دوست عزیز ممنون از راهنماییت
من امروز زنگ زدم و فروشنده گفت که دستگاهت LT3.0 پلاسه و میتونی راحت آپدیت کنی داشبوردت رو !
آیا امکان داره که فریم ور LT3.0 پلاس باشه ولی داشبورد 2.0.13146.0 باشه ؟؟؟ حالا اگر من آپدیت نکنم 2 تا مشکل خواهم داشت ( اینجوری متوجه شدم اگر اشتباه میکنم راهنمایی کنید):
1- اینکه در دستورات صوتی کینکت دستور نمیگیره نمیدونم که بخاطر داشبورد قدیمیه یا نه؟ولی جالبه که سایت ویکی پدیا در جزییات آپدیت 14699 و 14719 ذکر شده که با آپدیت داشبورد یکسری فیکس ها در دستور صوتی کینکت اعمال شده پس من باید بناچار آپدیت کنم.
2- اگر بخوام بازی های جدید بگیرم که قفل های XGD3 دارن حتی اگر LT3.0 داشته باشم ( بنا به گفته فروشنده که میگه دستگاه من هستش) بازی ها اجرا خواهند شد یا نه؟ یا اینکه حتما باید داشبورد هم آپدیت بشه و تنها LT3.0 بودن کافی نیست ؟
و با تمام تفاسیر طبق راهنمایی های دوستان من بناچار باید داشبورد رو آپدیت کنم ( اگر فریم ور فعلی منLT3.0 هم نباشه که دیگه کپی هارو نمیخونه وباید ببرم پیش فروشنده ) خوب درپایان با داشتن LT3.0 و داشبورد جدید چه چیزی رو ازدست میدم و چه مشکلاتی برام پیش میاد که هزینه تراش و دردسرساز خواهد شد (عجب داستانی شده واسه تازه کارهایی مثل من !!!! دیگه دارم گیج میشم )
درضمن من فایل آپدیت 14719 رو دانلود کردم که زیپش 89.5 مگابایته و بعداز آنزیپ 94.5 مگابایت میشه آیا فایل مورد اطمینانه ؟
دوستان دیگر هم اگر راهنمایی کنند که سریعتر به نتیجه برسم ممنون میشم

.gif)
.gif)

.gif)
(فکر کن اوریجینال میخواستی بخری چقدر میخواستی پول بدی؟
)