تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 396 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

بعله شما درست ميگى
    بچه ها در مورد گيم پلى بحث كردن و همه كم و كاستى هارو ميدونن
    منم گرافيك رو گفتم كه ديگه همه چى تكميل بشه ولى 100 درصد گرافيك فيفا در اين نسل ديگه تغييرى نميكنه.يادش بخير واقعا چقدر زود گذشت انگار همين ديروز بود همه ميگفتن next gen و ميخواستيم فيفا10 پي سى هم تغيير كنه بشه مثل كنسول الان همونم راضى كننده نيست.
    درسته مهمترين چيز در بازى گيم پلى هستش ولى خوب من اصلا گرافيك فيفا رو نميپسندم.
    در اين زمينه pes عاليه كه البته قابل بازى كردن نيست..

Sent from Tapatalk 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

استخدام Aaron McHardy که سابقا یک بازیکن حرفه ای بوده ، تاثیر زیادی گذاشت در بهبود فیفا.
    شاید استخدام یک مربی حرفه ای فوتبال هم بتونه در بهبود فیفا موثر باشه. بخصوص بهبود Career Mode

گزینه های پیشنهادی:
    فرگوسن ( در آینده ی نزدیک )
    علی پروین!
    مایلی کهن!
    گواردیولا ( امسال بیکاره! )

3. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تورو خدا اینقدر به گرافیک گیر ندید.
    اگه منظورتون از گرافیک،چهره ها هستش یا تماشاگرها که باید بگم آره بد ساخته شدند ولی اینم در نظر بگیرید که بیشتر از 6هزار بازیکن رو با نامهای درست ساخته و بسیاری از بازیکن هاهم چهره هاشون هرچند بد شبیه سازی شده.بازی pes که حتی نصف فیفا هم تیم نداره برا همین اومده تنها بازیکن های معروف و متوسط رو ساخته در صورتی که فیفا بازیکن هایی از جمله مهدوی کیا رو داخل لیگ آلمان ساخته بود.(داخل فیفا 8 یا 9 بود)
    همین الانش هم برید ببینید بازیکن های ایرانی که در لیگ های خارجی بازی میکنند داخل فیفا اگر چهره هاشون ساخته نشده باشه حداقل نام و پستی که بازی میکنند درست ساخته شده.باور کنید چهره ساختن 6هزار بازیکن کار آسونی نیست پس من به همینش هم قانع هستم(اما خداییش کریستین رونالدو خیلی بد ساخته شده)
    خلاصه pes بازیکن ها و لیگ های کمی درست کرده اما فیفا شاید 4 یا 5 برابرش بازیکن ساخته برای همین ممکنه چهره های خیلی هارو بد درست کنه که این طبیعی هستش ولی همیشه نسبت به گذشته چهره ها بهتر شده و همین الانش هم دارن چهره های بازیکن های معروف رو بهتر میکنند.
    Last edited by ahmad rezaa; 29-06-2012 at 18:56.

5. 6 کاربر از ahmad rezaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

تورو خدا اینقدر به گرافیک گیر ندید.
    اگه منظورتون از گرافیک،چهره ها هستش یا تماشاگرها که باید بگم آره بد ساخته شدند ولی اینم در نظر بگیرید که بیشتر از 6هزار بازیکن رو با نامهای درست ساخته و بسیاری از بازیکن هاهم چهره هاشون هرچند بد شبیه سازی شده.بازی pes که حتی نصف فیفا هم تیم نداره برا همین اومده تنها بازیکن های معروف و متوسط رو ساخته در صورتی که فیفا بازیکن هایی از جمله مهدوی کیا رو داخل لیگ آلمان ساخته بود.(داخل فیفا 8 یا 9 بود)
    همین الانش هم برید ببینید بازیکن های ایرانی که در لیگ های خارجی بازی میکنند داخل فیفا اگر چهره هاشون ساخته نشده باشه حداقل نام و پستی که بازی میکنند درست ساخته شده.باور کنید چهره ساختن 6هزار بازیکن کار آسونی نیست پس من به همینش هم قانع هستم(اما خداییش کریستین رونالدو خیلی بد ساخته شده)
    خلاصه pes بازیکن ها و لیگ های کمی درست کرده اما فیفا شاید 4 یا 5 برابرش بازیکن ساخته برای همین ممکنه چهره های خیلی هارو بد درست کنه که این طبیعی هستش ولی همیشه نسبت به گذشته چهره ها بهتر شده و همین الانش هم دارن چهره های بازیکن های معروف رو بهتر میکنند.
    من کاری به چهره ها و تماشاگرا و این چیزا ندارم..
    من میگم طرح کلی استایل بازیکنا مشکل داره.شونه ها افتاده(الان بهتر شده نسبت به فیفا 10 ) ، بعضی بازیکنا زیادی لاغر مردنین ... نمیدونم کلا مشکل داره ... گرافیک هم کارتونیه همین! این عکس رو نگاه کن آخه این چیه .. آدمه ؟با اون دستاش

بخدا مثل خمیر میمونن.این فونت و شماره پشت پراهناشونم خیلی ضایعه اینا مشکل طراحی دارن.من حاظرم برم واسشون مفتی کار کنم.
    حالا هی نگید اینا چیه گیر میدی گیم پلی مهمتره.منم میدونم.الان که خبری از بازی نیست سوژه نداریم

(اما خداییش کریستین رونالدو خیلی بد ساخته شده)
    کاش فقط رونالدو بود.تو مودریچ دی ماریا نانی رو بیار انگار اینا تا حالا چیزی نخوردن
    اصلا بالاتنه و پایین تنه تناسب نداره.بازیکنای قد بلند که tucked shirt هستن برو ببین دقیقا میشن لک لک.
    Last edited by JUSTIN11; 30-06-2012 at 17:24.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من کاری به چهره ها و تماشاگرا و این چیزا ندارم..
    من میگم طرح کلی استایل بازیکنا مشکل داره.شونه ها افتاده(الان بهتر شده نسبت به فیفا 10 ) ، بعضی بازیکنا زیادی لاغر مردنین ... نمیدونم کلا مشکل داره ... گرافیک هم کارتونیه همین! این عکس رو نگاه کن آخه این چیه .. آدمه ؟با اون دستاش

بخدا مثل خمیر میمونن.این فونت و شماره پشت پراهناشونم خیلی ضایعه اینا مشکل طراحی دارن.من حاظرم برم واسشون مفتی کار کنم.
    حالا هی نگید اینا چیه گیر میدی گیم پلی مهمتره.منم میدونم.الان که خبری از بازی نیست سوژه نداریم
    آره تا حدودی قبول دارم
    واقعی تر شدن استایل و بهتر شدن فیس ها به نظرم چیزی نیست که نیاز به تغییر نسل داشته باشه.
    وقتی میشه توی همین نسل بازی رو از لحاظ بصری هم به واقعیت نزدیک کرد چرا نمیکنن؟
    الان مثلا توی همین عکس روی لوگوی بارسا هیچ فشار و کشیدگی نیست چرا پس اونجوریه؟
    نمیدونم شاید سیاستشونه

8. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

چند تا چیزو درست کنن عالی میشه
    چهره بازیکنهای معروف
    استایل بازیکنها
    لیگ اروپا و لیگ قهرمانان و جام باشگاههای جهان رو لایسانس کنن
    تیمهای ملی رو افزایش بدن
    قسمت بازی تک نفره رو کامل کنن ( مثل PES تو نقل وانتقالات شرکت کنه و به تیم ملی دعوت شه )
    تماشاگران و خبرنگارا و حرکات آهسته و.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه سوال دارم.
    من هیچ وقت نتوستنم قسمت لیگ قهرمانان تو فیفا 12 پیدا کنم . اصلا داره چنین چیزی و اگه داره لطفا بگید کجاست ؟
    نمیدونم کلا مشکل داره ... گرافیک هم کارتونیه همین! این عکس رو نگاه کن آخه این چیه .. آدمه ؟با اون دستاش
    این عکسیکه گذاشتی مال فیفا 12 نیستا . لباس بارسا امسال جلوش تبلیغ قطر هست .

11. 2 کاربر از 13712000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در فیفا لیگ قهرمانان وجود نداره . قبلا یک نسخه جدا برای این تورنومنت منتشر میشد ولی در حال حاضر نه داخل بازی همچین قسمتی داره و نه دیگه همچین نسخه ای منتشر میشه.
    اون تصویری که دوستمون گذاشتن مربوط به فیفا 10 هست.

13. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جاستین جان همین یه خط پیش از شما گفتم دارن بهتر میشن بازیکنایی که میسازن خیلی زیاده ولی خداییش بازهم داری بی انصافی میکنی آخه چطور 6000 بازیکن رو بسازن؟
    من میگم pes بازیکن هاش خیلی کم هستن و داخلش بازیکن های معروف هم فقط ساخته میشه ولی فیفا چندین برابر pes بازیکن ساخته و چندین برابر شاید 6 برابر بازیکن های شبیه سازی بیشتر داره.
    انتظار هایی که خیلی ها از فیفا دارن یکم بیش از حد بالاس و به نظر من زوره یادمه مهدوی کیا چهرش ساخته شده بود الان برید ببینین نکونام ساخته شده با شجاعی یا نه؟
    نگاه نکردم اینارو دیگه بدم میاد آخه از لیگ اسپانیا
    حتی بازی جام جهانی 2010 چهره کعبی و علی دایی و دو نفر از بازیکنان ایران هم ساخته شده بودن
    خلاصه بازی 60 هزارتومانی رو 3 هزار میخریم بهتره بهش قانع باشیم.من از قیافه دونفر فقط خوشم نیومد داخل فیفا یکی کریستین بود یکی مسی.خیلیاهم یه جورایی قلوچ ساخته شدن نمیدونم چرا ولی خداییش سخته باور کنید ساختن این همه بازیکن سخته
    Last edited by ahmad rezaa; 01-07-2012 at 16:51.

15. 2 کاربر از ahmad rezaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

به نظر من مشکلی که فیفا از گرافیک داره ،فقط گرافیک چهره هسش ...!

تو بازیه فوتبال گیم پلی مهمترین فاکتور هسش که فیفا خیلی سرتر از زقیب خودشه ..

فقط باس رو AI (هوش مصنوعی) بیشتر کار کنن ...مخصوصا واسه داورا که واقعا رو اعصابه !

17. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •