تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 131

نام تاپيک: وصل شدن به اینترنت جهانی بدون ورود به منو سرویس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تلویزیون من مدل 46C6960 است
    آیا روی این مدل جواب میده؟
    این دکمه های fastforward و fastrev کجا هستن؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

fast forward همون << و fast rewind همون >> هست.

3. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

fast forward همون << و fast rewind همون >> هست.
    مرسی.من تست کردم.اما هیچ اتفاقی نیفتاد.
    یعنی اول دکمه اینترنت رو زدم.
    بعد بلافاصله fast forward.
    بعد 2 بعد 8 بعد 9 و در نهایت fast rev .
    اما هیچ اتفاقی نیافتاد.
    به نظرتون مشکل از چیه؟
    راستی الا خودم فکر کردم گفتم شاید لازمه که مثلا باید مودم adsl رو به تلویزیون وصل کرد؟
    آیا احتیاجه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    دوست گرامی شما برای وصل شدن به اینترنت تی وی باید مودم داشته باشی یا مدام معولی و یا وایفا در هر صورت مودم باید وصل اینترنت بشود مودم را وصل کن بعد اون کد را بزن به ایمد حق فعال می شود ..

6. این کاربر از hossin_p2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    دوست گرامی شما برای وصل شدن به اینترنت تی وی باید مودم داشته باشی یا مدام معولی و یا وایفا در هر صورت مودم باید وصل اینترنت بشود مودم را وصل کن بعد اون کد را بزن به ایمد حق فعال می شود ..
    پس مودم هم احتیاجه.
    لازمه که سیستم رو هم ببرم یا خود مودم رو به تلویزیون بزنم کافیه؟
    مودم من معمولیه.یه خروجی برق داره.یه کابل شبکه .یکی هم سیم تلفن یا همون Rj11. این 3تا رو بایدحتما وصل بشن دیگه؟
    احتمالا باید تنظیمات کانفیگ مودم هم طوری باشه که خودکار به اینترنت وصل بشه.درسته؟
    Last edited by taknavaz123; 09-06-2012 at 21:40.

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

پس مودم هم احتیاجه.
    لازمه که سیستم رو هم ببرم یا خود مودم رو به تلویزیون بزنم کافیه؟
    مودم من معمولیه.یه خروجی برق داره.یه کابل شبکه .یکی هم سیم تلفن یا همون Rj11. این 3تا رو بایدحتما وصل بشن دیگه؟
    احتمالا باید تنظیمات کانفیگ مودم هم طوری باشه که خودکار به اینترنت وصل بشه.درسته؟
    بله مودم باید در حالت pppoe یا همون اتصال خودکار به اینترنت باشه
    لازم نیست کامپیوتره ببری فقط مودم ... اگه تلویزیون کابل شبکه بهش می خوره مستقیم کابل شبکه رو از مودم میزنی به تلویزیون اگه هم پورت LAN داره پشت تلویزیون ولی شبیه به کایل شبکه نیست یه تبدیل داره توی جعبه tv باید باشه .
    اگه هم قابلیت wifi داره تلویزیون ( یا دانگلشو خریدی که احتمال قوی نخریدی ) و مودمت هم وایرلس هست نیازی به وصل کابل نیست . از داخل خود tv میری شبکه وایرلس رو پیدا می کنی و وصل میشی

9. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یک نکته که یادم رفت بگم اینه که باید کد رو خیلی سریع وارد کنید مثلا در کمتر از 1 ثانیه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

من این کد رو توی 7 ثانیه وارد کردم و شد ( پس خیلی هم سرعت عمل نمی خواد ) کشور هم عوض کردم فقط موضوع اینجاست که بعد از عوض کردنش هم خیلی از اپلیکیشن های سامسونگ تشخیص می دادن و می گفتن این سرویس در محدوده شما قابل دسترسی نیست
    یا همون (not available in your area )
    همه چیز همون app های سامسونگ هست یعنی برنامه شگفت انگیز و خارق العاده ای من ندیدم ( نسبت به این همه تبلیغی که شده 100000 تا کانال میاد و ... ) اصلا همچین چیزی نیست .

12. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من این کد رو توی 7 ثانیه وارد کردم و شد ( پس خیلی هم سرعت عمل نمی خواد ) کشور هم عوض کردم فقط موضوع اینجاست که بعد از عوض کردنش هم خیلی از اپلیکیشن های سامسونگ تشخیص می دادن و می گفتن این سرویس در محدوده شما قابل دسترسی نیست
    یا همون (not available in your area )
    همه چیز همون app های سامسونگ هست یعنی برنامه شگفت انگیز و خارق العاده ای من ندیدم ( نسبت به این همه تبلیغی که شده 100000 تا کانال میاد و ... ) اصلا همچین چیزی نیست .
    اون تبلیغه که چرته. مدل های 2011 اتوماتیک فعال هستند و مشکلی ندارند فقط به درد این می خوره که کشور اسمارت هاب رو عوض کنی و برنامه هایی که برای ایران نیست رو نصب کنی.
    شما مدل تلویزیونت چیه که 7 ثانیه هم طولش بدی قبول می کنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

اون تبلیغه که چرته. مدل های 2011 اتوماتیک فعال هستند و مشکلی ندارند فقط به درد این می خوره که کشور اسمارت هاب رو عوض کنی و برنامه هایی که برای ایران نیست رو نصب کنی.
    شما مدل تلویزیونت چیه که 7 ثانیه هم طولش بدی قبول می کنه؟
    c7000 led ... اون 7 ثانیه هم تقریبی گفتم ( کرنومتر که نگرفتم ) ولی خب خیلی طولش دادم شاید حتی بیشتر از 7 ثانیه .. وقتی internet@tv رو زدم خیلی مکث کردم تا کامل بالا بیاد و بعدش خیلی شمرده اون دکمه هارو زدم . لیست کشور ها اومد تغییرش دادم تمام برنامه هایی که قبلا نصب کرده بودم پاک شد ( البته به درد بخور هم نبودن )
    اپلیکشن های زیادی توی قسمت samsung apps اضافه شده بود ( مثل یوتوب ، netflix و ... ) ولی من چندتاشو تاشو نصب کردم کار نداد بعضی هاش می نوشت Not available in your area ,و بعضی هاشم احتمالا به خاطر چیلترینگ نیورد ...
    خلاصه برنامه ی خیلی شگفت اوری ندیدم ( اگه شما دیدید بگید ما هم استفاده کنیم مثل تی وی های آنلاین ) ... اگه browser داشت خیلی بهتر بود ( شنیدم مدل های جدید دارن )
    این تجربه من از internet@tv و برنامه هاش .
    Last edited by hermione; 11-06-2012 at 12:01.

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •