تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 35 اولاول ... 253132333435
نمايش نتايج 341 به 348 از 348

نام تاپيک: Uncharted 3: Drake's Deception

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان.

خواستم بدونم که این dlc کلا چی هست؟؟؟ اگه نباشه بازی مولتی پلایر قدیمی هست ؟؟؟ مرحله ها چطوره همیشه جدید میشه در مولتی پلایر ؟؟
    DLC=downloadable content
    DLC هم میتونه single-player باشه و هم multi-player.در مورد آنچارتد 3 تمامی DLC هایی که تاحالا رلیز شدن multi-player بودن و یکسری map جدید رو به بخش مولتی پلیر اضافه می کنن.مرحله های بعضاً جدیدی هم اضافه شدن.برای مثال آخرین DLC بازی که حدوداً 11-10 روز پیش رلیز شده یک مود survival هست که در اون بازیبازها باید به صورت co-op در برابر خیل عظیم Djinn ها مقاومت کنن.

2. 3 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

DLC=downloadable content
    DLC هم میتونه single-player باشه و هم multi-player.در مورد آنچارتد 3 تمامی DLC هایی که تاحالا رلیز شدن multi-player بودن و یکسری map جدید رو به بخش مولتی پلیر اضافه می کنن.مرحله های بعضاً جدیدی هم اضافه شدن.برای مثال آخرین DLC بازی که حدوداً 11-10 روز پیش رلیز شده یک مود survival هست که در اون بازیبازها باید به صورت co-op در برابر خیل عظیم Djinn ها مقاومت کنن.

ممنونم

single-player چه فرقی با multiplayer داره ؟؟؟

4. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

ممنونم

single-player چه فرقی با multiplayer داره ؟؟؟
    سینگل پلیر بازی تک نفره و معمولا افلاین
    مولتی پلیر بازی چند نفره و معمولا انلاین !

6. 3 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام دوستان.

کسی آنلاین آنچارتد 3 بازی میکنه ؟؟؟

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من ps3 مدارم و درنتیجه اینو بازی نکردم.میخوام توی کلوپ بازی کنم یارو خودش نمیدونه میشه co op زد یا نه.
    دوستان یکی بیاد بگه که این سری قابلیت co op رو داره؟
    قسمت سوم رو میشه دو نفره روی یک دستگاه بازی کرد؟
    اگه آره کسی میتونه بهم یاد بده؟همین طوری گزینه ها رو بگین وقتی ببینم خودم متوجه میشم.
    ممنون

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من ps3 مدارم و درنتیجه اینو بازی نکردم.میخوام توی کلوپ بازی کنم یارو خودش نمیدونه میشه co op زد یا نه.
    دوستان یکی بیاد بگه که این سری قابلیت co op رو داره؟
    قسمت سوم رو میشه دو نفره روی یک دستگاه بازی کرد؟
    اگه آره کسی میتونه بهم یاد بده؟همین طوری گزینه ها رو بگین وقتی ببینم خودم متوجه میشم.
    ممنون
    Co-Op دو نفره داره ولی نه در مراحل خود بازی بلکه در قسمت Multi بازی هستش که مراحل جدای خودشو داره که حتی تروفی جدای خودش رو هم داره
    شما برو به بخش Multiplayer اونجا Co-Op مشخصه و واضحه بری می تونی دو نفره بازیش کنی..

10. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

Co-Op دو نفره داره ولی نه در مراحل خود بازی بلکه در قسمت Multi بازی هستش که مراحل جدای خودشو داره که حتی تروفی جدای خودش رو هم داره
    شما برو به بخش Multiplayer اونجا Co-Op مشخصه و واضحه بری می تونی دو نفره بازیش کنی..
    خییییییییییییلی ممنون ... خدا خیرت بده .. روحم شاد شد ... نمیدونم چرا

حامد جان من یه سری سوال دیگه درهمین مورد (co op) دارم که میخوام ببینم میشه دوتایی با یک دستگاه بازی کرد یا نه (هم بازیهای ps3 هم xbox360).. آخه جدیدا تصمیم دارم برم بازیهای کنسول رو امتحان کنم و یکی از دوستانم هم اعلام آمادگی کرده() ... صاحب کلوپی هم یه نمه شوت تشریف دارن برای همین نیاز به کمک دارم از طرف دوستان این انجمن.

میخواستم ببینم توی کدوم انجمن سوالهامو بپرسم؟

بازم از لطفت ممنونم

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خییییییییییییلی ممنون ... خدا خیرت بده .. روحم شاد شد ... نمیدونم چرا

حامد جان من یه سری سوال دیگه درهمین مورد (co op) دارم که میخوام ببینم میشه دوتایی با یک دستگاه بازی کرد یا نه (هم بازیهای ps3 هم xbox360).. آخه جدیدا تصمیم دارم برم بازیهای کنسول رو امتحان کنم و یکی از دوستانم هم اعلام آمادگی کرده() ... صاحب کلوپی هم یه نمه شوت تشریف دارن برای همین نیاز به کمک دارم از طرف دوستان این انجمن.

میخواستم ببینم توی کدوم انجمن سوالهامو بپرسم؟

بازم از لطفت ممنونم
    خواهش میکنم
    میدونی به صورت کلی بخوای روی اکثریت بازی ها وارد این مقوله بشی اصل کار اینه که بیشتر خودت تجربش کنی...
    چون همه بازی ها Co-Op ندارن ممکنه یک تعدادی فقط به صورت انلاین باشه و تعدادی به صورت افلاین و تعدادی هم به هر دو صورت امکان پذیر باشه
    تعدای بازی ها هستن مثل Geow در حالت افلاین هم میشه بازی کرد صفحه نصف میشه و تعدای مثل این انچارتد دو نفریشو باید در بخش مولتی بری چه بسا که هر دو بخش انلاین رو هم دارن
    اما قضیه دو نفری بازی کردن روی دو کنسول جداست که باید دو تا کنسول رو به هم LAN کنی بعد با دو مانیتور و امکانات دیگه که معمولا در کلوپ مهیا هستش میتونی انجام بدی
    اما برای این که چجوری LAN کنی و چه مراحلی داره رو می تونی از بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیری کنی.

معمولا هم در اطلاعات درج شده در صفحات اول تاپیک مد قابل بازی مشخص میشه که از اونجا میشه تشخیص داد بازی به چه گونه هستش.

13. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •