سلام
من یه مانیتور flatron e20 50s دارم که hdmi هم نمیخوره باید vga بگیرم
میخوام xbox بخرم میخوستم ببینم مانیتوره خوبه برای بازی کیفت بالا هست یا اگه نیست عوضش کنم
ممنون
سلام
من یه مانیتور flatron e20 50s دارم که hdmi هم نمیخوره باید vga بگیرم
میخوام xbox بخرم میخوستم ببینم مانیتوره خوبه برای بازی کیفت بالا هست یا اگه نیست عوضش کنم
ممنون
سلام من یه مانیتور سامسونگ LED S22A360H خریدم و کابل HDMI و DVI میخوره اما خروجی صدا یا بلندگو نداره و وقتی xbox 360 رو با کابل HDMI بهش وصل میکنم صدا ندارم.مشکل من الان داشتن صداس.آیا کابل HDMI داریم که دو سرش HDMI باشه و خروجی صدا به صورت AV داشته باشه؟ (همون کابل قرمز و سفید) یا کابلی که با HDMI به XBOX 360 وصل بشه و با DVI که صداش جدا شده باشه به مانیتور وصل بشه؟ من همون کابل AVG xbox 360 رو باز کردم تا کنار کابل hdmi جا بشه و بتونم هر دورو وصل کنم.کابل HDMI رو به xbox 360 و سر دیگرش رو که بازم HDMI هست رو به ورودی HDMI مانیتور وصل کردم و کابل AVG xbox 360 رو کنار کابل hdmi به دستگاه وصل کردم اما تصویر نمیاد و سیاهه و وقتی کابل زرد و قرمز صدای کابل hdmi رو به بلندگو وصل کردم هیچ صدایی نمیاد.کابل AVG خود ایکس باکس من از این 3 رشته ای قرمز و زرد و سفیداس.راهنمایی کنید لطفا که چجوری میتونم صوت داشته باشم با کابل hdmi
سلام
شما از پشت اسپیکرت یه عکس بزار
اسپیکر من جدیده و دو فیش قرمز و سفید میخوره ومشکلی بابتش ندارم که بخوام تبدیل وصل کنم
من به شما میگم عکس بزارید از پشت اسپیکر چون میخوام بهترین اتصال رو براتون ببندم
طبق گفته خودتون شما الان به اینا احتیاج دارید :
1-کابل 3 رنگ-2سر
2-آداپتور صدای Xbox360
اونوقت کابل HDMI وصله واسه تصویر؟
اون سرجای خودش باقیه
قیمتش چنده؟
سلام دوستان.مانیتور من samsung s20h310b هست.اسپیکرم مال 6 سال پیشه.کابل hdmi to dvi گرفتم واسه تصویر.واسه صدا به مشکل برخوردم.عکس کابل اسپیکر و پشت اسپیکر میذارم.لطفا راهنمایی کنید چجوری میتونم از اسپیکر هم برای pc صدا دشته باشم هم کنسول؟خودم یه فکرایی دارم ولی اول اگه کسی پیشنهادی تست شده داره بگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by persian gheysar; 12-06-2012 at 12:14.
ندارم , باید حضوری سوال کنید.
شما اول به من بگو فیش سبز رنگ ( Aux ) با فیش 2 رنگ مدل سونی برای کدوم دستگاه داره استفاده میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)