چرا وقتی میخوام به هر سروری وصل شم این ارور MENU_CONTENT_NOT_AVAILABLE
چرا وقتی میخوام به هر سروری وصل شم این ارور MENU_CONTENT_NOT_AVAILABLE
چرا وقتی میخوام به هر سروری وصل شم این ارور MENU_CONTENT_NOT_AVAILABLE]
دوست عزیز گفتم کامل توضیح بده
هر کی میتونه دوست مارو کمک کنه من که سر در نیوردم
نقل قول از پیغام خودشون
من جدیدترین آپدیت بازی رو بعد از نصب بازی ریختم آپدیت 1.4.382 بعد وارد teknogod جدیدترین ورژن شدم بعد multiplayer بعد start LAN/ONLINE بعد وارد باز ی میشم بعد به یک server کانکت میشم بعد از connecting که لود قبل از شروع بازی میاد که عکس مپ رو زده اونجا ی صدای ارور میاد بعد همونجوری بازی گیر میکنه یرون که میای ی پنجره کوچیک باز شده که همون متنی رو که گفتم نوشته بود ممنون
ممنون همیدم مال چیه پوشه zone باید 4.7 گیگ یا بیشتر باشه مال من 3.6 گیگه حالا باید بقیشو از کجا بگیرم تا کامل شه؟
احتمالا بازی شما بد نصب شده فایلهای مپهای بازی اشکال داره ارور میده . بازیو دوباره نصب کن . اون پوشه zone هم فکر نکنم جایی بتونی گیر بیاری برا دانلود .
اخر سر تونستم انلاین بازی کنم
ولی چند تا سوال برام پیش اومده
من دو تا اینترنت دارم یکی 128 از یک شرکت خصوصی و یکی هم 256 مخابرات از کجا میتونم بفهمم کدومش برای بازی انلاین مناسب تره؟
چرا وسط بازی پرش داره و یک دفعه موقعیتم عوض میشه؟
Last edited by aluminum; 18-06-2012 at 17:49.
دوستان خیلی هم حسرت بازی کردنشو نخورید!
این تکنوگاد که یهو اصلا بیخیال بازی شد...نه آنتی چیت داد بیرون نه چیزی!
دیروز یکی اومده بود تو بازی snipe اورده بود دقیقا مثل submachin gun شلیک میکرد!!!
مپ های این mw3 هم کلا از mw2 برداشتن! برای مثال:
یه مپی هست توی شهره(اسمش یادم نیست) خیلی از قسمت هاش شبیه به مپ skidrow توی mw2 هستش!!!!!!!!
اصلا این رو دیگه بازی نمیکنم
مسخره شورشو در آوردن
فقط mw2
خوبیش اینه که هکر توش نیست
بسته به سروری که توش بازی می کنید پینگ شما متغیره ( هر چه فاصله سرور از شما بیشتر باشه پینگ بیشتر میشه و باعث لگ دار شدن بازی میشه )
شما تو سرور های ایرانی پینگ پایین تر و بهتری دارید تا سرور های خارجی
برای تست میتونید پینگ یک سرور رو مبنا قرار بدید و با هر دو اینترنت امتحان کنید ببینید پینگ کدوم یکی کمتره
یا از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
مشکل برش دار بودن رو هم به اصطلاح میگن بازی لگ داره ( یا همون تیک تیک ) که بازم مشکل از پینگ بالاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)