من اپدیت کردم مشکلی نداشت هرکی فیفابازه گیمر تک من رو اد کنه فیفا حال کنیم
khelane
من اپدیت کردم مشکلی نداشت هرکی فیفابازه گیمر تک من رو اد کنه فیفا حال کنیم
khelane
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.من یه دستگاه 360 پریمیوم 60 گیگ قدیمی دارم.میخواستم آموزش آپدیت با فلش رو به همراه آخرین ورِِژن آپدیت رو برام بزارین.من بازی مکس پین 3 رو گرفتم اجرا نمیشه نیاز به آپدیت داره.با تشکر
جدیدترین آبدیت داشبورد چی هست؟
لطفا عکسش رو هم بذارین
مرسی
سلام. یه سوال داشتم. ایکس باکس من lt+ 1.91 و ورژن داشبوردش هم 2.0.13599.0 هست. می خواستم بدونم آیا میشه بازی xgd3 که به xgd2 تبدیل شده رو روش اجرا کرد؟
سلام ببخشید یکی از دوستام ایکس باکسشو داده به اپدیت کنم از این قدیمیاست مدل ارکید.موقعی که دستگاه روشن می کنم ارور 22fb 351f b800 0f00 c000 0013 رو میده چیکار کنم؟چطوری میتونم دستگاهو ریستور کنم؟ یا اون رم 256 کلا پاک کنم؟ کمکم کنید
با usb امتحان کردم ولی باز همون ارور میاد
سلام به داداشای گلم من قبلنا عضو بودم اما یه سالی میشه نبودم الانم با یه نام کاربری جدید وارد شدم ممنون میشم جوابمو بدید من الان LT9 دارم اینطور که معلومه بازی هایه جدید مثله مکس پین 3اینارو نمیخونه میخوام اپدید کنم به LT3 چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1. LT3 اخرین اپدیت هستش؟
2.با LT3 میتونم بازی هایه جدیدو اجرا کنم؟
3.اگه gta v بیاد به نظرتون اونم LT3 هستش؟
4.با LT3 اخرین داشبردم نصب میکنند؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام به داداشای گلم من قبلنا عضو بودم اما یه سالی میشه نبودم الانم با یه نام کاربری جدید وارد شدم ممنون میشم جوابمو بدید من الان LT9 دارم اینطور که معلومه بازی هایه جدید مثله مکس پین 3اینارو نمیخونه میخوام اپدید کنم به LT3 چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1. LT3 اخرین اپدیت هستش؟
2.با LT3 میتونم بازی هایه جدیدو اجرا کنم؟
3.اگه gta v بیاد به نظرتون اونم LT3 هستش؟
4.با LT3 اخرین داشبردم نصب میکنند؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام به شما.
اولا lt9 !!!!!!!!!!! یا lt 2 !!!!!!!!(فکر کنم اشتباه چاپی کردی)(lt 9 ایشالا 30 سال دیگه
)
1-بله
2-بله
3-شاید
4-خیر(خودت از سایت بگیر نصب کن)(از سایت xbox)
Last edited by shayan2626; 27-07-2012 at 17:50.
2.0.15574.0
ما که اد کردیم Invite هم کردیم متاسفانه ناز میکنی !
این لایو نمیخاد مجانی شه ؟
باید پول اینترنت بدی
پول اکانت گلد هم بدی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)