تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 42 از 42

نام تاپيک: ساخت بازی فوتبال با موتورهای بازی سازی( مشکل اما قابل حل)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من یه نظری در این مورد به عنوان مخاطب بازی های فوتبال دارم
    اگر تصمیم گرفتین بازی مثل فوتبال رو بسازین به هیچ وجه به فکر این نباشین که بازیتون شبیه به بازیهایی مثل فیفا یا پرو ساکر کونامی باشه
    بیاین بازیتون رو با ایده های جدید بسازین تا جایی که میتونین رو گیم پلی بازیتون کار کنین که از گرافیک خیلی مهمتره مخصوصا تو بازی مثل فوتبال
    به عنوان مثال فوتبال 99 کونامی رو در نظر بگیرین این بازی به شدت اکشن بود و تواناییهای بازیکنان رو به شکل غلو شده ای نشون میداد
    مثلا سرعت روبرتو کارلوس و رونالدو یا شوتای باتیستوتا
    به نظر من یه بازی فوتبال با گرافیک کارتونی قشنگ که تحت مرورگر اجرا بشه روی یه سرور ایرانی بازی کلا فارسی باشه به 100 تا فوتبال سه بعدی کپی برداری شده می ارزه و جواب میده
    ما استعدادای خیلی خوبی تو این زمینه داریم منتها همه میان یه کاراییو انجام میدن که نمونه خارجی داره و متاسفانه مورد قیاس با کارهای خارجی قرار میگیره و هم سازنده و مصرف کننده دلسرد میشن
    فوق العاده ایده های ناب وجود داره که هنوز انجام نشده
    در ضمن با توجه به همه گیر شدن اینترنت دیگه کم کم همه بازیها دارن روی قابلیتهای انلاینشون کار میکنن و تو این زمینه دارن سرمایه گزاری میکنن
    چه بهتر که الان این انرژی هایی که وجود داره تو یه مسیر درست هدایت بشن

2. 3 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

دوستان من یه نظری در این مورد به عنوان مخاطب بازی های فوتبال دارم
    اگر تصمیم گرفتین بازی مثل فوتبال رو بسازین به هیچ وجه به فکر این نباشین که بازیتون شبیه به بازیهایی مثل فیفا یا پرو ساکر کونامی باشه
    بیاین بازیتون رو با ایده های جدید بسازین تا جایی که میتونین رو گیم پلی بازیتون کار کنین که از گرافیک خیلی مهمتره مخصوصا تو بازی مثل فوتبال
    به عنوان مثال فوتبال 99 کونامی رو در نظر بگیرین این بازی به شدت اکشن بود و تواناییهای بازیکنان رو به شکل غلو شده ای نشون میداد
    مثلا سرعت روبرتو کارلوس و رونالدو یا شوتای باتیستوتا
    به نظر من یه بازی فوتبال با گرافیک کارتونی قشنگ که تحت مرورگر اجرا بشه روی یه سرور ایرانی بازی کلا فارسی باشه به 100 تا فوتبال سه بعدی کپی برداری شده می ارزه و جواب میده
    ما استعدادای خیلی خوبی تو این زمینه داریم منتها همه میان یه کاراییو انجام میدن که نمونه خارجی داره و متاسفانه مورد قیاس با کارهای خارجی قرار میگیره و هم سازنده و مصرف کننده دلسرد میشن
    فوق العاده ایده های ناب وجود داره که هنوز انجام نشده
    در ضمن با توجه به همه گیر شدن اینترنت دیگه کم کم همه بازیها دارن روی قابلیتهای انلاینشون کار میکنن و تو این زمینه دارن سرمایه گزاری میکنن
    چه بهتر که الان این انرژی هایی که وجود داره تو یه مسیر درست هدایت بشن
    کاملا درسته
    دقیقا منم منظورم همین بود ...
    چند وقت پیش داشتم یه کتابی میخوندم نوشته بود برای بدست آوردن ایده های موفق بهترین راه پرسش از گیمرهاست ، مثلا همین یک نمونه ای که ایشون گفتن .

4. 2 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •