تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3065 از 3195 اولاول ... 20652565296530153055306130623063306430653066306730683069307531153165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,641 به 30,650 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی هایی که دارای قفل xgd3 هستن این مشکل رو دارن
    تو این لیست فقط dirt3 رو شک دارم که هست یا نه بقیش مشکلی ندارن
    دوست عزیز ممنون از راهنماییت

من امروز زنگ زدم و فروشنده گفت که دستگاهت LT3.0 پلاسه و میتونی راحت آپدیت کنی داشبوردت رو !

آیا امکان داره که فریم ور LT3.0 پلاس باشه ولی داشبورد 2.0.13146.0 باشه ؟؟؟ حالا اگر من آپدیت نکنم 2 تا مشکل خواهم داشت ( اینجوری متوجه شدم اگر اشتباه میکنم راهنمایی کنید):

1- اینکه در دستورات صوتی کینکت دستور نمیگیره نمیدونم که بخاطر داشبورد قدیمیه یا نه؟ولی جالبه که سایت ویکی پدیا در جزییات آپدیت 14699 و 14719 ذکر شده که با آپدیت داشبورد یکسری فیکس ها در دستور صوتی کینکت اعمال شده پس من باید بناچار آپدیت کنم.
    2- اگر بخوام بازی های جدید بگیرم که قفل های XGD3 دارن حتی اگر LT3.0 داشته باشم ( بنا به گفته فروشنده که میگه دستگاه من هستش) بازی ها اجرا خواهند شد یا نه؟ یا اینکه حتما باید داشبورد هم آپدیت بشه و تنها LT3.0 بودن کافی نیست ؟

و با تمام تفاسیر طبق راهنمایی های دوستان من بناچار باید داشبورد رو آپدیت کنم ( اگر فریم ور فعلی منLT3.0 هم نباشه که دیگه کپی هارو نمیخونه وباید ببرم پیش فروشنده ) خوب درپایان با داشتن LT3.0 و داشبورد جدید چه چیزی رو ازدست میدم و چه مشکلاتی برام پیش میاد که هزینه تراش و دردسرساز خواهد شد (عجب داستانی شده واسه تازه کارهایی مثل من !!!! دیگه دارم گیج میشم )

درضمن من فایل آپدیت 14719 رو دانلود کردم که زیپش 89.5 مگابایته و بعداز آنزیپ 94.5 مگابایت میشه آیا فایل مورد اطمینانه ؟

دوستان دیگر هم اگر راهنمایی کنند که سریعتر به نتیجه برسم ممنون میشم
    Last edited by Nikonian; 06-06-2012 at 12:16.

داره خودمونی میشه mehdi perspolisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خب حالا تا 800 تومن شما كدام مدل Xbox رو پيشنهاد ميدين...؟!

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من امروز زنگ زدم و فروشنده گفت که دستگاهت LT3.0 پلاسه و میتونی راحت آپدیت کنی داشبوردت رو !

آیا امکان داره که فریم ور LT3.0 پلاس باشه ولی داشبورد 2.0.13146.0 باشه ؟؟؟ حالا اگر من آپدیت نکنم 2 تا مشکل خواهم داشت ( اینجوری متوجه شدم اگر اشتباه میکنم راهنمایی کنید):

1- اینکه در دستورات صوتی کینکت دستور نمیگیره نمیدونم که بخاطر داشبورد قدیمیه یا نه؟ولی جالبه که سایت ویکی پدیا در جزییات آپدیت 14699 و 14719 ذکر شده که با آپدیت داشبورد یکسری فیکس ها در دستور صوتی کینکت اعمال شده پس من باید بناچار آپدیت کنم.
    2- اگر بخوام بازی های جدید بگیرم که قفل های XGD3 دارن حتی اگر LT3.0 داشته باشم ( بنا به گفته فروشنده که میگه دستگاه من هستش) بازی ها اجرا خواهند شد یا نه؟ یا اینکه حتما باید داشبورد هم آپدیت بشه و تنها LT3.0 بودن کافی نیست ؟

و با تمام تفاسیر طبق راهنمایی های دوستان من بناچار باید داشبورد رو آپدیت کنم ( اگر فریم ور فعلی منLT3.0 هم نباشه که دیگه کپی هارو نمیخونه وباید ببرم پیش فروشنده ) خوب درپایان با داشتن LT3.0 و داشبورد جدید چه چیزی رو ازدست میدم و چه مشکلاتی برام پیش میاد که هزینه تراش و دردسرساز خواهد شد (عجب داستانی شده واسه تازه کارهایی مثل من !!!! دیگه دارم گیج میشم )
    آقایون ناظر دوستان فعال یه کمکی برسونید دیگه خیلی پیچیده شده من نمی فهمم

بابا چرا اینقدر پیچیده میکنی داستان رو؟

جواب مستقیم سوالاتت رو ندارم ولی:
    بالاخره که باید به آخرین دشبورد آپدیت کنی و lt3 بریزی حالا فروشنده هم میگه با دشبورد 13146 برات lt3 ریخته (یحتمل خالی بسته)
    ولی با توجه به حرفش شما کنسول رو به آخرین دشبورد آپدیت کن (نرم افزاریه و خودت میتونی انجام بدی)
    بعدشم یه بازی جدید با پچ lt3 بگیر ببین جرا میشه یا نه مثلا مکس پین 3
    اگه شد که فبها نشد کنسول رو میبری پیش فروشنده میگی آپدیت کردم دشبورد رو ولی بازی جدید نمی خونه وظیفشه برای lt3 بریزه و خلاص

کلا هزینه ای هم نداره برات

4. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

درضمن من فایل آپدیت 14719 رو دانلود کردم که زیپش 89.5 مگابایته و بعداز آنزیپ 94.5 مگابایت میشه آیا فایل مورد اطمینانه ؟

دوستان دیگر هم اگر راهنمایی کنند که سریعتر به نتیجه برسم ممنون میشم
    از کجا دان کردی ؟
    خب همه زیپ ها فشرده هستن و بعد اکسرکت حجمش بیشتر میشه !

6. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان
    بازيهاي برنومكس كه خيلي گرونه. ميشه به جاش بازي معمولي گرفت؟ ايا مثلا مكس پين ٣ اگه برنر مكس نباشه رو هارد نصب ميشه؟ كلا مشكلي ندارن اين نوع بازيها؟

من دسگاهم lt 3 هستش.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان
    بازيهاي برنومكس كه خيلي گرونه. ميشه به جاش بازي معمولي گرفت؟ ايا مثلا مكس پين ٣ اگه برنر مكس نباشه رو هارد نصب ميشه؟ كلا مشكلي ندارن اين نوع بازيها؟

من دسگاهم lt 3 هستش.
    جواب سوالاتو اینگار خودت میدونی .... بگذریم
    نه خب وقتی شما دستگاهت LT3 خورده روش خب باید برای اجرای بدون مشکل و قابلیت نصب و آنلاین , بازی های XGD3 رو برنرمکس شو بخرید دیگه.
    خیلی هم گرون نیست . همین تو اینترنت قیمت دارم 2500.
    بعدش اگه گبر نیاوردی مثلا دیگه حداکثر 7000 تومن میخری به نیت بازی اوریجینال بخر چون الاعمال بالنیات (فکر کن اوریجینال میخواستی بخری چقدر میخواستی پول بدی؟)

9. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

جواب سوالاتو اینگار خودت میدونی .... بگذریم
    نه خب وقتی شما دستگاهت LT3 خورده روش خب باید برای اجرای بدون مشکل و قابلیت نصب و آنلاین , بازی های XGD3 رو برنرمکس شو بخرید دیگه.
    خیلی هم گرون نیست . همین تو اینترنت قیمت دارم 2500.
    بعدش اگه گبر نیاوردی مثلا دیگه حداکثر 7000 تومن میخری به نیت بازی اوریجینال بخر چون الاعمال بالنیات (فکر کن اوریجینال میخواستی بخری چقدر میخواستی پول بدی؟)
    امکانات دیسک اوریجینال کجا این کجا ؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

11. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

کسی آموزش ریختن LT3 رو بلده لینک بده ؟

داره خودمونی میشه N_DRAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    silent hill

14

سلام من دستگاهم lt3 هست و به xbox live هم وصلم ولی بازی های جدید رو مثل protoyp 2 . ghost recon fs . max payne 3 ... اینا رو تو هارد که میریزم وسط بازی 2 دقیقه نگذشته میگه دیسک ایراد داره ولی بدونه اینکه تو هارد بریزم راحت نصب میشه چیکار کنم که بتونم تو هارد بریزم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام من دستگاهم lt3 هست و به xbox live هم وصلم ولی بازی های جدید رو مثل protoyp 2 . ghost recon fs . max payne 3 ... اینا رو تو هارد که میریزم وسط بازی 2 دقیقه نگذشته میگه دیسک ایراد داره ولی بدونه اینکه تو هارد بریزم راحت نصب میشه چیکار کنم که بتونم تو هارد بریزم؟
    دیسک برنر مکس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •