تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 773 از 2365 اولاول ... 27367372376376977077177277377477577677778382387312731773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,721 به 7,730 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

امروز رفتم یک جفت باند 6975V2 پایونیر با هدیونیت 1450 انداختم با تاقچه MDF النود و مجموعا 430 تومن خرج کردم ولی با توجه به مبلغی که هزینه کردم صداش چنگی به دل نمیزنه.البته آمپلی ننداختم هنوز.

سلام قهرمان جان
    بزرگترین اشتباهت خرید 6975 v2 بود پولتو کامل حدر داری بهتر بود یه مشورت میکردی قبل خرید.1450 پخش معمولی هست با 2 تا preout و تنظیمات مختصر نمیدونم باهات چند حساب کرده اما یه حساب کتاب سر انگشتی که کردم اگر 150 پخشو داده باشه اسپیکر ها رو هم 250 میشه 400 15 تاقچه و 15 تا هم دست مزد گرفته باشه.

خلاصه مبارکتون باشه اما اگر میتونی و فروشنده قبول میکنه ببر لاقل 6975 هارو بهش بده یه چیز دیگه بخر

2. این کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

امروز رفتم یک جفت باند 6975V2 پایونیر با هدیونیت 1450 انداختم با تاقچه MDF النود و مجموعا 430 تومن خرج کردم ولی با توجه به مبلغی که هزینه کردم صداش چنگی به دل نمیزنه.البته آمپلی ننداختم هنوز.
    سلام
    اول اینکه خیلی مبارک باشه.احتمالا آمپ بندازی صدای بهتری میگیری.
    یک زحمتی بکش از طاقچه عقب و سوراخی که از طاقچه فلزی بریده و باندها را توش جا داده و طاقچه MDF بنداز.
    راستش من هم میخام یک جفت باند بندازم عقب ولی دلم نمیخواد طاقچه را سوراخ کنم.حالا مال شما را ببینم که چه جوری از کار درمیاد شاید نظرم عوض بشه.
    ممنون

4. این کاربر از ali reza 222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه نظرتون رو راجع به پخش کنوود 549 بگین؟
    یکی از دوستان به من مدل 7016 کنوود رو توصیه کرده بود
    البته اون رو جایی پیداش نکردم و اکثرا میگن کنوود همچین مدلی نداره

حالا کدوم رو توصیه میکنید؟
    بودجه حدود 250 اینجورا

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

مبارک باشه.. چقد گرون.. .. البته شایدم الانا همین باشه... منم مثل تو اینو دارم امپلی درست براش بنداز ببین چه صدایی میده.. صداش عالیه اگه اصلی خریده باشی..شک نکن

7. این کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

دوستان میشه نظرتون رو راجع به پخش کنوود 549 بگین؟
    یکی از دوستان به من مدل 7016 کنوود رو توصیه کرده بود
    البته اون رو جایی پیداش نکردم و اکثرا میگن کنوود همچین مدلی نداره

حالا کدوم رو توصیه میکنید؟
    بودجه حدود 250 اینجورا
    سلام یوسف جان خرید این هدیونیت یکم دردسر داره کنار مزیت های خوبش مثل Bluetooth و اینترفیس اما یه معایبی هم داره مثل 2 preout و ولتاژ پایین یعنی 2.5 ولت که این خودش در آینده اگر بخوای سیستم ببندی واقعا درد سر میشه براتون.

شما بهترین کار پیدا کردن یه 7016 یا یه 8016 کار کرده هست اگرم میتونید یه 7150 پایونر بخر قیمت دست دو رو سراغ دارم 360.

خلاصه با این بودجه بهترین همون 7016 یا خرید پخش های پایونر هست که لاقل 3تا preout آمپ با ولتاژ 4 ولت یا 5 ولت بهتون بده + پارامتر های اکولایزر.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یوسف جان خرید این هدیونیت یکم دردسر داره کنار مزیت های خوبش مثل Bluetooth و اینترفیس اما یه معایبی هم داره مثل 2 preout و ولتاژ پایین یعنی 2.5 ولت که این خودش در آینده اگر بخوای سیستم ببندی واقعا درد سر میشه براتون.

شما بهترین کار پیدا کردن یه 7016 یا یه 8016 کار کرده هست اگرم میتونید یه 7150 پایونر بخر قیمت دست دو رو سراغ دارم 360.

خلاصه با این بودجه بهترین همون 7016 یا خرید پخش های پایونر هست که لاقل 3تا preout آمپ با ولتاژ 4 ولت یا 5 ولت بهتون بده + پارامتر های اکولایزر.
    ممنون از راهنماییتون
    میشه بگین من کجا دنبال این مدل 7016 بگردم؟
    آخه میدون توپخونه هیچ کدوم اصلا نمیدونستن همچین ضبطی هم هست؟

بعد بزارین من یکبار معیارهام رو بگم خدمتتون
    بنده بیس خیلی بالا و قوی نمیخوام
    چون نه فقط توی رانندگی، که حتی توی پارتی هم اعصابم رو خورد میکنه
    مهمترین اولویتم صدای خوب و رسا هست
    با یه بیس معمولی

اما این مشکلی که شما میگی، بعدا فرض محال اگر خواستم سیستم قوی ببندم، با آمپلی حل نمیشه؟
    ببخشید اگه چرت میگم من از این چیزا اصلا سر در نمیارم...

10. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام قهرمان جان
    بزرگترین اشتباهت خرید 6975 v2 بود پولتو کامل حدر داری بهتر بود یه مشورت میکردی قبل خرید.1450 پخش معمولی هست با 2 تا preout و تنظیمات مختصر نمیدونم باهات چند حساب کرده اما یه حساب کتاب سر انگشتی که کردم اگر 150 پخشو داده باشه اسپیکر ها رو هم 250 میشه 400 15 تاقچه و 15 تا هم دست مزد گرفته باشه.

خلاصه مبارکتون باشه اما اگر میتونی و فروشنده قبول میکنه ببر لاقل 6975 هارو بهش بده یه چیز دیگه بخر
    به نظر من که اشتباه نکردن ایشون . شما باید تا یه حد صدا رو بشنوی که بعدا بتونی مقایسه کنی ...
    اینکه از اول بهترینو داشته باشی واسه بهتر شدن خیلی بیشتر باید بعدا هزینه کنی و انتظارت میره بالا...

12. این کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    میشه بگین من کجا دنبال این مدل 7016 بگردم؟
    آخه میدون توپخونه هیچ کدوم اصلا نمیدونستن همچین ضبطی هم هست؟

بعد بزارین من یکبار معیارهام رو بگم خدمتتون
    بنده بیس خیلی بالا و قوی نمیخوام
    چون نه فقط توی رانندگی، که حتی توی پارتی هم اعصابم رو خورد میکنه
    مهمترین اولویتم صدای خوب و رسا هست
    با یه بیس معمولی

اما این مشکلی که شما میگی، بعدا فرض محال اگر خواستم سیستم قوی ببندم، با آمپلی حل نمیشه؟
    ببخشید اگه چرت میگم من از این چیزا اصلا سر در نمیارم...
    شما یه سر برو عباسی اگر اونجا پیدا نکردید زیاد نگران نباش تو اون رنج قیمتی چیزای مشابه حتی بهتر از اون پیدا میشه مثل سری 7150 یا 7250 یا 6050 کارکرده و تمیز چون این مدلا تو پایونر به بودجه شما نزدیک هست و هم صدای خوبی دارند و هم اینکه تنظیمات بهتری نسبت به بقیه پخشهای این رنج قیمتی.
    اگر هم دنبال یه پخش نو میگردین بهترین پیشنهاد به شما 5450SD پایونر هست که با 40 50 تومن اضافه کردن به بودجتون میتونید بخرید.
    ناگفته نماند که این پخش 3خروجی روی 4 ولت با 5 باند اکولایزر و باقی تنظیمات رو داره.

در مورد سوال شما اون پخش کنودد متاسفانه 2تا خروجی داره یکی برای استیج عقب و دیگری برای ساب ووفر یعنی شما اگر در آینده سیستم رو بخواین ارتقا بدین به مشکل بر میخورید برای استیج جلو.

یا حق

14. این کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

به نظر من که اشتباه نکردن ایشون . شما باید تا یه حد صدا رو بشنوی که بعدا بتونی مقایسه کنی ...
    اینکه از اول بهترینو داشته باشی واسه بهتر شدن خیلی بیشتر باید بعدا هزینه کنی و انتظارت میره بالا...
    سلام
    اتفاقا صدای v2 و سری های جدید 6975 رو شنیدم که میگم.
    واقعا پیش سری های قدیم حرفی نداره برا گفتن.
    با یه6050 و یه جفت 6975 بدون آمپ صدایی برابر با 2 جفت اینا میگرفتم(یه خورده اغراق شد ولی وجدانا از لحاظ کیفیت در سطح خیلی پایین ترند) بماند که hpf فعال بود و در نهایت رسیدن watt پخش به اسپیکر ها 35 تا 37 wat میرسوندم.
    Last edited by mohamad reza_2010; 18-06-2012 at 20:45.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام قهرمان جان

مرسی ممنون.باند رو 225 -هدیونیت رو 155 حساب کرد. نصب هم 15 تومن-تاقچه النود MDF با برش 25 تومن -10 تومن هم سوکتهای تبدیل فابریک دستگاه.البته مطمئننا تهران ارزونتر میشه خرید ولی من چون از کرج گرفتم و تهران نمیتونستم برم گرون شد حالا قیمت تهران چند هست ؟
    سلام
    اول اینکه خیلی مبارک باشه.احتمالا آمپ بندازی صدای بهتری میگیری.
    یک زحمتی بکش از طاقچه عقب و سوراخی که از طاقچه فلزی بریده و باندها را توش جا داده و طاقچه MDF بنداز.
    راستش من هم میخام یک جفت باند بندازم عقب ولی دلم نمیخواد طاقچه را سوراخ کنم.حالا مال شما را ببینم که چه جوری از کار درمیاد شاید نظرم عوض بشه.
    ممنون
    چشم عکس میندازم.بدیش اینه که تاقچه غیر فابریکش اومده بالاتر از تاقچه فابریک ، تاقچه فابریکش رو هم یادم رفت از مغازه داره بگیرم البته دیگه بکارم هم نمیومد.

مبارک باشه.. چقد گرون.. .. البته شایدم الانا همین باشه... منم مثل تو اینو دارم امپلی درست براش بنداز ببین چه صدایی میده.. صداش عالیه اگه اصلی خریده باشی..شک نکن
    شما آمپلی انداختی؟ صداش چطوره ؟ میصرفه آمپ بندازم؟اصل بودنش رو چجوری میشه فهمیده ؟ خود مغازه داره دو نوع درجه یک و دو رو از این مدل داشت که درجه دو اش حدود 120 بود اگر اشتباه نکنم ولی اینو که 225 داد میگفت اصلیه.چجوری مطمئن بشم ؟

17. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •