تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 88 اولاول ... 3777838485868788 آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این نقل و انتقالات اول فصل همیشه جذابه و همه دوس دارن تیم محبوبشون بازیکنای خیلی خوبی بگیره
    توی این دو هفته اخیر کلا شایعات در مورد نقل و انتقالات چلسی داغ بوده
    براساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع این بازیکنا رو ظاهرا این چند وقت اخیر چلسی بهشون پیشنهاداتی داده که به ترتیب جدیدترین پیشنهاد اسم اونا رو میارم:

لوکا مدریچ (تاتنهام)
    آندره شورله (لورکوزن)
    سالومون راندون (مالاگا)
    هالک (پورتو)
    ویکتور موزس (ویگان)
    متیو دیبوچی (لیل)
    استوان یووتیچ (فیورتینا)
    هاتم بن آرفا (نیوکاسل)
    ادسون کاوانی (ناپولی)

یعنی کلا خوشم میاد چلسی اشتهای خوبی داره
    ظاهرا موزس و یووتیچ که باشگاهاشون جواب رد دادن و انتقالشون منتفیه
    آندره شورله رو هم احتمالش زیاد چلسی بگیره که در صورت گرفتن اون دیگه فکر نکنم به وینگر نیاز داشته باشیم چون در حال حاضر بازیکنایی مثل ماتا ، هازارد ، رامیرس ، مارین رو داریم که بازیکنای تخصصی در پست هافبک گوشه یا وینگر هستن!
    یه جا هم خونده بودم که چلسی مولر رو می خواد که اونم مثل شورله بازیکن خوبیه که به نیازهای تیم هم می خوره ولی نسبت به شورله احتمال انتقالش کمتره

به نظرم مدریچ ، کاوانی ، شورله ، مولر ، دیبوچی یا معادل اونا رو بگیریم دیگه تقریبا به بازیکن خاصی نیاز نداریم. فقط چند تا بازیکن جوون شاید نیاز باشه. یعنی کلا باید تیم رو کهکشانی ببندیم
    Last edited by vahidgame; 27-06-2012 at 21:16.

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

به نظر من چلسی جز یه دفاع راست به کسی نیاز نداره !

4. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیر باید نسبت به پارسال قویتر عمل کنیم و هر چی بیشتر مهره های تاثیرگذار داشته باشیم به نفعمونه
    حداقلش دیگه به جز دفاع راست که اشاره کردی به یه هافبک وسط بازیساز و یه مهاجم نیاز داریم
    برای این سه پست هم بازیکنای زیادی هستن مثلا برای دفاع راست بازیکنایی مثل دیبوچی ، ون در ویل و پریرا مناسبن و اتفاقا چلسی به هر سه تا اینا پیشنهاداتی رو داده

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اینم داره جور میشه ظاهرآ ! ولی فقط حیف که 30 سالشه

چلسی در آستانه جذب مایکون

این انتقال تنها چند روز دیگر خاتمه می پذیرد و مایکون به صورت رسمی به باشگاه چلسی خواهد پیوست.

سایت گل- طبق گزارش منتشره در Inter.،این طور به نظر می رسد که چلسی در مذاکرات خود با سران اینتر برای به خدمت گرفتن داگلاس مایکون پیشرفت زیادی داشته و در این مسیر، دو رقیب خود یعنی رئال و پاری سن ژرمن را شکست داده است.

این درحالی است که خود مایکون ، ستاره برزیلی اینتر اعلام کرده که آماده انجام تحولات جدیدی در کارنامه ورزشی اش است و از اعمال تغییرات جدید پس از 7 سال بازی در جوزپه مه آتزا استقبال کرد.او تا به حال مذاکراتی را با پاری سن ژرمن و همچنین سرمربی رئال مادرید "ژوزه مورینیو" انجام داده است.

با این حال اسکای اسپورت ایتالیا امروز گزارش داد که باشگاه چلسی با ارائه پیشنهادی جدید در حال خاتمه دادن به پروسه جذب مایکون هستند و بزودی این تیم با این ستاره ملی پوش برزیل قرارداد امضا خواهد کرد.

گزارش شده است این انتقال تنها چند روز دیگر خاتمه می پذیرد و مایکون به صورت رسمی به باشگاه چلسی خواهد پیوست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

از مایکون خوشم نمیاد ! ولی خوب بهتر هیچیه
    امیر باید نسبت به پارسال قویتر عمل کنیم و هر چی بیشتر مهره های تاثیرگذار داشته باشیم به نفعمونه
    حداقلش دیگه به جز دفاع راست که اشاره کردی به یه هافبک وسط بازیساز و یه مهاجم نیاز داریم
    چلسی کلی بازیکن جوون خوب داره ! پس اینا واسه چیه ؟ باید این ها هم بیان و بازی کنن ! شاید خیلی بزرگتر از بازیکن هایی که مد نظر چلسی هستند بشند ! مثلا اگه حمله بخریم واقعا شرایط افتضاح میشه ! استوریج و لوکاکو نیمکت نشین میشند و جای تورس هم تنگ تر میشه ! توی هافبک ها هم 2تا هافبک خوب بهمون اضافه شده ! پس فکر نمیکنم نیازی به بازیکن توی هافبک و حمله داشته باشیم

10. 3 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام به همگی ...
    امسال واقعا رومن استین هاشو بالاتر زده و داره ولخرجی میکنه
    مشکل اول تیم دفاع راست ... توی دفاع وسط 4 بازیکن تراز اول داریم ، تو دفاع راست هیچی !
    من امیدوار بودم ون در ویل بیاد .. چون هم جوونه و هم به نظرم به سبک بازی چلسی می خورد ... میکون رو همه قبول داریم دو سه سال پیش یکی از بهترین دفاع راست های جهان بود .. اگه بتونه دوباره به اوج برگرده یه خرید طلایی میشه ... ولی برای یه دفاع راست که باید دایم در حرکت باشه بازیکن جوون بهتر بود ...
    من به شخصه نظرم اینه یه بازیکن پلی میکر شدیدا نیاز داریم ... برای این مورد دو گزینه داریم .. یکی این که یه بازیکن جوون ولی آینده دار بگیریم که نیمکت نشین لمپارد باشه و فصل بعد یا دو فصل بعد جیگزین بشه و گزینه ی دیگه یک بازیکن مثل مودریچ میخوایم که در کنار لمپارد بتونه خط هافبک رو سر و سامان بده .. من خودم دوست دارم هر دو مورد رو با هم بخریم
    توی وینگ ها هم که سنگ تموم گذاشتیم و کسی رو نیاز نداریم ... هالک رو هم من نفهمیدم نهایی شد یا نه .. اگه شده باشه که بهتر ولی اگه قرار داد هم با هالک نبندیم نیاز به مهاجم و یا وینگ خاصی نداریم ...
    به قول وحید تیم باید کهکشانی بسته بشه ...

12. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مایکون آگه آماده باشه خیلی خوبه ولی خب بازیکنایی مثل ون در ویل خیلی آینده دار بودن

چلسی کلی بازیکن جوون خوب داره ! پس اینا واسه چیه ؟ باید این ها هم بیان و بازی کنن ! شاید خیلی بزرگتر از بازیکن هایی که مد نظر چلسی هستند بشند ! مثلا اگه حمله بخریم واقعا شرایط افتضاح میشه ! استوریج و لوکاکو نیمکت نشین میشند و جای تورس هم تنگ تر میشه ! توی هافبک ها هم 2تا هافبک خوب بهمون اضافه شده ! پس فکر نمیکنم نیازی به بازیکن توی هافبک و حمله داشته باشیم
    این بازیکنا اگه نیمکت نشین بشن هم این به صورت دائمی نیست و با توجه به بازی ها خیلی زیادی که تیم داره حتما ترکیب چرخشی هم وجود داره
    ببین مثلا همین فرگوسن توی منچستر همیشه یادمه که تعداد بازیکنایی که هر فصل داره 30 تا یا بیشتره. درسته این بازیکنا شاید همه شون درجه یک نباشن ولی جوونای آینده داری هستن. فرگوسن اون قدر مهره در اختیار داره که اگه فلان بازیکن برای تیم جواب نداد یه بازیکن دیگه رو امتحان می کنه و به نظرم برای لیگ انگلیس منطقی اونم همینه...

الان یه مسئله هم المپیکه که چند تا بازیکنای مهمون باید به تیم ملی های کشورشون ملحق بشن مثل استوریج ، لوئیز و ماتا
    به خاطر همین مسائل فکر کنم حتما به چند تا بازیکن نیاز داریم که فصل فوق العاده ای رو داشته باشیم
    بازیکنی مثل لوکاکو که اشاره کردی که فکر نکنم در حد فیکس بازی کردن باشه و باید به مرور توی ترکیب اصلی قرار بگیره

بستگی هم داره ترکیب و سیستم چه جوری باشه
    اگه قراره 1-3-2-4 باشه که با توجه به بازیکنای فعلیمون احتمالا با این ترکیب بازی می کنیم که البته مایکون رو هم در نظر گرفتم که به تیم اومده:
    چک
    کول - تری - لوئیز - مایکون
    لمپارد --- میکل
    هازارد ----- ماتا ------ رمیرس
    تورس

توی یه سری پست ها مثل دفاع وسط و دفاع چپ و وینگر که اصلا به بازیکن نیاز نداریم دفاع راست رو هم که حتما به زودی می گیریم
    ولی یه سری پستا می تونن بعدا مشکل ساز بشن که باید بهشون اشاره کنم

توی پست هافبک وسط 4 تا بازیکن اصلی داریم یعنی لمپارد ، اسین ، میکل و میرلس که همگی بازیکنای خوبین ولی فکر می کنم نباید به همینا بسنده کنیم. یه مسئله اینه که من یکمی ترکیب رو هجومی در نظر گرفتم و بعضی بازی ها ممکنه ماتا هم یه پست دیگه قرار بگیره و جای اون یه هافبک وسط دیگه قرار بگیره که در اونصورت 3 تا هافبک وسط همزمان بازی می کنن . مسئله دوم هم اینه که خیلی نمیشه به بازیسازی این 4 تا حساب کرد یعنی فقط میشه گفت از این بین لمپارد بازیساز تمام عیاره و بقیه بیشتر از لحاظ دفاعی و فیزیکی خوبن! پس با این حساب اگه لمپارد نباشه به مشکل می خوریم و حتما به یه هافبک وسط بازیساز نیاز داریم که بهترین گزینه به نظرم مدریچ هستش که باید رقابت سختی با رئال و منچستر برای خرید اون داشته باشیم....

در مورد مهاجم نوک هم بازیکنایی مثل تورس ، لوکاکو و استوریج رو داریم. تورس که اگه آماده باشه می تونه فیکس باشه و تاثیرگذار کار کنه. لوکاکو هم بازیکن جوون خوبیه که می تونه توی این پست خودشو نشون میده ولی پستای دیگه هم می تونه به کار گرفته بشه. استوریج هم دقیقا همین شرایط رو داره و حتی فصل قبل بیشتر وینگر راست کار می کرد و کلا کمتر به عنوان مهاجم نوک ازش استفاده میشه. با این حساب اون قدر وینگر داریم که اصلا بهتر طرف بازیکن جدید نریم ولی آیا واقعا توی پست مهاجم نوک هم بازیکن نیاز نداریم؟! من میگم حتما یه بازیکن تراز اول هم باید توی این پست بگیریم که بازیکنایی مثل کاوانی ، ایگوئن ، زلاتان و ... می تونن گزینه های مناسبی باشن. اینا اگه باشن می تونن مثل فصل قبل که دروگبا بود رقابت سختی با تورس داشته باشن. همین طور میشه به قول شهاب که در مورد هافبک وسط اشاره کرد توی این پست هم یه بازیکن جوون خرید که بعد ها توی این پست خودشو تثبیت کنه. یعنی یه بازیکن که از لحاظ گلزنی خیلی عالیه و پستش هم دقیقا مهاجم نوکه . بازیکنایی مثل یووتیچ (فیورتینا) ، راندون (مالاگا) و دی یانگ (توئنته) گزینه های خیلی مناسبین. هر سه تای اینا بازیکنای گلزنی هستن و سنشون هم 21 -22 ساله. جالبه اینا رو هم چلسی ظاهرا قبلا پیشنهاداتی بهشون داده. مخصوصا دی یانگ رو که می تونم بگم فصل قبل آمار خیره کننده ای داشته و توی 32 بازی در لیگ هلند تونسته 25 گل بزنه!

در کل من بازم اعتقاد دارم که به جز یه دفاع راست حداقل توی پست های هافبک وسط و مهاجم نوک به بازیکن نیاز داریم....

14. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دی متئو: تورس یکی از بازیکنان کلیدی ما در فصل آینده خواهد بود

تورس در رقابت های یورو با به ثمر رساندن 3 گل عنوان آقای گلی را به دست آورد و دی متئو معتقد است او در بازگشت به تمرینات چلسی هم با تعهد کامل بازی خواهد کرد.

سایت گل- روبرتو دی متئو، سرمربی چلسی، معتقد است فرناندو تورس می تواند بازی های خوبش در یورو 2012 را در رقابت های فصل آینده لیگ برتر ادامه بدهد.

تورس در رقابت های یورو با به ثمر رساندن 3 گل عنوان آقای گلی را به دست آورد و دی متئو معتقد است او در بازگشت به تمرینات چلسی هم با تعهد کامل بازی خواهد کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هیچ نگرانی ای در مورد تورس وجود ندارد. من یک روز بعد از فینال چمپیونزلیگ با او صحبت کردم و از آن زمان با او در تماس هستم.

او آن زمان ناراحت بود (به خاطر قرار نگرفتن در ترکیب اصلی چلسی در فینال) اما من به صحبت کردن با بازیکنان ادامه خواهم داد.

انتظار دارم او با شرایط خوبی به تمرینات برگردد و نمایش های خوبی در فصل آینده داشته باشد.

مطمئنا بردن کفش طلا و قهرمانی در یورو، در کنار قهرمانی هایی که با چلسی به دست آورد، اعتماد به نفس زیادی به او داد.

انتظار دارم او فصل آینده بازیکن فوق العاده ای برای ما باشد."

سرمربی ایتالیایی همچنین در مورد شرایط فرانک لمپارد گفت:" فرانک خیلی آماده است و می توان برای سال ها در چلسی بازی کند.

او در هفته های پایانی فصل قبل یک بازیکن کلیدی برای ما بود و با پاس خوبش، نقش کلیدی در تیم ما داشت. من خیلی خوشحال بودم.

همه چیز به شرایط فیزیکی و ذهنی او بستگی دارد و فکر نمی کنم مشکلی برای او وجود داشته باشد."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

................

اگه تورس بتونه همون عملکرد فوق العاده خودشو داشته باشه عالیه ولی کلا هیچ تضمینی وجود نداره که تورس می تونه فصل درخشانی داشته باشه و جای خالی دروگبا رو تا حدودی پر کنه. درسته الان روحیه خیلی بالایی داره ولی کلا هنوز خودشو توی چلسی به طور کامل نشون نداده و احساس میشه بازی های اون توی هر تیمی به جز چلسی فرق داشته!
    توی خبرها هم که همش اشاره میشه که دی متئو از تورس و کلا مهاجم های دیگه چلسی تعریف می کنه و اینجوری که از خبرها برمیاد ظاهرا چلسی فعلا دیگه مهاجم دیگه ای نمی گیره. احتمالا تا نیم فصل به این مهاجم ها اعتماد میشه و در صورتی که عملکردشون خوب نبود توی نقل و انتقالات ژانویه دیگه حتما به فکر مهاجم جدید می افتن...

دی متئو یه ویژگی مثبت اونم اینه که به لمپارد هم خیلی اعتماد داره که همین دقیقا یه وِیژگی منفی ویلاش بواش بود که لمپارد رو داشت نیمکت نشین می کرد!
    کلا توی این فصل یکی از امیدواری هامون اینه که مربیمون خیلی عالیه و از جنس چلسی هم هستش
    امسال حتی می تونیم انتظار فصلی مثل فصل 2005-2004 رو داشته باشیم

16. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من امسال به چلسی خیلی امید دارم. خرید های خوبی داشته و احتمالا باز هم یکی دو نفر اضافه میشن. من فکر می کنم با حضور هازارد و ماتا در فصل بعد فوتبال های بسیار زیبا و جذابی رو میشه از چلسی دید.. شاید یه 3-3-4 مدرن و تهاجمی.

درباره تورس هم به نظر من وقتشه بهش درست و حسابی اعتماد بشه، اگه اومدیم و دیدیم در بازی اول فصل آینده مثلا لوکاکو 18-19 ساله رو فیکس بازی داده، دفاع چپ 18 ساله داره وینگر بازی می کنه، ماتا یا هازارد دارن مهاجم نوک بازی می کنن و تورس رو بعد از آقای گلی در یورو همینطور روی نیمکت گذاشته دوباره همین آشه و همین کاسه. نمیشه شخصیت و اعتماد به نفس یه بازیکن رو خورد کرد و بعد انتظار داشت معجزه کنه.

18. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امسال به چلسی خیلی امید دارم. خرید های خوبی داشته و احتمالا باز هم یکی دو نفر اضافه میشن. من فکر می کنم با حضور هازارد و ماتا در فصل بعد فوتبال های بسیار زیبا و جذابی رو میشه از چلسی دید.. شاید یه 3-3-4 مدرن و تهاجمی.
    به شخصه سیستم 3-3-4 رو خیلی دوس دارم و واقعا اون تیم زمان مورینیو که با این سیستم فوق العاده کار می کرد هیچ وقت فراموش نمیشه
    این فصل هم با توجه به بازیکنامون میشه از این سیستم استفاده کرد ولی فکر کنم در صورت استفاده از این سیستم رمیرس به جای هافبک راست باید هافبک وسط مایل به راست بازی کنه چون وینگر دیگه پست تخصصی اون نیست و اگه هم فرضا بخواد به عنوان وینگر به کار گرفته بشه باید ماتا یا هازارد نیمکت بشینن که فکر نکنم اصلا همچین چیزی امکان داشته باشه!

درباره تورس هم به نظر من وقتشه بهش درست و حسابی اعتماد بشه، اگه اومدیم و دیدیم در بازی اول فصل آینده مثلا لوکاکو 18-19 ساله رو فیکس بازی داده، دفاع چپ 18 ساله داره وینگر بازی می کنه، ماتا یا هازارد دارن مهاجم نوک بازی می کنن و تورس رو بعد از آقای گلی در یورو همینطور روی نیمکت گذاشته دوباره همین آشه و همین کاسه. نمیشه شخصیت و اعتماد به نفس یه بازیکن رو خورد کرد و بعد انتظار داشت معجزه کنه.
    آره قبول دارم که باید بهش فرصت داده بشه
    امیدوارم که جواب بده و حداقل نشون بده که الکی گرون قیمت ترین بازیکن تاریخ لیگ برتر نیست

20. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •