با سلام
این مشکل میشه رفع بشه ؟
دوستان اگر راهنمایی بکنید ممنون میشم
يه مشكل به نظر من خيلي بزرگ داره پرو 6 اونم دوربين هاي بازي هست خيلي نا فرمه نميتوني كامل بر بازي مشرف باشي
آيا راه حلي وجود داره
توي پرو 5 دوربين بهتر بود بنظرم
يه مشكل به نظر من خيلي بزرگ داره پرو 6 اونم دوربين هاي بازي هست خيلي نا فرمه نميتوني كامل بر بازي مشرف باشي
آيا راه حلي وجود داره
توي پرو 5 دوربين بهتر بود بنظرم
درضمن این فایل اپشن فایل نهایی که قرار دادی که در ان تیم های المان درست شده اند از رپید شاید پاک شده است ضمن قرار دادن این فایل در مگا شایر چون مطمن تر است توضیح کاملی درباره این اپشن فایل قرار دهید تا با خصوصیات ان اشنا شیم وبدونیم این اپشن فایل چه کاری انجام می دهد وچه تغییراتی دراین بازی انجام میدهد این فایل رو دوباره حتما قرار دهی
با سلام
دوست عزیز لینک هایی که برای dkz , ggs "ذاشتتی خراب هست
ممکن هست در یک جای دیگه اپلود کنید
با تشکر
با سلامنوشته شده توسط pes6
ممنون از زحمات شما دوست عزیز اما یک سوال داشتم این فایل برطرف کننده مستر لیگ رو در کجا بریزم ؟
با تشکر
با سلام
یک درخواست از دوستان داشتم اینکه هر پچی برای تغییرات در بازی داده میشه طریقه امپورت کردن هم کامل توضیح داده بشه تا مشکلی پیش نیاد
سلام میخواستم بدونم
این بازی با گیم پد هم ساپورت میشه چون با شماره قبلش ساپورت نمیشد
ممنون
با سلام
دوست عزیز این برنامه تبدیل زبان انگلیسی Dkz چه جوری باید ریخت تا زبان عوض بشه ؟
سلام دوستان
بالاخره بازی به دستم رسید.
من از اون کسایی هستم که غیر از فیفا هیچ فوتبال دیگه ای بازی نمی کردم.
game play این بازی فوتبال خیلی طبیعی تر از فیفا هستش.اما خیلی بازی کردن باهاش سخته.
ببخشید یه سوال داشتم چطور میشه این بازی رو دونفره بازی کرد.من یک دسته بازی دارم ولی هر کاری کردم نتونستم دو نفرش کنم.
بازم سلام
من تا ساعت 9 امشب سعي ميكنم چندين فايل آموزشي رو قرار بدم تا دوستاي عزيز ديگه به مشكل بر نخورن
يا علي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)