تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 110 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1095

نام تاپيک: ✔ کنکور تخصصی زبان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز میگی عربی خب اونی که میتونه و استعداد داره و زبان رو هم دوست داره میره خوداموز زبان رو به جایی میرسونه (مثل خودم که فقط دو ترم زبان رفتم ) هرچی هم تو کنکور زدم رو خود آموزی هام بود که زدم (حالا بماند ریسک بدی کردم و ز بان ت بد از آب دراومد )صحبتم اینه که مثلا من ریاضیم در حده صفره اگه بخوام یکی از رشته های مهندسی بردارم باید اونقدر سطح زبانم رو بکشم بالا که تو داشنگاه لنگ نزنم استادم عین خیالش نیست تو این مسئله رو بلدی یا نه فقط خودت ضرر میکنی زبان هم اونطوره مثلا یکی مثل رحمان رستگاری با درصد 40 تخصصی (یکم از مال من بیشتر ) بیاد بشه نفر اول کنکور زبان ولی یکی با درصد بالا ی 70 ولی عمومی پایین نتونه به خواستش برسه مملکتی که با خواب دیدن اداره میشه اینه دیگه هیچ جیش درست نیست
    خب شاید هم شما از یه نظرایی درست بگی ولی تو حوزه ما بودن کسایی که عمومی عالی میزدن بیچاره ها زحمتم میکشیدن ولی تراز من بالا میشد ازم می پرسیدن زبان از چی میخونی خوب میزنی یا اینکه منبع خوب نداشتن منم میگفتم کلاس رفتم اصلا نمیخونم. موردایی مثل رستگار رحمانی هم کمه خیلی هام عمومی خوب میزنن از رشته های دیگن قبول میشن ولی علاقه ندارن اصلا انتخاب رشته نمیکنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بچه ها میانگین ترازای قلمچی شما چجوریا بود؟ اونطوری که انتطار داشتین تو کنکور نتیجه گرفتین؟ من میانگین ترازام 6727 بود. 3تا جامع آخر همه رو بالای 7000 بودم ولی کنکور اونطوری که فکر میکردم نتیجه نگرفتم، به خصوص زبان تخصصی. برای شمام همینطوریه؟ در کل، میخوام بدونم سوالا برای همه سخت بوده یا من خراب کردم؟
    واسه من هم دقیقاً اینجوری بود. 4 تا از سوالات که بی برو برگرد دوپهلو بود (دو تاش از passage ها بود). شخصاً از زبانم راضی نبودم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تنها راه عربی خوندن اینه که با این دید بهش نگاه کنی که یه زبونه, مثله بقیه زبونها و یه کم هم بهش (شده به زور) علاقه پیدا کنی! عربی امسال راحت بود. من دیپلم نظام قدیم هستم اون زمان عربی خیلی سخت تر بود, ما که ریاضی بودیم 4 سال عربی داشتیم. مثلاً آخر اعدادمون 10 نبود, تا آخر داشتیم و مباحث ترکیب هم خیلی پربارتر بود .3 تا نزده داشتم که وقت کم آوردم با 2 (یا 3 تا غلط). مشکل من با ادبیات بود که اصلاً با دوران ما زمین تا آسمون دستورش و مدلش فرق می کرد. الان کلاً یه دستور زبان جدید درس میدن که من به سختی حتی به صورت سوالا پی میبرم! ایکاش حداقل 50 میزدم ادبیاتو!
    Last edited by sagartian; 03-07-2012 at 23:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من از فردای روزی که نتایج رو دادن واسه 92 میرم یک قرابت معنایی میگیرم مثل خرخونا میرم تو بحرش 9 تا سوال رو خساب کنی 36 درصد

عربی رو هم باید از روز اول جدی بگیرم
    دینی هم درسش رو با اینکه فقط سال 2 رو خوندم 50 زدم امسال مطمئنم پیش و سوم رو هم بخونم بالای 80 میزنم

زبان ت عشق من 504 و کتابای سنجس و تافل رو م یخورم

فقط مشکلم با یک سال عقب افتادن هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

میشه بپرسم درصدات چند بوده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درصدام خیلی بد از آب دراومد به خاطر ریسک کردم نزاشتم تو زبان ت و عمومی و دینی سوالی خالی بمونه (اشتباه بدی بود )ادبیات و عربی 0 وقتم نرسید زبان عمومی 58 رتخصصی 30دینی 50اگه ادب و عرب رو 20 درصد میزدم الان راحت قبول یودم ولی حیف

زبان ت رو هم از 10 خرداد شروع کردم که شد 30 اگه یکم کمتر ریسک میکردمن راحت مشد 40

به هر حال سال دیگه
    Last edited by hande13; 04-07-2012 at 10:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلامممممممممممممم . من حالم خیلی بده ، واسه کنکور 1 ساله درگیرم ولی خیلی سرسری گرفتم ، خیلی خوشبینانه عمل کردم ، توقمم بالاست و سراسری تهران میخوام درصدامو میگم تا دور همی یکم بخندیم ، البته تقریبیه ها !!! ولی مطمئنم که بدتر میشه و بهتر نمیشه . اینم بگم که من ااگهههههههه فرانسه یا آلمانی هم قبول شم با کله میرم دانشگاه .
    ادب 26%
    عربی 16%
    دین 35%
    زبان که تو قلم جی همیشه بالای 60 میزدم تو کنکور گند زدم 35
    اختصاصی 50%
    خب از کارشناسان محترم خواستارم بگن کدوم روستای دور افتاده ی کره ی زمین قبول میشممممم !!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلامممممممممممممم . من حالم خیلی بده ، واسه کنکور 1 ساله درگیرم ولی خیلی سرسری گرفتم ، خیلی خوشبینانه عمل کردم ، توقمم بالاست و سراسری تهران میخوام

درصدامو میگم تا دور همی یکم بخندیم ، البته تقریبیه ها !!! ولی مطمئنم که بدتر میشه و بهتر نمیشه . اینم بگم که من ااگهههههههه فرانسه یا آلمانی هم قبول شم با کله میرم دانشگاه .
    ادب 26%
    عربی 16%
    دین 35%
    زبان که تو قلم جی همیشه بالای 60 میزدم تو کنکور گند زدم 35
    اختصاصی 50%
    خب از کارشناسان محترم خواستارم بگن کدوم روستای دور افتاده ی کره ی زمین قبول میشممممم !!!!!!!!!!!!

داداش با این درصدا فکر کنم پیام نور و غیر انتفاعی رو میاری

ولی هیچ چی مشخص نیست کنکور زبان تا دقیقه اخرش مشخص نمیشه پذیرش شدی یا نه علاوه بر اینکه باید درصد بقیه هم نامشخه معلوم نیست اونایی که علاقمندی زدن تو دانشگاه زبان رو انتخاب میکنن یا رشته خودشون رو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

داداش با این درصدا فکر کنم پیام نور و غیر انتفاعی رو میاری

ولی هیچ چی مشخص نیست کنکور زبان تا دقیقه اخرش مشخص نمیشه پذیرش شدی یا نه علاوه بر اینکه باید درصد بقیه هم نامشخه معلوم نیست اونایی که علاقمندی زدن تو دانشگاه زبان رو انتخاب میکنن یا رشته خودشون رو
    با هم میریم واسه سال دیگه, غصه نخور!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من دیگه نای اینکه بخوام یه سال دیگه وقت بذارم رو ندارم . پیام نور که بدم میا ولی اگه غیر انتفاعی قبول شم که عالی میشه تازه آزاد هم شرکت کردم و با اعتماد به نفس کامل زدم تهران جنوب . دعا کنیددددددددددد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •