تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 6 از 325 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

گفتم بيام چند تا سوال بپرسم ، بعد ديگه يه خداحافظي رسمي کنم و برم واسه يه سال ديگه !
    ( توضيح 1 : من طرح کنکور مدرسه شرکت ميکنم ، واسه همه درس ها ، اجباريه و 6 روز تو هفته هست ، به اين موضوع توجه کنيد و به سوال ها جواب بدين ، بعضي از سوال ها وابسته به دونستنه اينه )
    توضيح 2 : بعضي از سوال ها به حاشيه رفتن چون سعي کردم هرچي تو ذهنم هست رو بپرسم ، ممنونم ميشم به همه جواب بدين )

1. از جعبه لايتنر استفاده کنم ؟ لامصب خيلي وقت آدم رو ميگيره ، به جاش ميخوام از Tick Eight گاج استفاده کنم براي زبان ، خوبه ؟
    2. مداد Tick Mag گاج واسه تست زني خوبه ؟ توصيه ميکنين ؟
    3. ديني رو بايد خط به خط حفظ باشم، اما اين حفظ کردن ها باعث نميشه تا سال ديگه موقع کنکور مطالب يادم بره ؟ آخه درسي هست که اگر هم بفهمم بايد همه چيز رو به ترتيب حفظ کنم تا توي تست ها بتونم جواب بدم ، ترتيب حفظ کردن هارو بعد يکي دو ماه فراموش ميکنم ، چيکار کنم ؟
    4. زبان 1 و 2 توي کنکور نمياد ؟ لغت ها و قواعدش رو نخونم ؟
    5. يه معلم عربي داريم که نميخواد درس به درس کار کنه ، فقط ميخواد تجزيه کار کنه ، براي عربي هر جلسه بعد مدرسه بيام خونه از سال اول شروع کنم هر هفته 1 درس رو بخونم و تستاش رو بزنم خوبه ؟ تقريبا 30 هفته طول ميکشه تا تموم شه ( کلا 30 درس عربي داريم )
    6. واسه ادبيات معلممون يه جزوه داره ، پر از شعر و قرابت معنايي و آموزش و تست زبان فارسي هست ، همين کافيه ؟ من يه کتاب قرابت معنايي هامون سبطي دارم ، اون رو هم هرشب 10-15 صفحه بخونم ؟
    7. يه سوال يا يه انتفاد بي ربط ! چرا جديدن همه خودکارا تقلبين ؟ اصلا رنگ نميدن لامصبا !
    8. واسه فيزيک پايه ، گاج سفيد گرفتم که تستاش تا سال 85 هست ، همراه با گاج سفيد براي دوم مبتکران و براي سوم رمزينه ميخوام بخونم ، کافيه ؟ ميشه درصد توي کنکور گرفت ؟
    9. براي رياضي پايه يه ترتيب خوندن واسه خودم چيدم ميخوام طبق اون بخونم ! معلم رياضي ما 2 تا جزوه داره ، يکي تست يکي آموزش ! ترتيب من اينه : بعد از اينکه تو مدرسه درس گرفتم ، بيام خونه ، بعد : اول جزوه آموزش معلممون رو بخونم ، بعد آموزش انرژي اتمي رو بخونم ( آموزش حسابان ، خيلي روش هاي باحالي داره ) ، بعد تستاي معلممون رو بزنم ، بعد تستاي گاج سفيد حسابان رو بزنم، انقدر کافيه ؟!! احساس ميکنم کمه !
    10. من موقع درس خوندن خيلي خم ميشم ، فاصله چشمم با کتاب حدود 10 سانته ، عينکي هم نيستم ، يه وقت عينکي نشم ؟ : دي
    11. از الان تست زمان دار لازمه بزنم ؟ يا تستاي آموزشي رو هم با زمان کار کنم ؟ نظر خودم اينه که کلا واسه همه چي زمان بگيرم !
    12. 7-8 تا تست رياضي که ميزنم مغزم ميپوکه ! ديگه ايده هاي جديد به ذهنم نميرسه ! اصلا واقعا ميپوکه ! چيکار کنم ؟
    13. اين پشتيبان کانونم ميگه همزمان هم برنامه مدرسه رو بخون هم برنامه قلمچي ( با هم متضاد هستن ) ، من اين وسط چيکار کنم ؟ 3 ظهر ميرسم خونه ، وقتي نميمونه واسه اين کارا ! فقط يه برنامه رو ميتونم ببرم جلو
    14. مدرسه از دبيرا تعهد گرفت که توي تابستون فقط پايه درس بدن ، اما اکثر دبيرامون به ما گفتن يه مقداري پيش هم درس ميديم ، واسه چي اين کارو ميکنن ؟!
    15. تمريناي کتاب فيزيک و هندسه و رياضي و شيمي و ... لازمه بخونم ؟! اصولا بعضي از تمرين ها کاملا جنبه تشريحي دارن ، فقط تست بزنم کافي نيست ؟ اينو دارم ميپرسم چون جديدا مشاورمون هي ميگه : کنکور کتاب محوره
    16. يه سوال تخصصي ! تستاي حسابان گاج سفيد چقدر به کنکور نزديکه ؟ کلا کتاباي گاج سفيد به کنکور نزديکن ؟ مخصوصا کنکور امسال
    17. من تصميم دارم تا موقع کنکور ، هر روز درس مدرسه رو بخونم و بعدش بيام خونه تست بزنم ، 5 شنبه و جمعه هم واسه تستاي بيشتر تو دروس اختصاصي و رفع اشکال و تکاليف عقب افتاده و اينجور چيزا ، خوبه ؟
    18. گروه هاي جدول تناوبي رو به روش رمزي حفظ کنم خوبه ؟ ( مثلا : هلينا کرباسي فر واسه گروه اول ! ) سر کنکور قاطي نميکنم ؟
    19. بخش اعلام کتاب ادبيات فارسي رو هم بايد بخونم ؟ خيلي مزخرفه !
    20. بعضي جاها تو تاريخ ادبيات نوشته " سخنان سعدي نغز و دلکش و زيبا و داراي معاني عرفاني و عميق و ... هست " اينارو هم لازمه براي کنکور حفظ کنم ؟
    21. آيه هاي ديني همه حفظ ؟
    22. واسه درساي عمومي يه کتاب تست و واسه اختصاصي ها 2 تا کتاب تست کافيه ؟ ميشه درصد هاي بالاي 70 داشت ؟
    23. اصلا ديگه حوصله اينترنت و سايت هاي کنکوري و ... نيستش ! به نظرم تنها راه موفقيت درس خوندنه، ممنونم بابت جواب دادن به سوالا
    چقد نوشتی ؟!!!!! انقد وسواسی نباش دیگه ، اگه سوالی داشتی بهم اس بده البته در حد یکی دو تا

تاپیک واسه من شده منبع غم و غصه بخدا
    میام اینجا همه در حال سوال کردن در مورد چطور خوندن هستن ولی خودم اصلا تاحالا لایه کتابو هم باز نکردم
    اصلا تاحالا عادت نکردم به خوندن واسه تست و آزمون...اصلا تاحالا کتاب کمک آموزشی نخریدم حتی یه دونه
    ترو خدا کمک کنین میخوام شروع کنم ولی نه کتاب تست دارم نه هــــــــــیچـــــی
    این مدرسه ی کوفتی هم طرح کنکور نذاشته
    فردا هم میرم این کانون رو ثبت نام کنم برای اولین بار...یعنی اولین بارمه که میرم این جور جاها

حالا من چطور بخونم...از کجا شروع کنم ... چطور بخونم
    این اینترنت هم بد دردی شده...اصلا نمیشه بلند شم از پاش...من احمق تازه بازی دانلود کردم

یه راهنمایی بکنین بخدا ثواب داره
    اگه خیلی به اینترنت و کامپیوتر عادت کردی ، این یه سالو جمعش کن که به نفعته . اگرم میتونی خودتو کنترل کنی که هیچی . مثلا من نه کامپیوترو جمع کردم نه اینترنتو قطع

واسه تست زدن و کتاب کمک آموزشی خوندن اصلا عجله نکن ! فک نکنم تا حالا کتاب درسی و جزوه هاتو کامل و دقیق خونده باشی اگر هم جزوه ی خوبی نداری . از دوستات بگیر یا اینکه اینجا سوال کن تا یه کتاب خوب بهت معرفی کنن

حتما دفتر برنامه ریزی استفاده کن که واسه شروع بسیار ضروریه ، زیاد اسمش هم مهم نیست من خودم قلم چی استفاده میکردم همه تقریبا یکین ...

برنامه ریزی هم داشته باش اما نه خیلی بلند پروازانه باشه نه خیلی خودتو دست کم بگیر ... سجاد از همه بهتر سجادو میشناسه ( اسمت سجاده دیگه نه ؟)

واسه اینکه " تاپیک منبع غم و غصه" نشه واست هر چه زودتر سوالاتو بپرس و برو خونتون دیگه اینجا هم نیا کاری هم با بقیه نداشته باش این از همه چی مهم تره ، تو کار خودتو بکن .

مدرسه ی ما هم طرح کنکور نداشت البته یه چند تا کلاس مسخره داشت که من شرکت نمیکردم ، کلا این جور چیزا حاشیه است .

بازم سوال داشتی بپرس
    Last edited by Headphone; 06-07-2012 at 21:41.

2. 3 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تاپیک واسه من شده منبع غم و غصه بخدا
    میام اینجا همه در حال سوال کردن در مورد چطور خوندن هستن ولی خودم اصلا تاحالا لایه کتابو هم باز نکردم
    اصلا تاحالا عادت نکردم به خوندن واسه تست و آزمون...اصلا تاحالا کتاب کمک آموزشی نخریدم حتی یه دونه
    ترو خدا کمک کنین میخوام شروع کنم ولی نه کتاب تست دارم نه هــــــــــیچـــــی
    این مدرسه ی کوفتی هم طرح کنکور نذاشته
    فردا هم میرم این کانون رو ثبت نام کنم برای اولین بار...یعنی اولین بارمه که میرم این جور جاها

حالا من چطور بخونم...از کجا شروع کنم ... چطور بخونم
    این اینترنت هم بد دردی شده...اصلا نمیشه بلند شم از پاش...من احمق تازه بازی دانلود کردم

یه راهنمایی بکنین بخدا ثواب داره
    دوست عزيز من خودم چندان پر تجربه نيستم فقط سعي ميكنم تا اون جايي كه در توانمه يه سري مطالب رو بگم
    اولا غصه نخور همش 2 هفتست نخوندي و بنظرم چندان هم عقب نيستي!!(منم تا همين لحظه كاري نكردم)
    در مورد اينترنت و اينا كه بنظرم هر چه زودتر تعطيلش كني بهتره
    در مورد كتابا اون هايي كه بنظر من خوبن رو ميگم
    ادبيات:به نظرم كتاب هاي هامون سبطي (نشر دريافت) عالين همشون يعني بنظرم همه كتاباي دريافت رو كه در زمينه ادبيات منتشر شده بگير ضرر نميكني براي اطلاعات بيشتر و نحوه خوندن ادبيات و همه مواد مربوط به ادبيات هم ميتوني به سايت انتشارات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كني و اگر به قسمت تست هاي دوره اي بري يه برنامه پيشنهادي هم براي خوندن ادبيات داده كه بنظرم خوبه!! حالا هر جور كه راحت تري ...!
    در مورد عربي بگم كه من تو عربي صفر كلوين ام!! و شايد هيچي نگم بهتره ولي شنيدم كه كتاب بانك تست خيلي سبز خوبه و همچنين كتاب جامع عربي تخته سياه!
    در مورد ديني هم فعلن كتاب درسي رو بخوني بهتره چون كه بايد صبر كني تا مهر حداقل كه كتاباي ويرايش جديد منطبق با تغييرات ديني بياد در اين زمينه هم پيشنهاد شده كه حتما يك كتاب ايات و روايات بگيري حالا گاج و يا ...
    در مورد زبان هم كتاب شهاب اناري انتشارات مبتكران تعريف ازش زياده و همچنين زبان جامع خيلي سبز حالا اينم به انتخاب خودت كه كدومو بگيري.اگر هم در زمينه درك مطلب هاي زبان ضعف داري باز هم كتاب درك متن مبتكران و يا ريدينگ خيلي سبز و .... پيشنهاد شده
    در مورد حسابان به نظرم نشر الگو انقد خوب كار كرده كه اصلا نميدونم چجوري ازش تعريف كنم!!(البته بعضي ها ميگن كه تو سال كنكور روي رياضي پايه زياد وقت نذاريم چون كه وقت تلف كردنه و ميگن كه يه كتاب رياضي پايه بگيريد و فقط همونو بزنيد يعني حسابان و رياضي 2 و ... همه با هم مثل كتاب رياضي پايه فار و يا ....كه اينم بستگي به خودت داره)
    در مورد ديف و گسسته و هندسه تحليلي هم من چون تجربه نداشتم تا الان شرمنده ام
    در مورد فيزيگ پايه تعريف از گاج سفيد زياده البته اگر ميخواي وقت بيشتري بذاري فيزيك 3 خيلي سبز و يا رمزينه هم توصيه شده
    در مورد شيمي هم يا خيلي سبز يا مبتكران !
    كلام اخر اينكه پيشنهاد ميكنم تو تابستون بيشتر پايه بخوني چون خيلي مهمه!! و بخصوص در مورد شيمي خيلي پايه بخون حتي تو طول سال هم از پايه غافل نشو چون كه سهمشون تو كنكور خيلي زياده و حجمشون هم نسبت به شيمي پيش كمتره!!
    موفق باشي

4. این کاربر از Biggie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اگه خیلی به اینترنت و کامپیوتر عادت کردی ، این یه سالو جمعش کن که به نفعته . اگرم میتونی خودتو کنترل کنی که هیچی . مثلا من نه کامپیوترو جمع کردم نه اینترنتو قطع
    میتونم کنترل کنم
    حتما دفتر برنامه ریزی استفاده کن که واسه شروع بسیار ضروریه ، زیاد اسمش هم مهم نیست من خودم قلم چی استفاده میکردم همه تقریبا یکین ...
    توی ازمون هاش ثبت نام کنم خودشون دفترچه میدن؟

واسه تست زدن و کتاب کمک آموزشی خوندن اصلا عجله نکن ! فک نکنم تا حالا کتاب درسی و جزوه هاتو کامل و دقیق خونده باشی اگر هم جزوه ی خوبی نداری . از دوستات بگیر یا اینکه اینجا سوال کن تا یه کتاب خوب بهت معرفی کنن
    تا الان هیچی هیچی نخوندم...1هفته اول میخواستم تغییر رشته بدم به تجربی...یکم زیست خوندم و بعدش ولش کردم(پشیمون شدم)
    جزوه هام بد نیست.......میتونم بخونم...ولی نمیدونم از کجا شروع کنم و چقدر بخونم:|
    برنامه ریزی هم داشته باش اما نه خیلی بلند پروازانه باشه نه خیلی خودتو دست کم بگیر ... سجاد از همه بهتر سجادو میشناسه ( اسمت سجاده دیگه نه ؟)
    بله سجاد هستم

دقیقا مشکل من همین برنامه ریزیه...اصلا نمیدونم چطور بخونم...این دفترچه برنامه ریزی که گفتی میتونه منو راهنمایی کنه؟

مدرسه ی ما هم طرح کنکور نداشت البته یه چند تا کلاس مسخره داشت که من شرکت نمیکردم ، کلا این جور چیزا حاشیه است .
    مدرسه ما هم دقیقا چند تا کلاس گذاشته که کنکوری درس میدن سال سوم رو...جمعیت کلاس هاش هم زیاده فکر کنم...10الی20 نفرو داره هر کدوم...به نظرت برم کلاس ها رو؟

هدفون جان دمت گرم ایشاللا عروسیت جبران کنم

6. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

آره فک کنم بعد ثبت نام خودشون یه دفتر برنامه ریزی بهت میدن

از اول شروع کن از همونجایی که برنامه قلم چی شروع میکنه ، کتاب و جزوه هاتو بخون بعد اینکه به یه تسلط نسبی رسیدی تست بزن

برنامه ریزی هم یواش یواش دستت میاد ، دو سه هفته که دفتر برنامه ریزی رو پر کنی خودت راه میفتی . الان من هر چی بگم گیج تر میشی

رفتن یا نرفتن به کلاس هم بستگی به خودت داره . به نظرم اون درسهایی که فک میکنی خودت نمیتونی بخونی رو برو ... اما یادت باشه کلاس رفتن نمیتونه جایگزین مطالعه درسی خودت بشه حتی اگه کلاس تک نفری باشه

8. 3 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

هدفون جان خودت تابستون چقدر خوندی؟
    والا من در روز خیلی نمیتونم بخونم...چون بسیار زیاد خسته میشم و مطالب یادم میره...شاید بخاطر اینه که عادت نکردم
    در روز 5ساعت کافیه؟ مثلا من روزی 5ساعت بخونم بعد بیام پای کامپیوتر اشکالی پیش نمیاد؟
    زیست رو هفته اول حدودا روزی 6ساعت میخوندم...بعضی روزا 8ساعت بعضی روزا هم 5
    یه سوال دیگه...منابع کنکور دقیقا کدوم کتابا هستن؟یعنی منظورم اینه که مثلا زبان فارسی سال اول میاد یا نه و.... . یه لینکی چیزی بدین ممنون میشم

پروفشنال portal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

والا من در روز خیلی نمیتونم بخونم...چون بسیار زیاد خسته میشم و مطالب یادم میره...شاید بخاطر اینه که عادت نکردم
    در روز 5ساعت کافیه؟ مثلا من روزی 5ساعت بخونم بعد بیام پای کامپیوتر اشکالی پیش نمیاد؟
    یه سوال دیگه...منابع کنکور دقیقا کدوم کتابا هستن؟یعنی منظورم اینه که مثلا زبان فارسی سال اول میاد یا نه و.... . یه لینکی چیزی بدین ممنون میشم
    سلام خدمت دوستان

رفیق ببین اصلا مهم نیست که شما روزی چند ساعت درس میخونی , مهم اینه که چند درصد از مطلبی که خوندی رو تونستی بفهمی ,

من یه دوستی داشتم تقریبا 3 برابر من درس می خوند ولی رتبه ـش تقریبا 2 برابر من میشد تو آزمون ها , گرفتی موضوع رو؟ نگاه کن ببین یاد گرفتی یا نه

نکته ی بعدی اینه که حواست باشه خوندن برای کنکور یه فرآیندی هست که شما باید تو طولانی مدت انجامش بدی , باید یه جور شرایط فکری و روحی و بدنی تو تنظیم کنی که کم نیاری

خیلیا روزای اول 7 - 8 ساعت می خونن اما بعد عید ول می کنن

یه کلام خودتو خسته نکن و کاری نکن که زده بشی

سعی کن حتما جایی رو گیر بیاری که هر هفته ازت آزمون بگیره , فاصله ی بین آزمون های قلم چی زیاده , خوبی ک.تاهی فاصله آزمون ها اینه که یکم هم درس بخونی رتبه ـت جابجا میشه و خیلی روحیه میگیری و نمیذاره شل بشی

11. 2 کاربر از portal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

به خاطراینه که عادت نکردی ، یهو که نمیشه با 10 12 ساعت شروع کنی ...

نه کافی نیست ، اگه بتونی بیشتر بخونی کافی نیست .

بعد 5 ساعت بیای پای کامپیوتر ؟!!؟! خسته نباشی واقعا تو الان داری اینجوری میگی 4 ماه دیگه پیش خودت فک میکنی " خوب اول بشینم پای کامپیوتر بازی کنم بعدش میام 5 ساعتمو میخونم" اصلا و ابدا اینکارو نکن . تو باید سعی کنی این اعتیادی که به کامپیوتر داری رو از بین ببری ، به نظرم جمع کن سیستمتو.

این منابع کنکور 91 بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی خودمم توی تابستون حدود 8 -12 ساعت میخوندم .

13. 2 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

شما اول مشخص کن هدفت چیه ! اگه دانشگاه شهر خودتونو میخوای احتمالا کافی باشه
    ولی واسه تهران و اصفهان باید خیلی بیشتر ازین حرفا مایه بزاری !
    کامپیوتر رو هم جمع کن کامل !

15. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اتفاقا نمیدونم چمه ولی حس درس خوندن اومده سراغم
    دوست دارم این درسای سال های پیش رو بخونم کامل
    فردا رو پای کامپیوتر نمیرم ببینم میتونم دووم بیارم یانه
    تو روحت بیل گیتز چیه این ساختی اخه

فردا هم میرم ثبت نام قلمچی...یه سری هم به مدرسه میزنم:-"
    مرسی
    کمک کردین:X

17. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

شما اول مشخص کن هدفت چیه ! اگه دانشگاه شهر خودتونو میخوای احتمالا کافی باشه
    ولی واسه تهران و اصفهان باید خیلی بیشتر ازین حرفا مایه بزاری !
    کامپیوتر رو هم جمع کن کامل !

من راستش میخوام ملی کرمانشاه قبول بشم...رشته کامپیوتر
    کامیوتر رو هم فکرشو کردم...یا جمعش میکنم یا یه کاریش میکنم
    پیش به سوی درس

19. 2 کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •