مشکل کیبورد و صدارو قبول دارم ولی بقیه نه. حالا واسه یکی اتفاق افتاده سریع اومده اینجا نوشته که ملاک نمیشه.
ولی اگه شما عجله نداری (مثل خود من ) صبر کن تا اوایل تابستون ASUS N56 بیاد که نه اون مشکلات مدلای قبلی داره و هم اینکه خوشگله
اینم عکساش
![]()
مشکل کیبورد و صدارو قبول دارم ولی بقیه نه. حالا واسه یکی اتفاق افتاده سریع اومده اینجا نوشته که ملاک نمیشه.
ولی اگه شما عجله نداری (مثل خود من ) صبر کن تا اوایل تابستون ASUS N56 بیاد که نه اون مشکلات مدلای قبلی داره و هم اینکه خوشگله
اینم عکساش
![]()
خب بستگی داره قیمتش چند باشه اینجوری بخواین حساب کنین HP-DV6-7000 هم در راهه
این n56 جنس بدنش چیه ؟ FHD هست ؟
مشخصاتشو گفته asus ?
DV6-7000
Last edited by eafar1366; 18-05-2012 at 21:03.
البته قبول دارم ایسوس قشنگ تره ولی در کل ایسوس بهش اعتماد نیست معلوم نیست اینم بیاد چه مشکلایی داره
من از dv6 غیر از مشکل کالیبره کردنه باطریش که اونم واسه همه لپتاپا هست مشکلی ندیدم ولی نمیدونم چرا فقط همه میکن hp خرابی زیاد داره من دوستام هر کی hp داشته راضیه توو اینترنتم هر کیو دیدم راضی بوده انصافا
بله فول اچ دی هست.
جنس بدنش آلومینوم هست
در مورد شخصاتش هم اینکه عین N55SL هست ولی با این تفاوت ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Backlit Keyboard
یه جا هم خوندم که رمش قابل ارتقا تا 16 هست ولی هنوز مطمئن نیستم.
تنها ایراد اچ پی تو ایران ، نبود گارانتی درس و حسابی هست.
مثلا تو ایسوس یکی از بچه های همین فروم بعد خرید و آوردن تو خونه دیده بد لولای لپتاب شکسته که برده بود واسش نوشو داده بودن. هیچ گارانتی واسه هیچ برندی صدمه ی ظاهری رو محاله قبول کنن.
در کل اسوس شید نوپا باشه ولی تو این مدت کم خوب تونسته جای خودشو تو بازار لپتاب تثبیت کنه و بیشترش هم واسه اینه که در سخت قطعاتش خودکفاس.
آیا قیمتش در حد همین لپتاپاس ؟ قیمتش زیاد نباشه
به نظرم قشنگه واقعا
اگه y580 بیاد چی میشه پوز n56 و dv6 7000 و ge60 رو میزنه. خدا کنه زود تر بیاد من که دارم دیونه میشم
. اگه اومد من میرم یکی میگیرم بعد بهتون نشون میدم دنیا دسته کیه.
این y580 خیلی قوله فقط لنوو داره فس فس میکنه.![]()
Last edited by ulsss; 02-06-2012 at 00:40.
نظرتون در مورد ام دی 313 اپل چی هست؟
تو کارهای گرافیکی مثل تری دی مکس مشکلی نداره؟ بازی و اینها چی؟
ممنون میشم معایبشو بگید چون تصمیم دارم بخرمش
سلام دوست عزیز
گارانتی دبی به درد شما نمیخوره
فکرنکنم دبی بااینجا تفاوت چندانی داشته باشه
به درد نمیخوره من دارم پشیمونم نخر که پشیمون میشی اینو بخر Asus K53UF خیلی خوبه اینم دارم حرف نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)