سلام داداش
ممنون از پاسخگویی شما و سایر دوستان
قاشق+چنگال+بشقاب+لیوان ؟ مگه توی آموزشی اینها رو خودشون ندارند یا نمیدهند؟
دفتر چه یاداشت کوچیک خوبه یا دفتر بزرگ؟
یکی هم گفته بود پونز؟ پونز به چه درد میخوره؟
موبایل باشون باشه خوبه یا نبرن بهتره؟
سلام داداش
ممنون از پاسخگویی شما و سایر دوستان
قاشق+چنگال+بشقاب+لیوان ؟ مگه توی آموزشی اینها رو خودشون ندارند یا نمیدهند؟
دفتر چه یاداشت کوچیک خوبه یا دفتر بزرگ؟
یکی هم گفته بود پونز؟ پونز به چه درد میخوره؟
موبایل باشون باشه خوبه یا نبرن بهتره؟
سلام.
عزیز قاشق و چنگال و بشقاب ببر.بهت نمیدن اونجا.اونجا فقط شامپو و تاید و حوله و لباس نظام میدن بهت.
دفترچه بزرگ ببری بهتره.یه دفترچه کوچیک هم برای یادگاری ببر.بچه ها یادگاری بنویسن برات.
موبایل نبر.دنبال دردسر نگرد.
پونس هم نمیدونم به چه درد میخوره.حالا ببری ضرر نداره.
دوست عزیز من سال 90 دفترچه پست کردم و اعزامی اردیبهشت هستم..ایا خدمت برای ما 18 ماه هست و 1 ماه لیسانس هم کسری میخوریم یا 21 ماه هست و 1 ماه کسری ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
کسری مدرک رو که برداشتن فعلا.باید منتظر شی ببینی نظرشون عوض میشه یا نه.
خدمت هم 21 ماهه.اگر بیوفتی منطقه عملیاتی یا بد اب و هوا به ازای هر کدوم 1 ماه کم میشه از خدمتت.
با قانون جدید مناطق محروم 2 ماه و عملیاتی 3 ماه
من افتادم خراسان جنوبی..ایا خود بیرجند منطقه محروم و بد اب و هوا محسوب میشه ؟؟ من 13 ماه کسری دارم اگه بیفتم جایی که 2 ماه هم به خاطر منطقه کم بشه خیلی عالی میشه میمونه 4 ماه دیگه
ممنون
درسته.ما که تو منطقه بد اب و هوا بودیم.یه سری جدید امدن 19 ماه خدمت میکردن.2 ماه کم شده بود.ولی اونجاها هم زجر کشیدنهای خودش رو هم داره.
خوب بالاخره منم برگه رهایی رو گرفتم و خدمتم رسما تموم شد.... یه کارت که مزد تمام سختی های 18 ماهه و چه بسا بیشتر . شروع یه زندگی جدید و بدون مانع برای تحصیل و کار و ازدواج برای هر مرد ایرانی. برای همه سربازها آرزوی سلامتی دارم .ایشالله به خوبی و خوشی و سلامتی برین و برگردین و شیرینی گرفتن این برگه رو بچشید.
اردتمند
سلام داداش. یعنی هر کجا که بری آموزشی به این صورته! لامصبها پس چرا نمیگن یا اگه گفتن من که نشنیدم
دست گلت درد نکنه
سلام.
منظورتو متوجه نشدم.
ولی اگر منظورت وسایلی که میدن بله همه جا همینجوره.صفحه اول رو هم اگه نگاه کنید کامل تر توضیح داده که چیا باید ببرین.
خوشحالم خدمتت تموم شد....پست هایی که قبل اعزامت میزدی من یادمه....واقعا معلوم نشد چجوری گذشت...
از لحاظ دارویی سعی کن هرچی نیاز داری ببری...
پونز من بردم به دردم نخورد...ولی نخ و سوزن و کش برای گت چرا...
اگه قرار باشه برید اردوگاه یه چراغ قوه جمع و جور خیلی لازمت میشه...میتونی تو مرخصی هم بخری...
کلا 2تا دونه صابون میدن برای کل آموزشی!!!خودت هم یکی دوتا ببر یه وقت کم نیاد...تا میتونی بهداشت فردی رو رعایت کن که یه وقت خدایی نکرده مریض نشی...
کارت تلفن+کارت عابر بانک یادت نره!
جوراب مشکی(جوراب سربازی) کلا 2 جفت بهتون میدن....خودت هم یکی دو جفت ببر که اذیت نشی...نوعش مهم نیست...فقط مشکی باشه....
ایشالا که به سلامتی این مرحله از زندگیتو بگذرونی
به امید خدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)