تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 31 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 303

نام تاپيک: Microsoft Kinect (بحث و تبادل نظر در این تاپیک)

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

سلام
    دوستان به من گفتند يك ايكس باكس و كينكت بخرم.اول راهنمايي كنيد چه مشخصاتي بگيرم كه مشكل بازي و كپي نداشته باشه و كينكت هم به خوبي كار كنه.بازيهاش چنده؟بايد خود فروشنده رو هارد بريزه يا دي وي دي كپي اش هست.از كجا بگيرم؟(اگه فروشگاه انلاين معتبري سراغ داريد پخ كنيد)

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان باید سری اسلیم بگیرید یعنی مدل دیگه ای هم نوش تو بازار نیست
    اسلیم هم 4 گیگ داره و 250 گیگ
    قیمت بازیها هم الان مختلف شده از 2 تومن بگیر تا 6-7 تومن ضمنا برای بازی حتما دی وی دی لازمه حتی اگه روی هارد نصب بشه

برای اطلاع از قیمت کنسول و کینکت و همین طور خرید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو
    قسمت 1 رو ببین
    فرق 4 گیگ و 250 گیگ هم تو پیجی که آدرس دادم هست

3. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کینکت به درد یک خوره گیمر نمی خوره اصلا باید خیلی بیخیال گیم باشی که بخوای واسه کینکت وقت صرف کنی البته اگه وقت آزادت زیاد باشه بله احتمالا بخوای بیشتر بازی کنی ولی اگه مدت زمان کمی در اختیار داری که بخوای به گیمینگ اختصاص بدی نهایتا دا 2 هفته کینکت بازی می کنی بعدش گرایش به گیم های جذاب تر این اجازه رو نمی ده بهت که از اونا بزنی بری کینکت بازی کنی درسته تعداد نسبتا قابل توجهی برای کینکت گیم موجوده ولی هیچ کدوم اعتیاد اور نیستن... تا حدودی به سلیقه و شرایط بستگی داره با شرایطی که من دارم می تونم بگم کینکت برام بلا استفاده شده و نمی تونم بازیهای مورد علاقه ام رو بذارم کنار و وقتم رو به کینکت اختصاص بدم البته از این بابت ناراحتم چون کینکت واقعا وسیله خوبیه و حیف که تنبل بازی نمی ذاره از شر گیم خلاص بشیم و یه تکون به بدن بدیم... این خیلی خوبه که شما به کینکت بازی کردن علاقه پیدا کنید و بتونید روزی 2 ساعت کینکت بازی کنید بخصوص ورزشی ها رو که باعث تحرک زیاد میشن... باز هم می گم نمیشه گفت اگه کینکت بخرید پشیمون می شید یا خیر چون کاملا به شرایط فرد بستگی داره

مدل هاش زیاد نیست همه اش سو استفاده هست یک نوع بیشتر موجود نیست هر چی هست یا کینکت فابریک تکی هست و یا از روی باندول ها برداشته شدن که مال باندول ها رو ارزون تر می دن می گن اینا اصل نیستن و از این مضخرفات چنانچه دستگاه شما اسلیم نیست شما نباید اون رو بخرید دلیلش اینه که آداپتور ندارن و ممکنه تو تهیه آداپتورش به مشکل بربخورید ولی اگه اسلیم کینکت ردی دارید می تونید همون رو تهیه کنید ولی بهتره آکبندش رو که شمال آداپتور هست رو بخرید

بازیهاشون هم یا اختصاصی هستند و یا بازیهایی هستند که کینکت رو ساپورت می کنن

اختصاصی ها همون اسپورت 1 و 2 و ادونچر و ... هستند و بازیهایی مثل هری پاتر 7 پارت 1 و فورزا 4 ساپورت می کنن این کنترلر رو سه مورد اول رو شما تهیه کنید می تونید حسابی سرگرم بشید باهاشون دانس سنترال 2 و ماشین سواری اختصاصی و فیتنس هم خوبن بخصوص فیتنس که یه برنامه کامل هست برای اینکه در مدت کوتاه حساب لاغر بشید

یه نکته اصلی برای کینکت وجود داره و اون اینه که اگه اهل ورزش باشی کینکنو دوست خواهی داشت . چون بعد از 30 دقیقه بازی کردن قضیه کاملا شفاف می شه که داری واقعا ورزش می کنی نه بازی.

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز یه کینکت گرفتم اونو روی جلوی ال سی دی روی میز گذاشتم تقریبا یه 60 سانتی شده.می خواستم ببینم اگه که بالا تر بزارمش بهتره؟ البته الان هم خوب ترک می کنه یک یا 2تا بازیکنو
    ولی روی صفحه اصلی وقتی که می گم اکس باکس یکی 2بار تشخیص نمی ده مشکل از کجاست؟
    بعد من ال سی دی که دارم بلندگوهاش بالاش هست می خواستم ببینم اگه بالای ال سی دی باشه به مشکل بر می خورم؟
    بعد اینکه چه راه هایی برای نصب کردنش بالای ال سی هست؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز یه کینکت گرفتم اونو روی جلوی ال سی دی روی میز گذاشتم تقریبا یه 60 سانتی شده.می خواستم ببینم اگه که بالا تر بزارمش بهتره؟ البته الان هم خوب ترک می کنه یک یا 2تا بازیکنو
    ولی روی صفحه اصلی وقتی که می گم اکس باکس یکی 2بار تشخیص نمی ده مشکل از کجاست؟
    بعد من ال سی دی که دارم بلندگوهاش بالاش هست می خواستم ببینم اگه بالای ال سی دی باشه به مشکل بر می خورم؟
    بعد اینکه چه راه هایی برای نصب کردنش بالای ال سی هست؟
    ممنون
    سلام جاش که خوبه من رو میز 40 سانتی هم گذاشتم خوب جوا ب داده بیشتر باید عمق فضا زیاد باشه یعنی فاصله شما از کینکت .. حداقل 2 متر باشه..

خود کینکت سر خودش رو تنظیم میکنه وقتی میزاری روی میز کوتاه سرش رو بیشتر میاره بالا و وقتی میزاری بالای تلوزیون سرش رو می گیره پایین و خود ش ارتفاع رو تنظیم میکنه..

فقط واسه صحبت کردن فکر کنم یه زره رو تلفط کلمه کا رکنید ببینید قشنگ با لحجه خارجی گید اکس باکس کینکت.. به لهجه ایرانی نگید ایکس باکس کینکت..

و اینکه میکرفونش رو کالیبیره کنید یک بار صدای شما رو با نویز فضا اندازه گیری کنه که اشتباهش کمتر بشه..اونم تو تنظیمات منوی کینکت هست..

اگر واسه هر بازیکن یک کینکت آیدی بسازید خیلی عالی دتکت میکنه حرکاتشون رو...

7. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض سوال و راهنمایی

سلام
    از دوستان چند سوال داشتم. الان از لحاظ قیمتی زمان مناسبی برای خرید xbox360 250gb+kinect هست؟
    اگر با ایکس باکس، کینکت هم بخرم آیا دسته هم دارد؟ یا قیمت دسته جدا است؟چند تا دسته دارد؟
    4گیگ بخرم یا 250 گیگ؟بازی ها حجمش چقدر است؟ چندتا بازی می توان روی آن داشت؟
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

14

سلام
    از دوستان چند سوال داشتم. الان از لحاظ قیمتی زمان مناسبی برای خرید xbox360 250gb+kinect هست؟
    اگر با ایکس باکس، کینکت هم بخرم آیا دسته هم دارد؟ یا قیمت دسته جدا است؟چند تا دسته دارد؟
    4گیگ بخرم یا 250 گیگ؟بازی ها حجمش چقدر است؟ چندتا بازی می توان روی آن داشت؟
    مرسی
    سلام
    منتظر کمک دوستان هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

الان باید سری اسلیم بگیرید یعنی مدل دیگه ای هم نوش تو بازار نیست
    اسلیم هم 4 گیگ داره و 250 گیگ
    قیمت بازیها هم الان مختلف شده از 2 تومن بگیر تا 6-7 تومن ضمنا برای بازی حتما دی وی دی لازمه حتی اگه روی هارد نصب بشه

برای اطلاع از قیمت کنسول و کینکت و همین طور خرید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو
    قسمت 1 رو ببین
    فرق 4 گیگ و 250 گیگ هم تو پیجی که آدرس دادم هست
    سلام
    توی مشهد اکس باکس و کینکت را از کجا تهیه کنم؟ سعدی؟ قیمت اسلیم چنده الان؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    توی مشهد اکس باکس و کینکت را از کجا تهیه کنم؟ سعدی؟ قیمت اسلیم چنده الان؟
    سلام
    سعدی؟؟
    آشنا داری برو ولی اگه نداری سعی کن از دور ببینی و رد شی بخوای بخری معلوم نیست چقدر تو پاچت بره!
    من خریدامو از همون آدرسی که دادم، کردم پول رو ریختم و برام ارسال کرد و تا حالا مشکلی نبوده خدا رو شکر ولی اگه از مشهد می خوای بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو شنیدم میگن کارش درسته ولی خودم خرید نداشتم ازش
    مغازش حول و حوش ملک آباد هست

قیمت هم که الان دیگه تابستون شروع شده و دلار رفته رو 2000 پس اوج قیمته
    فکر کنم 4 گیگ هم بالای 700-800 باشه!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    منتظر کمک دوستان هستم
    اون پک یه کنسول هست + یه کینکت + یه دسته + پاور و کابل و دفترچه + بازی کینکت ادونچر
    پس اگه دو تا دسته بخوای یه دسته جدا باید بخری

حجم بازیها از 2 گیگ هست به بالا ولی عمدتا رو 5-8 حساب کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •