تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3832 از 4751 اولاول ... 283233323732378238223828382938303831383238333834383538363842388239324332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,311 به 38,320 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه ali_l67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

البته فقط دیشب بود شبای دیگه 5 گیگ بیشتر نیس

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

سعی کن یه کم منطقی روی جمله ای که میگم فکر کنی:
    به نظرت یه پشتیبان شاتل ساعت 4ه صبح پا می شه جواب می ده؟
    یه مثلا برای 300 تا کاربر پشتیبان اختصاصی بزاره که بیاد گولتون بزنه؟
    آخه آدم چه قدر می تونه بی منطق باشه که به خاطر تحمل حرف مخالف نداشتن به بقیه اَنگ و تحمت بزنه؟

تا جایی که من می دونم:
    این شمایی که فرقشو نمی دونی
    اونی که به معنی IP اختصاصی هست Ip static هست که در مقابلش Dynamic IP هستش
    برای اطلاعات بیشتر اینجا رو مطالعه کن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از این شاتل و آدماش هرچی بگی بر میاد!
    درضمن شما راست میگی، منی که مدرک MCITP دارم فرقشونو نمی فهمم!
    در مورد Static و Dynamic حق با شماست، ولی اینجا Valid هم دقیقا معنی Static رو میده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نمودارتون داره هر یک ساعت 1.5 گیگا یایت دانلود رو نشون میده یعنی سرعت شما 3.5 مگابیت در ثانیه است . من با سرعت 2 مگ تو یک ساعت 900 مگ می تونم دانلود کنم.

بعضی همه رو مثل خودشون ...............

داره خودمونی میشه ali_l67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نمودارتون داره هر یک ساعت 1.5 گیگا یایت دانلود رو نشون میده یعنی سرعت شما 3.5 مگابیت در ثانیه است . من با سرعت 2 مگ تو یک ساعت 900 مگ می تونم دانلود کنم.

بعضی همه رو مثل خودشون ...............
    داون استریم روی چهار مگ بسته شده ! میخوای عکس بندازم بفهمی کی .... تمام طول روز هم سرعت 400 هست و شبها 180-190 دیشب البته شب هم 400 بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

علی جان کجا میشینین تهرانی ؟ کدوم سرویسشو داری ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عزیز من صداقت در کلام معنی نداره!شما باید ببینی قرار دادی که جلوت میزارن چی میگه!
    طبق اون قرارداد تمام کارهای شاتل(با فرض غلط اینکه کاربران پرمصرف رو محدود نمی کنه و اونها رو با هم شیر می کنه)
    این نظر شماست که شاتل باید بگه ماهی چه قدر دانلود رایگان داشته باشم
    نظر شاتل اینه که با بازی کلمات و FUP مقدار دقیقی رو نگه
    حالا شما می تونی شاتلو انتخاب کنی یا بری سراغ شرکت دیگه ولی بعد از اینکه شاتل رو انتخاب کردی نباید بگی شاتل نامردی کرد!
    گفتم بهت که با کلمات بازی نکن من دارم میگم کسی کخ میره شاتل باید بدونه که چقدر دانلود کنه محدود میشه شما میگی قراردادی که گذاشته جلوش رو باید بخونه در کجای اون قرارداد نوشته ه شما اگر در ماه 20 گیگ دانلود کنی محدود میشه تنها یک اشاره کوچیک کرده به این که سرویس شما اشتراکی هست همین منم با اشتراک بودنش اصلآ مشکل ندارم برای بار 100000000000000000000000 بار میگم شاتل باید زمانی که مشتری د رحال قرارداد بستن هست بگه که دوست گرامی شما سرویستون اشتراکی هست و بین کاربران دیگه تقسیم میشه ولی باید یادتون باشه که اگر در ماه از یک میزانی که حدود 20 گیگ میشه دانلود مجانی داشته باشید شما رومحدود میکنیم حالا شما باز بیا اینجا با کلمات بازی کن تا زمانی که نیایی تینجا و قبول نکنی که وظیفه شاتل اینه که به مشترکینش بگه اگر از یه حدی شما بیشتر دانلود کنی محدود میشی من همین حرفها رو برات تکرار میکنم حالا باز بیا بگو که وظیفه شاتل این نیست بگه وظیفه باراک اوباما هست که بیاد بگه تو خودت که ادعات میشه پشتیبان شاتل نیستی داری به من میگی که نباید از یه حدی بیشتر دانلود کنی چرا که اونوقت دانلود میشی بع د میایی میگی که شاتل وظیفه نداره بگه واقعآ که دست خوش بابا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان کسی میدونه اسیاتک ساعت دانلودش از چه ساعتی هست تا چه ساعتی صبا نت خوب نیست از 3 هست تا 7 می خوام بدونم اسیا تک چنده ساعت رایگانش و پیشنهاد شما کدووم شرکت هست که ساعت رایگانش از 1 باشه و سرعتشم از شاتل بیشتر باشه

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این هم سرعت دانلود دیشب در زمان محدودیت البته دیشب دانلود نکردم ترسیدم همون 3 تا 8 هم محدود بشم

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

حالا قبلا توی شب در ساعات شابانه به قدری دانلود ها زیاد بود که ترافیک بیش از حد بالا می رفت و عملا اجازه استفاده از وبگردی و بازی های آنلاین رو از بقیه می گرفت
    این جمله ات غلطه و دانلود بقیه روی کیفیت اینترنت (چه سرعت و چه پینگ) بدجوری تاثیر می ذاره...
    الان باید با این جواب قانع بشم خداییش دیگه؟؟؟
    اولا که وبگردی رو با دیال آپ هم تا حدودی میشه انجام داد . همه شرکت ها هم میتونن سرویسی بدن که بشه باهاش وبگردی کرد .
    دوما بازی آنلاین؟؟؟ با این پینگ؟؟؟ به قول خودتون 9 ماه داره از اعمال محدودیت میگذره چرا پینگ بازی با سرور خارج در بهترین حالت هنوز 250 کمتر نیست؟
    الانشم نمیشه بازی کرد چه فایده ای داشته این طرح ؟جز سود بیشتر
    اصلا یه سوال فایده این محدودیت ها برای کاربر چی بوده؟؟که به این قضیه رضا بدن؟؟
    اساس کار ADSL بر اساس شیرینگ پهنای باند هست در ایران
    شما متوجه منظور من نشدی!یه شیرینگ کلی هست که پهنای باند زیادی رو بین کاربرا به اشتراک میگذارند
    شما متوجه منظور من نشدی! اون شیرینگ کلی با برنامه تقسیم سرعت بین کاربرا تقسیم میشه نه کیلویی و برای هر کاربر حساب مجزا تشکیل میشه و این یعنی مدیریت کامل روی سرعت کاربر .
    با این حرکت میشه خیلی راحت برنامه جذب مشتری شرکت رو طوری تنظیم کرد که بیشتر از پهنای باند یوزر نگیرن . نه اینکه همه رو محدود کنن تا شرکت اینجوریبشه .

ببین دوست عزیز شرکت اگر یه مدیر بوووق نداشته باشه متوجه میشه مدیریت این نیست که بری اینور اونور سخنرانی کنی و از افق بلند بگی
    این موقع ها هم به یه مدیر احتیاج هست که بار مشکل (کاملا فرضی) با مخابرات رو نندازه گردن یوزر و یه ذره از سود بیشتر بگذره (نه سود واقعی) هیچی نمیشه که محبوبیتش زیاد میشه همین البته اگر مشکلی باشه.
    ای باو میان بیشتر از پهنای باندشون یوزر میگیرن بعد میگن مخابرات با ما لجه شما همینایی که داشتی تامین میکردی کم سود میداد؟؟؟
    من یه سوالی ازت دارم
    اگه شاتل توی تمام این زمینه هایی که گفتی آشغاله چرا بعد از 9 ماه قضیه ی محدود سازیش هنوز پرکاربر ترین ISP ایرانه؟
    چرا با وجود قیمت های مفت اینترنت مخابرات کاربرانی که دنبال محتوای متنی هستند از شاتل می گیرن و سراغ مخابرات نمیرن؟
    چرا با وجود مخابرات که یه شرکت دولتی هست و کلی شرکت بهتر(از نظر شما) تمام جوایز رو به شاتل می دن؟
    این که چیزی نیست آخرش سرعت کم و تخلیه رانژست
    اما من یه سوالی ازت دارم
    چرا باوجود این همه سال از فعالیت شرکت سایپا و این همه کشته
    هنوز همه ازش پراید میخرن؟ مثل اینکه شما فراموش کردی شنونده باید عاقل باشه
    من الان از ... گرفتم خیلی بیشتر از شاتل دان میزنم .
    دیگه هم لازم نیست به محدودیت فکر کنم چه محدودیت حجم و چه محدودیت دانلود .به قول جکسون اول برید ببینید وضعیت مخابرات منطقه تون چجوریه .
    با اینترنت 128 کیلوبیت انتظار داری چندتا dvd دانلود کنی؟
    کی گفت سرویسم 128 ؟ اگر با 128 میشه 18 گیگ دان زد و به نظر شما این مناسبه پس با سرویسی بالاتر مثلا 512 باید بالای40 گیگ دان زد پس کووووو؟ دوستان کسی تایید میکنه؟
    دلت خوشه ها
    من خیلی خوشحال میشم دوستان بیان بگن با محدودیت در یک ماه چقدر دان میزنن؟ قول میدم هیشکی به 30 گیگ نمیرسه مگه اینکه خیلی حرفه ای باشه
    من خودم با هزارتا ترفند از حدود 27 گیگ بیشتر نتونستم بزنم .البته احتمالا جدید بودن سرویس هم بی تاثیر نبوده .
    بعدش هم نصف ماه محدود بودم . دوستان کمتر دان میزنن یک هفته ای از محدودیت در میان .
    تو این مدت هروقت میزنگیدم پشتیبانی میگفتن شما ... گیگ دانلود کردید!!! نمیشه و برنامه اجازه نمیده شما از محدودیت در بیایید منم
    Last edited by Meysam Raz; 18-06-2012 at 23:13.

10. 3 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چرا باوجود این همه سال از فعالیت شرکت سایپا و این همه کشته
    هنوز همه ازش پراید میخرن؟هنوز کلی جایزه بهش میدن؟؟ مثل اینکه شما فراموش کردی شنونده باید عاقل باشه

اینو خوب اومدی

دوستان کسی میدونه ساعت رایگان آسیاتک از چند تا چنده

12. 2 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 335 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 335 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •