تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 834 از 2199 اولاول ... 33473478482483083183283383483583683783884488493413341834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,331 به 8,340 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز مودم بنده مدام قطع و وصل میشه حتی زمانی که وصل هم هستش چراغ آنتنش روشن نمیشه میترسم ورژنی که شما گذاشتی رو بریزم مودم دیگه اصلآ روشن نشه.
    نگران نباش تست شده. اگه نشد ورژن 1.4.4 رو میزارم برات.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آخه دوست عزیز تو سایت مبین نوشنه طرح های بهاره. و تا جایی که یادمه این طرح ها هر فصل تغییراتی توش ایجاد میشه. من بیشتر مد نظرم طرح های ویژه بود
    میدونم چی میگی اما من خودم تماس گرفته بودم گفتن بهاره و تابستان هست. حالا شاید تغییری کرد.

3. این کاربر از M-Bagher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرعت روز ها به شدت کم شده و سرعت شبانه تقریباً صفر است. اون از چند روز قطعی این هم از الان.
    ---
    همه ی سایت ها هم یا به سختی باز میشوند یا اصلاً باز نمیشوند. speedtest هم کامل لود نمیشود تا بتوان تست گرفت.
    Last edited by adcomputer; 16-06-2012 at 21:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز این که در بخش wifi مودم من نوشته insert wifi dongle to enable به چه علته؟

پشتیبانی بعد از شنیدن این گفتش که خرابه مودمتون....

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

M-baghre عزیز این مشخصات من هست ولی سرعتم افتضاحه به مبین هم زنگ میزنم توجهی نمیکنن میشه شما پی گیری کنید

Last edited by stratocaster; 16-06-2012 at 23:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

M-baghre عزیز این مشخصات من هست ولی سرعتم افتضاحه به مبین هم زنگ میزنم توجهی نمیکنن میشه شما پی گیری کنید
    دوست عزیز مقدار RSSI پایینه. برا همین سرعتت کم شده. این مقدار باید بین -50 تا -70 باشه. معمولا -60 خیلی خوبه. آنتن رو کمی جابجا کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

RSSI
    میزان شدت سیگنال دریافتی
    مقدار آن همیشه منفی است. مانند -55
    هرچه قدرمطلق آن کوچکتر باشد شدت سیگنال دریافتی بیشتر است

CINR

نسبت نویز به شدت سیگنال دریافتی
    در شرکت مبین نت مقدار پارامتر RSSI باید بین -50 تا -70 و مقدار پارامتر CINR باید بین 15 تا 30 باشد
    Last edited by M-Bagher; 16-06-2012 at 23:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان مودم رو از پریز بکشیم (مثلا روزی یک بار ) مشکلی پیش نمیاد؟ آیا اون چراغ نارنجی رنگ مودم باید همیشه چشمک زن باشه؟ یا باید ثابت باشه؟ و دیگه اینکه من یک گیگ حجم اضافه گرفتم ولی میرم تو سایت که چک کنم میزنه صفر گیگ!! ولی میتونم وب گردی و دانلود کنم !! چرا شارژ نمیشه تو سایت؟

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

RSSI
    هرچه قدرمطلق آن کوچکتر باشد شدت سیگنال دریافتی بیشتر است
    اصلاح می کنم :
    RSSI یا received signal strength indicator یا همون شاخص قدرت دریافت سیگنال هرچقدر قدر مطلقش بیشتر باشه بهتره و توی اکثر دستگاه های وایرلس این مقدار دیده میشه و بر عکس CINR قابل amplify هم هست.

جناب lord69 هم برای مدل شما عکس زیر هست :

احتیاجی به PKM نداره مثل شکل باشه کافیه

مورد بعدی در مورد شرکت Green Packet (نه Pocket) هست، اول به توضیح زیر از ویدکیپدیا نگاه کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خلاصه اینکه این شرکت اول در سال 2000 در آمریکا توسط Tan Sri Datuk Dr پایه گذاری شده و بعدها در مالزی به عنوان یک شرکت سهامی عام معرفی شده و دفتر مرکزی فعلیش هم توی Petaling Jaya در مالزی هست و هیچ ارتباطی با کره نداره، در خیلی از کشور ها نمایندگی داره و مثل بسیاری از شرکت های دیگه برای ارزون تموم شدن کالا ، اون رو در چین میسازند.
    وضعیت سهامش توی 5 سال اخیر :

حتی توی مالزی هم کسی دیگه روی Wimax سرمایه گذاری نمی کنه و کشورهای پیشرفته صنعتی بیشتر تمرکزشون روی LTE و LTE Advanced هست که سرعت بسیار بیشتر رو پشتیبانی می کنه ولی متاسفانه در ایران وضعیت زیرساخت بسیار ضعیف هست(هنوز وضعیت 3G خرابه چه برسه به این) و قیمت ها هم سرسام آور هست.
    ایشالا که بهتر بشه.

از دوستان نماینده مبین هم علاوه بر تشکر برای اینکه به کاربر ها بدون چشم داشت کمک می کنند خواهش می کنم از Multi-quote استفاده کنند که تاپیک شلوغ نشه و دوستان مجبور نشن برای پیدا کردن یک پست چندین صفحه رو Load کنند.

موفق باشید
    Last edited by FerineFast; 17-06-2012 at 14:01.

11. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

تست سرعت 2048 مبین نت 2 گیگ ماهانه :
    ساعت 10:30 صبح 28 خرداد 91 - سرور آسیاتک - Speedtest.net

منظورت اینه که ازش عکس بگیرم؟ گاهی که شبکه قطع و وصل میشه، یه پنجره باز میشه که همین را به انگلیسی نوشته. از حفظ نیستم. ولی چیزی در این مضمون که کامپیوتر دیگری با همین آی پی در شبکه وجود دارد و شما باید با شرکتی که ISP گرفتید تماس بگیرید. حالا اگه یه وقت دوباره پیش آمد عکس میگیرم.
    احتمالا مشکل شما Ip conflict توی شبکه هست که ربطی به ISP نداره و به راحتی هم قابل حله:
    اگه Ip رو به صورت دستی تنظیم کردید روی auto بزارید و توی مودم هم DHCP Server فعال باشه حتما.
    در ضمت اگه به صورت Wifi چند نفره استفاده می کنید، مورد Lease Time رو هم چک کنید.
    Last edited by FerineFast; 17-06-2012 at 09:53.

13. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •