کلا ماشا... ما ایرانی در غلو کردن نمونه نداریم![]()
شبکه 3تاخیر داشت و داره ولی نه دیگه تا این حد ! بین 7- 10 ثانیه تاخیر وجود داره .
کلا ماشا... ما ایرانی در غلو کردن نمونه نداریم![]()
شبکه 3تاخیر داشت و داره ولی نه دیگه تا این حد ! بین 7- 10 ثانیه تاخیر وجود داره .
آخ حیف شد دیشب سرهنگو از دست دادم گزارششو ... گوش دادن به گزارشگرای ایرانی هم خودش تفریحی شده هااااا
راستی بازی یونان و چک رو کی گزارش کرد از شبکه ورزش؟!
__________________________________________________ ___________
اینم واسه بازی ایران.......... آقااااااااااا عمقه فاجعه رو دریاب ........ وقتی که عادل فردوسی پور هم سوتی میده!!
یه صحنه غلامرضا رضایی پشت دراوزه داشت تمرین میکرد بعد عادل حواسش رفته بود به اون بعدش خسرو حیدری صاحب توپ شد .... عادل هم دستش درد نکنه گفت : توپ به غلام رضا رضایی ....البته نه خسرو حیدری هستش ... رضایی با چندتا بازیکنه دیگه دارند گرم میکنن من حواسم رفت به اونا (دیدین که هر وقت اشتباه میکنه خودشم کلی میخنده)
تیگه هاش هم که مثه همیشه باحال بود ولی هنوز داغ دل همه رو با اون ماجرای تعویضی هر موقع که بتونه تازه میکنه
یه چیز هم گفت در مورد بازیکنای قطر : قطریا میرند از "این ور و اون ور" بازیکن تیم ملی جمع میکنن...
اطلاعاتت کامل نیست لطفا نظر نده
یک درصد هم احتمال نمیدی که درست میگم.؟
تاخیر ها متفاوته:
مثلا شبکه 3 با راه فردا (افغانستان) و TRT (ترکیه) ,
بیست تا سی ثانیه اختلاف داره ولی زنده ترین پخش رو ZDF داره که همون چیزیه که گفتم.![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 12-06-2012 at 22:12.
تایید میشه..کلا ماشا... ما ایرانی در غلو کردن نمونه نداریم![]()
اشبت می کنی ...منم همیشه از ZDF می بینم هر موقع میزنم مقایسه می کنم اختلاف بین 7 تا 8 ثانیه هست..تاخیر ها متفاوته:
مثلا شبکه 3 با راه فردا (افغانستان) و TRT (ترکیه) ,
بیست تا سی ثانیه اختلاف داره ولی زنده ترین پخش رو ZDF داره که همون چیزیه که گفتم.![]()
مشکل از گیرنده شماست....البته ممکنه اختلاف سانسور بین هر بازی بیشتر یا کمتر باشه ولی نه دیگه 1 دقیقه و 35 ثانیه که گفتی ...
البته بهتره دیگه کشش ندیم تا بحث تاپیک منحرف نشه..![]()
Last edited by ali_agha1981; 12-06-2012 at 22:21.
من هم یه پست بدم دیگه ادامه ندیم
حرف شما درسته گیرنده ی دیجیتال کلی تاخیر داره + شبکه 3 هم از Time Shift استفاده میکنه و میتونه اون رو زیادی عقب کشیده بودند دیشب که 1:35 اختلاف بود.
امشب نگاه میکنم ببینم فرقی کرده یا نه![]()
ای بابا چرا کسی نظری نداشت؟! :دی
اینجا رو طرف خوب اومد :دی
عکس:
شوتشو میگم!
سوتی ها تو کدوم دقایق اتفاق افتاد برا ایران یکی بگه.
در ضمن بالای پنجره سانسوره تو دیجیتال آنالوگ رو فک نکنم!! سانسور نیست یه رنگ سیاه هست! معلوم نیس چیه
من با Live Score دقیقه ها رو مقایسه میکنم اختلاف کمتر از 30 ثانیه هست . ولی در کل خاک تو سرشون . الهی آمین !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
قبل از بازی های یورو یک بازی دوستانه ایسلند بود با یه تیم دیگه یادم نمیاد .
علیفر گزارشگر بود اینو گفت : آیس یعنی یخ ، لند یعنی سرزمین و در نتیجه ایسلند یعنی سرزمین یخ !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دقیقه 66 بازی ایران قطر دوربین رفت رو تماشاجیها یارو همچین دست کرده بود تومماغش اونم با کلی فشار اوردن
قشنگ 5ثانیه هم دوربین روش بود
من که به جز یه بچه که اونم دقیق نمیدونم دست تو دهنش بود یا دماغش چیز دگه ای ندیدم 5 ثانیه هم روش نبود یکسره گذشت!شاید جای دگه ای بوده مشخصات دقیق تر بده. دقیقه 65:40 به بعد دوربین رو تماشاگراس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)