تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 102 اولاول ... 4585919293949596979899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

چی شده این بازی محبوبیت پیدا کرده یه مدت همه می کوبیدن این بازیو
    عزیز من مگه من چی گفتم..؟ به بازی فحش دادم ؟
    من فقط به دوستمون گفتم شاید نیازی نباشه برای اجرای بازی بخواد بیخودی 1.5 گیگ رو دانلود کنه..چون میگه بازی اصلا اجرا نمیشه..و وقتی روی آیکون کلیک میکنه دانلود میاد..
    Last edited by ali_agha1981; 06-05-2012 at 11:14.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بسکه شما تعریف کردی گفتیم یه تستی بکنیم نید فور اسپید که برنامه کودکه خدا کنه این رانندگیش برنامه کودکی نباشه شبیه واقعی باشد.
    این بازی ایتم هاش باعث میشه آدم برای انجام دادنش حریص بشه نه صرفا به خاطر رانندگیش طراحی ماشین جالبی هم داره
    عزیز من مگه من چی گفتم..؟ به بازی فحش دادم ؟
    من فقط به دوستمون گفتم شاید نیازی نباشه برای اجرای بازی بخواد بیخودی 1.5 گیگ رو دانلود کنه..چون میگه بازی اصلا اجرا نمیشه..و وقتی روی آیکون کلیک میکنه دانلود میاد..
    من کی گفتم شما به بازی فحش دادی؟ حرف تو دهنمون می ذاریا برادر
    من اصلا روی حرفم با شما نبود من گفتم چی شده یهو این همه یوزر توی تاپیک میان تا دو سه هفته پیش تاپیک این بازی تو صفحه 5 انجمن بازیها بود... اصلا هیچ کی انگار بازی نمی کرد الان فعال شده

3. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

رفیق لینک آپدیت های بازی رو داری؟
    من فقط تونستم آپدیت 3 و 5 رو پیدا کنم، این آپدیت ها رو که ریختم اون 1.5 گیگ دانلوده الان تبدیل شده به 600 و خورده ای مگ، فکر کنم اگه همه آپدیت هاشو بریزم دیگه دانلود نکنه و بره تو بازی.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

رفیق لینک آپدیت های بازی رو داری؟
    من فقط تونستم آپدیت 3 و 5 رو پیدا کنم، این آپدیت ها رو که ریختم اون 1.5 گیگ دانلوده الان تبدیل شده به 600 و خورده ای مگ، فکر کنم اگه همه آپدیت هاشو بریزم دیگه دانلود نکنه و بره تو بازی.
    والا من روی ایکس باکس بازی می کنم از اونجایی که اکس باکس رو به صورت فول هـک کردم (Reset Glitch ----) الان کل آپدیت ها و دی ال سی هاش رو دارم 15 تا ماشین جدید 4 نوع جدید از بوگاتی سوپر اسپرت و ... در واقع هر چیزی که به عنوان آپدیت این بازی محسوب میشه یه جا دارم ولی برای اکس باکس هست متاسفانه جایی رو سراغ ندارم که برای PC داشته باشه من نسخه PC رو گرفتم اون اوایل ولی دیدم کرک و اپدیت های متوالیش خیلی رو اعصابه هر موقع می خواد بره تو بازی یه چیزی می خواد آپدیت کنه حتی کرک رو هم بعضا از کار می ندازه این آپدیت کردن ها دیگه بیخیالش شدم و همون اکس باکسش رو شخم زدم... تا به حال 3 بار هم قسمت مربوط به کمپین بازی رو تموم کردم و همینطور دی ال سی کازینو رو اون موقع که اکانتم گلد بود کلی هم اون موقع پوینت دادم واسه خرید این اکسپنشن آنلاین نسبتا جالب بود حتی اونجا میشه که پولهاتون رو اکسچنج کنید به پول کازینو و اگه زیاد باشه پولتون یه مدل خاص و منحصر به فرد از آئودی گذاشته حتی توی این مود می تونید گامپرت آپولو 2008 هم گیر بیارید توی حالت آفلاین گامپرت آپولو رو توی هاوایی فقط دست یکی از رقبای instant Challeng می بینید اسمش MR White هست که این گامپرت خوشگل رو می رونه و ما از روندنش محروم هستیم و فقط می تونیم توی مود آنلاین خودمون برونیم روندن این اکسکلوسیو ها واسه خودش تروفی/اچیومنت داره

6. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بازیش به دلم ننشست، فکر نمیکنم دیگه بازی کنم، رانندگیش غیر واقعی به نظرم اومد، البته سلیقه ایه ممکنه خیلی ها دوست داشته باشن، به هر حال ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سومین بسته الحاقی بازی با قدرت هر چه تمام عرضه شد...

بالاخره شاهد موتور سیکلت در این ریسینگ پرطرفدار خواهیم بود سورپرایز ایدن گیمز هارلی دیویدسون و دوکاتی هست که می تونید از روندنشون لذت ببرید

3 مدل جدید اضافه شده (موتورسیکلت):

Ducati Desmosedici RR
    Ducati Diavel Carbon
    Harley Davidson Fatboy Lo

6 ماشین جدید اضافه شده:

Corvette ZR1
    F599XX
    Dodge Viper SRT10 ACR
    Ferrari 250 GTO
    Ferrari F40
    Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series

لوکیشن های جدید:

آنلاین : ORC و CRC های جدید جهت آنلاین پلی با اپدیت هفتگی
    آفلاین:
    - مرکز خرید و فروش موتور سیکلت
    - فروشگاه لباس با برند های جدید (هفت ست لباس جدید)

سایر موارد اضافه شده:
    - 14 ست مبلمان جدید
    - قابلیت مدیریت ماشین های موجود در گاراژها
    (توضیح:خیلی جالبه حالا شما می تونید گاراژ یکی از خونه هاتون رو به ماشینای کلاسیک اختصاص بدید یا مثلا پورشه هاتون رو توی یک گاراژ جمع کنید)

- تعویض سریع بین دو منطقه یعنی دیگه مجبور نیستید از هاوایی به ایبیزا رفتنی برید فرودگاه و سوار هواپیما بشید. می تونید سریع بین دو جزیره موجود موقعیتتون رو سوئیچ کنید.

کل 9 تا آیتم که قیمت هر کدوم 80 تا پوینت هست رو دانلود کردم فقط حتما باید پک 3 هم دانلود بشه 400-500 مگ هست شب می ذارمش دانلود

9. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درودی دوباره.
    من اینو دوباره بازی کردم.
    به نظرم این بازی سبک و سیاقش واقهن عالیه! این که تو شهر می گردی و رانندگی میکنی و ماشین و خونه و لباس و... می خری خیلی جالبه!
    حیف که رانندگیش یکمی مصنوعیه و ماشیناش هیچ وقت بعد تصادف هیچیشون نمیشه، اگه واقعیتشو بیشتر می کردن رو دست نداشت.

دو تا سوال برام پیش اومده، یکی چطوری میشه این بسته الحاقی که موتور هم داره رو دانلود و نصب کرد(کرک شده آیا وجود داره؟) من آخرین آپدیتی که تونستم پیدا کنم ریختم رو بازی ولی موتور ندیدم.
    دومی، موقع خرید ماشین اون قسمت اطلاعات ماشین چندتا چیز شبیه فرمون های کوچک سبز و تو بعضی ماشین ها نارنجی دیده میشه، مهنیش چی هست؟
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درودی دوباره.
    من اینو دوباره بازی کردم.
    به نظرم این بازی سبک و سیاقش واقهن عالیه! این که تو شهر می گردی و رانندگی میکنی و ماشین و خونه و لباس و... می خری خیلی جالبه!
    حیف که رانندگیش یکمی مصنوعیه و ماشیناش هیچ وقت بعد تصادف هیچیشون نمیشه، اگه واقعیتشو بیشتر می کردن رو دست نداشت.

دو تا سوال برام پیش اومده، یکی چطوری میشه این بسته الحاقی که موتور هم داره رو دانلود و نصب کرد(کرک شده آیا وجود داره؟) من آخرین آپدیتی که تونستم پیدا کنم ریختم رو بازی ولی موتور ندیدم.
    دومی، موقع خرید ماشین اون قسمت اطلاعات ماشین چندتا چیز شبیه فرمون های کوچک سبز و تو بعضی ماشین ها نارنجی دیده میشه، مهنیش چی هست؟
    با تشکر.
    خیر هیچ راهی نداره که بتونی موتور ها رو خرید کنی حتما باید لایو بری یا آنلاین بشی حتی این دی ال سی آخر باعث میشه ماشین های قبلی (دی ال سی)
    هم نتونی بخری بلایی که سر موتور ها میاد سر اینا هم میاد یعنی قبل اینکه این بسته دانلود بشه باید یه بک آپ سیو داشته باشید چون اگه تا قبل این بسته الحاقی آخری اون ماشین های اضافه مثل بوگاتی سوپر اسپورت رو خریدید خریدید... نخریدید دیگه نمی تونید بخرید حیف شده امیدوارم یه راهی پیدا بشه من که بدجوری خورد تو ذوقم نهایت شما می تونید برید و موتور ها رو دو دقیقه تست کنید ولی خرید نمی تونید بکنید... منم که اصلا تحت هیچ شرایطی نمی تونم برم لایو چون جی تگ کردم و پروفایلم کاملا غیرقانونی

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من با کامپیوتر بازی میکنم کلی گشتم تا کرک آفلاینش رو پیدا کردم.

راستی اون دایره های شبیه فرمون موقع خرید ماشین دقیقن چی هست؟ جلوش نوشته دیفیکالتی؟ منظورش فرمان پذیری ماشینه؟ بعضی ها یکی دارند بعضی 2 تا بعضی بیشتر، یه سری سبزن یه سری قرمز و نارنجی.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من با کامپیوتر بازی میکنم کلی گشتم تا کرک آفلاینش رو پیدا کردم.

راستی اون دایره های شبیه فرمون موقع خرید ماشین دقیقن چی هست؟ جلوش نوشته دیفیکالتی؟ منظورش فرمان پذیری ماشینه؟ بعضی ها یکی دارند بعضی 2 تا بعضی بیشتر، یه سری سبزن یه سری قرمز و نارنجی.
    نوشته دیفیکالتی ولی بی ربطه به عقیده من نشانگر کلاس ماشین هست مثل مال بوگاتی تا ته پره اون دایره ها هر چی بیشتر حرفه ای تر و پر سرعت و شتاب تر

15. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •