تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: سطح توقع ( نسخه شماره 2 )

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض سطح توقع ( نسخه شماره 2 )

سلام این بازی نیست این همون تاپیک سطح توقع بازی سازهاست اما نسخه دومشه

چند وقت پیش که تازه شروع کرده بودم به کار و زیاد کردن پول یه تاپیک زدم با اسم سطح توقع بازی سازهای ایرانی

اون موقع تقریبا همه اومدن و گفتن ما زیر 1 تومن کمتر حقوق بدن جایی کار نمی کنیم یا با بعضی طراح ها و برنامه نویس های خیلی حرفه ای صحبت میکردم
    مبلغ هایی میگفتن که شاید شرکت های خارجی هم نمی تونستن یه همچین پولهایی بدن

خوب الان من تقریبا آماده ام یه همچین شرکتی رو بزنم اما بازم پولم در حدی نیست که یه تیم خیلی قوی جمع کنم . نهایت میشه یه چیزی در حد شرکت های دیگه ایرانی
    اگه میشد بعضی ها خیال پرداز نبودن و به حقوق ها 500 - 600 - 700 راضی بودن خیلی خوب بود

بعضی ها انقدر مبلغ های وحشتناکی می گفتن که من خودم وسوسه شدم برم کد نویسی یاد بگیرم که ماهی 1 میلیون کمتر هزینه کنیم و واسه همین هم الان تو کد نویسی
    یونیتی خودمو بالا کشیدم و 1 تومن صرفه جویی کردم

الان من با اینکه خودم دارم کار میکنم اما اگه یکی بهم پیشنهاد بده با حقوق 800 حتما میرم اونجا هم فعالیت میکنم

به هرحال سطح توقع ایرانی ها خیلی زیاده. به یه طراح کاراکتر حرفه ای میگم با ماهی چقدر حاضری تو یه شرکت کار کنی ؟
    میگه من ماهی کار نمی کنم میام هر کاراکتری بزنم 700 میگیرم
    ( خوب کدوم شرکتی تو ایران میتونه واسه شروع کار واسه هر کاراکتر 700 هزینه کنه ؟ )

سطح توقع ایرانی ها خیلی بالاست. مثلا یه شرکت میاد یه دوغ تولید میکنه توقع داره از هر دوغ 800 تومن سود کنه
    واسه همین هم همیشه تو ایران تورم هست چون اینجا منطق خیلی کمه
    یارو خودش هزارتا تخلف میکنه تو رانندگی اما تا یکی یه اشتباه کوچیک کنه هزارتا فحش ناجور میده بهش

درکل بازم میگم سطح توقعتون رو کمتر کنید الان حتی اداره های دولتی هم واسه شروع نهایت 500-600 میدن

اگه هرکسی به 500 راضی بود همین الان هم میشد به تیم 10 نفره دور هم جمع بشیم اما الان
    تصمیم دارم 2 تا پروژه اقتصادی دیگه رو همزمان شروع کنم شاید پولم بیشتر شد که اونم حداقل 1 سال طول میکشه

البته میشه پیدا کرد کسایی رو که با این پولها یا کمتر هم بیان اما آدم حرفه ای تو ایران کمه و اونا هم با این پولها راضی نمیشن

2. 7 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    بابا خیلی هم خوبه 500-600 واسه شروع کار ... حالا درسته خدایی حق یه برنامه نویس یا مدل سازخوبو ... بیش تر از این مبالغ هست ولی دیگه چه کنیم؟؟؟ اول راهیم دیگه 4 ساله کلا بازی سر زبون ها افتاده انتظار حقوق های نجومی عقلانی نیست.
    حتی اگه اطرافمونو نگاه کنیم میبینیم شرکت هایی هستن که با حقوق های ظالمانه کدنویس و مدل سازو ... استخدام کردن که من اصلا شاخ در اوردم!!!

4. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینجا 2 تا بحث مجزا داریم یکی پول یکی سطح حرفه ای بودن نفر .

من هفته ای پیش یه بحثی با احسان جان داشتم.

واقعیت اینه که اکثر کسایی که تو این رسته کار میکنن خودشون از سطح توقعشون دید درستی ندارن.

طرف میخواد بیاد ماهی یه تومن پول بگیره ( من میگم 1 تومن حقشه حالا ) 4 5 کاه کار کنه حداکثر شاید هم کمتر . با این احتساب یه تیم خرجش میشه چیزی حدود 10 تا 15 میلیون . بعد خود پروژه میره بیرون 500 - 600 تومن میفروشه.

بعد همه غر میززنن که بازی سازی پول توش نیست. خود عزیزان دل وقتی خودتون نمیخواید درست پول بگیرید به سرمایه گذار چه ربطی داره؟

به نطر من عاقلانش اینه که تیمی که داره رو یه پروژه کار میکنه سهام بگیره از پروژه با یه استودیو هم بیشتر کار نکنه نه اینکه امروز کار بکنه فردا بیکار باشه . ت. مدت بیکاری هم هر چی رو که دراورده بخوره تموم شه.

البته این نظر به ضرر آدمایی مثل من هست ولی فکر کنم کمک میکنه به صنعت بازی سازی.

اگه تیمی داریم تو تهران که میتونه این کار رو بکنه ( البته احسان داره یه کارایی میکنه پیشرفتش رو نمیدونم ) خبر بده به من ببینیم چه کار میشه کرد.

فقط رو گیم در سطح آتاری فکر نکنید به کال آو فکر کنید.

قربونتون
    Last edited by siavash_rad; 19-06-2012 at 09:48.

6. 2 کاربر از siavash_rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه صنعتی که تو یه کشوری نیست تو دنیای امروز ایجوری پا نمی گیره. یه سرمایه گذاری درست حساب می خواد که اولا نیروی متخصص تولید کنه که خودش کلی خرج داره و تازه بعد از تولید نیروی متخصص صنعت کم کم توی اون کشور پا میگیره و مردم دیگه هم که می بینن تو این صنعت پول هست میرن تو صنعت و کم کم رشد می کنه. البته این روش خیلی کلی هست.
    بحث فقط سطح توقع برنامه نویس حرفه ای ( که من تو ایران ندیدم غیر از یکی و تقریبا همه رو هم میشناسم ) یا گرافیست حرفه ای یا ... نیست، بحث سطح توقع شما هم هست ( نمی دونم بهتون چی میگن، بازی ساز؟ ). می خواید در بهترین حالت با 400 500 میلیون تو یه کشوری که نه نیروی متخصص داره و نه مردمش اهمیتی میدن، یه بازی بسازید که قابل مقایسه با بازی هایی مثل call of duty و این چیزا باشه یا حداقل نصفشون باشه ( وقتی اسم این بازی و بازی های مثل این به گوشم میرسه حالم بد میشه، نمی دونم چرا این بازیا با اینکه انقدر تکراری شدن اینهمه فروش می کنند!! ).
    Last edited by Armin060; 19-06-2012 at 11:14.

8. 3 کاربر از Armin060 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یه صنعتی که تو یه کشوری نیست تو دنیای امروز ایجوری پا نمی گیره. یه سرمایه گذاری درست حساب می خواد که اولا نیروی متخصص تولید کنه که خودش کلی خرج داره و تازه بعد از تولید نیروی متخصص صنعت کم کم توی اون کشور پا میگیره و مردم دیگه هم که می بینن تو این صنعت پول هست میرن تو صنعت و کم کم رشد می کنه. البته این روش خیلی کلی هست.
    بحث فقط سطح توقع برنامه نویس حرفه ای ( که من تو ایران ندیدم غیر از یکی و تقریبا همه رو هم میشناسم ) یا گرافیست حرفه ای یا ... نیست، بحث سطح توقع شما هم هست ( نمی دونم بهتون چی میگن، بازی ساز؟ ). می خواید در بهترین حالت با 400 500 میلیون تو یه کشوری که نه نیروی متخصص داره و نه مردمش اهمیتی میدن، یه بازی بسازید که قابل مقایسه با بازی هایی مثل call of duty و این چیزا باشه یا حداقل نصفشون باشه ( وقتی اسم این بازی و بازی های مثل این به گوشم میرسه حالم بد میشه، نمی دونم چرا این بازیا با اینکه انقدر تکراری شدن اینهمه فروش می کنند!! ).

500 600 میلیون ؟

چه خبره دوست عزیز مثل اینکه شما فراموش کردید قیمت دلار الان چنده؟ حقوق نیروی کار چه متخصص چه غیر متخصص بستگی به سرانه درآمد و نرخ ار داره.

فکر میکنید برای چی الان بیشترین تولید نرم افزار رو هند داره؟

بقیه بحث ایشالا برا عصر سرم خلوت شد.

10. 2 کاربر از siavash_rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

طرف میخواد بیاد ماهی یه تومن پول بگیره ( من میگم 1 تومن حقشه حالا ) 4 5 کاه کار کنه حداکثر شاید هم کمتر . با این احتساب یه تیم خرجش میشه چیزی حدود 10 تا 15 میلیون . بعد خود پروژه میره بیرون 500 - 600 تومن میفروشه.
    4 - 5 ماه ؟ بازی که تو این مدت ساخته بشه 5 میلیون هم نمیتونه فروش کنه چه برسه به 500 میلیون. بازی هم که 4 - 5 ماه وقت واسه ساختش لازم داشته باشه دیگه نیازی به برنامه نویس و طراح حرفه ای و انیماتور نداره که
    میشه هرکی رو از تو کوچه آورد و با ماهی 300 هزار تومن هم طراح و برنامه نویس و گرافیست و ... پیدا میشه

اما من دارم در مورد یه تیم خوب حرف میزنم که حداقل 15 نفر از بهترین استعدادهایی که تو ایران پیدا میشه. من یه حساب کردم دیدم باید حداقل 800 میلیون پول داشته باشی که بتونی ریسک کنی
    و این کارو شروع کنی. چون اگه 800 میلیون داشته باشی و حتی تو بانک هم بذاری ماهیانه سودش بالای 15 میلیونه( حالا بانک دیگه بدترین حالتش بود) راحت میشه از 800 میلیون ماهی بیشتر از 30 میلیون درآمد داشت

درکل من دنبال پول نیستم. اگه میخواستم پول در بیارم سراغ بازی سازی نمی رفتم میرفتم یه شرکت تکثیر میزدم و بازی خارجی هارو در عرض 5 دقیقه رایت میکردم رو دی وی دی
    و کدوم رو 5 هزار تومن میفروختم. وقتی قیمت بازی ایرانی و بازی کپی خارجی یکسانه چه نیازی هست آدم بازی بسازه ؟ خوب میره بازی خارجی هارو کپی میکنه. فروشش هم بیشتره

پس کسی که تو ایران دنبال بازی سازیه هدفش پول نیست .البته نه مثل بعضی ها که میرن یه بازی ضعیف میسازن فقط واسه گرفتن حمایت

الان هر بازی ایرانی رو که می بینی احساس میکنی به شعورت توهین شده. مثلا همین مبارزه در خلیج عدن ! خوب این یعنی چی ؟
    یعنی من با این سنم بیام بشینم در خلیج عدن مبارزه کنم ؟ وقتی بازی اسمش هم انقدر کوتاه فکرانه میشه دیگه ارزش بازی کردن هم نداره
    من حتی این بازیو نخریدم و نمیخرم چون از همون اسمش مشخصه این بازی واسه گرفتن حمایت و پول درآوردن ساخته شده و ارزش معنوی نداره

اسم بازی حتی اگه خلیج عدن بود من بازیو می خریدم اما مبارزه در خلیج عدن نشون میده که بازی هم مثل اسمش خزه

تنها چیزی که نزد ایرانی ها نیست همین هنره

12. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﺭﺯﻭ ﺑﻪ ﺩﻝ ﻣﻮﻧﺪﻡ ﯾﻪ ﺗﺎﯾﭙﯿﮏ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺑﺸﺮ ﺑﺒﯿﻨﻢ

14. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آخه تا وقتی که شما انقدر تاپیک مفید داری تو انجمن کی تاپیک های منو میخونه که حالا بخواد مفید باشه یا نه ؟

16. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

به نظر من اول باید ادم چند پروژه تجاری بازی کوچک رو به اتمام و فروش برسونه(مثلا یه خارجی ها...) بعد که تجربه کار(چه از نظر تیمی به ابعاد کوچک و روند کار و ...) اومد دستش بیاد چنین سرمایه گذاری کنه... در غیر این صورت به نظر من خطرش خیلی بالاست و منطقی نیست.
    مثلا الان شما اصلا به تیمی که می خوای تشکیل بدی و کار اینده ای که می خوای انجام بدی هیچ اعتماد و اطمینانی نداری و می خوای اصلا اصل پولت چیزی استفاده نشه و فقط سودش کار کنه تا متضرر نشی!

بعد من یه نکته رو متوجه نشدم الان شما می خوای 800 میلیون!!! جمع کنید و بعد بازی بسازید؟
    Last edited by MARTIN; 19-06-2012 at 20:35.

18. 2 کاربر از MARTIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Expert32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    جزیره!

پيش فرض

بحث فقط سطح توقع برنامه نویس حرفه ای ( که من تو ایران ندیدم غیر از یکی و تقریبا همه رو هم میشناسم ) یا گرافیست حرفه ای یا ... نیست، بحث سطح توقع شما هم هست ( نمی دونم بهتون چی میگن، بازی ساز؟ ). می خواید در بهترین حالت با 400 500 میلیون تو یه کشوری که نه نیروی متخصص داره و نه مردمش اهمیتی میدن، یه بازی
    میشه لطفا نام اون یکنفر رو بگید.من شدیدا دوست دارم با ایشون آشنا بشم.با تشکر.
    (میخواستم در پ.خ ازتون بپرسم ولی باید حداقل بیست پست داده باشم)

20. 2 کاربر از Expert32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •