سلام خسته نباشید. من توی برنامه حسابداری رافع 7 میخوام یه سربرگ رو چاپ کنم، با اینکه محتویات توی یک برگه A4 هم جا میگیره اما توی دو برگه هی چاپ میشه (یعنی توی هر برگه یه مقدار از اطلاعات چتپ میشه). پرینترم ساموسنگ هست باید چیکار کنم؟؟ ممنون از همه
سلام خسته نباشید. من توی برنامه حسابداری رافع 7 میخوام یه سربرگ رو چاپ کنم، با اینکه محتویات توی یک برگه A4 هم جا میگیره اما توی دو برگه هی چاپ میشه (یعنی توی هر برگه یه مقدار از اطلاعات چتپ میشه). پرینترم ساموسنگ هست باید چیکار کنم؟؟ ممنون از همه
سلام دوست من
تنظیمات حاشیه ها و اندازه کاغذ رو در برنامه تون نگاه کنید و تغییرش بدید تا انشاءالله حل بشه قضیه
موفق باشید
سلام
یه سوال فنـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــی !!!!!!!!!!!!!!!
من یه کارتریج 728 دارم اول خیلی خوب بود ولی حالا بعد یه بار شارژ خیلی ضعیف شد گفتن درامش رو عوض کن کردم بهتر شد ولی الان که یه بار دیگه شارژ کردم کمرنگ شده و میگن بازم باید دارم عوض شه راه دیگه ی نداره پرنگش کنم
اگه تونر مرغوبی باشه تا 3 بار نیاز به تعویض درام نیست.
عزیزم در صورتی که فکس شما تلفن از خودش داشته باشه چنین چیزی امکان پذیره
ارور برای هد میباشد. هد باید تعویض شود. و یا در صورتی که ریستر نصب نمودید باید عوض کنید. راه حل دیگر میباشد که باید تماس بگبربد09112286942
به به
جناب گرجی خوش اومدید
خیلی خوبه که بیشتر تشریف بیارد تا از شما بهره مند بشیم.
موفق باشید
سلام
پرینتر من مدل hp laser jet p1102 است میخام بدونم چند درصد دیگه شارژ داره و تا حالا چقدر باهاش پرینت گرفتم ؟ کجا باید برم؟
با تشکر
عزیزم خیلی ها مخصوصا افراد کانن و سامسونگ و لکسمارک تبلیغ خیلی زیادی جهت بی اعتبار نمودن اچ پی کردند. که اچ پی از اونا کپی برداری نموده و تولید میکند.ولی یه سوال دارم.15 سال پیش 20 سال پیش اصلا چاپگری به اسم کانن و سامسونگ در ایران وجود خارجی نداشت.ولی اچ پی و برادر در آموزش و پروش در استانداری ها استفاده میشدند مثل اچ پی III , II , IID . و برادر مثل 1050 و ... .اچ پی و برادر مخترع و تولیدکننده هستند.فراموش نکنیم کانن سامسونگ و لکسمارک کپی بردار و دزد محض و 100% هستند.اپه کانن تو بازار کم نمیاره به خاطره قطعات اچ پی هستش که توبازار پره.چون قطعات کانن و مکانیزمش از اچ پی کپی کرده و تو بازار فراوونه. حالا کی داره میگه که کانن و سامسونگ پیشرفته تره.باور کنید اکثرا افراد بی تجربه و سودجو باعث میشن برندی مثل سامسونگ تو پرینتر جاباز کنه.من مخالف سرسخت سامسونگ و کانم.(البته تو پرینتر)
استاد با عرض سلام و خسته نباشيد،
پرينتر من hp1200 است. و متأسفانه ديشب كه در حال پرينت گرفتن بودم حدود 10 برگ از كاغذهاي A4 خيلي قديمي را در پرينتر قرار دادم پرينت آن صفحات را گرفت. اما از صفحه 11 به بعد فقط 1 الي 3 خط اول را پرينت گرفت و البته بعضي از حروف را هم به صورت شماتيك يعني علائم اسمبلي و علامت خنده و ستاره و ... پرينت ميكند. به نظر شما چه مشكلي براي پرينتر ايجاد شده است؟ امروز هم كه دوباره امتحان كردم همان حالت اتفاق افتاد.
و البته فراموش كردم عرض كنم كه در هنگام پرينت آن صفحات A4 قديمي زماني كه ميخواست كاغذ را به داخل پرينتر هدايت كند انگار به زور كاغذ را بالا ميكشيد و درواقع صدايش كه خيلي تقلا ميكرد كاغذ را به داخل پرينتر هدايت كند كاملاً به گوش ميرسيد.
و البته وقتي دكمه سبز رنگ را زدم كه چك پرينت بگيرد گرفت كه مشخصات پرينتر را در آن ذكر كرده.
حال بفرماييد من بايد چه كنم؟ لطفاً راهنمايي كنيد.
با سپاس
Last edited by Tanaz-; 11-07-2012 at 20:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)