تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: سيستم صوتي براي خونه ي كوچك

اگه نباشه جاش خالی می مونه mse1445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اها اره درسته مرسی من 2.1 میخوام

a/v receiver دنون 1312 خوبه ؟ اسپیکر چی هست تو بازار ؟ سر جمع چقد برام اب میخوره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خب دوست عزیز من خدمتت عرض کنم که اولا بودجه شما محدوده و انتظاراتتون نسبت به بودجه بیشتره.اولا که با قیمت پایین اصلا آمپ و بلندگو گیرتون نمیاد به غیر از جنس های چینی آشغال.دوما که سینماها هم قیمت خودش رو داره و قیمتشون معمولا از 400 به بالاست که اونا هم هر مدلی کیفیت لازم رو نداره.
    یا باید بری دنبال اسپیکر کامپیوتر که دوستمون زحمت کشیده و معرفی کرده و یا اون سیستمی که من معرفی کردم و یا افزایش بودجه به مقدار قابل توچهی.
    من یه سیستم دیگه هم تو نظرم هست که شفافیت صدای خوبی داره.قیمتش هم فکر کنم زیر 300 تومن هستش.البته به همراه خودش دی وی دی پلیر داره ولی متاسفانه ورودی اپتیکال نداره ولی خوشبختانه ورودی آنالوگ صدارو داره و شما می تونید HD پلیرتون رو بهش وصل کنید.مدل 111 پایونیر هستش.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل 101 هم هستش که بجای 2 بلندگوی بوکشلف تعداد 5 عدد بوکشلف داره.که البته قیمت بالاتری هم داره.فکر کنم 100 تومن تفاوت قیمت با مدل 111 داشته باشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دورود

سپاس دوست عزيز. من دقيقا دنبال همچين سيستمي ميگردم. تعداد بلندگو هم دوتا با يك ساب كافيه. البته بنده دنبال بلندگوهاي ايستاده بودم كه همونطور كه گفتين هم گرونه و ارزوناشم خوب نيست. نصف قيمت اين سيستم بنظرم بخاطر پلير باشه. اطلاع دارين بلندگوهارو بدون پلير براي فروش ميدن يا نه؟
    شرمنده از دوست عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    متوجه سوالتون نشدم. پذيرايي حداكثر 30 متر هست.
    مارك ديگه يا طرح ديگه اي مد نظر دارين كه يكم ارزون تر و كيفيت خوب (نه زياد عالي) داشته باشه؟ دوتا بلندگو با ساب هم باشه خوب هست.

دوستان اگه بخوام سيستم دست دو بگيرم چي؟ شما سراغ دارين جايي؟سايتي؟
    سپاس
    Last edited by iran79; 04-07-2012 at 19:04.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اها اره درسته مرسی من 2.1 میخوام a/v receiver دنون 1312 خوبه ؟ اسپیکر چی هست تو بازار ؟ سر جمع چقد برام اب میخوره ؟
    آمپ دنون 1312 در حدود 600 قیمت داره.سیستم 2.1 زیاده منتها اگر حتما بلندگو و آمپلی فایر بخواید باید نزدیک به یک تومن بهش فکر کنید.

4. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دورودسپاس دوست عزيز. من دقيقا دنبال همچين سيستمي ميگردم. تعداد بلندگو هم دوتا با يك ساب كافيه. البته بنده دنبال بلندگوهاي ايستاده بودم كه همونطور كه گفتين هم گرونه و ارزوناشم خوب نيست. نصف قيمت اين سيستم بنظرم بخاطر پلير باشه. اطلاع دارين بلندگوهارو بدون پلير براي فروش ميدن يا نه؟دوستان اگه بخوام سيستم دست دو بگيرم چي؟ شما سراغ دارين جايي؟سايتي؟سپاس
    پلیری که شما می فرمایید دارای آمپلی هستش و اون بلندگوها بدون اون پلیر به درد نمی خوره.دست دوم سراغ ندارم ولی باید برید پرس و جو کنید تا پیدا کنید.

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دورود

سپاس دوست عزيز. من دقيقا دنبال همچين سيستمي ميگردم. تعداد بلندگو هم دوتا با يك ساب كافيه. البته بنده دنبال بلندگوهاي ايستاده بودم كه همونطور كه گفتين هم گرونه و ارزوناشم خوب نيست. نصف قيمت اين سيستم بنظرم بخاطر پلير باشه. اطلاع دارين بلندگوهارو بدون پلير براي فروش ميدن يا نه؟
    شرمنده از دوست عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    متوجه سوالتون نشدم. پذيرايي حداكثر 30 متر هست.
    مارك ديگه يا طرح ديگه اي مد نظر دارين كه يكم ارزون تر و كيفيت خوب (نه زياد عالي) داشته باشه؟ دوتا بلندگو با ساب هم باشه خوب هست.

دوستان اگه بخوام سيستم دست دو بگيرم چي؟ شما سراغ دارين جايي؟سايتي؟
    سپاس
    پیشنهاد بنده با توجه به بودجه کم شما logitech z623 2.1ch thx با قیمت 310 هزار تومان که تا حدود زیادی از پس پذیرایی شما بر میاد اگر هم افزایش بودجه بدید edifier s730 2.1ch digital که پذیرایی شما رو در حد انفجار غرق در صدا میکنه با قیمت 530 هزار تومان

8. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •