سلام
آیا می تونم با تلویزیون سامسونگ مدل 40D6940 اینترنت برم و وبگردی کنم و این مدل قابلیت ظبط کانال بر روی فلش مموری یا هارد اکسترنال را دارد یا خیر ؟
این مدل چطوره UA40ES5600M کسی قیمتشو نداره بده سایز 40 با گارانتی قابلیت ظبط کانال را دارد یا نه
سلام
آیا می تونم با تلویزیون سامسونگ مدل 40D6940 اینترنت برم و وبگردی کنم و این مدل قابلیت ظبط کانال بر روی فلش مموری یا هارد اکسترنال را دارد یا خیر ؟
این مدل چطوره UA40ES5600M کسی قیمتشو نداره بده سایز 40 با گارانتی قابلیت ظبط کانال را دارد یا نه
Last edited by mostafa_rsx; 08-06-2012 at 06:13.
راستی یادم رفت بگم D5000 بانه ای تیونر دیجیتال ندارند. یه علت ارزونی قیمتش به خاطر همینه.
وب گردی نمی تونید بکنید ولی PVR و تایم شیفت داره.
مطمئنید آخه 40D6940 پورت لن داره و smart می باشد پس چطور نمیشه اینترنت رفت ؟
اسمارت هست و می تونید روش اپلیکیشن و بازی نصب کنید ولی وب براوزر نداره. اگر می خواید باهاش وب گردی کنید باید مدل 6960 رو بخرید.
به نظر شما می ارزه 200 هزار تومان بیشتر بدم و بجای 6940 مدل 6960 را بگیرم ؟
غیر از وب براوزر وایرلس داخلی هم گیرتون میاد ولی 200 تومان تفاوت کمی نیست. بستگی به خودتون داره که چقدر نیاز به وب براوزر تلویزیون داشته باشید ولی در نظر داشته باشید هیچ وقت وب براوزر تلویزیون نمی تونه شما رو از کامپیوتر بی نیاز کنه.
نرم افزار samsung d6940 را از چه سایتی دانلود کنم ؟
اگر منظور اپلیکیشن های اسمارت هاب هست که باید با خود تلویزیون دانلودش کنی.
کسی خبر داره که مدل es8000 سامسونگ با مدل قبلیش یعنی d8000 از نظر کیفیت تصویر فرق داره یا نه ؟ اگه فرق داره توی چه مواردی هست ؟ ( با تفاوت بین امکانات و ظاهر و اینچیزا کاری ندارم . فقط تفاوت کیفیت مهم هست) با تشکر
سایت flatpanelshd از جفت مدل ها ریویو نوسته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجور که میگه ES8000 نسبت به D8000 از نظر بهبود کیفیت تفاوت چندانی نکرده.When it comes to picture quality, Samsung ES8000 gave us many reasons to applaud performance. ES8000 offers no dramatic picture improvements compared to last year’s D8000,and we had hoped to see just a bit more, but in the end – and when compared to the competition – we still need to say that Samsung has a very competitive LCD-TV on their hands with ES8000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)