تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: 24 خجالت اور نيست!؟

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض 24 خجالت اور نيست!؟

الكي چرت و پرت نگم و برم سر اصل مطلب كه ايا تو كنكور با سن 24 و 25 قبولي به چه دردي ميتونه بخوره!خيلي تو زندگي عقب نمي مونيم!؟ادم يه حسي گريبانش رو ميگيره كه نه درس واسه چيه اخه اصلا امير كبير قبول شي كه چي!!!!؟چطوريه چيه به نظرتون ارزشش رو داره گيريم يه دانشگاه خوب قبول شديم ضايع بازي درنياد اصلا دانشگاه پير پاتال راه ميده شديدا افسرده شدم!كارنامه هاي گزينه 2 هم نمك به زخمم ميپاشه! اكثريت متولد 72 قبول شدن!!!

2. 4 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چرا خجالت‌آور باشه؟ اگه میتونی درس بخونی حتما اینکارو بکن مطمئن باش اگه شرایط ادامه تحصیل داشته باشی و ادامه ندی بعدا خیلی پشیمون میشی!

4. 3 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه اصلا. اگه به خاطر حرف دیگران بخوای درس بخونی یقینا به مشکل می خوری ولی اگه خودت دوس داری که بخونی به نظر من حتی 40 سالگی هم واسه کنکور دادن دیر نیست.سعی کن بیشتر توو زمان حال زندگی کنی و کاریو بکنی که دوس داری و به نفعته.نه حالا نه هیچوقت دیگه به سنت فکر نکن.هدف اینه که از مسیر زندگی لذت ببری وگرنه آخر زندگی به کسی جایزه نمی دن.همه مون قراره بریم زیر خاک.انقدر به خودت سخت نگیر...

6. 3 کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omidariyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

عموی من سیکل داشت از اول دبیرستان باهم شروع کردیم الانم با هم میخوایم کنکور بدیم من در فکر سال دیگه ام و اون امسال 100درصد قبول میشه 30 سالش هست ولی خیلی پر انرژی

8. 5 کاربر از omidariyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

من دانشجوی پیام نورم و متولد 67تا دلت بخواد آدمهای بالای 30 سال تو دانشگاه ما هستند.اصلا من از همه کوچیکترماگه بخوای اینجوری فکر بکنی که اصلا زندگی نکنی بهتره

10. 8 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود
    دوست عزیز اینارو بریز دور
    اصن به کسی چه که تو چند سالته و میخوای چیکار کنی؟
    به مثال واست میزنم»
    شما یه لباسی میپوشی که به نظر من بده ولی به نظر hamid-diablo! خیلی هم خوبه!
    حالا باید به نظر کدوم یکی از ما گوش بدی؟؟؟؟ هان؟
    باید خودت ببینی چی درسته چی غلطه وگرنه مردم درهمه حال حرفشونو میزنن
    بیخیال
    کاری رو بکن که به نظر خودت درسته

12. 3 کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه چیزی رو هم من اضافه کنم و اون اینکه اگر راه های های دیگه ای برای موفقیت و گذران زندگی دارید لازم نیست حتما درس بخونید

دیگه همه میدونن فهم و سواد به مدرک کسی نیست

تو ایران هم یه که کارهایی با دانش آموز و دانشجو می کنن که آدم حالش از هرچی درس و مدرسه است بهم میخوره

ولی اگه می بینید تنها راهتون برای ادامه زندگی همین درس خوندنه ، چاره ای نیست و باید هر سختی ای رو که داره به جون بخرید

14. 2 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا الان تو ایران فقط مدرک گرایی برقراره یعنی عملا مدرکهایی که گرفته میشه ارزش خیلی پایینی داره ....
    cool11 حرف خوبی میزنه اگه میبینی واقعا برات ضروریه ( مثلا برای کار در شرکت ) برو سراغش مگرنه برای گرفتن یه مدرکی که بعدا بندازیش گوشه کمد
    به درد لای جرز دیوارم نمیخوره...
    من الان خودم مستقیما با این مساله درگیرم چون رشته ای که مورد علاقم هست ( گرافیک سه بعدی ) اصلا تو ایران وجود نداره.. از طرفی همین مدرک گرایی باعث شده که
    خودمو مجبور به گرفتن یه مدرکی بکنم که همین الان تو فکر اینم که کلا ولش کنم و برم سمت علاقم و تو اون زمینه پیشرفت کنم ..
    اگه فرهنگ سازی وجود داشت که مردم تو مخشون میرفت که مدرک مساوی با درک و فهم و شعور نیست واقعا عالی میشد..
    .
    .
    از هر کس بپرسی یکسری حرفهای تکراری بهت تحویل میده که اگه بری دانشگاه فهم و شعورت اضافه میشه یا دخترا باید برن دانشگاه چون میخوان بچه تربیت کنن باید شعورشون بره بالا..
    غافل از اینکه تو دانشگاه هیچ خبری نیست شاید تو خوابگاه سیگاری و قلیونی و .... هم بشی
    بخوام ادامه بدم حرف زیاده ولی تا همینجاش رو داشته باش...

16. 3 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

من دانشجوی پیام نورم و 1 سال دیگه درسم تموم میشهباورت میشه هیچ امیدی به چیزهایی که یاد گرفتم ندارم.یعنی واحدهایی رو که پاس کردم تو بازار کار به دردم نمیخوره و به درد لای جرز میخورهبه خاطر همینه که بیکارای فارغ التخصیل زیادن و یا اینکه سرکاری میرن که با رشتشون مرتبط نیستمن اگه 3 سال پیش همچین فکری تو سرم بود به قرآن پامو تو دانشگاه لعنتی نمیزاشتم......از دانشگاه فقط شکست عشقی یاد گرفتم و بسنگار بلایی سرم اورد که دیگه عشق و عاشقی از سرم رفت بیرون و الان فقط و فقط به تخصص فکر میکنم که تو یه کاری متخصص بشممدرک یه تیکه کاغذ به درد نخوره که 10 سال پیش میشد باهاش پز داد اما الان نه

18. 5 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه بابا اگر قصدمون مدرك بود قطع يقين اخراي ارشد بودم!يك دانشگاه تاپ كه بتونم تو رشتم عميق شم و انيگيزه اي باشه براي بيشتر فهميدن و سكوي پرتابم بشه شديدا هم به فهميدن و مرك معتبر نياز دارم!مرسي از بابت مشاركتتون.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •