تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 100 از 158 اولاول ... 509096979899100101102103104110150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1578

نام تاپيک: اخبار خطوط اینترنتی و ارائه دهندگان اینترنت

  1. #991
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض برگزاری جشنواره فروش اینترنت پرسرعت در گیلان

    مدیر عامل شرکت مخابرات گیلان از برگزاری نخستین جشنواره فروش اینترنت پرسرعت استان در تیرماه امسال خبر داد.

    علی نعمتی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به وضعیت واگذاری اینترنت مخابرات استان، اظهار کرد: در کشور 11 شرکت خصوصی دارای مجوز برای دادن اینترنت هستند که شرکت مخابرات دوازدهمین شرکت در این زمینه است.
    وی، با بیان اینکه این شرکت‌ها از بستر سیم‌های مخابرات برای اینترنت استفاده می‌کنند، افزود: بین این شرکت‌ها رقابت وجود دارد.
    مدیر عامل شرکت مخابرات گیلان، فعالیت پنج شرکت مذکور را در این استان عنوان کرد و گقت: تاکنون 23 هزارپورت اینترنت در گیلان واگذار شده و حدود 70 هزار شماره اینترنت پرسرعت در استان با مشارکت اندیشه سبز خزر در 90 مرکز مخابراتی دارای مجوز در حال واگذاری است.
    وی، با اشاره به فروش اینترنت از طریق دفاتر خدمات ارتباطی بیان کرد: دفاتر پیشخوان برای ارائه خدمات ارتباطی است و طبق قانون برنامه چهارم تمام سازمان‌های دولتی موظف به دریافت خدمات شدند و مخابرات نیز خدمات خود را از طریق این دفاتر انجام می‌دهد که یکی از این خدمات، اینترنت است.
    نعمتی، افزود: شرکت مخابرات گیلان فروش اینترنت را به هیچ دفاتری واگذار نکرده و اگر دفتری اقدام به فروش اینترنت با نام مخابرات کند تخلف است ضمن اینکه خدمات اینترنتی توسط پیمانکاران واگذار می‌شود و اندیشه سبز خزر جزو پیمانکار مخابرات استان است و تمام نمایندگان این شرکت پورت‌های مخابرات را می‌فروشند.
    وی، سیاست مخابرات را ترویج فرهنگ الکترونیکی و رضایت‌مندی مشترکان دانست و تصریح کرد: رضایت و احترام مشتریان از خواسته‌های ما است.
    این مسئول، افزود: با توجه به افزایش نرخ بنزین و حامل‌های انرژی و کاهش آلودگی هوا و کمک به محیط زیست، با حذف چاپ قبوض یک میلیون و 500 هزار مشترک تلفن همراه و ثابت استان که برای آنها قبض صادر می‌شد، از طریق 2828 و بیرون استان با کد 131317242828 اقدام به پرداخت غیرحضوری بهای قبوض تلفن خود می‌کنند که این امر موجب صرفه‌جویی در هزینه‌های مردم شده است.
    وی، از برگزاری نخستین جشنواره فروش اینترنت پرسرعت در تیرماه امسال در گیلان خبر داد و یادآور شد: هر کس به اندازه نیاز خود می‌تواند پهنای باند خریداری کند و مشترکان عادی با نوع سرویس 128 و وکلا، اساتید دانشگاه‌ها و... با آوردن مدارک خود می‌توانند پهنای باند بالاتری را خریداری کنند.

  2. 2 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #992
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض چین محدودیت‌های اینترنتی را افزایش می‌دهد

    ایتنا – قوانین جدید اینترنتی در چین، محدودیت‌های بیشتری برای وبلاگ‌ها، سایت‌های میکروبلاگینگ و تالارهای گفتگوی آنلاین در این کشور به همراه خواهد داشت.مقامات دولت پکن قصد دارند شرکت‌های ارائه‌دهنده سرویس‌های اینترنتی در چین را با محدودیت‌های بیشتری مواجه سازند.به گزارش ایتنا به نقل از بیزینس اسپکتیتور، چندی پیش هیئت دولت چین فهرستی از تغییراتی که قرار است در قوانین اینترنتی این کشور اعمال شود را مشخص نمود.این قوانین جدید، وبلاگ‌ها، سایت‌های میکروبلاگینگ و تالارهای گفتگوی آنلاین را هدف گرفته است.در ماه دسامبر، کاربران چینی سایت‌های میکروبلاگینگ به درج نام واقعی خود ملزم شدند، هر چند در آن زمان، کاربران این دستور را چندان جدی نگرفتند.به نظر می‌رسد دولت چین با به جریان انداختن این محدودیت‌ها، درصدد است به نوعی آزادی بیان در این کشور را با دشواری‌هایی همراه سازد.بر اساس این قوانین، شرکت‌های اینترنتی باید اطلاعات خود را به مدت ۱۲ ماه بایگانی کنند و به پلیس و نهادهای امنیت ملی چین کمک‌های فنی ارائه نمایند.بر پایه این گزارش، مقامات پکن شرکت‌های اینترنتی را تهدید کرده‌اند که در صورت عدم همکاری، با مجازات روبرو خواهند شد و مجوز فعالیت آنها ابطال می‌گردد.در واقع مقامات دولت چین، شرکت‌های فعال اینترنتی را بین تن دادن به کنترل بیشتر و یا از دست دادن مجوز فعالیت در این بازار پررشد، مخیر گردانیده‌اند.در چین سایت‌های پورنوگرافی و آن دسته از سایت‌هایی که پکن آنها را عامل بی‌ثباتی سیاسی در این کشور می‌داند، مسدود است.

  4. 2 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #993
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض تشدید کنترل ایمیل و تلفن کاربران اینترنت در انگلیس

    دولت انگلیس در تلاش است قوانین شدیدتری را برای کنترل اینترنت و نظارت بر آن در این کشور وضع کند.

    به گزارش فارس به نقل از وی تری، در صورت تصویب این قوانین شرکت های سرویس دهنده اینترنت در انگلیس مجبورند تمامی جزییات مربوط به نحوه استفاده کاربران از اینترنت را به مدت یک سال ذخیره و نگهداری کنند تا پلیس بتواند از آنها برای مقابله با جرائم و به اصطلاح تروریسم استفاده کند.

    از جمله بخش هایی از اینترنت و وب که بر کنترل آنها توسط ISP ها تاکید شده می توان به شبکه های اجتماعی، ایمیل ها و تماس های تلفنی بر بستر اینترنت اشاره کرد.

    ترزا می وزیر کشور انگلیس اعلام کرده که نظارت منظم و گسترده برای کمک به مقابله با رشد گسترده تروریسم و جنایت در اینترنت ضروری است، اما نهادهای مدنی معتقدند دولت انگلیس از این طریق به دنبال مقابله با آزادی بیان و سرکوب هر صدای مخالف به بهانه مقابله با تروریسم است.

    نقض حریم شخصی و دسترسی گسترده دولت به اطلاعات شخصی کاربران د رصورت تصویب قانون موسوم به Communications Bill نگرانی مهم دیگر مردم در سراسر انگلیس است.

  6. 3 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #994
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض محدوديت‌هاي اينترنتي را كم كنيد

    ایتنا - وابستگان هندي جنبش جهاني هكرها كه با عنوان ناشناس شناخته مي‌شود، از كاربران خواستند تا در اعتراض به اين موضوع روز شنبه در ۱۶ شهر هند به اعتراض بپردازند.

    به دنبال اعمال محدوديت‌هاي متعدد اينترنتي و قوانين سخت‌گيرانه حكم دادگاهي در هند درباره محدوديت ۱۵ شركت اينترنتي اين كشور، كاربران هندي در ۱۶ شهر به تجمع اعتراضي پرداختند.


    به گزارش ایتنا از ايسنا، فعالان هندي جنبش جهاني هكرها كه با نام "آنونيموس" شناخته مي‌شوند، چندي پيش از كاربران اين كشور خواستند كه به نشانه اعتراض به قوانين سختگيرانه اينترنتي و محكوميت ۱۵ شركت سرويس‌دهنده در دادگاه، به اعتراض بپردازند.

    پيش از اين روز ۲۹ مارس (۱۰ فروردين) دادگاهي در شهر چناي كه در جنوب هند قرار گرفته از ۱۵ شركت سرويس‌دهنده اينترنت خواسته بود كه دسترسي كاربران به برخي وب سايت‌ها از جمله سايت‌هايي كه مطالب مختلف برروي آنها به اشتراك گذاشته مي‌شود را محدود و متوقف كنند.

    به دنبال اين درخواست دسترسي كاربران هندي به بسياري سايت‌ها با مشكل مواجه شد و افراد در دسترسي به سايت‌هايي كه حتي فيلم و موسيقي به اشتراك گذاشته بودند محدود شدند؛ در اين ميان برخي سايت‌هاي پرطرفدار هندي نيز قرار داشتند.

    اما به هر حال وابستگان هندي جنبش جهاني هكرها كه با عنوان "ناشناس" شناخته مي‌شود، از كاربران خواستند تا در اعتراض به اين موضوع روز شنبه در ۱۶ شهر هند به اعتراض بپردازند.

    البته اين اقدام تنها اقدام اين گروه نبود و اعضاي اين گروه به پايگاه اينترنتي مخابرات هند نيز حمله كردند و در همان روز در نامه‌اي سرگشاده دولت را به تلاش براي راه‌اندازي يك جنگ بزرگ متهم كرده و كنترل‌هاي سخت‌گيرانه دولت هند را شاهدي بر اين امر قرار دادند و اين گونه اعلام كردند كه آغاز اين جنگ از سوي دولت بوده است.

  8. 3 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #995
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض ضريب نفوذ اينترنت در ايران چقدر است؟

    ایتنا - ضریب نفوذ متفاوتی از سوی متما و نیز مرکز آمار ایران ارائه می‌شود.


    بر اساس آمارهاي موجود با رشدي ۱۰ درصدي نسبت به سال قبل، در سال ۹۰ ضريب نفوذ اينترنت در كشور به ۴۳ درصد رسيده است.


    به گزارش ایتنا از ايسنا، اگرچه طي سال‌هاي ۸۷ تا ۹۰ ضريب نفوذ اينترنت تقريبا رشدي دو برابري داشته اما با اين حال همچنان ضريب نفوذ اينترنت به ۵۰ درصد هم نرسيده است.

    براساس آمارهاي منتشر شده از سوي مركز مديريت توسعه ملي اينترنت(متما) در سال ۱۳۸۷ درصد نفوذ اينترنت در ايران ۲۱.۸ درصد بوده كه اين رقم در سال ۸۸ با رشدي پنج درصدي به ۲۶.۴۹ رسيده است.

    اما در سال ۸۹ ضريب نفوذ اينترنت كشور با رشدي شش درصدي به ۳۲.۶ رسيده و پس از آن در سال قبل با رشدي ۱۰.۵ درصدي به ۴۳ درصد پيشرفت كرده است.
    اما اگرچه ضريب نفوذ اينترنت طي اين سال‌ها همواره با رشد همراه بوده اما همچنان اين رقم حتي به ۵۰ درصد هم نرسيده است.

    اين درحالي است كه اگر بخواهيم اين موضوع را از دريچه آماري كه از سوي مركز آمار كشور منتشر مي‌شود بررسي كنيم از ارقام فعلي هم كمتر مي‌شوند.

    به عنوان مثال براساس گزارش‌هاي مركز آمار به عنوان رسمي‌ترين مرجع آمارگيري كشور در سال ۸۹ ضريب نفوذ اينترنت كل شهرهاي كشور ۱۸.۹ و روستاها چهار درصد بوده است.

    براساس تعاريف مركز آمار، كاربر اينترنتي كسي است كه از ۱۲ ماه قبل از زمان آمارگيري تا زمان آمارگيري با اتصال به شبكه اينترنت به هر مدت، حداقل از يكي از خدمات اينترنت استفاده كرده باشد.

    ضريب نفوذ اينترنت نيز شاخصي تعيين ميزان دسترسي اهالي جامعه به اينترنت محسوب مي‌شود.

  10. 3 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  11. #996
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض انگلیس درصدد تشدید قوانین سختگیرانه بر اینترنت

    موبنا- دولت انگلیس در صدد است قوانین سختگیرانه تری را برای کنترل اینترنت و نظارت بر آن در این کشور اعمال کند.به گزارش اخبار خارجی موبنا، با طرح قوانین سختگیرانه بر اینترنت، دولت انگلیس شرکت های ارایه دهنده سرویس های اینترنت را مجبور می کند تمامی جزییات مربوط به نحوه استفاده کاربران از اینترنت را به مدت یک سال ذخیره و نگهداری کنند تا پلیس بتواند از آنها برای مقابله با جرایم و تروریسم بهره ببرد.بر اساس این گزارش، بیشترین سختگیری قرار است بر روی شبکه های اجتماعی،ایمیل ها و تماس های تلفنی بر بستر اینترنت اعمال شود.بر این اساس، وزیر کشور انگلیس اعلام کرده که نظارت منظم و گسترده برای کمک به مقابله با رشد گسترده تروریسم و جنایت در اینترنت ضروری است، اما سازمان های مردمی معتقدند دولت انگلیس از این طریق به دنبال مقابله با آزادی بیان و سرکوب مخالفان به بهانه مقابله با تروریسم است.

  12. 3 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #997
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض پرداخت هزینه بیشتر برای اینترنت موبایلی در استرالیا

    موبنا- بررسی ها نشان داده که یک پنجم استرالیایی ها برای دسترسی به پهنای باند با سرعت بالاتر هزینه بیشتری پرداخت می کنند.به گزارش اخبار خارجی موبنا، افزایش درخواست برای پهنای باند موبایلی باعث افزایش استفاده از گوشی های هوشمند شده است، به طوری که 22 درصد استرالیایی هایی که بالای 14 سال سن دارند به استفاده از اینترنت پرسرعت بر روی گوشی تلفن همراهشان علاقه دارند.تحقیقات نشان داده مردان بیش از زنان به دسترسی به اینترنت موبایلی علاقه دارند به طوری این رقم میان زنان و مردان 25 و 19 درصد برآورد شده است.بر این اساس بسیاری از استرالیایی ها به دسترسی به اینترنت پرسرعت بر روی گوشی تلفن همراهشان تمایل بیشتر دارند و حاضرند هزینه بیشتری برای این موضوع بپردازند.بر اساس این گزارش، دسترسی به سرویس های شبکه نسل سوم و چهارم تلفن همراه که سرعت بیشتری را در اختیار کاربران قرار می دهد، با هزینه بیشتری ارایه می شود.به گزارش Telsyte، استرالیایی‌ها عاشق گوشی‌های هوشمندشان هستند و به این ترتیب پیش بینی می شود تا سه سال دیگر 10 میلیون کاربر به تعداد مشترکان گوشی‌های هوشمند در استرالیا افزوده شود. بر این اساس تعداد کاربران گوشی‌های هوشمند در این کشور تا سال 2015 به 5/18 میلیون نفر می‌رسد.موسسه تحقیقاتی Telsyte همچنین پیش‌بینی کرده تا سال 2015 تعداد کاربران تلفن همراه 90 درصد کل جمعیت این کشور را تشکیل دهد. این در حالی است که در طول سال‌جاری، تعداد کاربران موبایل نصف جمعیت این کشور گزارش شده است.بر اساس گزارش Telsyte، محبوبیت گوشی آی فون تا سال 2014 باعث افزایش شمار کاربران هوشمند دراین کشور می‌شود، اگرچه گوشی‌های مبتنی بر سیستم‌عامل آندرویید که توسط HTC، سامسونگ، سونی‌اریکسون، موتورولا و هواوی ساخته شده نیز در افزایش شمار کاربران هوشمند بی‌تاثیر نبوده است.استرالیا کشوری توسعه یافته در نیمکره جنوبی زمین است. این کشور با هفت میلیون و 686 هزار و 850 کیلومتر مربع وسعت، ششمین کشور پهناور دنیا به شمار می رود. استرالیا در سال ۱۹۰۱ از بریتانیای کبیر استقلال یافت و پایتخت آن شهر کانبرا است.

  14. 3 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  15. #998
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض بخش خصوصی در حوزه انتقال پهنای باند بین الملل، بسیار فعالست

    موبنا- مدیرعامل شرکت ارتباطات زیر ساخت اعلام کرد: بیشتر کریرهای بزرگ دنیا توجه خاصی به موقعیت ایران پیدا کرده اند و در حال حاضر سفارش برای ترانزیت جنوب به شمال بسیارزیاد است.

    به گزارش موبنا مهندس خسروی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به گام آغازین در برگزاری نشست IP Transit در سال گذشته، اظهار داشت: سال قبل، شروع این موضوع بود و فکر می کنم که با توجه به اینکه در منطقه علاقمندی خیلی زیادی به انتقال پهنای باند بینالملل از طریق کشورمان وجود دارد، امسال هم با همکاری زیرساخت، پیش‌‌بینی می‌شود که سمینار تخصصی IP Transit 2012، اهداف بلندتری را دنبال نماید.»
    مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، فعالیت بخش خصوصی در این حوزه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: گروه تعاونی پیشگامان و چند شرکت دیگر، سرمایه گذاری در پروژه های فیبر بین لملل را شروع کرده اند و شرکت پیشگامان کویر آسیا، موفق شده است که پروژه فیبر عمان-چابهار را به مراحل نهایی برساند.
    شایان ذکر است که در دومین سمینار تخصصی «انتقال پهنای باند بین لملل» که سه شنبه 20 تیرماه سالجاری برگزار می شود، نمایندگانی از بازیگران فعال در حوزه کابل بین المللی نظیر شرکت های Omantel عمان، Reliance هند، Delta آذربایجان، Rozvytok اوکراین و کنسرسیوم¬های فیبر بین الملل نظیر GBI، فالکون و EPEG حضور خواهند داشت.

  16. 3 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  17. #999
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض

    بدون شرح.......


  18. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  19. #1000
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض دريافت اينترنت پرسرعت با اخطار

    در همين رابطه تبصره 3 اشاره كرده است: پس از اتمام مدت زمان تعيين شده جهت واريز وجوه اوليه در صورت عدم پرداخت ضمن راکد كردن پرونده تقاضا، نسبت به حذف رزرو امکانات تجهيزاتي اقدام خواهد شد.
    برخي كاربران از اينترنت تنها براي كسب اخبار و اطلاعات و برخي براي گشت و گذار و ديدن عكس و سرگرمي بهره مي‌برند و بعضي به دنبال آخرين آموزش و يافته‌هاي علمي‌ هستند البته كيفيت، ظرفيت و سرعت اينترنت در كشورهاي مختلف با توجه به وضعيت زيرساخت‌هاي فني و ارتباطاتي متفاوت است.
    در ايران هم شركت مخابرات و شركت‌هاي خصوصي با عنوان ندا طي چند سال گذشته نسبت به ارائه اينترنت پرسرعت البته با كيفيت‌هاي مختلف اقدام مي‌كنند كه اين موضوع نيازمند بحث و بررسي است كه در گزارش ديگري به آن پرداخته مي‌شود.
    به گزارش ايسنا، شركت مخابرات ايران در سال‌هاي اخير با فراهم كردن بسترهاي اينترنتي، چه در سال‌هاي اوليه با سرويس دايل‌آپ و چه امروز با DSLها، استفاده از اينترنت و اطلاعات شبكه را براي مشتركان خود تسهيل بخشيده است.

    * نحوه ارائه سرويس‌هاي اينترنتي در كشور
    متقاضيان در تهران براي دريافت خط اينترنت پرسرعت بايد درخواست سرويس خود را مطابق راهنماي تنظيم درخواست و به همراه مدارک اوليه توسط نماينده معرفي شده به اداره نگهداري ديتاي شرکت مخابرات استان مربوطه ارايه كند.
    سپس بررسي درباره امکان واگذاري ارتباط در محل مورد تقاضا از طريق مرکز آبونه مخابراتي مربوطه به لحاظ پورتي، تجهيزاتي، پهناي باند و همچنين ارتباطي ( سيم فيزيکي)‌ توسط شرکت مخابرات استان در مدت 15 روز صورت‌پذير است كه پس از حصول نتيجه مثبت، مراتب به همراه نوع مودم‌هاي سازگار با پورت‌هاي دسترسي رزرو شده و همچنين يک نسخه کارت تقاضا و اشتراک تحويل متقاضي شده و متقاضي بايد ضمن مطالعه دقيق و تاييد موارد مندرج در اين کارت توسط صاحبان امضاء مجاز شرکت/سازمان، ميزان هزينه‌هاي اعلام شده معادل 45 روز آبونمان به عنوان پيش پرداخت و مبلغي بعنوان هزينه نصب برابر تعرفه‌هاي مصوب پرداخت و اصل فيش‌هاي واريزي را به اداراه نگهداري ديتا شرکت مخابرات استان تحويل دهد.
    در ادامه ارائه خدمات از سوي مخابرات استان مربوطه، از تاريخ تحويل خط مشترک و امضاء صورت جلسه تحويل ارتباط مورد نظر توسط نماينده شرکت مخابرات استان و نماينده شرکت متقاضي بايد مشترک نسبت به پرداخت صورت حساب‌هاي صادره از سوي شرکت مخابرات استان اقدام كند.

    *مشتركان توجه كنند
    بر اساس تبصره 1، مطابق دستورالعمل موجود پس از پرداخت هزينه توسط متقاضي، اداره نگهداري ديتاي استان مربوطه نسبت به صدور فرم دستور مداري و دايري سيم خصوصي، تست ارتباط و تحويل سرويس (در صورت لزوم با امکانات مخابرات) اقدام مي‌كند در اين مرحله متقاضي موظف به پيگيري دايري بوده و در صورتي که نسبت به تحويل خط درخواستي به هر دليلي اقدام نكند سرويس مذکور داير تلقي مي‌گردد و از آن تاريخ نسبت به صدور صورتحساب اقدام مي‌شود.
    در تبصره 2 نيز متقاضيان اين سرويس جهت دريافت IP address پس از واريز هزينه‌ها، نسبت به تکميل فرم Ripe و تحويل آن به اداره نگهداري ديتا استان‌هاي مربوطه اقدام كند.
    در همين رابطه تبصره 3 اشاره كرده است: پس از اتمام مدت زمان تعيين شده جهت واريز وجوه اوليه در صورت عدم پرداخت ضمن راکد كردن پرونده تقاضا، نسبت به حذف رزرو امکانات تجهيزاتي اقدام خواهد شد.
    تبصره 4 هم آورده است: در صورت هرگونه تغيير در آدرس پستي، مشترک موظف به اعلام آدرس جديد است و در پايان در تبصره 5 آمده است: خدمات تنها به شرکت‌هاي دولتي و يا شرکت‌هاي خصوصي داراي مدارک ثبت رسمي واگذار مي‌شود.

    /itanalyze.com

  20. 2 کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •