تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 774 از 2365 اولاول ... 27467472476477077177277377477577677777878482487412741774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,731 به 7,740 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    اتفاقا صدای v2 و سری های جدید 6975 رو شنیدم که میگم.
    واقعا پیش سری های قدیم حرفی نداره برا گفتن.
    با یه6050 و یه جفت 6975 بدون آمپ صدایی برابر با 2 جفت اینا میگرفتم(یه خورده اغراق شد ولی وجدانا از لحاظ کیفیت در سطح خیلی پایین ترند) بماند که hpf فعال بود و در نهایت رسیدن watt پخش به اسپیکر ها 35 تا 37 wat میرسوندم.
    والا چی بگم .من پرسجو کردم از چند نفر تو این رنج قیمت بهترینش 6975 رو گفتن.منم به همین خاطر خریدمش البته شما بیشتر دنبال سیستمهای حرفه ای هستی که این حرف رو میزنی من انتظاراتم پایین هست حقیقتش بیشتر از 300 هم نمیخواستم برا باند و هدیونیت هزینه کنم که الان در مجموع با نصبش برام 430 آب خورد که زیاد هم شده!

2. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

مرسی ممنون.باند رو 225 -هدیونیت رو 155 حساب کرد. نصب هم 15 تومن-تاقچه النود MDF با برش 25 تومن -10 تومن هم سوکتهای تبدیل فابریک دستگاه.البته مطمئننا تهران ارزونتر میشه خرید ولی من چون از کرج گرفتم و تهران نمیتونستم برم گرون شد حالا قیمت تهران چند هست ؟

چشم عکس میندازم.بدیش اینه که تاقچه غیر فابریکش اومده بالاتر از تاقچه فابریک ، تاقچه فابریکش رو هم یادم رفت از مغازه داره بگیرم البته دیگه بکارم هم نمیومد.

شما آمپلی انداختی؟ صداش چطوره ؟ میصرفه آمپ بندازم؟اصل بودنش رو چجوری میشه فهمیده ؟ خود مغازه داره دو نوع درجه یک و دو رو از این مدل داشت که درجه دو اش حدود 120 بود اگر اشتباه نکنم ولی اینو که 225 داد میگفت اصلیه.چجوری مطمئن بشم ؟
    عزیزم اگه امپلی نندازی که اون باند با باند فابریکش فرقی نداره...... امپ بنداز ببین چه صدایی میگیری ..فقط حواسط باشه امپی بنداز که ماکزیمم wat rms باندا رو ساپورت کنه..الان یادم نیست دیگه چند وات بودن ..من دوسال پیش انداختم.. تا الانم اخ نگفته...بعدش کم کم میری یه سابم میندازی اونوقت بت میگم موزیک یعنی چی...خلاصش کنم دوبارم ماشینمو خوابوندن.. اقا حمیدم در جرینه... خواستی باکس بسازی بگو راهنمایتتم کنیم... ببین الان یادم نیست ولی پشت اون سینک روش بارکد داشت.. من خودم از نمیندگیش گرفتم........ در کل میگم با امپلی فرقش میشه بینه موز و خیار... چه تشبیهی ... توپپپپپپپپپپپپ........... ببین من الان خلی وقته کشیدم بیرون از سیستم بازی اصطلاحاتو دیگه یادم نیست ..خلاصه گم امپ بنداز تا اون باند برات بکوبه و صدای اصلیش درارد وگرنه با با سیم فابرک ماشین از10 درصد قدرت باند هم استفاده نمیکن.... میگم حواست باشه امپی بگیری که برای باندات کم نیاره
    Last edited by MILIN3M; 18-06-2012 at 21:24.

4. این کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    اتفاقا صدای v2 و سری های جدید 6975 رو شنیدم که میگم.
    واقعا پیش سری های قدیم حرفی نداره برا گفتن.
    با یه6050 و یه جفت 6975 بدون آمپ صدایی برابر با 2 جفت اینا میگرفتم(یه خورده اغراق شد ولی وجدانا از لحاظ کیفیت در سطح خیلی پایین ترند) بماند که hpf فعال بود و در نهایت رسیدن watt پخش به اسپیکر ها 35 تا 37 wat میرسوندم.
    نه منظورم شما نبود برداشت غلط نشه...
    منظورم این دوستمونه . بالاخره آدم باید تا یه خد صدا رو بشنوه که بتونه مقایسه کنه فک کن شما بری سیستم ببندی 3تومن بعد یه مدت که بخوای کیفیتو ارتقاع بدی باید حداقل 1 تومن این وسط خرج کنی (حالا یا تو نصب یا تعویض قطعه) تا یه مقدار کم صدات بهتر بشه... ولی وقتی از سیستم 500تومنی شروع کنی قطعات به مرور اضافه بشن خیلی لذت بخشه... اینو من نمیگم تجربه یه عده خیلی با تجربه تر از منه و خودمم دقیقا لمسش کردم

6. 2 کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

والا چی بگم .من پرسجو کردم از چند نفر تو این رنج قیمت بهترینش 6975 رو گفتن.منم به همین خاطر خریدمش البته شما بیشتر دنبال سیستمهای حرفه ای هستی که این حرف رو میزنی من انتظاراتم پایین هست حقیقتش بیشتر از 300 هم نمیخواستم برا باند و هدیونیت هزینه کنم که الان در مجموع با نصبش برام 430 آب خورد که زیاد هم شده!
    بیخیال مهدی جان خودتو ناراحتش نکن خریدی دیگه ایشالا که خوب بکوبه برات 1سالی باش سر کن بعدش ایشالا ردشون کن برن خونه بخت یه چیز بهتر بگیر

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

عزیزم اگه امپلی نندازی که اون باند با باند فابریکش فرقی نداره...... امپ بنداز ببین چه صدایی میگیری ..فقط حواسط باشه امپی بنداز که ماکزیمم wat rms باندا رو ساپورت کنه..الان یادم نیست دیگه چند وات بودن ..من دوسال پیش انداختم.. تا الانم اخ نگفته...بعدش کم کم میری یه سابم میندازی اونوقت بت میگم موزیک یعنی چی...خلاصش کنم دوبارم ماشینمو خوابوندن.. اقا حمیدم در جرینه... خواستی باکس بسازی بگو راهنمایتتم کنیم... ببین الان یادم نیست ولی پشت اون سینک روش بارکد داشت.. من خودم از نمیندگیش گرفتم........ در کل میگم با امپلی فرقش میشه بینه موز و خیار... چه تشبیهی ... توپپپپپپپپپپپپ........... ببین من الان خلی وقته کشیدم بیرون از سیستم بازی اصطلاحاتو دیگه یادم نیست ..خلاصه گم امپ بنداز تا اون باند برات بکوبه و صدای اصلیش درارد وگرنه با با سیم فابرک ماشین از10 درصد قدرت باند هم استفاده نمیکن.... میگم حواست باشه امپی بگیری که برای باندات کم نیاره
    آره میدونم این اسپیکر بدون آمپ درایو نمیشه اصلا.حالا یه آمپ خوب واسش پیشنهاد بدید.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما یه سر برو عباسی اگر اونجا پیدا نکردید زیاد نگران نباش تو اون رنج قیمتی چیزای مشابه حتی بهتر از اون پیدا میشه مثل سری 7150 یا 7250 یا 6050 کارکرده و تمیز چون این مدلا تو پایونر به بودجه شما نزدیک هست و هم صدای خوبی دارند و هم اینکه تنظیمات بهتری نسبت به بقیه پخشهای این رنج قیمتی.
    اگر هم دنبال یه پخش نو میگردین بهترین پیشنهاد به شما 5450SD پایونر هست که با 40 50 تومن اضافه کردن به بودجتون میتونید بخرید.
    ناگفته نماند که این پخش 3خروجی روی 4 ولت با 5 باند اکولایزر و باقی تنظیمات رو داره.

در مورد سوال شما اون پخش کنودد متاسفانه 2تا خروجی داره یکی برای استیج عقب و دیگری برای ساب ووفر یعنی شما اگر در آینده سیستم رو بخواین ارتقا بدین به مشکل بر میخورید برای استیج جلو.

یا حق
    خب با نکته ای که در مورد خروجی های این ضبط گفتین که من کلا از خریدش منصرف شدم.
    چون یکی از اصلی ترین معیار های من موقع آهنگ گوش دادن اینه که صدا از تمام اسپیکرها به صورت استریو پخش بشه
    و اینجوری که گفتین این ضبط استیج جلو نداره

فقط یه مشکلی هست اونم اینکه من نمیدونم عباسی کجاست؟؟
    بعد اونجا سیستم دست دوم هم دارن یعنی؟ خریدش ریسک نداره اونوقت؟

راستش من روی اون ضبط کنوود از امکان بلوتوث و کارکیتش خیلی خوشم امد
    آیا مدل 5450 هم این امکانات رو داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آقا حمید این کواک MC 130 آدیو سیستم چند سانتی هست و سوراخ روی طاقچه باید چند سانتی باشه و اینکه تیوترهاش باید کجا نصب بشه؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

خب با نکته ای که در مورد خروجی های این ضبط گفتین که من کلا از خریدش منصرف شدم.
    چون یکی از اصلی ترین معیار های من موقع آهنگ گوش دادن اینه که صدا از تمام اسپیکرها به صورت استریو پخش بشه
    و اینجوری که گفتین این ضبط استیج جلو نداره

فقط یه مشکلی هست اونم اینکه من نمیدونم عباسی کجاست؟؟
    بعد اونجا سیستم دست دوم هم دارن یعنی؟ خریدش ریسک نداره اونوقت؟

راستش من روی اون ضبط کنوود از امکان بلوتوث و کارکیتش خیلی خوشم امد
    آیا مدل 5450 هم این امکانات رو داره؟

سیستم دست دو همه جا پیدا میشه یوسف جان اما ببین سالم باشه.
    مثلا برای پخش ببین سی دی میندازی میخونه یا آسانسورش درسته یا اگه پنل برقی (موتولایزر) هست چرخ دنده هاش سالم باشه یعنی اینکه موقع ای که پنل رو به داخل جمع میشه خر خر نکنه.

تو خرید سیس کارکرده باید دقت داشته باشی.5450 بلوتوث نداره اما مدل مشابه همون با بلوتوث یعنی 6450bt تو بازار هست که میتونید تهیه کنید ولی قیمتش حدود 310 تا320 میشه. بستگی به قیمت مغازه دار داره

خیابون عباسی هم میدون قزوین که بری از هر کی بپرسی خیابون عباسی بهت میگه.
    آدمای گرگ اونجا زیادن مراقب باش کلاه سرت نره فقط خیلی دغل هستن

12. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Dark Territory

پيش فرض

سلام قصد خرید یک ضبط LCD برای مزدا3 جدید دارم دوستان لطفا راهنمایی کنین قیمتش مناسب باشه
    اگه دست دوم کسی داره و میفروشه با پیام خصوصی منو مطلع کنه .

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون یعنی واقعا هیچی برا من پیدا نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •