سعید خان از FEAR داغون تر داریم که یکی از بچه ها فامیلمون فقط 8 سالشه بازی میکنه؟
من جرات شو ندارم بازیش کنم![]()
سعید خان از FEAR داغون تر داریم که یکی از بچه ها فامیلمون فقط 8 سالشه بازی میکنه؟
من جرات شو ندارم بازیش کنم![]()
با توجه به گفته های شما و جمع بندی های خودم ایکس باکس بهتره چون ما که گیمر نیستیم فقط چند بازی معمولی رو میخواهیم بازی کنیم سراغ بازی های جنگی هم نمیریم
حالا بازی های انحصاری چیه ؟؟؟؟؟
کدوم مدل ایکس باکس از لحاظ قیمت و کارایی برای ما مناسب تره ؟؟؟
هارد اگر زیاد باشه به چه دردی میخوره ؟؟؟
با تشکر
1-انحصاری: بازی هایی که واسه یک کنسول میاد واسه اون یکی نمیاد(عجب ادبیاتی)
2-به نظرم Slim 4GB کافی باشه واسه شما چون هم زیاد نمیخواید باش بازی کنید که نیاز به هارد داشته باشه و هم اگه بخواید کینکت بخرید اسلیم بهتره.
3-هیچیروش بازی نصب میکنن واسه ما گیمر ها.
صدای کم + خوندن از روی هارد + عمر بیشتر دستگاه + سرعت لودینگ بهتر + بهتر لود شدن تکسچر ها
هم از مزایای این هست.![]()
سلام
بنده یدونه ps3 اسلیم تمیز بدون خط و خش 120 گیگ کپی خور شده 3.55 دارم با دوتا دسته اصلی یکیشم رنگ لیمیتد آبی + بازی gof of war 3 اوریجینال + کلی بازی روش
بنظر شما ارزش داره با xbox اسلیم عوض کنم؟
ممنون
عجب بچه های گوگولی مگولی ای
بازی انحصاری به بازی ای گفته میشه که فقط برای یک کنسول به خصوص تولید میشه و روی بقیه یا کامپیوتر نمیتونید پیداشون کنید .
بازی های انحصاری کنسول ۳۶۰ رو میتونید از فهرست زیر پیدا کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونهایی که ستون Exclusive اشون سبز هست انحصاری هستند . که بعضی هاشون مثل Ace Combat 6 برای بچه های ۱۴ ساله خوب و مناسبند - جنگی هم هستند که حوصله شون سر نره .
کافیه هر بازی که میخواید بخرید رو روی اسمش کلیک کنید و بعدش اون کنار سمت راست Rating اش رو بخونید - متوجه میشید که برای چه سنی مناسب هستند .
مثلا در مورد تکن که قبلا در موردش گفته بودید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بچه های زیر ۱۵ سال مناسب نیست توی بیشتر کشور های دنیا .
در مورد مدل هم بستگی به جیب مبارک داره ولی کینکت فراموش نشه که باعث تحرک و زود خسته شدن بچه ها از نظر فیزیکی میشه و باعث میشه مدت طولانی پای دستگاه نشینند که آسیب های جدی ببینند . کلا کینکت و موشن کنترلر و موو خیلی چیزهای خوبی هستند و باعث تحرک جسمانی میشند و به سلامت جسمی فرد هم آسیب نمیرسونند (البته با رعایت دستور العمل) .
هارد خیلی مهمه - اول از همه اینکه باعث میشه درایو کمتر زور بزنه و این یعنی اینکه صدای کمتری تولید میشه - در عین حال بارگذاری بازی ها خیلی سریع تر انجام میشه و پشت صفحه های لودینگ خیلی منتظر نمیمونید . البته مزایای دیگه ای هم داره مثل استفاده برای ذخیره عکس و فیلم و بعضی بازی های خاص .
Last edited by sonixax; 12-06-2012 at 21:16.
برای جی میخوای عوض کنی ؟! ۳۶۰ چی داره که Ps3 نداره ؟! بازی های انحصاری بهتر ؟!
اگر مشکلتون عدم توانایی در انجام بازی های جدیده (مالتی ها) فکر کنم یه PC بیشتر به کارت بیاد .
همه مدل هاش هر بازی که ساخنه میشن رو راحت اجرا می کنند ؟؟؟ مثلا بازی های جدید رو مدل های قدیمی اجرا می کنند
اگر یه مدل ارزون بخریم با کینکت خوبه ؟؟
راستی موو بهتره یا کینکت ؟؟؟؟
بله اجرا میکنه
همه مدل هاش هر بازی که ساخنه میشن رو راحت اجرا می کنند ؟؟؟ مثلا بازی های جدید رو مدل های قدیمی اجرا می کنند
چیزی که آرکید 7 سال پیش اجرا میکنه یک اسلیم 250 هم اجرا میکنه
گرچه سخت افزار اسلیم ها دچار یه بهینه سازی کوچیکی شدند
آره فکر خوبیه ولی شما که سر در نمیارید نو(آک) بخرید بهترهاگر یه مدل ارزون بخریم با کینکت خوبه ؟؟
من تجربه ی جفتشو داشتمراستی موو بهتره یا کینکت ؟؟؟؟
بازی های کینکت با توجه به اینکه واسه نوجوان میخواید به نظرم بهتره
بعدشم Xbox که move نداره![]()
با تشکر از همه
برای بچه ها کینکت خوبه ؟؟؟؟ فکر کنم سرگرمشون کنه ؟؟؟؟
راستی مدل های ایکس باکس چیا هستش؟؟
یکیش اسلیم یکیش پریمیوم
کدومش بهتره ؟؟؟
کسی از قیمت ها خبری نداره ؟؟؟؟
بله همه ی بازی هایی که برای ۳۶۰ میاد روی همه کنسولها کار میکنه .
مدل قدیمی نو هم پیدا نمیکنید الان همه اسلیم هستند .
در مورد موو و یا کینکت نظر شخصی بنده رو بخواید جفتش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)