تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 769 از 2365 اولاول ... 26966971975976576676776876977077177277377981986912691769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,681 به 7,690 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    1-من نديدم.حتما بدون كراس اوورش بسته شده.اونجوري امكان داره چون خود كراس اوور محافظت ميكنه از سوختن تيوتير. اين اسپيكر 100 وات RMS هست ولي بايد 150 وات بهش بدي تا كامل درايو بشه. البته 150 وات با HPF و كنترل شده.كليپ و ديستورشن پدر هر اسپيكري رو در مياره.
    2- گوش انسان فركانسهاي بين 20 هرتز تا 20 كيلو هرتز رو ميشنوه. وظيفه اجراي فركانس 60 هرتز تو سيستمهاي صوتي بر دوش ساب ووفرها هستش.ولي اين اسپيكر با توجه به طراحي وخصوصياتي كه دارهو همچنين Cone Area بزرگي كه داره از عهده اون بر مياد.
    3-من با هليكس A2 شنيدم كه يه زماني 1 تومن قيمتش بود. الان حدود 600-700 دست دومش رو ميفروشن.به نظر من با توجه به كلاس A بودن بهترين امپ براي اين اسپيكر هست.
    شايد با X4D كن وود هم درايو بشه چون 120 وات واقعي ميده.
    سلام
    با حساب این قیمتها برای آمپ مناسب برای این باند خیلی مقرون بصرفه نیست خرید این باند. درسته؟
    (قیمت آمپ کنوود را هم بفرمایید)
    ممنون

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام !

من ميخوام واسه ماشينمون يه ضبط و بلدگو بگيرم كه كيفيتش خوب باشه! حتما usb بخوره! نهايت400/ 500 تومن بشه كلا!

و اينكه ماشينمون 206 ميشه ضبط رو به كنترل خوده ماشين وصل كرد و رو صفحه كه ساعت نشون ميده نشون بده؟
    اگه میتونید 800 و خورده ای سرمایه بزارید یه چیز بی نظیر پیشنهاد دارم ( البته منظورم سیستمو آمپلی و از این چیزا نیستا)
    اگرم که نه با 400... میتونید تصویری و باند یا نه با 300... پخش و باند با اینتر فیس بگیرید
    حالا انتخاب با خودتونه

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پرشیا اینقدر مسخرت که چیزی گیر نمیاد براش
    لطفا

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام
    به نظرتون اینا چطورن؟
    باند پایونیر 6993
    ساب پایونیر 1000 وات w308f
    آمپلی ads 1600 وات

قیمتشون الان چنده؟
    Last edited by mesi_2010; 13-06-2012 at 22:12.

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

خوب
    من آمپلی چه مدلی بگیرم؟؟
    چه برندی که مناسب باشه؟
    هزینه ی خوبی هم واسش کنار گذاشتم....!!
    کنوود 718ای ایکس
    ضبط 80prs که ظاهرا گفتین مناسبه آره؟؟
    اینا چقدر در میاد به تفکیـــک؟

هنوز خرما پزون شروع نشده کــه!
    خرما پزون 1 ماه دیگه جا داره
    تازه زمستونمـــــــــــــونــه !!

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام
    من چنتا از دوستانم داشتند و بالاي يك سال حد اقل استفاده كردن و با توانهاي بالا يعني 150 وات به بالا بهش دادن. سوختن تو كارش نيست. برادر. اينها همه حرفه. قويترين اسپيكر از نظر اجراي فركانسهاي 60 به بالا همين 1073 هست ولي بايد 150 وات بهش ورودي بدي.

ببين محمد جان،توقعات شما با هزينه اي كه ميخواهيد بپردازيد جور در نمياد گلم.من پيشنهاداتي كه ميدم به دوستان سعي ميكنم يه صداي استاندارد و بودن اعوجاج رو تو ماشينشون داشته باشن.
    اين مطالبم خطاب به كليه عاشقان صداي خوب و با كيفيت هست.خواهش ميكنم نه تنها شما محمد جان و نه شخص ديگه اي به دل نگيره:
    شما ديتيل و وضوح ميخواهيد ولي از اونطرف پولش رو هم نميخواهيد پرداخت كنيد .به نظرتون اين كار عمليه؟
    من الان 2.5 ميليون پول سيستمم هست.ميتونم بگم وقتي تو ماشين ميشينم موزيك گوش ميدم نه صداي در قابله و كوبش هاي بي دقت و....
    به نظرتون با يه اسپيكر معمولي كه هيچ فركانسي رو درست پخش نميكنه و فلان پخش كه DAC خوبي نداره،آمپليفايري كه S/Nش پائينه و متريال خوبي نداره،دمپينگش چنگي به دل نميزنه،اكسسوري خوب كه هميشه گفتم از نون شب تو سيستم بازي واجبتره فخبري نيست و.....كلي مسائل ديگه ،ميتوان ديتيل و جزعيات داشت.
    دوستان خواهشن كمي اطلاعاتتون رو بالا ببريد.نيائيد چيزي بگوئيد كه واقعا نميشه.حالا 718 نه اسپيكرهاي پايونير.
    باز طرف مياد ميگه من پول ندارم ولي ميخوام سيستمم بتركونه.كيفيت در حد استوديو ميخوام و....
    من هم سعي ميكنم با داشته هاتون بهترين پيشنهاد رو بدم.
    ببخشيد محمد جان تو پست شما كمي درد دلم باز شد.
    من نمیگم نمیخوام پول بدم
    من میگم نمیخوام خیلی خرج کنم
    و من نگفتم یه صدایی میخوام بترکونه چون واقعا عاقلانه نیست با 400-500 نمیشه کاری کرد
    من فقط گفتم یکم کیفیت صدا بهتر بشه و در ضمن اومدم پیش شما که راهنماییم کنید چون من خیلی سر در نمیارم ، نه میدونم خازن چیه نه میدونم کامپ چیه نه ...
    گفتم اگه برم پیش نصاب به قول شما میخواد جنسش رو بفروشه و میگه فلان چیز رو بگیر خیلی خوبه (دقیقا مث همین 718 هایی که خریدم و 2350) که بزرگترین اشتباهم بود
    2350 گرفتم با اینکه سر در نمیوردم اینجا هم همینو تائید کردن ولی در صورتی که یه خروجی بیشتر نداره و الان هر کاری بخوام بکنم باید اول از همه پخشم رو عوض کنم
    718 رو پیش هر کی رفتم گفت عالیه از این بهتر نیست و ... نمیگم بده این در حد متوسطه ولی من کیفیت رو بیشتر میپسندم تا بلندی صدا
    گفتم شاید راهی باشه که بشه کیفیت صدا رو یکم بیشتر کرد نه در حد یه سیستم 2 میلیونی در حد سیستم فعلی خودم
    در کل از راهنمایی تون ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من نمیگم نمیخوام پول بدم
    من میگم نمیخوام خیلی خرج کنم
    و من نگفتم یه صدایی میخوام بترکونه چون واقعا عاقلانه نیست با 400-500 نمیشه کاری کرد
    من فقط گفتم یکم کیفیت صدا بهتر بشه و در ضمن اومدم پیش شما که راهنماییم کنید چون من خیلی سر در نمیارم ، نه میدونم خازن چیه نه میدونم کامپ چیه نه ...
    گفتم اگه برم پیش نصاب به قول شما میخواد جنسش رو بفروشه و میگه فلان چیز رو بگیر خیلی خوبه (دقیقا مث همین 718 هایی که خریدم و 2350) که بزرگترین اشتباهم بود
    2350 گرفتم با اینکه سر در نمیوردم اینجا هم همینو تائید کردن ولی در صورتی که یه خروجی بیشتر نداره و الان هر کاری بخوام بکنم باید اول از همه پخشم رو عوض کنم
    718 رو پیش هر کی رفتم گفت عالیه از این بهتر نیست و ... نمیگم بده این در حد متوسطه ولی من کیفیت رو بیشتر میپسندم تا بلندی صدا
    گفتم شاید راهی باشه که بشه کیفیت صدا رو یکم بیشتر کرد نه در حد یه سیستم 2 میلیونی در حد سیستم فعلی خودم
    در کل از راهنمایی تون ممنونم
    بهترین کار برای شما فروش این قطعات هست و اول از همه خرید پخش بعد خرید یه آمپ و یه جفت کامپوننت یا کواکسیال از یه برند معروف 600تومن کافیه تقریبا (با احتساب کابل کشی)

8. این کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

دوستان ضبط من ( DEH 580 MP ( Premier Pioneer هست میخوام براش اینترفیس بخرم که با دسته ماشین کار کنه (206) ، چنده و اینکه از کجا باید خریداری کنم ؟
    سئوال من جا موند و لطفا راهنمایی کنید

10. این کاربر از bedad.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سئوال من جا موند و لطفا راهنمایی کنید
    گرون شده فضایی 50تومنه گویا!
    از سیستم فروشیها

12. این کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من میخوام یه ضبط ماشین بخرم ...
    پولم 200 تا 250 تومنه و میخوام یه ضبط شیک و با کلاس با تمام امکانات معمول مثل usb و bluetooth بخرم .. لطفا منو راهنمایی کنید

mp3 و غیره هم داشته باشه ترجیحا پایونییر با کلاریون .. نمیدونم کلاریون خوب هست با نه راهنمایی کنید منو ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •