقع هم خواستم ریدینگ داشته باشم ، بدون این که وزنش اذیت کنه ، کی برد رو جدا کنم ، حتی توی تشک !!! هم بشه راحت باهاش کار کرد . ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

* آرمان جان ، چرا می گی باید دوباره به آیپد نگاه کنم ؟ تایپ توش راحته ؟ یعنی راحت عین یه کی برد می شه باهاش تایپ داشت ؟
    آبم با اپل برای این تو یه جوب نمی ره که متاسفانه فکر می کنند هر جوری که اون ها فکر می کنند ، همه باید این جوری فکر کنند ، حق انتخاب به یوزر هاش نمی ده ، و این آزاد دهنده است .

یکی از دوستان گالاکسی تب داره ، امروز یه سر می رم ، ببینم فیلم هایی که من دارم می تونه ران کنه ، یا پی دی اف ها . کلا باهاش یه سر و کله ای بزنم .

ممنون می شم چرت و پرت ها و اشتباهاتم رو بهم متذکر بشید

مرسی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرفس مدل I5 اش خوبه! مدل RT اش بدرد نمیخوره ! چون رسما حکایت وین 7 و نداشتن نرم افزاره
    الان از نظر نرم افزاری و پشتیبانی اولین و آخرین حرف توی تبلت ها رو آیپد میزنه.
    مشکل شما با انحصار طلبی اپله.مشکلتون در مورد نرم افزار با جیل بریک حل میشه
    ولی توی آندرویدی ها به ترتیب از برند های :
    سامسونگ : Galaxy Tab 7.7-Galaxy Tab 10.1
    Asus: Transformer Prime-Nexus 7
    برند های دیگه هم چیز خاصی معرفی نکردند. توشیبا و لنوو چند مدل معرفی کردند که توی ایران یافت نمیشه و الکی گرونه
    کیندل فایر هم کلی دردسر داره و کلا بیشتر یک کتاب خوانه
    میمونه Motorola XOOM که واقعا پشتیبانی خوبی داره و البته گرونه.

16. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •