تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 29 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 282

نام تاپيک: E3 2012

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض اضافه کردن مطلب

آقا ولمون کن تورو خدا ، حالم از هر چی بازی شوتره بهم می خوره حالا می خواد Halo باشه یا GEOW یا COD یا هر آشغال دیگه ای . همش تکراریه ، نه خلاقیتی ، نه نوآوری نه هیچی ...
    تنها بازی شوتری که توی این چند ساله واقعا بهم چسبید اون Bullet Storm بود .

به جرات می تونم بگم تنها انحصاریه بدرد بخور مایکروسافت از همون اول Fable بوده ، باز خوبه همین یدونه هست .
    بعدشم انحصاری هایی که نام بردی دو تاش کینکت بود که هیچی ، واسه کینکت و PS Move که تقریبا هر چی بسازن انحصاری میشه .
    از اون 3 تا هم که دو تاش همون شوتر های .... بودن .
    فورزا هم که ریسینگ !
    هنر کردن با این انحصاری ساختنشون .
    حالا شما بیا با سونی مقایسه کن ، در همه چیز جلوتر بود . اکثر عنوان هاش خود نوآوری و خلاقیتن .
    یدونه عنوان Beyond به کل انحصاری های مایکروسافت در .

پ.ن :
    یادمه قبل از اینکه GEOW 3 بیاد بحث بود که بازی برای نسل بعد میاد یا همین نسل ؟ خیلیا می گفتن که مایکرو باید بازی رو نگه داره برای نسل بعد چون بازی بزرگیه .
    حالا اون که اومد هیــــــــــــــچ ، یدونه بعد از اونم داره میاد برای همین نسل ، احساس می کنم که کلا گند خورده تو بازی رفته ! آخه طی 7 سال 4 تا شماره از یه بازی انحصاری اینجوری بدی !!!!؟ حالا سونی رو ببین ، 2 تا GOW برای نسل قبل 2 تا برای این نسل ، به احتمال خیلی خیلی زیاد هم بعدیش میره نسل بعد . عنوان سوزی نمی کنه .
    منم بیشتر بخاطر این بازی از مایکروسافت ناامید شدم..اخه چی میشه اینام یه کاری کنن یه بازی مثل هوی رین یا همین بسازن برا 360..
    Last edited by HORROR; 07-06-2012 at 02:36. دليل: مطلب تکراری!

2. 5 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

منم بیشتر بخاطر این بازی از مایکروسافت ناامید شدم..اخه چی میشه اینام یه کاری کنن یه بازی مثل هوی رین یا همین بسازن برا 360..
    بها ندادن مایکروسافت به استدیوهای زیر نظر خودش
    درسته الان مایکروسافت انصافا در زمینه ی شوتر و ریسینگ انحصاری های عالی داره و شکی نیست ولی مگه فقط همین دو سبک بازی رو داریم؟
    ولی انحصاری های سونی چی؟ تنوعی که سونی داره رو که MS نداره.
    کار به انحصاری های سال های قبل ندارم همین امسال:
    The Last Of Us
    god of war
    Beyond two souls
    .
    .
    .
    و ...
    .........

DISHONORED
    E3 2012:FIRST TAKE
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FAR CRY 3
    E3 2012:4 PLAYER CO-OP TRAILER

MEDAL OF HONOR:WARFIGHTER
    E3 2012:AUTHENTICTY INTERVIEW

CASTLEVANIA:LORD OF SHADOW 2
    E3 2012ERACULA RISES INTERVIEW

HALO 4
    E3 2012:LIVE ACTION TRAILER

WARFACE
    E3 2012:TRAILER

THE LAST OF US
    E3 2012:GAMEPLAY DEBUT

Last edited by CRIS Joon CR7; 07-06-2012 at 08:40.

4. 15 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

چجور می خوای یارو رو قانع کنی که مثلا Halo برتره یا MW ..میدونی اصل حرفم چیه چون هر دو نمراتشون کم و کثری نداره ، هر دو از عناصر داخل بازی (مولتی پلیر، گیم پلی داستان و...) از همدیگه کم نمیارن و کل کل میکنن
    جایزاه هاشون هم که شوتر سال خودت میدونی کدومه....الان قانعش کن دیگه....می خوام اینو برسونم که الان برتر بودن Halo دیگه مشخصه نیازی نیست که سند بیاری چون تو برای جواب دادن به سهیل از مدرک استفاده کردی چند تا سایت و یوروگیمر و فلان در حالی که این جواب منطقی برای سهیل نبود ...
    این بحث الان شد فلسفی ! اینجوری حساب کنی نمیشه هیچ بازی رو بگیم از اون یکی سرتره !
    +
    من به یه گیمر تازه کار به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنم هیلو بگیره ! هیلو خاص ترین گیم پلی رو بین همه اول شخص ها داره و شاید یه تازه گیمر نتونه باهاش کنار بیاد .
    +
    حامد تو جریان مبحث بحث انکار نیستی ! سهیل گفته فقط تو فروم های ایرانی این دو بازی اینقدر بزرگ میشن من یه مثال نقض اوردم ! حالا نمیتونم منطقی نبودن این جوابو بفهمم ( در روش های بحث یکی از موثرترین راه ها ی پاسخ به صحبت طرف بحث یک مثال نقض مستند هستش !)

ارمین این حرفت خیلی شک برانگیزه از کسی که بازی هاشو اوریج تهیه میکنه (از انچارتد حمایت نمی کنم ولی) تو عنوانی رو که کمی بازی خوبی هستش رو در یک جمله دو سه کلمه ای سادش کردی این واقعا در سطح گیمری مثل تو نیست خب من واقعا نمی دونم چی بگم برا این حرف (چند وقت پیش با یک عزیزی حرف میزدیم گفت..: مگه هر بازی که اون المان هارو داشته باشه میشه تقلید ) خب من الان موندم که چجوری انچارتد در یکی دو کلمه ساده خلاصه شد رفت پی کارش و این حرفت واقعا رد هستش و بسیار نسنجیده میبینمش...
    حامد هر چی فکر می کنم رابطه ای بین پست من با جواب خودت و این که اوریج بازم نمی بینم !
    +
    ؟؟؟ منظورت اینه که انچارتد یه بازی نواورانه هست یا نه، یه تقلید صرف نیست ؟ اینو اول مشخص کن .
    +
    برادر من ، من citizen kane .رو در یه جمله خلاصه کردم(برترین فیلم تاریخ گذشته سینما در کنار دوازده مرد خشمگین !!) البوم LOve بیتلز رو در یک جمله خلاصه کردم ،کنت دو منت کغیستو رو در یک کلمه خلاصه کردم ( le mieux ) پس به حرفتو باشه و اندازه متن مدنظر باشه که الان سیدنی لمت یا ارسن ولز دم در پل صراط منتظر منن دیگه !!!؟؟؟

ارمین یک موضوعی رو میگم ناراحت نشی به دل نگیر باشه..؟ چون صفحه قبل گفتم فک کنم نگرفتی این که تو منطقی حرف میزنی یعنی چی..؟ یعنی اگر من یا سهیل یا ما بی منطقیم پس این خوشحالیت بابت این که مدتیه با ما بحث نکردی باید بی دلیل باشه....چون که حرف های خودت هم توشون بی منطقی هست پس این صحیح نیست که من بیام و به تو بگم من دارم منطقی حرف میزنم. و تو بی منطقی.
    حامد انصافا ربط چواب هات به قسمت هایی که از پست من برداشتی رو نمی فهمم ! ( سهیل گفته بود یکی گفته GEOW 3 امسال از UC 3 بهتر بوده من گفتم من دارم منطقی حرف میزنم ! یعنی کسی که این حرف رو زده نظرشو غیر منطقی میدونم ! حالا میشه ربطشو به جواب من بگی ؟؟؟)
    ارمین منظور سهیل از نواوری یعنی این که ریسک کنی جرات اینو داشته باشی تا عناوین مختلف رو ارائه بدی و این که تجربه شکست خوردن یا پیروز شدن اون رو بچشی...این حرکت این حرف خیلی معنی داره که یکیش یعنی احترام به اون شخصی که چند صد دلار داده بابت وسیله ای که می خواد توش بازی کنه و اتفاقا می خواد خیلی رنگارنگ باشه این تنوع که تو ضمینه صنعت گیم میشه این تنوع رو در مجموعه ای از اولویتی به نام ژانر یا سبک قرارش داد که من در این نسل و نسل های قبلی کمپانی Sony رو خیلی سرتر میبینم چون ژانری نیست که تو عناوینش نباشه ، سبکی نیست که برای گیمری که کنسولشو خریده نبوده باشه چرا که سونی میتونست با ارائه چند قسمت از مجموعه GOW به راحتی هم پول به جیب بزنه هم فکر و دغدغه ای از بابت کیفیت بازی هاش فروشش و ریسکهاش نداشته باشه...
    حامد پستا رو نمی خونی !!! سهیل نگفت نواوری گفت تحول !!! من منظورشو نفهمیدم گفتم منظورت از تحول نواری هست اونم گفت نه !!!!
    +
    جواب این تیکه پستت هم تو پست قبلیم اشاره کردم :
    قطعا انحصاری های سونی تو این نسل بیشتر و متنوع تر و موفق تر بودن .سونی هم خیلی بیشتر به سلایق گیمر ها احترام گذاشته .

قبول دارم حرفت رو درباره ایده گرفتن و باید گفت کاملا درسته! البته آنچارتد فقط ایده نگرفته به نظر من همه چیز رو ناتی داگ اومده پردازش کرده بعد یه کار کاملا اوریج داده بیرون چیزی که الان داریم میبینم بعد از اینکه کریستال دموی لارا رو نشون داد همه حس آنچارتد رو در اون دیدن نه حس خود لارا رو عجیب هم بود! بازیی که پایه این سبک باشه ولی تو دمو اینطوری به نظر میرسید بیشتر رفته سمت آنچارتد و اینکه نظر من اینه البته نظر تو هم درسته ولی همین اورجینال بودن میتونه یه تحول باشه
    ببین در این که المان هایی که الهام گرفتن در بهترین سطح در بازی وجود داره ( حتی شاید از بازی اصلی هم بهتر ) شکی نیست ، اما نمیتونیم اسم بازی رو نواور بزاریم . چون ایده جدیدی توش نبوده ( ببین مثلا این نسخه ویتاش من از یکی دو تا از پازلاش خوشم اومد ، نواورانه بود مثله همون که باید دوریین رو سمت نور میگرفتی تا نوشته واضح بشه )
    خب همین رو خیلی ها میگن نه! در حالی که چیزی هست نیاز به هیچ منبعی هم نداره و از روی فن هم نیست.
    ببین همون دو حالت دوباره پیش میاد !D: یا نتونسته بازی های PS3 رو انجام بده یا داره تعصبی بحث میکنه.

ول از کیلزون میگم که اومد بهترین تکنولوژی رو تو 2009 اورد رو کنسول جزئیات واقعا بالا اسلحه بازی جزئیات داشت واقعا دیدنی و همینطور در بقیه موارد حتی مولتی پلیرش که واقعا زیبا ترین مولتیه این خودش میشه تحول چون خیلی از موارد رو تازه وارد کرد همینطور کاور گرفتن اول شخص که تو کرایسیس و یه سری بازی دیگه کپی شد!
    سهیلی در زمینه گرافیک هر دو عنوان انحصاری سونی عالین و بهترین ها در این نسل بنظر من و در باره گرافیکشون هیچ بحثی ندارم ( البته منظورم رو کنسولاست ، + هنوز هیلو 4 رو حساب نکردم چون با این سطح گرافیکی که تو تریلرش دیدیم شاید رقیب سرسختی بشه برای KZ3 )

چند صفحه قبل یه عکسی گذاشته بودم که خانوم لارا با آقای ناتان در نمایشگاه حضور داشتن و نشون میده لارا میخواد بره سمت آنچارتد ! : دی این عکس رو حامد گرفته خیلی جالب
    ببین انچارتد تو این نسل انقدر خوب عمل کرده که بازیه بزرگی مثله Tomb Raider هم ارزوشه مثله اون بشه و این خودش بزرگ بودن انحصاری سونی- رو نشون میده

6. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه msf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    بازی most wanted دیدم خیلی عالی بود
    کسی میتونه بخش تیونینگ داره یا نه؟؟؟
    بدجوری نگرانم که نداشته باشه چون تریلر نشون داده بود هیچکدوم اسپورت نشده بود

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان خبر جدیدی از Bullet storm 2 نشده ؟ یکی دوماه پیش که خبر متوقف شدنش پخش شده بود
    نامردیه اگه بخوان کنسلش کنن :/
    Last edited by jb.NY; 07-06-2012 at 08:57.

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

حامد انصافا ربط چواب هات به قسمت هایی که از پست من برداشتی رو نمی فهمم ! ( سهیل گفته بود یکی گفته GEOW 3 امسال از UC 3 بهتر بوده من گفتم من دارم منطقی حرف میزنم ! یعنی کسی که این حرف رو زده نظرشو غیر منطقی میدونم ! حالا میشه ربطشو به جواب من بگی ؟؟؟)
    اینا رو چرا واضح تر نمیگی؟ یعنی واقعا متوجه نشدی من چی گفتم؟!
    از نظر کلی وقتی آنچارتد بهترین میشه از گیرز که هیچ از بقیه هم بهتره حتی در ریسینگ! حالا گیرز رو میگم چون گنده کردنش بعد هیچ چیزی نشد که بگیم بازی بزرگیه به غیر از اون نمره گیم اسپات! : دی کلا بیخیال این مورد شو چون بحث این قسمت نتیجه نداره من هر چقدر بخوام دلیل بیارم باز یه جور دیگه برداشت میکنی
    حامد تو جریان مبحث بحث انکار نیستی ! سهیل گفته فقط تو فروم های ایرانی این دو بازی اینقدر بزرگ میشن من یه مثال نقض اوردم ! حالا نمیتونم منطقی نبودن این جوابو بفهمم ( در روش های بحث یکی از موثرترین راه ها ی پاسخ به صحبت طرف بحث یک مثال نقض مستند هستش !)
    ارمین جان این حرف من کاملا درسته منطقیه مثال هم زدم برات دیگه! اگر اینطوری نبود تو تاپیک اون بازی یا بازی دیگه اون حرف ها هم زده نمیشد مگه پست های قبلی منو نخوندی در این مورد؟! اون مثال نقض چیه دیگه؟ اون بیشتر تو آزمایش های مندل و چارز دیکنز و داروین بدرد میخوره که یکی میگه تناوب نسل! الان مگه ما داریم درباره تناوب نسل صحبت میکنیم؟ یه جوری آنافاز کلی تو ریخته بهم!

ببین در این که المان هایی که الهام گرفتن در بهترین سطح در بازی وجود داره ( حتی شاید از بازی اصلی هم بهتر ) شکی نیست ، اما نمیتونیم اسم بازی رو نواور بزاریم . چون ایده جدیدی توش نبوده ( ببین مثلا این نسخه ویتاش من از یکی دو تا از پازلاش خوشم اومد ، نواورانه بود مثله همون که باید دوریین رو سمت نور میگرفتی تا نوشته واضح بشه )
    خب من میگم باز نوآوره حرفی هست؟ البته جدا از شوخی ببین من دارم میگم وقتی لارا دمو جدید میده همه حس آنچارتد رو در اون میبینن و همینطور اشاره کردم این چیزی که الان تو یه بازی مثل آنچارتد میبینم اوریجینال هست و اینکه باعث میشه بهش گفت تحول چون یه قدم سبک پلتفرمر , اکشن و ماجرایی رو جلو برد همینطور در بخش گرافیک و صدا گذاری الان چند گام بالاتر از بقیه هست... خب به نظر خودت اسم این رو تو این نسل چی میشه گذاشت؟ نواوری هم داشت دیگه ارمین...
    سهیلی در زمینه گرافیک هر دو عنوان انحصاری سونی عالین و بهترین ها در این نسل بنظر من و در باره گرافیکشون هیچ بحثی ندارم ( البته منظورم رو کنسولاست ، + هنوز هیلو 4 رو حساب نکردم چون با این سطح گرافیکی که تو تریلرش دیدیم شاید رقیب سرسختی بشه برای KZ3 )
    فکر نمیکنم! بازیی که 2009 میاد اون چیز ها رو میزاره رو کنسول حالا یه بازی بیاد مثل هیلو 4 تازه بخواد در سطح کیلزون باشه بدرد خودش میخوره البته هیلو به گرافیک نیست هیلو به هون مستر چیف هست که این همه طرفدار داره بازی بزرگی هم هست...

در کل بحث خوبیه ولی فکر کنم تو منظورت رو از تحول میزاری رو heavy rain که یه جور تحوله و بقیه رو نمیشه نواور حساب کرد اینو اره البته این یه تحول کلیه هر کی اینو بازی میکنه تحول براش یه جور دیگه معنی داره ولی من دارم کلی رو این مورد میگم که چیزایی که یه بازی مثل کیلزون در گرافیک و مولتی پلیر همینطور آنچارتد پلتفرمر خاص و گرافیک دیدنی میشه نواری و تحول دلیلش هم واضح هست چیزیه که همه بازی ها میخوان داشته باشن! البته به غیر COD

اگر اسمش رو نواوری نزاریم نمیگیم سبک آنچارتد و یا مولتی پلیر کیلزون اینا سبک شدن برای خودشون همه اینا رو با این مقایسه میکنن من منظورم اینه...

در کل دیگه بیخیال این بحث بشیم بهتره دوستان... نظرات رو گفتیم یه خورده چیز شد دیگه پس بیخیال بحث دیگه به اخبار میپردازیم ممنون از توجه! آرمین تو رو هم بن میکنم بعدا
    Last edited by Killzone2; 08-06-2012 at 20:49.

10. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام به همگی

من نمیدونم چرا هر چی اتفاقه تو این خرداد میفته ؟!یکی نیست بگه اخه ما دوازده تا ماه داریم از یوروویژن و جام ملت های اروپا و E3 گرفته تا جام جهانی ... عجب !
    هر سال هم من این خبر های E3 رو از دست میدم ولی دست همه ی بچه ها درد نکنه که نذاشتن خبر های امسال هم زمین بمونه ... یه خسته نباشید به همگی !!

این بحث هم جالب بود ... ادم واقعا کیف میکنه یه بحث منطقی بدون توهین و دل خور شدن بین یک سری کاربر با اطلاع میبینه .. باعث میشه حداقل از این بحث یه سری اطلاعات هم نصیب خودش بشه ..
    ولی من به عنوان ریش سفید و بازنشسته انجمن خودم سعی میکنم خیلی به اسم کنسول توجه نکنم .. ارمین هم گفت .. کسایی که تو این بحث شرکت کردن همشون دو تا کنسول رو داشتن ، پس بیشتر سعی کنید از بازی لذت ببرید و تحسینش کنید نه از شرکتی که اون بازی براش میاد .. اینطوری خیلی راحت ترید ...
    این قضیه کنفرانس ها رو هم به همین شکل میبینم ... یعنی برای من فرقی نمیکنه امسال کنفرانس مایکرو بهتر بود یا سونی یا یوبی سافت .. برای من امسال مهم این بود که Two Souls معرفی شد و اسپلینتر سل و گیرز جدید و .. و یا از تریلر TLOU و Halo و AC III لذت بردم .. فارغ از این که ماله کدوم کنسول یا شرکته ..
    +
    هنوز کنفرانس رو نشده کامل ببینم اما نمایش Tomb raider خوب بود و نشون داد از اون بازی هایی نیست که فقط یه نمایش خوب تو E3 یه سال داشته باشه و تموم ... معرفی گیرز و اسپلینتر سل هم جذاب بود ولی حسی که به گیرز دارم یکم عجیبه .. باید بازی بیاد ببینیم چی میشه .. Ascend New God یکی از بازی هایی بود که به نظرم خیلی میتونه خوب از آب در بیاد ... یه سوال .. در مورد بازی RYSE خبری نشد ؟؟
    کنفرانس سونی هم خوب بود و نمایش Two Souls و TLOU عالی بود .. لذت بردیم .. نمایش GOW جدید هم خوب بود اما نسبت به این بازی هم همون حسی رو دارم که نسبت به گیرز جدید دارم !!
    +
    بچه ها بزارن ما امتحانامون تموم بشه یه دو تا تاپیک هم ما بزنیم .. ( مخصوصا محمد و ساسان و سهیل )
    Last edited by CATALONIA; 07-06-2012 at 10:08.

12. 9 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

واقعیتش ارمین جان من از اینجا از بحث کناره گیری میکنم....چون مبحث نوشتاری در دنیای مجازی یک جوریه که نمیشه لپ مطلب رو ادم برسونه برا همین منظورها طوری که خواننده در اون حس هستش به طرف مقابل رسونده میشه الان هم خیلی ناراحتم از این که TLOU در 2013 خواهد بود و من خودم رو برای این بازی در 2012 اماده کرده بودم و این که برای 5 مین بار متوالی پرچم گرافیک رو بالا ببریم...و واقعا الان تو تم افسردگی هستم و این که مفت مفت امسال رو باید از دست بدیم..
    حسین کد تاپیک بغلی یک حرف خیلی خوبی زد که (دیگه با گفتن شاهکار و فوق العاده وفلان...نمیشه یک چیزی رو توصیف کرد ) الان من هم با بیان نمرات و جایزه و فروش نمی خوام بحث کنم من شیوه جدیدی از بحث کردن رو می خواستم پی بگیرم و دیدم که کارساز نشد مثل این که چون وقتی میبینم انچارتد یک تقلید نام برده یمشه کلا حتی رمقی برای بحث در شیوه قبلی هم باقی نمیمونه...: دی چون من و تو در درجه ای نیستیم که از این تقلید و این که خوب یا اصولی بود تحسین و تایید یا تکذیبش کنیم اونایی که باید تایید میکردن به وقتش کردنش...

حامد هر چی فکر می کنم رابطه ای بین پست من با جواب خودت و این که اوریج بازم نمی بینم !
    این تیکرو هم برای این که سوئتفاهم نشه بگم....(برخی اوقات برای این که بشه یک مطلب رو ادا کرد باید یک مقدمه ای چیده بشه که میشه اون حرف رو به حساب مقدمه گذاشت.)

من از این بحث کناره گیری میکنم و کلیه حرف های تو سهیل مراد و دوستان رو هم مورد تایید قرار میدم..: دی

Haccket OUT
    Last edited by Layken; 07-06-2012 at 10:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من خیلی بازی های انحصاری کنسول ها این نسل رو خیلی بازی نکردم، تعصبی هم روی هیچ کدوم ندارم، ولی یه چیز رو میدونم.

از نسل بعدی کنسول ها حتما ps4 رو میگیرم درحالی که 10% هم احتمال نمیدم برم سراغ xbox 720. آخه مگه آدم چقدر میخواد شوتر بازی کنه؟ alan wake تنها بازی ای بود که من واقعا ازش لذت بردم که دست آخر بخاطر فروش کمش روی ایکس باکس برای پی سی هم اومد!

بهتر بود microsoft این اواخر بیشتر روی بازی های انحصاری کار میکرد که مشخص بشه نسل بعدیش از نظر بازی انحصاری چیزی کم نمیاره.

15. 2 کاربر از king 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...
    Last edited by CRIS Joon CR7; 07-06-2012 at 13:40.

17. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •