وایییییییییییییییییی خدایا عاشقتم ایکر نمی دونم چی بگم از خوشحالی واقعاً کم مونده اشکم در بیاد ...
ما بد بازی کردیم اما تقدیر بر این بود که توی فینال باشیم خدا رو شکر می کنم .... امیدوارم یه بازی واقعا سزاوار رو توی فینال به اجرا بذاره اسپانیا .... به همه تبریک می گم به همه دوستانی که قلبشون برای اسپانیا می تپه...
فقط تبریک می گم تبریک تبریک تبریک![]()

.gif)

به یک بازی با ریتم کند مدیریت کامل جریان بازی و اتفاقات و اشتباهات بازیکنهای حریف بسته! واقعا میتونم بگم تو جریان بازی پرتغال بهتر عمل کرد و فقط ضربه های آخرش خوب و تو چهارچوب نبود!نگردو در سطح علی دایی بود تو جام جهانی 2006! سیلوا واقعا رو اعصاب من یکی هست از اولین بازی این جام!با پاس گل و تک حرکتهاش کاری ندارم اکثر مواقع وقتی توپ میرسه به این بازیکن جریان بازی تیم یک سکته می کنه!تک ضرب زیاد بازی نمی کنه دریبل بیجا زیاد داره و توپ لو میده! کلا مناسب بازیکن ثابت و ترکیب اولیه نیست!بعد از اونور پدرو نیمکت نشینه این مهاجم کاذب که به نظر من جواب نداده و به این سبک نخواهد داد استفاده از تورس با این که شخصا خیلی از نوسانش خوشم نمیاد حتی یورنته و در دیگر پستها ماتا و پدرو میتونست خیلی بهتر باشه واقعا ترکیب دل بوسکه عجیبه و امشب تعویضهاش عجیب تر بود در هر صورت اسپانیا با درخشش کاسیاس که بلافاصله ضربه اول رو جبران می کنه بازم یه چیپ روحیه بخش این بار از راموس(از دورخیزش گفتم یا امام بیژن میخواد محکم بزنه 

.gif)